כן, בהחלט פרק פחות טוב משני הקודמים.נתחיל מזה שלא כזה אהבתי את הפרק. חוץ מההודעות החמודות שוולף השאיר לג'וש ואז בסוף עם הטלפון.
אני זוכר פרק בהאוס שיש אישה שיש לה עיוורון צבעים ודיכאון בעקבות זה וכמובן שהאוס מתקן אותה.הקטע המרכזי היה צייר שסובל מעיוורון צבעים אחרי תאונת דרכים, כצפוי אי אפשר היה לרפא אותו, אז וולף היה צריך למצוא דרך לגרום לו לראות את העולם כדי שיוכל לחזור לצייר. חלק מהקטעים איתו היו אובר דרמטיים ולא כזה מעניינים.
אז נשמע שזה קצת כמו המצב עם קרול - שהיא באה לבדוק את הבחור שבעלה מנהל איתו רומן.*אגב, הלכתי לקרוא קצת על הפרק והסוכנת(האישה שפנתה לוולף) נשואה במציאות לטדי סירס.
לפחות היא כבר סיפרה למטופלת את האמת ולא גררו את זה עוד פרק.הסיפור עם המטופלת של קרול ששכבה עם בעלה, לא היה מאוד מעניין ונמשך בערך כמו שציפיתי.
דווקא ואן ואריקה חמודים בעיניי.הקטעים עם ואן ואריקה היו משעממים ואז עם ג'ייקוב מעצבנים. אבל למדנו של-ואן יש ילד בן 6, זה מעצבן שלא עושים שום דבר עם ואן, למרות שהוא יותר מעניין מכול המתמחים האחרים.
עושה רושם שוולף הצעיר החליט להמשיך לקחת פטריות הזיה. מעניין כמה זמן הוא המשיך לקחת ועד כמה זה השפיע עליו.וולף לקח שהוא היה צעיר פטריות הזיה כדי לדבר עם אבא שלו וזה היה מעניין ועצוב, ואני הייתי עסוקה בזה שלא הצליחו למצוא אף שחקן שיגלם את וולף הצעיר ויראה קצת יותר כמו זכארי קווינטו.
בהחלט מעצבן*ואימא-וולף וג'וש לא היו שוב הפרק. מה שהיה מעצבן כי אני רוצה לראות את וולף וג'וש יחד.
אל תחשוב ששכחתי להגיב לך.בשעה טובה!
על אף הסוף הפתוח מאוד (שכן נראה שהיוצר היה מאוד בטוח בעצמו שתהיה עונה 3 שתמשיך את הצרות שנוצרו בסוף העונה הזאת עם עסקי הסמים וכו'...), לפחות זכינו לנחת ולסוג של הפי-הנדינג מצידם של דניאלה ואנדראה...שהייתה להם סצינה חמודה של הפעם הראשונה, ובמיוחד אח"כ למחרת בבוקר
חח הרעיון שהצעת מעולה כפרק נוסף שיסגור את כל הסדרה, אבל לאור הסיום שהשאירו- נראה שהם רק התכוונו לסבך את זה עוד יותר בעונה הבאה...וזה לא היה מסתכם רק בהבהרת הבלבול בין האחים...
לגבי עונה 3 - ניסיתי לפנות ליוצר הסדרה דרך האינסטה...אך לא קיבלתי מענה, באסה.
וגם פרסמתי פוסט בREDDIT , הפורום הזה שדיברנו עליו שקיים על הסדרה, אך משום מה מחקו לי אותו...לא יודע למה. רציתי לדעת אם היוצר התראיין לגבי רעיונות שהיו לו לעונה 3 וכו'...וראיתי שיש ביוטוב גם ראיונות/סרטונים עם השחקנים שמגלמים את אנדראה ודניאלה במסגרת פריים-וידאו שהעלו, התכוונתי לצפות, שכחתי ועכשיו נזכרתי שוב...מקווה למצוא זמן השבוע.
בכל אופן, לי יש תקווה שעוד יחדשו אותה לעונה 3...כי הבנתי ש2 העונות הראשונות עולות בתחילת 2025 לערוץ מרכזי באיטליה, ויש לי הרגשה שאחרי שיסתיימו- הרשת תחליט להמשיך אותה...הלוואישאמזון יילכו לעזאזל
בהחלט מתכוון להגיע לזה (man on the inside)סיימתי אותה הערב, ואני כל כך כל כך ממליצה!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.