דיוני סדרות #133

didalf

Well-known member
הפרק שודר היום או משהו כזה?
כן זה בשח ביס קומדי ביס ממש עכשיו
אתן שתיכן בעצם צופות בשידור חוזר שמשודר בערוץ שבו דברים משודרים?
כן זה כיף ממליצה
האם אתן נוסעות זמן משנות ה90?
כן

Lhuna3

Well-known member
מחלקת גנים ונוף עונה 5:
חחחחחחח
נינים - או באנגלית great grand-children
:-D
|כן|
תכלס לא היו צריכים בכלל לתת ללזלי לזכות. נכון שהיו לה הרבה נפילות אבל באופן כללי מרגיש לי שהסדרה נתנה לי תחושה שהאדם הטוב כן זוכה בסופו של דבר וזה לא הכין אותי נכון למציאות האיומה שאנחנו חיים בה.
(המוח שלי עדיין לא מעכל את שבוע שעבר)
טוב אם הסדרה הזאת היתה ההכנה שלך לחיים האמיתיים אתה בהחלט בבעיה.

דורי 1981

Active member
טוב אם הסדרה הזאת היתה ההכנה שלך לחיים האמיתיים אתה בהחלט בבעיה.
מזכיר לי שמישהו אמריקאי שהיה מחבר של אבא שלי קבל על חוסר הריאליזם שבסדרות חברים וסיינפלד (כשהיו פופלריות) וכתב לו ש "בניגוד למקובל לחשוב, אנשים הולכים בבוקר לעבודה בארה"ב וממש לא מבלים שעות בקפה או בפאב השכונתי".

טוני החתול

Well-known member
מנהל

דיברגנט חדש

Well-known member
נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Active member
הולי שיט!הולי שיט!הולי שיט!!

פאק, זו אחת הסדרות הכי טובות בטלוויזיה, ללא ספק. בטח ליד שאר הזבל שמאכלס בד"כ את הברודקאסט.

לא ראיתי שום דבר מהפרק הזה מגיע. כאילו ואו.

אז לג'ון דו קוראים רומן והוא הומו שברח מצ'צ'ניה, בגלל שלא חוקי להיות שום הומו הוא חסך כסף כדי להביא גם את הבן זוג שלו, נפגע בתאונת דרכים ובגלל שהוא לא קיבל טיפול בזמן ונגרר בין מוסדות רפואיים הוא הגיע למצבו הנוכחי.

אהבתי את השיחות שלו עם כולם, אבל ממש היה לי חבל שדווקא עם ואן לא היה לו.

ואימא של וולף חזרה, באמת היה מוזר שהיא נעדרה כמעט חודש.

אז בצעד דיי מפתיע אחרי שהם איתרו את אלכס והכל רומן מחליט למות(שלא תואם את הפורמולה של הסדרה עד עכשיו) וכולם, וולף וקרול החליטו לקבל את זה במקום לנסות להילחם עליו.

ד"ר דושבאג(הקולגה של קרול) ואימא של וולף כועסים עליהם ממש. אימא-וולף חושבת שהכל קשור לחרדות נטישה בגלל הסיפור עם האבא. אני לא חושבת שזה קשור לאבא. זה היה יותר מפתיע אם היו מכריחים את רומן לחיות בניגוד לרצונו.

ואן שם לב שלאריקה יש רגשות והיא אומרת שזה לג'ייקוב. איכס.

ובסוף ג'וש ו-וולף מתנשקים!!!!!!!!!!!!! חשבתי שימרחו את זה למוות, אבל זה היה מתאים לנקודה הזאת בזמן של הסדרה, עם כל הרגשות והכל.

קצת חבל לי להיפרד בשלב הזה מרומן, כי זה הרגיש כמו חומר למשהו רחב יותר. אבל, עדיין. ואו איזו סדרה מעולה.

לא חשבתי שהם יכולים להתעלות, אבל הם מצליחים כול שבוע להציב רף אחד.

אה והפרק שמתי לב שגרג ברלנטי הוא אחד המפקידים האחראיים.

Lhuna3

Well-known member
OMG מייק משובר שורות הוא אבא של בן וואייט :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Brilliant Minds
פרק 1X07
The Man From Grozny

אני רק אגיד שהייתה לי חוויה קשה מאוד אתמול שהיה לי את הפרק מהדודים והכנתי אוכל ורק אז גיליתי שאין לי כתוביות. וניסיתי ולהשיג כתוביות מתאימות וניסיתי עוד דודים ושום דבר לא עבד והאוכל התחיל להתקרר ובסוף נאלצתי לאכול מול הפרק בלי כתוביות.
אף אחד לא סבל כמוני

הולי שיט!הולי שיט!הולי שיט!!

פאק, זו אחת הסדרות הכי טובות בטלוויזיה, ללא ספק. בטח ליד שאר הזבל שמאכלס בד"כ את הברודקאסט.
בהחלט סדרה טובה.
לא ראיתי שום דבר מהפרק הזה מגיע. כאילו ואו.
דווקא מרגיש לי שהרבה מהדברים בפרק כן ראיתי מגיעים.
הנחתי עוד בעבר שג'ון דו הוא הומו כי בואו, כל הסדרה הזאת מלאה הומואים.
אבל לא ציפיתי שבעצם יביאו את הבן זוג שלו. או שהוא יהיה אדם מקסים שמוכן לטפל באדם בכזה מצב (אם כי לא ברור לי כיצד הוא היה עומד בזה כלכלית)
והיה ברור שאוליבר יעשה משהו שירגיז את הבחור של המחקר עם הצ'יפ.
לא ציפיתי לכך שרומן יבקש לסיים את החיים שלו, אבל ברגע שהוא אמר את זה אז היה לי ברור שזה מה שירגיז את הבחור של המחקר.
אבל בילבלו אותי כי כולם הסכימו דווקא שזה הדבר הנכון לעשו ואפילו ג'וש אמר שאין סיבה שהבחור של הצ'יפ (אני שונא אותו אז לא בא לי לחפש את שמו) . וכולם הסכימו לגבי זה כולל הפסיכיאטרית והם עשו סידורים רשמיים של להוציא אותו מבית החולים כדי לעשות את זה. כלומר זה לא היה מצב שבו אוליבר הוציא בסתר כמו שהוא עשה עם החולה בתחילת הסדרה. הכל היה מאושר. איך לכל הרוחות אף אחד לא הודיע לבחור עם הצ'יפ לפני שזה קרה? גם רומן בטח היה מסכים לדבר עם המשקיעים של הבחור עם הצ'יפ לפני המתת החסד שלו ולהסביר שזאת בחירה שלו ושהצ'יפ מעולה.
כלומר כל זה הרגיש לי דפוק ומעצבן. אבל רק זה.
אז לג'ון דו קוראים רומן והוא הומו שברח מצ'צ'ניה, בגלל שלא חוקי להיות שום הומו הוא חסך כסף כדי להביא גם את הבן זוג שלו, נפגע בתאונת דרכים ובגלל שהוא לא קיבל טיפול בזמן ונגרר בין מוסדות רפואיים הוא הגיע למצבו הנוכחי.
הספקתי לשכוח מצ'צ'ניה שבה זה אפילו יותר נוראי מרוסיה להומואים. הייתה תקופה שהנושא היה די בכותרות, נראה לי שדובר שם ממש על מחנות, וזה ירד. ואני מניח שזה לא באמת שהשתפר שם משהו.
אהבתי את השיחות שלו עם כולם, אבל ממש היה לי חבל שדווקא עם ואן לא היה לו.
נכון. מאוד חבל.
ואימא של וולף חזרה, באמת היה מוזר שהיא נעדרה כמעט חודש.
קיוויתי שהיא בסוף רק תנחם את אוליבר ויהיה נחמד אבל בסוף מה שהיא אמרה לו על כך שהוא פשוט ויתר היה נוראי. במיוחד כי ראינו מה הוא עבר. אבל שוב זה גם מעצבן אותי כי הרי ראינו שזה לא היה בסתר שהוא הוציא אותו מבית החולים להמתת חסד הזאת, אז איך בדיוק היא לא דיברה איתו לפני?
אז בצעד דיי מפתיע אחרי שהם איתרו את אלכס והכל רומן מחליט למות(שלא תואם את הפורמולה של הסדרה עד עכשיו) וכולם, וולף וקרול החליטו לקבל את זה במקום לנסות להילחם עליו.
זה היה באמת מאוד עצוב.
ואני לחלוטין חושב שהגיוני לתת לו המתת חסד אם הוא מבקש, אבל מרגיש לי גם שהיו צריכים לחכות יותר זמן. לתת לו יותר זמן לחשוב על זה. אני מבין שהוא לא רצה, אבל נראה לי הגיוני שהיו מתעקשים על זה (זה לא שהוא יכל לעשות משהו בנידון). נכון שנתנו לו לדבר עם פסיכיאטרית, אבל נראה לי שבארצות שמותר המתת חסד יש תהליך ארוך יותר.
ד"ר דושבאג(הקולגה של קרול) ואימא של וולף כועסים עליהם ממש. אימא-וולף חושבת שהכל קשור לחרדות נטישה בגלל הסיפור עם האבא. אני לא חושבת שזה קשור לאבא. זה היה יותר מפתיע אם היו מכריחים את רומן לחיות בניגוד לרצונו.
אם הייתי קורא את כל ההודעה שלך מלכתחילה הייתי יודע לקרוא לבחור של הצ'יפ ד"ר דושבאג. לחלוטין שם הולם.
בהחלט עצוב העניין שאמא של אוליבר השתלחה בו והעלתה את אבא שלו בנושא. במיוחד כי זה באמת כל כך ייסר את אוליבר.
ואן שם לב שלאריקה יש רגשות והיא אומרת שזה לג'ייקוב. איכס.
אוי זה באמת מעצבן. אבל אני מניח שזה שלב בתהליך ובסוף היא תהיה עם ואן. אם כי אני מת על ואן ומגיע לו מישהי טובה יותר. או אפילו מישהו טוב יותר. (כאילו יש מחסור בגייז בסדרה הזאת)
חוץ מזה מסכן שהוא הרגיש את הרגשות שלה אבל חשב שזה עבורו.
ובסוף ג'וש ו-וולף מתנשקים!!!!!!!!!!!!! חשבתי שימרחו את זה למוות, אבל זה היה מתאים לנקודה הזאת בזמן של הסדרה, עם כל הרגשות והכל.
זה היה נראה כמו סצנה שרגע אחר כך נגלה שאוליבר רק דמיין את זה שהוא מנשק אותו, אבל לאור זה שהפרק הסתיים ככה אז זה בטח אמיתי.
אבל גם בטח פרק הבא נגלה שזה לא באמת התפתח לשום מקום ואחד מהם נבהל וברח מהסיטואציה. ואז הם לא מדברים על זה.
קצת חבל לי להיפרד בשלב הזה מרומן, כי זה הרגיש כמו חומר למשהו רחב יותר. אבל, עדיין. ואו איזו סדרה מעולה.
כן, ממש ראיתי עתיד עם הסיפור שלו. גם היה יכול להיות ממש יפה לראות סיפור על איך אדם בכזה מצב מצליח לשרוד ולעשות משהו עם החיים שלו. כאילו אמרו שיש אנשים במצב הזה שממשיכים לחיות חיים מספקים (ועוד בלי צ'יפ כזה שמאפשר תקשורת יחסית קלה), אבל היה יותר משמעותי לראות את זה.
זה גם מרגיש כמו סטייה חזקה ממה שהתרגלנו בסדרה שראינו כיצד אנשים עם בעיות קשות מצליחים לחיות תוך כדי התמודדות עם הבעיות. ואז דווקא עם מישהו שהכרנו לאורך קצת זמן אז אנחנו לא מקבלים את זה.
לא חשבתי שהם יכולים להתעלות, אבל הם מצליחים כול שבוע להציב רף אחד.
אז זהו, מבחינה רגשית בהחלט התעלו, זה היה שובר לב.
אבל זה שדווקא במקרה הזה קיבלנו סוג של סוף רע זה חבל.
וגם העניין שהתלוננתי עליו שהרגיש לי לא הגיוני שפתאום הביאו את הכעס של ד"ר דושבאג.

עוד משהו:
יש את כל העניין שעשו את האינטראקציות עם רומן כאילו הם מדברים איתו יושב וזז מולם.
ומאוד אהבתי את זה כי זה לחלוטין האניש אותו.
אבל בשלב מסויים חשבתי שאולי זה בעצם החלטה לא נכונה כי זה כאילו הוציא את העוקץ מהמצב שלו. אנחנו רואים אותו יושב, מחייך ומגחך אבל בעצם הוא לא עושה את כל זה, הוא לא יכול לעשות את זה. זה כאילו המציאו בעצם חלק מהתגובות שלו.

אני יודע שיש לי תלונות, אבל באמת שאני חושב שהפרק היה מעולה.

אחד הרגעים היפים וקשים היה כשראו איך רומן ראה את העולם במשך המון זמן בלי שאף אחד מסתכל עליו עד שאוליבר בעצם הסתכל עליו ממש.

לגבי זה שהוא בחר לסיים את החיים שלו - מה שעצוב זה שאנשים אחרים במצב שלו בעצם לא יכולים להביע את הבקשה הזאת.

אגב, זכור לי ששמעתי כשהסדרה התחילה על כך שהיא מבוססת על רופא אמיתי, אבל רק לאחרונה גיליתי שהוא גם הבסיס של הסרט Awakenings שבו גילם אותו רובין וויליאמס.

בכלל מאוד מעניין לקרוא את הערך ויקיפדיה על האדם הזה:

didalf

Well-known member
אף אחד לא סבל כמוני

didalf

Well-known member
מחלקת גנים ונוף 510

אנדי נורא מתרגש מלהיות במגרש פוטבול הזה ואני מבינה אותו כי טיילור הופיעה שם ממש לפני שבוע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז סוף סוף סיימתי את פרק 2X04 של פריזמה
@snirf
במיוחד קרולה והסיפור עם ההשלכות של הסרטון סקס :-/
זהו שלא הבנתי מה מרקו קרא בהודעה שהייתה במחשב שמתוקף כך אמר לדניאלה- "אז גם עם אחי אתה רוצה לעשות סרט סקס?" ממה הוא כבר הסיק שיש ביניהם משהו? לא זכור לי שדניאלה כתב לאנדראה משהו
הלכתי לחפש, זה נראה תמים. כאילו דניאל כותב לו שהוא נוסע לאנשהו ומזמין אותו לפגוש אותו. אבל אולי זה לא תרגום טוב. גם עצם זה שאנדראה נפגש עם דניאל אולי זה רע מספיק. ואולי באמת מרקו כבר חשד שאנדראה פלואידי ולכן חשד.
וגם אני התבאסתי שככה הוא גילה עם דניאלה...במקום שהוא יבוא ויספר לו בעצמו, כמו הסצינה היפה שהייתה בינו לבין אבא שלו.
מאוד חבל.
ובגלל המרמור מכל הסיפור- מרקו ממש נהיה פסיב אגרסיב העונה. וזה לא נראה שהופתע שהוא גיי/פלואידי...השאלה אם עלה איזשהו חשד מצידו באיזשהו שלב לאורך השנים, בכ"ז הם אחים תאומים, או שראה אותו מתישהו עם הבגדי נשים...? סביר להניח שתהיה סצינת פלאשבק שתסביר זאת.
זהו אולי באמת
אבל כן כבר הייתי רוצה ששניהם ילבנו כבר את הנושא, כי לנוכח זה- הם מאוד התרחקו העונה וחבל...
אני יכול להבין שמרקו כועס כי באמת יצא שדניאל כאילו דפק אותו מכל כיוון גם בשחייה וגם עם קרולה. אני לא אומר שזה מוצדק, אבל אני יכול להבין איך זה פוגע במרקו במקום רגיש.
אני רק מקווה שעד סוף העונה הם יתקרבו שוב.
באסה שהתפקשש המפגש בין אנדראה לדניאל'ה (לאחר המתח מסיום העונה ה-1) בגלל התפוצה שעשו לסרטון סקס...המוזר הוא שעבר חודש מאז והם לא כ"כ תקשרו.
גם לא הסבירו איך ולמה נשבר לדניאל'ה הפלאפון (הייתי בטוח שיהיה פלאשבק או משהו),
דווקא כן ראו את זה בפלאשבק. בפרק 2X01 בסביבות נקודת זמן 10:30 (אני זכרתי שזה קורה, אבל חזרתי למצוא את נקודת הזמן בשביל שתראה). דניאל צועק בטלפון על הסוכן הזה אחרי שזה אומר לו שהם הפסידו חוזה בגלל סרטון הסקס ומעצבים הוא זורק את הטלפון מחלון המכונית.
ואיך זה שלא נפגשו בבי"ס? זה נראה שדניאל'ה כבר לא לומד...נכון?
יכול להיות שהם בחופשה ויכול להיות שדניאל באמת פשוט כבר לא לומד.
לא הבנתי למה החבר של דניאל'ה מציק לו, לדעתי לא הבנתי בגלל תרגום קלוקל...אתה הצלחת להבין? כלומר יורד עליו בגלל משיכה לגברים/משהו כזה...אבל הוא לא יודע שבסוף התברר שהפרופיל של הבחורה- זה בעצם גבר...או שכן? עכשיו נזכרתי שזה היה בעונה הקודמת, אבל השאלה אם זאת הסיבה שמציק לו עדיין...או בגלל סיבה אחרת.
לדעתי דניאל סיפר לחברים שלו שהוא הבין שזה בעצם היה גבר כל הזמן.
הקטע הוא שהחבר הזה (הבלונדיני) סיפר שהוא נישק בחור בעבר וזה נראה לי נתן לדניאל אומץ להפתח בפניהם, אבל עכשיו הוא כאילו זורק לו בפרצוף.
מרקו ממש השתנה העונה...נהיה פאסיב-אגרסיב בגלל אח שלו והמירמור שלא סיפר לו.
וגם לדעתי בגלל דניאל'ה שרואה אותו בכל מקום- גם בהקשר של אחיו, וגם בהקשר של הבחורה שהוא אוהב...
ובכלל הוא נהיה די גבר כזה שמשתכר, מתנשק עם נשים, מזיין, מתחצף... שזה ההפך הגמור ממה שהיה בעונה הקודמת
נורא מתסכל. אבל כמו שאמרתי אני גם יכול להבין אותו במידה רבה.
זה גם עצוב שגילינו שהמאמנת שלו בשחייה לא מאמינה בו ממש אז לא פלא שהוא מרגיש שהיא מעכבת אותו ויוצא עליה.
אז הלך לאנדראה מבחינת גילוי רק עם אבא שלו בעונה הקודמת, כי עם האח- לא, ועם האמא- שהסתבר לו שכבר יודעת בעצמה כשנחשפה לבגדים שלו במרתף...ולא נראה שהיא כ"כ נלהבת מכך.
וואי זה היה כל כך עצוב עם האמא.
אבל היה כל כך יפה הקטע עם הדוד הכומר שדווקא היה מקבל. (אגב לא הייתי בטוח אם הוא באמת דוד או שזה מין תואר כבוד, אבל אז אנדראה אמר לאמא שלו שאחיה יותר פתוח)
ואתה רואה כמה טוב שתרגמנו את ההודעת טקסט? נגיד שאנדראה שאל את דניאל'ה מתי המשמרות שלו וכו'...אז דניאל'ה התעצבן על למה חוקר אותו, ואנדראה כתב לו- "אז להפסיק לעשות את המאמץ?"
אני לא זוכר אם קלטתי את כל זה. זה היה ממש מתסכל וקשה לעקוב ככה אחרי העלילה.
אוף כל כך מרגיז שאמזון לא פשוט תרגמו את זה נורמלי.
ובכלל היו ממש התפתחויות מעניינות בגזרתם במהלך ה-4 פרקים האלה... הסצינה לאחר משחק הכדורסל- שאמר שלא מבין את אנדראה שמצד אחד הוא גבר-גבר כזה שמשחק כדורסל, נוהג על אופנוע וכו'...אך מצד שני לובש בגדי נשים. ואז התחיל להסביר לו ולהתלוצץ עליו שלא יודע מה זה פלואידי
ואז דניאל'ה הלך וחקר בגוגל לגבי זה|מאוהב|
כל ההתפתחות ביניהם כזאת יפה...אני אוהב גם שמראים שהדמות של אנדראה היא כזאת לא חד-משמעית, שהוא לא נשי כמתבקש...אלא באמת גם וגם.
אח"כ הגיעה סצינת הקומזיץ עם המבטים ביניהם|מאוהב| התבאסתי שלא התקרבו יותר וששוב הפריעו להם...הפעם בגלל מרקו שהשתכר.
אך למרות האכזבה- הגיעה הסצינה במפעל הזכוכית שהוא לובש את הבגדי נשים כדי להוכיח לו שזה הוא היה בתמונות, ודניאל'ה מביא לו מתנה את הקלידים האלו שמתחברים לפלא' בגלל שסיפר לו שניגן כשהיה קטן
ואאזזזז הם נישקו אחד את השני בלחי ובסוף- הנשיקה האמיתית|מאוהב| אוי זאת הייתה סצינה כ"כ יפה.
כל הקטעים האלו היו מעולים. הרבה יותר קל לעקוב כשזה לא בטקסטים. אם כי עדיין מרגיש שהתרגום לא ממש טוב.
ואח"כ ההסתמסויות ביניהם (שכמובן לא ניתן היה לוותר עליה ולתרגם הכל!)- שאנדראה כתב שהוא לא מפסיק לנגן כבר שעתיים...דניאלה רוצה לשמוע...אנדראה לא מוכן...ואז הם סוף סוף מדברים על להיפגש לבדם בבית ריק... ומי הורס להם? מרקו שגם "מתחלה" וקובע לזיין בחורה בבית
איזו באסה!! למה הם לא יכלו להתבודד במרתף? חבל...שלא יאכזבו אותנו, נשארו 4 פרקים לסוף...הלוואי שזה יהיה כמו מרלי שהייתה מעולה, ואומנם השאירה טעם של עוד, אבל כלל לא איכזבה- והייתה מדויקת ב-2 העונות ששודרה.
אוף זה באמת היה כל כך מבאס שמרקו קבע עם בחורה. כאילו לכל הרוחות לך לכל מקום אחר.

ואז לרגע היה נדמה שכבר יש התקרבות בינהם ואז מרקו קולט את האורגן של דניאל שם ושוב מבאס
הכל נבנה בצורה כ"כ יפה , קסומה ואותנטית ביניהם...ולא כמו שלרוב קורה בסדרות שה"צד הגברי" (שלא מסוגל לקבל את זה שהוא נמשך לגברים) מתחיל להתנהג בצורה מגעילה/מסריחה לצד השני...להיות אפילו אלים לפעמים, בגלל ההתחבטויות שיש בו...אבל פה זה באמת נבנה בצורה יפה לטעמי:-]
זה באמת יפה ומעניין איך זה מתפתח.
לפניכן קדמה הסצינה שאנדראה מחליט בבת-אחת לעשות מה שמרגיש ולהופיע בבי"ס עם עפרון בעיניים ולק...ובעצם מצהיר בפרהסיה על מה שהוא.
זה היה מעולה שהוא עושה את זה, אבל לא קלטתי איך זה שאין יותר תגובות בעניין. כלומר אני יודע שהוא הושאר כיתה, אבל זה עדיין אוות בית ספר עם אחיו והחברים המשותפים שלהם. ציפיתי שנראה תגובות. או שפיספסתי משהו?
כפי שכבר כתבתי מעלה- חבל שלא השקיעו העונה בדמויות המשנה, כי בעונה הקודמת העלילות של השאר כן היו מעניינות, ומלבד הנכה...יש גם את הסיפור של נינה עם הבת 13...שאני מאוד מקווה שלא מכוונים שיקרה משהו ביניהן...אלא שהיא רק תעזור לה עם כל הלבטים שלה/יציאה מהארון
אוי, אני ממש מקווה שלא הולכים לקטע קריפי בין נינה והנערה. אם כי אני מניח שהפרש הגילאים בינהן הוא בעצם די קטן (נינה בטח משהו כמו 16 או 17) אבל זה במיקום גילאים שמרגיש גדול.
אבל גם כל קטע הריבים של נינה ומיקול משעמם כבר.
..אבל לפני כמה ימים שמעתי במקרה שיר חדש (ומאוד אהבתי) של שון מנדס- HEART OF GOLD

ולא יכולתי שלא לפנטז איך זה מתאים היה להיות כשיר סיום עונה מושלם עם איזה קולאז' כזה של סצינות בין אנדריאה ודניאל'ה על איך הקשר ביניהם מתפתח ככל שעובר הזמן
שמעתי את השיר איזה פעמיים, אבל תמיד ברקע אז לא ממש קלטתי את המילים, אבל אני אבדוק על מה זה בעצם מדבר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@snirf
אני שש דקות לתוך פרק 2X05 של פריזמה וכבר יש לי מחשבות,
אבל בעיקר אני קולט עד כמה כתוביות טובות לדעתי יעשו הבדל.
גם קלטתי שיש מילים שהם משתמשים בהם שלא מתרגמים אותם ואז קלטתי שזה בגלל שזה סלנג איטלקי.
וזה הכי בלט לי עם המילה Boh שאותה אני בעצם מכיר בזכות סרט ספיידרמן כפי שאפשר לראות בקטע הקצר (והלא מספלייר) הזה:

עוד מילה שהם משתמשים בה לפעמים היא Daje והמשמעות שלה היא משהו כמו "לך על זה"

אבל גם אם אני מבין את המשמעות הטכנית של המילה זה לא עוזר לי כי אני לא יכול לקלוט את הכוונה בשימוש בה.
זה כמו בעברית השימוש במילה יאללה.

אם אני כבר כותב אז כמה מילים על הפרק
הולי שיט איזו נשיקה!!!
אני מת על זה.
ואז הרס את זה איזו סירה קטנה לכל הרוחות. הם צריכים חדר מלון פרטי.

חוץ מזה איך שהתחילו ללהק דמויות לרוקי הורור חשבתי שאנדראה צריך להיות רוקי דווקא. (ואז להביא את דניאל לשחק את בראד)
אבל אני מניח שפרנקפורטר באמת יותר מתאים.

אז קרולה החליטה בסוף להגיש תלונה נגד האח של החברה הזאת.
יש לי תחושה שכל קבוצה הבנות הזאת תתהפך עליה חזק.

דורי 1981

Active member
ר"מ בריטניה על סף הדחה, אבל קליין שהוא בעל תפקיד חשוב מבריז מהאירוע. בינתיים סטיוארט מבריז מאירוע הזיקוקים, כי פיתח פוביה בגלל הפיצוץ (או קודם?). קייט מודיעה לבעלה האל שהיא לא מעוניינת להיות סגנית הנשיא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
PRISMA2
וול אז הסצינה בים המחישה שאומנם דני חמוד עם אנדרה (עדיף עם קיצורי השמות האלה חח) אבל יש לו אישו שיראו אותם יחד בפרהסיה...זה כמובן התפוצץ במסיבת ההאלווין כשחברי הלהקה רואים אותו בתחפושת נשית ביותר- ודני בעקבות זה בורח ונעלם...
כבר חששתי שחברי הלהקה יעליבו/יקראו לו "הומו" לאנדרה אבל זה לא קרה...ובכ"ז דני הובך וברח .
ממש נפער פער גדול בין האחים- מתי הם כבר ילבנו את העניינים ויחזרו להיות האחים התאומים שהיו? נשארו 2 פרקים!
מרקו נהיה עם יותר בטחון לעומת עונה קודמת...וזה כמובן מקרין על קרולה ועל מימוש הרצון שלו בה עוד מאז...והם שוכבים.
אבל היא מגלה כמה הוא השתנה והפך להיות זיין ומנפנפת אותו...בוא נראה כמה הוא רציני ויתאפס על עצמו.

מנגד, כמראה הפוכה- אנדרה הופך להיות ממש נשי...דווקא אהבתי יותר כשהיה "גם וגם", אבל כעת כשהוא מתאפר, עונד עגילים ועומד על שלו (מול אמא שלו למשל לפני שהלכו לכנסיה)...הוא באמת הולך יותר לכיוון הנשי, על אף שאמר שאין לו כוונה לעבור שינוי מין כשניהל שיחה עם הידידה שלו שכן מתכוונת לעבור את השינוי.

דני ניצל את העובדה שיש לו בית ריק והזמין את אנדרה...אבל אנדרה לא פראייר אחרי מה שקרה בהאלווין ומוכיח אותו על כך שרק רוצה שיהיו יחד בסתר...אהבתי שהוא לא היה פראייר ורצה את דני בכל מחיר.
דני נכנס למצב דיכאון כזה ובצדק...אין לו חברים, להקה, לימודים (לא הבנתי למה עזב את הלימודים וצריך ללמוד בלימודי ערב) , לא את השחייה (הסבירו בכלל למה הוא לא ממשיך עם זה?)...וחששתי שהוא ירצה לחזור/להיות עם אנדרה מהסיבה הזאת של הבדידות- ולא רציתי שזה יהיה כך...
אך מצד שני עכשיו כשהכל התהפך לקראת סוף פרק 6- מחתימים אותם כלהקה וחזרו להיות לו חברים...אז זה יהיה אתגר שהוא ירצה/יהיה מסוגל להתעמת עם כולם בשביל אנדרה מממ...אז נראה מה יהיה
במיוחד שבסוף הפרק הוא שוכב עם המורה לשחייה הזאת...למרות שזה היה נחמד שהיא עודדה אותו כשרקדו סלסה
אה וזה היה ברור שהמפיק ההוא נוכל...
ובסוף כן הלכו עם הכיוון של נינה והבת13...שהתנשקו במסיבה
ממש ממש אהבתי את פרק 5
פחות את פרק 6.
(אגב, רוב מה שכתבת עליו התרחש בפרק 5)

אז כן דני ואנדרה חמודים מאוד יחד. אבל כמובן שדני עדיין לא מוכן שיראו אותם יחד. כל הקטע של קשר עם בחור זה חדש לו לחלוטין. והרגיש לי מאוד נחפז מצד אנדרה ששובר דברים ככה מהר כי דני לא מתקדם מספיק מהר בשבילו. הרי לאנדרה עצמו לקח המון זמן להרגיש נוח. לכל הרוחות הוא שיקר לו על הזהות שלו באינטרנט במשך חודשים ועכשיו הוא מצפה שהוא יקפוץ במהירות לקשר גלוי.
לכן שמחתי מאוד כשהבחור הטרנסג'נדר מהבית ספר אומר אותו דבר לאנדרה.
עכשיו אני מקווה שאנדרה ייצור קשר חדש עם דני ויתן לו זמן (אבל לא יותר מידי כי נותרו רק שני פרקים לעונה)

אבל דני האדיוט הזה שוכב עם המאמנת שלו לשעבר.
היה ברור שמכוונים לכיוון שיהיה שם משהו, במיוחד עם הריקוד, אבל קיוויתי שהיא תעצור את זה. היא מבוגרת ממנו משמעותית, הייתה מאמנת שלו, נותנת לו לגור אצלה בבית כשהוא חסר בית ועכשיו שוכבת איתו. זה ממש חציית גבול מצידה לדעתי.
אני מאוד מקווה שהיא תבין שזה לא לעניין ותסיים את זה מהר. (ולא רק כדי שהוא יהיה פנוי לחזור לאנדרה)

אני אוהב את זה שאנדרה בטוח יותר להיות נשי יותר לפעמים. מרגיש לי שהוא עדיין מחפש את עצמו, אבל עכשיו מרגיש פתוח לנסות.
הסצנה עם האמא וכל המשפחה הייתה קשה. ומרקו לחלוטין חרא קטן. מזל שאבא שלו הוא אדם טוב.

נראה גם שמרקו וקרולה הולכים לחזור להיות יחד, אבל אז הוא מתעלם ממנה והיא קולטת שהוא נוקם בה. או לפחות ככה היא מפרשת את זה.
אני מניח שהוא יתנצל והם כן יחזור להיות יחד.

בעניין קרולה - אז היא בסוף מספרת למשטרה על הנער שצילם את הסרטון סקס. ממש הייתי מוכן לכך שהחברות יכעסו עליה, אבל נראה שזה רק האחות של הנער שכועסת.
אבל מעבר לכך זה נראה שהאחות באמת צודקת שקרולה עשתה את זה רק כדי לקבל יותר יחס עיתונאי. לחלוטין מוצדק שהיא אמרה למשטרה את האמת, אבל אם היא עשתה את זה רק בשביל לקבל יחס של התקשורת אז זה באמת דפוק.

אז נינה נישקה את האחות בת ה13. ומרגישה נוראי לגבי זה.
אם כי באמת היא בת 16 אז הפרש הגילאים בינהן הוא רק 3 שנים. אומנם זה בנקודת גיל משמעותית, אבל עדיין.
ועכשיו נראה שבאמת משהו יתפתח. אם כי לא ברור אם הנערה בת ה13 באמת חמודה ועם קראש, או שהיא קצת פסיכית כמו שאחותה חושבת.

לא ברור לי בדיוק הקטע עם המפיק המוזיקלי ההוא.
כלומר הוא התחייב לתת כספים לנערים על כל מיני הוצאות שלהם על צילומי הקליפים ובסוף לא נתן להם, אבל איך הוא הרוויח מזה?
והאם הם יכולים באמת לחתום על עסקה עם מפיק אחר? הם לא חתמו עם הקודם?

snirf

Active member
PRISMA2
ממש ממש אהבתי את פרק 5
פחות את פרק 6.
(אגב, רוב מה שכתבת עליו התרחש בפרק 5)

אז כן דני ואנדרה חמודים מאוד יחד. אבל כמובן שדני עדיין לא מוכן שיראו אותם יחד. כל הקטע של קשר עם בחור זה חדש לו לחלוטין. והרגיש לי מאוד נחפז מצד אנדרה ששובר דברים ככה מהר כי דני לא מתקדם מספיק מהר בשבילו. הרי לאנדרה עצמו לקח המון זמן להרגיש נוח. לכל הרוחות הוא שיקר לו על הזהות שלו באינטרנט במשך חודשים ועכשיו הוא מצפה שהוא יקפוץ במהירות לקשר גלוי.
לכן שמחתי מאוד כשהבחור הטרנסג'נדר מהבית ספר אומר אותו דבר לאנדרה.
עכשיו אני מקווה שאנדרה ייצור קשר חדש עם דני ויתן לו זמן (אבל לא יותר מידי כי נותרו רק שני פרקים לעונה)

אבל דני האדיוט הזה שוכב עם המאמנת שלו לשעבר.
היה ברור שמכוונים לכיוון שיהיה שם משהו, במיוחד עם הריקוד, אבל קיוויתי שהיא תעצור את זה. היא מבוגרת ממנו משמעותית, הייתה מאמנת שלו, נותנת לו לגור אצלה בבית כשהוא חסר בית ועכשיו שוכבת איתו. זה ממש חציית גבול מצידה לדעתי.
אני מאוד מקווה שהיא תבין שזה לא לעניין ותסיים את זה מהר. (ולא רק כדי שהוא יהיה פנוי לחזור לאנדרה)

אני אוהב את זה שאנדרה בטוח יותר להיות נשי יותר לפעמים. מרגיש לי שהוא עדיין מחפש את עצמו, אבל עכשיו מרגיש פתוח לנסות.
הסצנה עם האמא וכל המשפחה הייתה קשה. ומרקו לחלוטין חרא קטן. מזל שאבא שלו הוא אדם טוב.

נראה גם שמרקו וקרולה הולכים לחזור להיות יחד, אבל אז הוא מתעלם ממנה והיא קולטת שהוא נוקם בה. או לפחות ככה היא מפרשת את זה.
אני מניח שהוא יתנצל והם כן יחזור להיות יחד.

בעניין קרולה - אז היא בסוף מספרת למשטרה על הנער שצילם את הסרטון סקס. ממש הייתי מוכן לכך שהחברות יכעסו עליה, אבל נראה שזה רק האחות של הנער שכועסת.
אבל מעבר לכך זה נראה שהאחות באמת צודקת שקרולה עשתה את זה רק כדי לקבל יותר יחס עיתונאי. לחלוטין מוצדק שהיא אמרה למשטרה את האמת, אבל אם היא עשתה את זה רק בשביל לקבל יחס של התקשורת אז זה באמת דפוק.

אז נינה נישקה את האחות בת ה13. ומרגישה נוראי לגבי זה.
אם כי באמת היא בת 16 אז הפרש הגילאים בינהן הוא רק 3 שנים. אומנם זה בנקודת גיל משמעותית, אבל עדיין.
ועכשיו נראה שבאמת משהו יתפתח. אם כי לא ברור אם הנערה בת ה13 באמת חמודה ועם קראש, או שהיא קצת פסיכית כמו שאחותה חושבת.

לא ברור לי בדיוק הקטע עם המפיק המוזיקלי ההוא.
כלומר הוא התחייב לתת כספים לנערים על כל מיני הוצאות שלהם על צילומי הקליפים ובסוף לא נתן להם, אבל איך הוא הרוויח מזה?
והאם הם יכולים באמת לחתום על עסקה עם מפיק אחר? הם לא חתמו עם הקודם?

אז נשארו לך 2 פרקים אחרונים? התקדמת יפה
כמובן שקראתי את כל התגובות שכתבת בהתייחסות למה שכתבתי
יאללה אני מחכה שתסיים ;)
כן הטרנסג'נדר הגיב לעניין ולא אמר לו נגיד "עזוב הוא מסובך/בעייתי, תניח לו",
ואתה לגמריי צודק שאנדרה צריך לגלות יותר הבנה כלפי דני אבל פאק נשארו 2 פרקים! מבאס...עד שהכל נבנה בצורה כ"כ יפה בסדרה אז דוחק היריעה- גורם לרצות שהדברים יזוזו מהר לצערי כדי שנספיק שהם יתקרבו, ישכבו וכו'...

מזל באמת שדווקא האבא מכל המשפחה הוא זה שתומך ומכיל את אנדרה.

נכון אומנם מדובר רק בהפרש של 3 שנים...וזה נראה לנו מוזר כי מדובר בקשר של 2 נשים עם הפרש כזה (שזה כן משהו "חדשני" שלא נראלי שראיתי בסדרות אחרות...)
אך רק בגלל שמדובר בגיל כ"כ צעיר- 13 עם בת 16...זה לא נראה מסתדר/מתאים כ"כ.
שהרי בהפרשים נגיד של 17 ו20-21 - יותר קל להכיל/"לבלוע" את זה

כל הסיפור עם המפיק בהחלט לא ברור...כי מצד אחד נראה שהוא הולך לדפוק אותם ורק מנצל אותם...שכן הוא לא משלם את הוצאות הקליפ והם אלו שהוציאו...
ועם ההסכם שחתמו - הם לא יכולים לעבור למפיק אחר...שהרי בטח הוא יקנוס אותם על ההפרה

didalf

Well-known member
אאוטר בנקס עונה 4

טוב כבר סופליירתי שג'ייג'יי מת בסוף העונה אז זה לא היה מפתיע אבל לא היה אכפת לי כי הסדרה קצת עצבנה אותי למרות שהחצי השני היה קצת יותר טוב.
מה שעניין אותי היה התה מאחורי הקלעים שהפך את הצפיה למשעשעת. מסתבר שהשחקנים של ג'ייג'יי וקיארה כ"כ שונאים אחד את השני (לא הבנתי למה) שהם ממש לא מסוגלים לצלם סצנות ביחד. אשכרה הביאו כפיל לסצנת התרכבלות. ואז גם שמתי לב איך בשיחות האינטימיות שלהם הקאטים תמיד ככה שלא רואים אותם ביחד בפריים חח. וכמובן הם עזרו לעצמם מאד כשהעלילה הייתה במרוקו כהיה להם תירוץ לשים כיסויי ראש ולהסתיר את הכפילים כל הזמן:-D
וזה הזיה כי שרה וג'ון בי ליטרלי אקסים והוא אולי בגד בה והם מצליחים עדיין לשחק זוג בלי לעשות מהומות כאלה.
וגם כל הסיפור הזה אגב הסביר לי את התהיה שלי בחצי הראשון של העונה: בעונות הקודמות היה ביניהם כימיה טובה וממש חיכיתי שיהיו כבר ביחד, והעונה הזאת הם כביכול זוג אבל הזוג הכי לא זוגי שיש. אפס נשיקות, אינטימיות, כימיה. כלום.

עוד מחשבות אם אני כבר פה:

האמת שלמרות שידעתי שהוא ימות וחשבתי שלא היה אכפת לי בכל זאת כמעט דמעתי בסוף כשהוא כן מת.
גם הופתעתי מעצמי אבל כמעט בכיתי גם כשהוא ושרה איכשהו שרדו את הים ושרה התאחדה עם ג'ון בי.
שזה אגב כזה מופרך אני מתה מהסדרה הזאת אין שום סיכוי שהם שרדו את הסערה הזאת:-D הם תמיד שוברים שיאי מופרכות עם מה שהילדים האלה שורדים ועושים. אבל העיקר בסוף ג'ייג'יי מת חח ראיתי אותם מתאוששים מדברים גרועים יותר אבל בסדר. ענייני מאחורי הקלעים הצריכו את מותו כנראה הוא בלתי.

בבירור ג'ייג'יי היה הדמות הראשית בעונה הזאת. שעל הנייר זה טוב כי כבר טחנו מכל כיוון את הסיפורים של ג'ון בי אבל עבד רק חלקית כי מסתבר שכשנותנים לו יותר מידי זמן הוא בעצם דמות מעצבנת. תמיד היה מעצבן בעצם אבל עכשיו נתנו לו יותר מידי. וכמובן אבא מפלצתי כדי להיות רשמית דמות מובילה בסדרה הזאת.
אבל כאילו למה הוא ואף אחד אחר בסדרה לא שם לב שכבר בסיפור של לוק גרוף הביא את התינוק ללוק *לפני* שהאמא טבעה. כאילו בבירור הוא ניסה להפטר מהיורש ולרצוח אותה. למה ג'ייג'יי והסדרה התעלמה מהפן הזה בסיפור?? היינו חוסכים המון צרות. טוב בכללי היינו חוסכים המון צרות אם לג'ייג'יי היה טיפה שכל|פנים|

גם רציתי להגיד ששופ הוא ממש שוטר אחלה והוא תמיד תמיד מהתחלה נותן אמון בילדים האלה שתמיד איכשהו מסתבכים ומנסה לעזור להם ולמצוא את האשמים האמיתיים בכל הצרות שהם איכשהו מופללים בהם ומעצבן אותי שהם תמיד בורחים ממנו. כאילו די הוא ממש מתאמץ תנו גם יד חבורת סתומים גיזס|פנים|

אני כמובן לא מתה על זה ששרה בהריון כי היא בת 19 אבל ממש עצבן אותי איך מרגע שגילו את זה הפלה לא הייתה אפילו אופציה. כאילו אף אחד אפילו לא העלה את השאלה "את מתכוונת לשמור את זה?". כאילו היה פשוט ברור שיהיה תינוק וזהו. בטח שאחכ המדינה שלכם מגיעה לחוקי הפלות הזויים. זה אפילו לא עלה כמחשבה!!!!

רייף נהיה כמעט לייקבל? אבל כמעט. הוא גם נראה טוב יותר.
הייתי רוצה לראות מה היה קורה אם במקום לקשור אותו בספינה כל הדרך למרוקו הם פשוט היו מתנהגים אליו נורמלי ואולי הוא גם אליהם ואולי הוא יכל להיות חלק מהחבורה. האם בעונה הבאה הוא יחליף את ג'ייג'יי ויהיה חלק מהחבורה באמת? אני לא לגמרי מתנגדת. בעונות הקודמות הוא היה בלתי נסבל ולא חשבתי שמגיע לו אפילו רדמשיין ארק אבל אולי כן, נראה.
קיוויתי שאם הוא ושרה כבר מתקרבים מחדש שתגיד לו משהו על זה שהוא יהיה דוד. ממש חשבתי שזה מה שירכך אותו מוזר שלא השתמשו בזה8-* כי כאילו הוא כן שמע שהם מדברים על זה. לא אכפת לו? אולי לא מגיע לו רדמפשיין.

אוקי כן הופתעתי שהעונה הסתיימה בזה שגרוף ברח להם אז כאילו עוד עונה שלמה נרדוף אחריו? חשבתי שהם יצליחו ועונה הבאה יפתח סיפור חדש.
בעצם חוץ מעונה 3 שאר העונות גם הסתיימו במתח ובלי שהם ישיגו את האוצר לא? לפחות עונה 1 בטוח.

כמובן שכל העלילה במרוקו הייתה בפילטר צהוב-מזרח-תיכון. להגנת הסדרה היא כולה בפילטר הצהוב הזה אולי האאוטר בנקס גם במרח התיכון:-D אבל במרוקו הגדילו את הצהוב פי כמה.

מסתבר שהיו לי הרבה מחשבות מי ידע:-D

למעלה