כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
לידיעת המאזין @snirf
ראיתי היום את שני הפרקים הראשונים של עונה 2 של Prisma
זה באמת די נוראי הדודים המעצבנים לא תרגמו את הטקסט שמופיע על המסך בכל הודעות הטקסט. והולי שיט הם שולחים שם המון הודעות טקסט.
מזל באמת שאפשר במצלמה של הטלפון לתרגם את מה שעל המסך, אבל זה עדיין די מעצבן. אני צריך המון לעצור את התמונה בשביל זה.
אני מצטער אבל לא ממש מעניין אותי הסיפור של קרולה.
אני כן מרגיש רע בשבילה, אבל תנו לי יותר מאנדראה ודניאל.
די מצחיק שלרגע נראה שהם נכנסים למרובע רומנטי של אנדרה, נינה, דניאל ומיקול. כי אנדראה באמת היה בקשר רומנטי כלשהו עם כל שלושת האחרים. למרות ששניים מהם בכלל לא נמשכים לבנים על פניו.
אז מרקו גילה על הקשר של אנדראה עם דניאל. אם כי זה לא שהוא ראה יותר מידי בהודעה האחת ההיא לדעתי.
אוף קיוויתי שאנדראה יספר למרקו בעצמו. בעצם מרקו עדיין לא יודע ממש את האמת על אנדראה.
עכשיו אנדראה מחליט לעבוד במפעל של אבא שלו בשביל להתקרב אל דניאל. נראה עד כמה זה יעבוד.
אוף יש מתח נחמד בינהם אבל אני רוצה יותר קשר של ממש כבר. במיוחד לאור זה שאני יודע שזה לא שיש תקווה לעוד עונות אחרי זאת.
אני ממש רוצה שאנדראה יספר לעוד אנשים. אפילו לאמא שלו הוא לא סיפר עדיין.
היה מעודד לראות שהרבה תלמידים בבית ספר שלו תמכו בתלמיד הטרנסג'נדר.
הטרנסלייט של גוגל המובנה עובד מעולה.אני שמח שעשית זאת כמוני ולא ויתרת כי הם מסתמסים מלא...ובהחלט אי-אפשר לוותר בעיקר על ההכתבויות של אנדראה ודניאלה איך תרגמת? הורדתי אפליקציה גרועה שכל פעם מתרגמת את הטקסט בצורה אחרת...עד שאני בעצמי מנסה להבין מההקשר מה נכון
הטרנסלייט של גוגל המובנה עובד מעולה.
קודם כל בחיפוש גוגל שבטלפון (שאצלי היה מובנה מההתחלה) לוחצים על המצלמה
צפה בקובץ המצורף 119657
אז בוחרים למטה באופציה של translate
צפה בקובץ המצורף 119658
ואז הוא מזהה את השפה שמופיעה מולו ומתרגם אותה לאיזו שפה שאתה רוצה.
צפה בקובץ המצורף 119659
גם העונה החדשה מתחילה טוב. האל מתעורר אחרי הפיצוץ ולא זוכר מה קרה. בינתיים כל העקבות מובילים לכיוון טרודבריג' (ראש הממשלה הבריטי שהוא מעין גרסה בדיונית של טראמפ דווקא), או לפחות אנגליה. ביה"ח נאטם. מג רוילן, חברת הפרלמנט השמרנית, נעלמת באופן חשוד.
בזמן אמת לא אהבתי ופרשתי באמצע פרק 3. על טעם ועל ריח, אתה יודע.גיליתי את מונק, יש 8 עונות ואני כבר בפרק הרביעי.
סדרה קצת איטית, אך מתמכרים אליה
בגלל שראית הכל אז אני מפחד להכנס לקרוא, אני אקרא אחרי שאני אמשיך, מה שלא הספקתי לעשות היום. ומחר גם כנראה לא יהיה לי זמן.ואין לך מה להגיב/להתייחס לגבי מה שכתבתי על ה-2 פרקים שכן צפית? לגבי השאר- תקרא בהמשך, כשתסיים עוד 2 פרקים
נשארו לי שני פרקים אחרונים (הגעתי ל-3X6, שזה מפתיע אותי מאוד כמה לאט אני רואה את זה למרות שאני מחבבת עכשיו).
ספוילר עד הפרק שהגעתי הרגע הכי חזק של בן היה בעונה 2 כשהוא אומר לצ'ארלי שהוא מצטער וכל זה, והאמת הייתי בעדו ורציתי שיהיה לו תפקיד יותר גדול, הוא מרגיש לי דמות מפוספסת ולא ידעתי שהוא גיי בחיים האמתיים, בעונה 3 עד עכשיו הוא לא הופיע, ואני מניחה שלא יופיע גם בשני הפרקים האחרונים, אל תגידו לי מן הסתם אבל זה דיי ברור
הוא לגמרי דמות מפוספסת ואני גם ממש אהבת את הקטע שציינת ולגמרי רציתי שתהיה לו רדמפשיין ארק יפה ותפקיד גדול יותר אז מאד התבאסתי שלא. אז מעניין אותי לדעת מה היה הרעיון שלך שכתבת מוקדם יותר בשרשור שיש לך בראש בשבילו.
אבל זה שאמרת משהו על בעיות מאחורי הקלעים גרם לי לחשוב על ראיון קצר שראיתי לא מזמן עם מי ששיחק את קורט בגלי והוא אמר שיש לו גליטראומה, שזה לא דבר אחד, מסתבר שהיה המון פאקט אפ שיט מאחורי הקלעים, אבל ספציפית הוא נתן את הדוגמא שמן הסתם הדמות שלו הייתה של גיי וזה ברור מהפרק הראשון, אבל הוא היה מאוד צעיר ומסתבר שעוד לא יצא לארון מול משפחה וחברים, והוא טען שזה הוציא אותו מהארון בפני אנשים בחיים הפרטיים שלו וכנראה זה היה קשה לו. ואז הוא אמר איזה משפט שאותו דבר קרה לאיזה שחקן מהארטסטופר- אז מעניין אותי אם זה קשור למה שאמרת (אולי זה מה שקרה לשחקן ששיחק את בן?).
לא, זה היה קיט קונור (ניק [הדמות]). אנשים עשו לו בוליינג מטורף ברשת כי הוא נראה בדייט עם בחורה או משהו ואמרו שהוא קווירבייטינג כי הוא משחק גיי כשהוא סטרייט וזה היה עליהום אינטרנטי מטורף ומגעיל. ואז הוא כתב איזה ציוץ כזה של "אני בי. מרוצים???" משהו כזה. כאילו ממש הכריחו אותו לצאת מהארון בכוח כדי שיתאים לעלק ערכים שלהם.
ואז התחיל גל שני אויאואוי איזה התנהגות לא יפה תתביישו לכם. ואז עברו להטריד את הסלב הבא.
או הם נראים חמודים ביחד, קצת מבאס אותי שהם היו ביחד במציאות ונפרדו.
אולסו תסבירו לי מה נסגר עם הפרנצ'ייז הזה- יש גם ספר, גם קומיקס וגם סדרה? למה כ"כ הרבה דברים? ולמה עדי קוראת קומיקסים?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לפני כמה שנים ניק סיפר לי על הקומיקס הזה וזה היה חינם ברשת אז הצצתי ונשאבתי וקראתי את כולו בערב אחד בערך ואז עקבתי לתקופה אחרי פרקים חדשים עד שאיבדתי עניין כי זה היה 10 ימים לחכות לפרק ואז הפרק הוא כמה ציורים קטנים וזהו וגם קצת לא היה לי כוח להפרעות אכילה וכו.
הספרים בסהכ מאגדים את הקומיקסים האלה.
ועוד כמה ספרים על דמויות אחרות כמו אחותו של צ'ארלי שניק (שלנו) מבין יותר.
אז הנה אני מגיב כאן כדי שנמשיך את הדיון בסדרה כאןאני אגיב לזה בשרשור דיוני סדרות כי אני גם רוצה שתכתבי שם את המחשבות שלך על הסדרה כשתסיימי אותה וזה לא ילך לאיבוד בשרשור הזה.
קודם כל זה אף פעם לא היה על ראשות המועצה זה תמיד היה רק על מקום במועצה.נכון בעונה 4 לזלי רצה בבחירות המקומיות שם לראשות המועצה, ומתחרה ראש בראש נגד פול ראד בתפקיד הבן הפריבילג והדביל של המיליונר של פוני?
ויש להם דיבייט והכל...
ובסוף היא מנצחת אותו?
נכון?
ואז פתאום בתחילת עונה 5 מתברר שהיא לא ראש המועצה אלא סתם חברה זוטרה במועצת העיר שלהם?
אני פספסתי את מה שהלך שם או משהו?
כאילו זה מוזר אם כל המסע בחירות הזה היה בסה"כ למושב זוטר במועצה, לא?
כן, כלומר זה ברור לי אחרי שאני רואה את התוצאה בהמשך, אבל זה לא מסתדר לי עם זהקודם כל זה אף פעם לא היה על ראשות המועצה זה תמיד היה רק על מקום במועצה.
זהו זה ממש הרגיש כמו קמפיין לראש העיר.וכן תמיד חשבתי שזה הזיה כמה משקיעים בקמפיין למושב בודד במועצה של עיירה קטנה ונידחת.
כן זה מעצבן, במיוחד הרופא שיניים הזה הוא דמות בלתי נסבלת.ונחמד שפתחת כי אני גם צופה כרגע ובדיוק באתי להגיד גם שעונות 4 ו5 די מתסכלות בצפיות חוזרות עם כל הפוליטקה ההזאת ואיך לזלי הכי טובה והכי אכפת לה ונטפלים אליה לכל שטות קטנה ומפילים אותה על שטויות כל הזמן בזמן ששאר חברי המועצה הם חארות ואף אחד אפילו לא חושב להדיח אותם מתפקידם.
זה מעייף ומתסכל קצת.
לא ברור אמריקאיםכן, כלומר זה ברור לי אחרי שאני רואה את התוצאה בהמשך, אבל זה לא מסתדר לי עם זה
זהו זה ממש הרגיש כמו קמפיין לראש העיר.
אוף כןכן זה מעצבן, במיוחד הרופא שיניים הזה הוא דמות בלתי נסבלת.
אני צפיתי עכשיו בפרק אבל פספסתי כי אני גם פה במקביל ואני לא זוכרת מה זה היהורגע קטן של :
ציטוט מהכתוביות עכשיו
לזלי: חבר המועצה, יש לך נכדים...
חבר המועצה: ושבעה נכדים נהדרים.
מישהו שלא צופה בפרק עכשיו רוצה לנחש מה נאמר במקור?
כן, זה תמיד היה מושב מועצה.נכון בעונה 4 לזלי רצה בבחירות המקומיות שם לראשות המועצה, ומתחרה ראש בראש נגד פול ראד בתפקיד הבן הפריבילג והדביל של המיליונר של פוני?
ויש להם דיבייט והכל...
ובסוף היא מנצחת אותו?
נכון?
ואז פתאום בתחילת עונה 5 מתברר שהיא לא ראש המועצה אלא סתם חברה זוטרה במועצת העיר שלהם?
אני פספסתי את מה שהלך שם או משהו?
כאילו זה מוזר אם כל המסע בחירות הזה היה בסה"כ למושב זוטר במועצה, לא?
חחחחחחחחבר המועצה: ושבעה נכדים נהדרים.
הפרק שודר היום או משהו כזה?אני צפיתי עכשיו בפרק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.