נתחיל מזה שלא כזה אהבתי את הפרק. חוץ מההודעות החמודות שוולף השאיר לג'וש ואז בסוף עם הטלפון.
כן, בהחלט פרק פחות טוב משני הקודמים.
המחסור בג'וש לא טוב.
הקטע המרכזי היה צייר שסובל מעיוורון צבעים אחרי תאונת דרכים, כצפוי אי אפשר היה לרפא אותו, אז וולף היה צריך למצוא דרך לגרום לו לראות את העולם כדי שיוכל לחזור לצייר. חלק מהקטעים איתו היו אובר דרמטיים ולא כזה מעניינים.
אני זוכר פרק בהאוס שיש אישה שיש לה עיוורון צבעים ודיכאון בעקבות זה וכמובן שהאוס מתקן אותה.
אבל בשלב הזה כבר היה לי ברור לחלטין מההתחלה שלא יהיה פתרון כזה בסדרה הזאת אלא שהוא ילמד לחיות עם העיוורון צבעים. אהבתי את הרעיון שהוא פשוט מצייר בשחור לבן ויוצא ממש יפה.
*אגב, הלכתי לקרוא קצת על הפרק והסוכנת(האישה שפנתה לוולף) נשואה במציאות לטדי סירס.
אז נשמע שזה קצת כמו המצב עם קרול - שהיא באה לבדוק את הבחור שבעלה מנהל איתו רומן.
הסיפור עם המטופלת של קרול ששכבה עם בעלה, לא היה מאוד מעניין ונמשך בערך כמו שציפיתי.
לפחות היא כבר סיפרה למטופלת את האמת ולא גררו את זה עוד פרק.
מאוד צפוי שהמטופלת הגיבה בלהרוס לה את האוטו.
הקטעים עם ואן ואריקה היו משעממים ואז עם ג'ייקוב מעצבנים. אבל למדנו של-ואן יש ילד בן 6, זה מעצבן שלא עושים שום דבר עם ואן, למרות שהוא יותר מעניין מכול המתמחים האחרים.
דווקא ואן ואריקה חמודים בעיניי.
ומעניין שגילינו שלואן יש בן.
אז דווקא יותר ואן ממה שהיה בפרקים האחרונים שזה טוב. אבל באמת חבל שלא עושים שוב דבר עם הקטע האמפתי שלו.
וולף לקח שהוא היה צעיר פטריות הזיה כדי לדבר עם אבא שלו וזה היה מעניין ועצוב, ואני הייתי עסוקה בזה שלא הצליחו למצוא אף שחקן שיגלם את וולף הצעיר ויראה קצת יותר כמו זכארי קווינטו.
עושה רושם שוולף הצעיר החליט להמשיך לקחת פטריות הזיה. מעניין כמה זמן הוא המשיך לקחת ועד כמה זה השפיע עליו.
*ואימא-וולף וג'וש לא היו שוב הפרק. מה שהיה מעצבן כי אני רוצה לראות את וולף וג'וש יחד.
בהחלט מעצבן