כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
לידיעת המאזין @snirf
ראיתי היום את שני הפרקים הראשונים של עונה 2 של Prisma
זה באמת די נוראי הדודים המעצבנים לא תרגמו את הטקסט שמופיע על המסך בכל הודעות הטקסט. והולי שיט הם שולחים שם המון הודעות טקסט.
מזל באמת שאפשר במצלמה של הטלפון לתרגם את מה שעל המסך, אבל זה עדיין די מעצבן. אני צריך המון לעצור את התמונה בשביל זה.
אני מצטער אבל לא ממש מעניין אותי הסיפור של קרולה.
אני כן מרגיש רע בשבילה, אבל תנו לי יותר מאנדראה ודניאל.
די מצחיק שלרגע נראה שהם נכנסים למרובע רומנטי של אנדרה, נינה, דניאל ומיקול. כי אנדראה באמת היה בקשר רומנטי כלשהו עם כל שלושת האחרים. למרות ששניים מהם בכלל לא נמשכים לבנים על פניו.
אז מרקו גילה על הקשר של אנדראה עם דניאל. אם כי זה לא שהוא ראה יותר מידי בהודעה האחת ההיא לדעתי.
אוף קיוויתי שאנדראה יספר למרקו בעצמו. בעצם מרקו עדיין לא יודע ממש את האמת על אנדראה.
עכשיו אנדראה מחליט לעבוד במפעל של אבא שלו בשביל להתקרב אל דניאל. נראה עד כמה זה יעבוד.
אוף יש מתח נחמד בינהם אבל אני רוצה יותר קשר של ממש כבר. במיוחד לאור זה שאני יודע שזה לא שיש תקווה לעוד עונות אחרי זאת.
אני ממש רוצה שאנדראה יספר לעוד אנשים. אפילו לאמא שלו הוא לא סיפר עדיין.
היה מעודד לראות שהרבה תלמידים בבית ספר שלו תמכו בתלמיד הטרנסג'נדר.
הטרנסלייט של גוגל המובנה עובד מעולה.אני שמח שעשית זאת כמוני ולא ויתרת כי הם מסתמסים מלא...ובהחלט אי-אפשר לוותר בעיקר על ההכתבויות של אנדראה ודניאלה איך תרגמת? הורדתי אפליקציה גרועה שכל פעם מתרגמת את הטקסט בצורה אחרת...עד שאני בעצמי מנסה להבין מההקשר מה נכון
הטרנסלייט של גוגל המובנה עובד מעולה.
קודם כל בחיפוש גוגל שבטלפון (שאצלי היה מובנה מההתחלה) לוחצים על המצלמה
צפה בקובץ המצורף 119657
אז בוחרים למטה באופציה של translate
צפה בקובץ המצורף 119658
ואז הוא מזהה את השפה שמופיעה מולו ומתרגם אותה לאיזו שפה שאתה רוצה.
צפה בקובץ המצורף 119659
גם העונה החדשה מתחילה טוב. האל מתעורר אחרי הפיצוץ ולא זוכר מה קרה. בינתיים כל העקבות מובילים לכיוון טרודבריג' (ראש הממשלה הבריטי שהוא מעין גרסה בדיונית של טראמפ דווקא), או לפחות אנגליה. ביה"ח נאטם. מג רוילן, חברת הפרלמנט השמרנית, נעלמת באופן חשוד.
בגלל שראית הכל אז אני מפחד להכנס לקרוא, אני אקרא אחרי שאני אמשיך, מה שלא הספקתי לעשות היום. ומחר גם כנראה לא יהיה לי זמן.ואין לך מה להגיב/להתייחס לגבי מה שכתבתי על ה-2 פרקים שכן צפית? לגבי השאר- תקרא בהמשך, כשתסיים עוד 2 פרקים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.