דיוני סדרות #133

limors2

Active member
החיפוש פה לא אמין אז לא יודעת אם דיברתם על זה כי לא הייתי פה קצת- מארוול שיחררו ספיישל the making of של אגת׳ה והוא ממש טוב, הרבה תובנות מעניינות ומידע סופר מעניין- באופן מפתיע מה שהכי אהבתי היה המידע על התלבושות. עשו שם עבודה ממש מדהימה בפרטים שלא שמתי לב אליהם.
טכנית זה אמור להיות בדיסני פלוס, אבל או שלא מצאתי או שזה עוד לא הגיע לשם. בינתיים זה נמצא בערוץ היוטיוב הרשמי שלהם.

ועוד בענייני אגת׳ה- אני צופה בסדרה שוב וזה כ״כ כיף לצפות בה עם תובנות וידע של צפיה מוקדמת! יש כ״כ הרבה סצינות ומשפטים שמקבלים משמעות חדשה עם ידע מקדים. חבל שלא כל התוכן שלהם מוצלח ברמה כזו:(

didalf

Well-known member
החיפוש פה לא אמין אז לא יודעת אם דיברתם על זה כי לא הייתי פה קצת- מארוול שיחררו ספיישל the making of של אגת׳ה והוא ממש טוב, הרבה תובנות מעניינות ומידע סופר מעניין- באופן מפתיע מה שהכי אהבתי היה המידע על התלבושות. עשו שם עבודה ממש מדהימה בפרטים שלא שמתי לב אליהם.
טכנית זה אמור להיות בדיסני פלוס, אבל או שלא מצאתי או שזה עוד לא הגיע לשם. בינתיים זה נמצא בערוץ היוטיוב הרשמי שלהם.
ראיתי שיצא עוד לא צפיתי זה ממתין יפה בטאב שלו. אולי היום.
ממש מוזר שזה ביוטיוב ולא בדיסני8-*

ועוד בענייני אגת׳ה- אני צופה בסדרה שוב וזה כ״כ כיף לצפות בה עם תובנות וידע של צפיה מוקדמת! יש כ״כ הרבה סצינות ומשפטים שמקבלים משמעות חדשה עם ידע מקדים. חבל שלא כל התוכן שלהם מוצלח ברמה כזו:(
איזה כיף.
הסדרה הזאת היא ממש הפתעת השנה.

דיברגנט חדש

Well-known member
אז כולם מתכוננים לתחרות הגדולה ואז מתגלה שהקבוצה הכי חזקה היא הקבוצה של בעל הקוקו (סילבר) שחשבו שכבר נפטרו ממנו, הוא גורם ללרוסו ללכת לחפש מדוע מיאגי הרג מישהו בתחרות ואז לוכד אותו בתוך כלוב. לרוסו מצליח להשתחרר וחוזר לתחרות ואז סילבר עושה כאוס וכולם הולכים עם כולם מכות, כריס מקבל עזרה בלתי צפויה מתלמידו המאמן ובזכות זה ניצל ממוות ע"י סילבר ובסוף היפני של קוברה קאיי הולך מכות עם הבריון החדש ותוך כדי מכניס לעצמו את הסכין לבטן במקום ליריבו ומת וכך החלק השני מסתיים
ב-13.2.25 יהיה החלק האחרון של העונה האחרונה.

LeAnnDyIan

Well-known member

אני גם ראיתי. הקטע של התלבושות באמת היה טוב. אני ממש הופתעתי מהתפאורה. במיוחד רמת הפרטים של הבית מבחוץ. לא התייחסתי לזה יותר מידי אבל זה היה מרתק בעיני.

אוי והקטע הזה🥹
IMG_0504.gif

+גם אני צופה מחדש בפרקים וזה באמת כיף יותר בצפיה חוזרת כשאני לא צריכה להציק לעדימון שתסביר לי מה אני רואה😂

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני גם ראיתי. זה באמת מעולה.
יש המון פרטים מאוד מעניינים ובאמת המון מזה על התלבושות אבל באמת היו כל כך הרבה תלבושות בסדרה הזאת.
אני כבר צפיתי בה פעם שלישית. כלומר תוך כדי צפיתי בכמעט כל פרק פעמיים ואז כשסיימתי עשיתי צפייה חוזרת בהכל.
ואחרי שראיתי את מאחורי הקלעים לחלוטין בא לי כבר לעשות צפיה רביעית.
אני ממש הופתעתי מהתפאורה. במיוחד רמת הפרטים של הבית מבחוץ. לא התייחסתי לזה יותר מידי אבל זה היה מרתק בעיני.
הקטע עם הבית ממש הזוי. הם עבדו על זה שבועות ובקושי שמתי לב לזה. גם השקיעו המון המון ביער ובעיצוב העצים השונים וצביעה של פרטים קטנים, ורוב הזמן היה חשוך ובקושי יכלתי לשים לב לאיזשהו פרט. אבל אני כן מניח שכל ההשקעה הזאת באה לידי ביטוי בתוצר הסופי גם אם לא שמים לב לפרטים האלו תוך כדי.
הסדרה הזאת היא ממש הפתעת השנה.
מבחינתי זה כן ולא.
כי לי היה ברור שזה יהיה מעולה. זה סדרת המשך לוונדהויז'ן שהייתה מעולה, מאותה יוצרת, עם קתרין האן שהיא מעולה בהכל וספציפית בתפקיד הזה הייתה מעולה ובנוסף לזה גם אוברי פלאזה, פאטי לפון וצ'ארלי מהארטסטופר.
ועדיין היא הפתיעה בכך שהיא הצליחה להתעלות על הציפיות שלי.

אגב, גם בוונדהויז'ן צפיתי כמה פעמים ונהניתי שוב ושוב.

הדבר היחיד שהורג אותו זה שאני רוצה המשך ואני לא יודע מתי נקבל אותו.

limors2

Active member
הדבר היחיד שהורג אותו זה שאני רוצה המשך ואני לא יודע מתי נקבל אותו.
אני מעדיפה שלא יהיה/ששוב נחכה מלא זמן להמשיך בתור סדרה חדשה, משתהיה עונה שניה פחות טובה שתקלקל את הזכרון הטוב שלי מהעונה הנוכחית. אני לא סומכת עליהם עם הקטע של משבר העונה השניה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מעדיפה שלא יהיה/ששוב נחכה מלא זמן להמשיך בתור סדרה חדשה, משתהיה עונה שניה פחות טובה שתקלקל את הזכרון הטוב שלי מהעונה הנוכחית. אני לא סומכת עליהם עם הקטע של משבר העונה השניה
זה מה שאנשים כאן אמרו לגבי הסדרה הזאת מלכתחילה - שוונדהויז'ן הייתה מושלמת ולנסות לעשות המשך (שבאמת לא תוכנן מראש) רק יהרוס.
אז אחרי שההמשך הזה היה מושלם ואולי התעלה על ה"עונה הקודמת" אני לחלוטין סומך על היוצרת שההמשך שלה יהיה מעולה.
אני כן מסכים שאני מעדיף לחכות זמן כדי שההמשך הזה יהיה מושלם כמו זה מאשר שינסו לעשות את זה מהר.

אגב, ייתכן מאוד שנראה בעצם את ההמשך לסיפור בסדרה שמתוכננת על ויז'ן שנראה לי שמתוכננת ל2026 (בטוח לא לפני).
בעניין הזה אני לא בטוח מה אני חושב, כי מצד אחד אני אשמח לראות עוד את הדמויות, אבל את הסדרה הזאת אמור ליצור מישהו אחר ואני מעדיף את אותה יוצרת על המושכות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@dilia snake
@dilly snake
איפה את?
יש פרק חדש של Brilliant Minds לדבר עליו

אני מרגיש כאילו עומדים לבטל את הסדרה הזאת והיוצרים יודעים את זה אז הם נותנים לצופים את כל מה שהם רוצים כמה עונות מוקדם יותר.
ואני מאוד שמח.
קודם כל הייתי בשוק שהתחזית שלי הייתה מוטעת לגבי ההמשך של הנשיקה מסוף הפרק הקודם. זה בעצם המשיך לעוד נשיקות.
אז כמובן שהיה לי ברור שמשהו יהרוס את זה ואז ג'וש עצמו באמת הרס את זה והייתי מעוצבן, אבל לא ממש מופתע.
אבל כן הייתי מופתע כשכבר עוד לפני סוף הפרק אוליבר מכריח את ג'וש להפסיק להרוס לשניהם ולתת להם צ'אנס.
אז יאייי.

במקביל היה גם סיפור על הרומן הראשון (?) של אוליבר הצעיר (שהוא קצת מבוגר יותר).
וזה די מצחיק שבשני המקרים אמא שלו תפסה אותו מנשק בחור.
אבל שיט היא פשוט העיפה את הבחור ההוא. איזה חראית.
ואני דווקא לפני כן העלתי לעצמי תיאוריה במוח שהיא ידעה שאוליבר גיי ובכוונה הביאה הבייתה בחור חמוד כדי שיפתח כלפי מישהו.
אז נכון שיש משהו קצת בעייתי בין בן 21 שלומד אצל האם וגר אצלם ובין הבן שהוא בן 18. אבל ממש קצת. והיא יכלה לבקש ממנו לעבור לגור בבית אחר.
והתירוץ שלה גם על זה שהיא הייתה לחוצה בגלל איידס בשנות ה90 בניו-יורק גם מרגיש טיפשי. דווקא בתור רופאה ציפיתי שתהיה לה יותר הבנה וחמלה.

עכשיו שאני חושב על זה מעניין אותי אם אוליבר יצר קשר עם הבחור הזה שוב אי פעם בהמשך.
וואו זה יהיה מאוד אופרה-סבוני אם בהמשך הסדרה הוא יגיע כרופא בריטי שבא לעבוד בבית חולים ויהיה משולש אהבה.

ותכלס זה יכול להיות כי קוי העלילה הרומנטיים האחרים בהחלט מרגישים קצת כזה.
כלומר הבחורה שיש לה קראש על בחור אחד אבל בוחרת לשכב עם הבחור האחר - זה סתם מעצבן. כאילו הפרק הקודם לא מספיק הבהיר לנו שאנחנו בדרך למשולש רומנטי נודניקי.
מסכנה דיינה שתצטרך להיות ליד זה.

וממש ממש אופרה סבון זה מה שקורה עם קרול.
כלומר נכון שזה לא במקרה שהמטופלת שלה היא הבחורה שלבעלה היה רומן איתה, אבל עצם העובדה שהיא באה אליה ככה מרגיש מטורף כזה.
אבל זה עוד מילא - עושה רושם שזאת בחורה עם אולי בעיות נפשיות של אובססיה.
אבל מה התירוץ של קרול שהיא מחליטה להמשיך לטפל בה? היא הייתה צריכה להכניס לפגישה פסיכיאטר אחר ולומר לה למה היא לא יכולה להמשיך לטפל בה.

חוץ מזה גם הייתה העלילה עם האישה הזקנה שאהבה סקס.
מסתבר שהשחקנית היא אלמנתו של לאונרד נימוי, ספוק מסדרת מסע בין כוכבים המקורית, ושזאקארי קווינטו הכיר אותה בגלל הקשר שהיה לו עם לאונרד נימוי בעקבות זה שהוא שיחק את הגרסה הצעירה שלו בסרט מסע בין כוכבים מ2009. והוא במיוחד ביקש ממנה לבוא לשחק בפרק הזה. (אולי אפילו יצרו את העלילה הזאת איתה במיוחד בשבילה - הקשבתי לראיון עם קווינטו והוא דיבר על זה אבל זה היה לפני כמה שבועות)
בכל מקרה יחסית לעלילות הפרקיות ברוב הפרקים עד כה, העלילה הזאת הייתה פחות מעניינת לדעתי. גם הרגיש לי מאוד צפוי שבסוף יסדרו את זה שהיא תמשיך לאהוב סקס למרות גילה.

dilly snake

Active member
אני פה, אני ספרתי את הדקות עד שאני אחזור הבייתה ואוכל לראות בשקט את הפרק :-P: .

טוב הפרק היה קצת פחות טוב, אבל עדיין מעולה.

טוב, אז הקטע המרכזי היה על אישה בת 80 שסובלת(? טכנית היא דווקא נהנתה) ממיניות יתר, אחר כך התברר שהיה לה סוג של עגבת. הטיפול נגד עשה לה לא טוב ובסוף הם נתנו לה תרופות שיחזירו לה את המיניות. המתמחים פחות היו על התיק וזה מעצבן שואן כבר שני פרקים לא היה במגע עם מטופלים למרות שהוא המתמחה הכי מעניין(ואז דנה, אריקה וג'ייקוב). אבל זה בסדר, אחרי כל הסיפור עם רומן אני מניחה שהם רצו משהו קצת פחות כבד ויותר אופטימי?
*שני השחקנים של הבנים היו מוכרים לי, לדעתי הזה שלבש רוב הזמן חולצה כחולה היה לא מזמן באחת ה-FBI'S ואולי השני היה ברופא ללא גבולות?

הקטע של קרול והמטופלת היה מוזר והולך להיגמר רע.

בפלאשבקים ראיתי את האהבה הראשונה של אוליבר, וזה היה חמוד בסה"כ וכאילו ממש שמחתי בשביל אוליבר הצעיר אחרי כל הסיפור עם האבא שלו. עד הסוף שאימא-וולף הודתה שהיא הפרידה ביניהם כי היא חששה שאוליבר יידבק באיידס וימות? זה נשמע אידיוטי.
אז נכון שיש משהו קצת בעייתי בין בן 21 שלומד אצל האם וגר אצלם ובין הבן שהוא בן 18. אבל ממש קצת. והיא יכלה לבקש ממנו לעבור לגור בבית אחר
הקטע הבעייתי היחידי זה שלאוליבר יש אימא נוראית. 3 שנים זה לא הפרש כזה נוראי, אני לא חושבת שהיה שם איזה ניצול או משהו לא הולם.

גם אחר כך אחרי שהיא תפסה את ג'וש ואוליבר ואז דחפה את האף ואמרה לג'וש שלא יפגע באוליבר בפעם הבאה שהיא נתקלה בו ואז הלחיצה את ג'וש סתם.

הקטע עם ג'וש הלחיץ אותי שהוא רצה להיפרד ושאוליבר יתעקש לתת להם צ'אנס בסוף זה הרגיע אותי. והכי חמוד היה שג'וש אמר לאוליבר שהוא חושב שהסיכוי שלהם הוא 60-40 אבל אוליבר עד עכשיו הפתיע אותו לטובה.

כלומר הבחורה שיש לה קראש על בחור אחד אבל בוחרת לשכב עם הבחור האחר - זה סתם מעצבן. כאילו הפרק הקודם לא מספיק הבהיר לנו שאנחנו בדרך למשולש רומנטי נודניקי.
כאילו מצד אחד ג'ייקוב כזה דושבאג ואריקה יכולה יותר טוב, ואני שונאת משולשים רומנטיים. איכס, אני חושבת שאני הולכת לבלות את הלילה בהדחקה.
מסתבר שהשחקנית היא אלמנתו של לאונרד נימוי, ספוק מסדרת מסע בין כוכבים המקורית, ושזאקארי קווינטו הכיר אותה בגלל הקשר שהיה לו עם לאונרד נימוי בעקבות זה שהוא שיחק את הגרסה הצעירה שלו בסרט מסע בין כוכבים מ2009. והוא במיוחד ביקש ממנה לבוא לשחק בפרק הזה. (אולי אפילו יצרו את העלילה הזאת איתה במיוחד בשבילה - הקשבתי לראיון עם קווינטו והוא דיבר על זה אבל זה היה לפני כמה שבועות)
:-0
זה כזה חמוד. ועכשיו קלטתי שהיא אמרה לאוליבר שהוא נראה כמו בעלה המנוח, זה כזה חמוד ברגע שיודעים את ההקשר!! :-D

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
A Man on the Inside
ראיתי פרק 1
וואי זה כזה חמוד :-D אני כבר ממש אוהבת את זה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואיייי איזו באסההה התסריטאים היו כ"כ בטוחים בעצמם שיהיה המשך שהם השאירו את סוף העונה ככה? עם סיום כ"כ פתוח? כ"כ מעצבןןן :confused: אוף! אם כך- איך אף רשת אחרת לא רכשה את הסדרה או משהו?:cry:
השאירו ממש מתח בסוף- הכל הסתבך עם כל נושא הסמים...ונראה שהדילרים האלו התבלבלו וחשבו שמרקו הוא אנדרהo_O
שבכלל היה אמור לטוס לתחרות, אבל בגלל קרולה הוא לקח את האופנוע ומשם החל הבילבול...
לפחות "בזכות" מסלול הסמים שהסתבך- בגזרתנו קיבלנו את הנחת שרצינו בגזרת הזוג, יצרו סיטואציה כך שהם יהיו מבודדים בקרוון בגשם ו...ישכבו סוף סוף:-]
הסצינה כשלעצמה הייתה פסדר...יכלו יותר
אבל ההמשך בבוקר היה חמוד, במיוחד הבלונדיני שלא הופתע ואמר לחבר השני ש-איך הוא לא שם לב לכך? חח ואז דני יוצא מהקרוון של אנדרה ושניהם מחוייכים ומבויישים...זה היה חמוד...|מאוהב|לפחות זה קיבלנו בסוף העונה, חצי נחמה.

מקווה שמחר יהיה לי זמן, רוצה לחקור אם עשו ריאיון עם היוצר...אולי שיתף מה היו הרעיונות שלו לעונה 3...יש גם ביוטוב ריאיונות עם השחקנים הראשיים מטעם אמזון וכאלה... אם גם אתה מוצא משהו מעניין- תעדכן ;)
באסה שכך נגמרה האפיזודה של PRISMA בצליל צורם שכזה ובסוף פתוח שכזה...ובכ"ז נהניתי מהסדרה ואני שמח שצפיתי בה בדיעבד, וגם שלא ויתרתי על העונה ה-2 על אף הערמת הקשיים שהייתה...

רוצה לציין את ההזדמנות כדי ממש לפרגן לשחקן הראשי שכאמור זה התפקיד הראשון שלו והוא ממש הוכיח יכולות משחק מרשימות ב-2 התפקידים השונים שגילם של שני האחים...👌וגם היה צריך להתלבש כאישה...וגם ללמוד שחיה ולהביע יכולות...בקיצור- תפקיד לא פשוט בכלל הוא קיבל במסגרת הסדרה! מסוקרן לראות אותו בתפקידים נוספים
כנ"ל לגבי דני- שראיתי אותו אגב גם בסדרה איטלקית אחרת, סדרת שואה.
@snirf
המשיח הגיע וסוף סוף סיימתי את הסדרה היום.

הולי שיט לא ציפיתי לקטע הזה.
כלומר היה ברור שתהיה תוצאה רעה לכל מסע הסמים הזה, אבל לא חשבתי שזה יפול על מרקו.

חוץ מזה באמת הסתיים די טוב לכולם.
מרקו ואנדראה קרובים יחסית שוב.
מרקו חזר לקרולה.
ולמי בכלל אכפת ממשהו אחר כי הכי חשוב זה דניאל ואנדראה!!!!!!!!
יואווווו אני מת.
והיה כל כך חמוד כשהאחרים מגלים.
כלומר הבנתי שהבלונדיני מנחש כשהוא אמר לדניאל שהוא לא ירד עליו יותר.
אבל היה במיוחד חמוד בבוקר אחרי הלילה שלהם יחד.

אני מניח שהסוף של נינה והילדה היפנית לא טוב, אבל לא ממש אכפת לי מזה.

אני לא בטוח שקלטתי את הקטע עם כל הפלאשבקים לילדות של התאומים.
זה היה לא כל כך כרונולוגי ואני חשבתי רוב הזמן שאנדראה גרם לשבר יד של מרקו, אבל נראה שהוא בכלל הגן עליו.
והמורה לפסנתר הייתה תומכת של אנדראה במסעו לגילוי עצמי ופוטרה בגלל זה.
אז מה היה כל המתח בין אנדראה ומרקו שנראה בסצנות פלאשבק האלו?

ממש חרא שהסדרה הסתיימה ככה אז החלטתי להמציא לה המשך:
סוחרי הסמים באים אל מרקו וצועקים עליו "הי אנדראה" לפני שהם עומדים להרביץ לו או משהו כזה. ואז הוא אומר "לא, אני מרקו, אנדראה הוא אח שלי"
ואז סוחרי הסמים נזכרים שבאמת אנדראה אמר להם בעבר שיש לו אח תאום.
אז הם חוזרים לנסוע ופוגשים את אנדראה, דניאל ושני האחרים ומשחררים אותם כי הם מבינים שהם לא גנבו מהם.
דניאל בא הבייתה עם אנדראה ושם אבא של אנדראה מסכים לתת לו הלוואה לסכום שהלהקה צריכה. אמא של אנדראה מתחילה לקבל את אנדראה. מרקו זוכה בתחרות השחייה וממשיך לאולימפיאדה. דניאל מספר למורה לשחייה שהוא עם אנדראה עכשיו והיא מקבלת את זה בין היתר כי היא קולטת עד כמה לא מוסרי זה היה שהיא שכבה עם דניאל.

גילית משהו אמיתי לגבי תוכניות שאולי היו לעונה 3?

השחקן הראשי באמת מוכשר מאוד.

snirf

Active member
@snirf
המשיח הגיע וסוף סוף סיימתי את הסדרה היום.

הולי שיט לא ציפיתי לקטע הזה.
כלומר היה ברור שתהיה תוצאה רעה לכל מסע הסמים הזה, אבל לא חשבתי שזה יפול על מרקו.

חוץ מזה באמת הסתיים די טוב לכולם.
מרקו ואנדראה קרובים יחסית שוב.
מרקו חזר לקרולה.
ולמי בכלל אכפת ממשהו אחר כי הכי חשוב זה דניאל ואנדראה!!!!!!!!
יואווווו אני מת.
והיה כל כך חמוד כשהאחרים מגלים.
כלומר הבנתי שהבלונדיני מנחש כשהוא אמר לדניאל שהוא לא ירד עליו יותר.
אבל היה במיוחד חמוד בבוקר אחרי הלילה שלהם יחד.

אני מניח שהסוף של נינה והילדה היפנית לא טוב, אבל לא ממש אכפת לי מזה.

אני לא בטוח שקלטתי את הקטע עם כל הפלאשבקים לילדות של התאומים.
זה היה לא כל כך כרונולוגי ואני חשבתי רוב הזמן שאנדראה גרם לשבר יד של מרקו, אבל נראה שהוא בכלל הגן עליו.
והמורה לפסנתר הייתה תומכת של אנדראה במסעו לגילוי עצמי ופוטרה בגלל זה.
אז מה היה כל המתח בין אנדראה ומרקו שנראה בסצנות פלאשבק האלו?

ממש חרא שהסדרה הסתיימה ככה אז החלטתי להמציא לה המשך:
סוחרי הסמים באים אל מרקו וצועקים עליו "הי אנדראה" לפני שהם עומדים להרביץ לו או משהו כזה. ואז הוא אומר "לא, אני מרקו, אנדראה הוא אח שלי"
ואז סוחרי הסמים נזכרים שבאמת אנדראה אמר להם בעבר שיש לו אח תאום.
אז הם חוזרים לנסוע ופוגשים את אנדראה, דניאל ושני האחרים ומשחררים אותם כי הם מבינים שהם לא גנבו מהם.
דניאל בא הבייתה עם אנדראה ושם אבא של אנדראה מסכים לתת לו הלוואה לסכום שהלהקה צריכה. אמא של אנדראה מתחילה לקבל את אנדראה. מרקו זוכה בתחרות השחייה וממשיך לאולימפיאדה. דניאל מספר למורה לשחייה שהוא עם אנדראה עכשיו והיא מקבלת את זה בין היתר כי היא קולטת עד כמה לא מוסרי זה היה שהיא שכבה עם דניאל.

גילית משהו אמיתי לגבי תוכניות שאולי היו לעונה 3?

השחקן הראשי באמת מוכשר מאוד.

בשעה טובה!|4U|
על אף הסוף הפתוח מאוד (שכן נראה שהיוצר היה מאוד בטוח בעצמו שתהיה עונה 3 שתמשיך את הצרות שנוצרו בסוף העונה הזאת עם עסקי הסמים וכו'...), לפחות זכינו לנחת ולסוג של הפי-הנדינג מצידם של דניאלה ואנדראה...שהייתה להם סצינה חמודה של הפעם הראשונה, ובמיוחד אח"כ למחרת בבוקר:-]
חח הרעיון שהצעת מעולה כפרק נוסף שיסגור את כל הסדרה, אבל לאור הסיום שהשאירו- נראה שהם רק התכוונו לסבך את זה עוד יותר בעונה הבאה...וזה לא היה מסתכם רק בהבהרת הבלבול בין האחים...

לגבי עונה 3 - ניסיתי לפנות ליוצר הסדרה דרך האינסטה...אך לא קיבלתי מענה, באסה.
וגם פרסמתי פוסט בREDDIT , הפורום הזה שדיברנו עליו שקיים על הסדרה, אך משום מה מחקו לי אותו...לא יודע למה. רציתי לדעת אם היוצר התראיין לגבי רעיונות שהיו לו לעונה 3 וכו'...וראיתי שיש ביוטוב גם ראיונות/סרטונים עם השחקנים שמגלמים את אנדראה ודניאלה במסגרת פריים-וידאו שהעלו, התכוונתי לצפות, שכחתי ועכשיו נזכרתי שוב...מקווה למצוא זמן השבוע.
בכל אופן, לי יש תקווה שעוד יחדשו אותה לעונה 3...כי הבנתי ש2 העונות הראשונות עולות בתחילת 2025 לערוץ מרכזי באיטליה, ויש לי הרגשה שאחרי שיסתיימו- הרשת תחליט להמשיך אותה...הלוואי |הלוואי|שאמזון יילכו לעזאזל

Lhuna3

Well-known member
כן? ראינו את 2 הפרקים וזה היה סתם נחמד, ציפיתי לטאצ' הגאוני של היוצר ובינתיים הוא לא הגיע
זה שונה בסגנון שלו ממה שאנחנו רגילים לקבל ממנו, אבל זה מצחיק ועצוב ורגיש ובעיני נהדר.
יתכן שאת לא תרגישי כך, אבל אני מקווה שכן תהני.

dilly snake

Active member
נתחיל מזה שלא כזה אהבתי את הפרק. חוץ מההודעות החמודות שוולף השאיר לג'וש ואז בסוף עם הטלפון.

הקטע המרכזי היה צייר שסובל מעיוורון צבעים אחרי תאונת דרכים, כצפוי אי אפשר היה לרפא אותו, אז וולף היה צריך למצוא דרך לגרום לו לראות את העולם כדי שיוכל לחזור לצייר. חלק מהקטעים איתו היו אובר דרמטיים ולא כזה מעניינים.
*אגב, הלכתי לקרוא קצת על הפרק והסוכנת(האישה שפנתה לוולף) נשואה במציאות לטדי סירס.

הסיפור עם המטופלת של קרול ששכבה עם בעלה, לא היה מאוד מעניין ונמשך בערך כמו שציפיתי.

הקטעים עם ואן ואריקה היו משעממים ואז עם ג'ייקוב מעצבנים. אבל למדנו של-ואן יש ילד בן 6, זה מעצבן שלא עושים שום דבר עם ואן, למרות שהוא יותר מעניין מכול המתמחים האחרים.

וולף לקח שהוא היה צעיר פטריות הזיה כדי לדבר עם אבא שלו וזה היה מעניין ועצוב, ואני הייתי עסוקה בזה שלא הצליחו למצוא אף שחקן שיגלם את וולף הצעיר ויראה קצת יותר כמו זכארי קווינטו.

*ואימא-וולף וג'וש לא היו שוב הפרק. מה שהיה מעצבן כי אני רוצה לראות את וולף וג'וש יחד.

למעלה