dilly snake
Active member
אז השבוע ראיתי שתי סדרות חדשות(מה שומר שכל השבוע ראיתי דרמות רפואיות ומחר אני בעבודה, אני צריכה לחשוב אם אני צריכה להפריד יותר בין חיים לעבודה).
זכארי קווינטו הוא ד"ר אוליבר וולף, הוא ווירדו, יש לו עיוורון פנים, דדי ומאמי אישיוז לעשר עונות של "בטיפול", הוא נהנה לשחות בהדסון(?!) הוא גיי והוא נוירולוג(או משהו בסגנון).
מעיפים אותו מבית חולים כי הוא ניסה לעזור למטופל אלצהיימר/דמנציה להיות בחתונה של הנכדה שלו. קולגה שלו משכנעת אותו לבוא לעזור לה על מישהי שאחרי ניתוח ראש לא מזהה את הבנים שלה. הטוויסט בסוף? אימא שלו(וולף) היא מנהלת של הבית חולים החדש.
אין מה לומר על התיק הרפואי, כי זה פיילוט קלאסי.
חוץ מוולף יש 4 מתמחים שעובדים תחתיו, שהם בסדר. ויש את נוירוכירורג(???) שהיה פעם ג'יי גאריק בהפלאש(טדי משהו) ובעוד אלף תוכניות וכבר החלטתי שהוא ו-וולף צריכים להיות יחד.
אני אהבתי
מעיפים אותו מבית חולים כי הוא ניסה לעזור למטופל אלצהיימר/דמנציה להיות בחתונה של הנכדה שלו. קולגה שלו משכנעת אותו לבוא לעזור לה על מישהי שאחרי ניתוח ראש לא מזהה את הבנים שלה. הטוויסט בסוף? אימא שלו(וולף) היא מנהלת של הבית חולים החדש.
אין מה לומר על התיק הרפואי, כי זה פיילוט קלאסי.
חוץ מוולף יש 4 מתמחים שעובדים תחתיו, שהם בסדר. ויש את נוירוכירורג(???) שהיה פעם ג'יי גאריק בהפלאש(טדי משהו) ובעוד אלף תוכניות וכבר החלטתי שהוא ו-וולף צריכים להיות יחד.
אני אהבתי
ג'ושוע ג'קסון הוא אלוהים יודע מי, לא קלטתי את השם. הוא רופא שהולך לעבוד בספינת תענוגות. הוא סופר מצליח והייתה לו חוויית משנה חיים אחרי שהוא היה בין הראשונים שהיה להם קורונה(!!!!!!!!!!!!!!!!).
חוץ ממנו יש אח ואחות (רפואיים) שחשבתי שהאח הומו, אבל לא יש לו קראש על האחות.
חוץ מזה היו מקרים רפואיים דיי קאמפיים(בחור שנשבר לו ה*ין) וכל מיני כאלה.
זה לא רע, אבל לא יודעת אם אני אצליח להחזיק יותר מידי זמן מעמד עם זה.
חוץ ממנו יש אח ואחות (רפואיים) שחשבתי שהאח הומו, אבל לא יש לו קראש על האחות.
חוץ מזה היו מקרים רפואיים דיי קאמפיים(בחור שנשבר לו ה*ין) וכל מיני כאלה.
זה לא רע, אבל לא יודעת אם אני אצליח להחזיק יותר מידי זמן מעמד עם זה.