וואו גם אותי נורא עיצבן חוסר הכרת התודה הכללית אל ליז. ועוד יותר זה שהפכו אותה כאילו היא מגעילה. ואז זה רק נעשה גרוע יותר בפרק 3 ועוד יותר בפרק 4. לפחות לקראת סוף פרק 4 ג'ימי נזכר בעצם להודות לליז על כל מה שהיא עשתה.אוקיי הפסיכולוגית השניה הולכת לנזוף בשכנה (ליז?) שתיקח מרחק מאליס זה היה ממש לא לעניין לדעתי!
כאילו לא משנה גם אם יש לה מניעים "אנוכיים"-לכאורה שהיא "אמהית" והילדים שלה כבר גדול והתרחקו (או אולי היא מפצה על איזה בעיות שיש לה איתם), היא היתה שם עם כל האהבה שלה במשך שנה בשביל הנערה המסכנה הזאת שלא היה לה אף אחד ואבא שלה לא תיפקד, אז זה ממש מגעיל ככה לבוא ולהגיד לה עכשיו כאילו שהיא מפריעה לקשר שלהם, היא תכלס גם לא עשתה שום דבר לא בסדר.
אבל השיחה שלהן גם קצת הצחיקה אותי.
כן, זה היה מפתיע וחמוד. בכלל מאוד אהבתי את זה שאליס נפגשת לשיחות עם פול. מעניין אותי איך זה התחיל.כל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
אני ידעתי שהאריסון פורד הוא לא הדמות הראשית. אבל הייתי בטוח שהוא אבא של הראשי או אבא של אשתו המתה של הראשי. אני ממש חיכיתי בכל שני הפרקים הראשונים שיתגלה איך הוא קשור משפחתית אליהם ורק כשהוא אומר משהו על הבת שלו האמנתי שבאמת אין בינהם קשר משפחתי.הוא גם דמות חמודה מאוד, ובטח נגלה עוד על כל הסיפור האישי שלו ולמה הוא כזה לא מוכן לדבר על המשפחה שלו. (אני בכלל חשבתי שהאריסון פורד הוא הדמות הראשית של הסדרה).
חחחח כן, זה מצחיק.את צודקת. בתאכלס ליז אומנם נדחפת אבל היא באמת אוהבת את אליס ורוצה בטובתה והיא באמת הייתה שם בשבילה.
כן הצחיק אותי אבל כשג'ימי סיפר לפול וגבי על מה שקרה בבית הספר וגבי כזה "מישהו צריך להגיד לאישה הלבנה הזאת שתיקח מרחק" וג'ימי כזה "אני רוצה לציין שגם אני לבן" ואז פול כזה "כל כך לבן!!" וג'ימי "גם אתה.. לבן" ופול מבטל אותו וכזה "לאא, אני סילבר פוקס"
זה באמת לא ברור מה היה לה כל כך קשה לומר לו שהיא כן רוצה לאכול איתו.אוי, כשאליס באה לליז להגיד לה שהיא הולכת לאכול עם ג'ימי וליז כולה מבואסת, אבל לא אומרת, כי היא הכינה לאליס את האבנים שלה
אבל כמה דברים בסיטואציה הזאת-
1. ג'ימי כזה דביל וקרינג'י, גם אני לא הייתי רוצה לאכול איתו ארוחת ערב
2. כשאליס מגיעה אל פול ואומרת לו "אני לא מאמינה שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממני" או אחרי כשפול שואל אותה אם היא אמרה לו שהיא רוצה לאכול איתו והיא עונה לו "נראה לי שזה היה ברור, הייתי שם והיו לי סנדוויצ'ים" לייק וטפ, הוא ליטרלי שאל אותה אם זה בשבילם ואם היא רוצה לאכול איתו. אז שלא תמציא לי עכשיו סיפורים.
חחחחח זה מצחיק.אוי בריאן הורס מצחוק. הצחיק אותי שבהתחלה כשג'ימי מתקשר אליו הוא בפאניקה ושואל את צ'ארלי איך הוא נראה וצ'ארלי כזה "אתה נראה טוב. אבל זו רק שיחת טלפון...." ואז כשבריאן עונה וג'ימי צועק כזה "היי בריאן!" ובריאן "זה היה נורמלי"
על פניו בריאן די בלתי נסבל. אבל איכשהו זה קשה לא לסלוח לו.בדר"כ אין לי כוח לדמויות גייז מוקצנות בהגזמה. אבל בריאן ממש מצחיק אותי ואני מתעליו בסוף כשהוא שואל את ג'ימי למה הוא התעלם ממנו במשך שנה וג'ימי כזה "אתה יודע איזה קשה זה לשמוע את החבר הכי טוב שלך כל הזמן אומר 'הכל הולך לי' כשאישתך מתה?" ואז בריאן כזה "לא אמרתי שהכל הולך לך"
אני מאוד אוהב את השחקנית הזאת, קריסטה מילר. היא הייתה מעולה בשנות ה90 עוד במופע של דרו קארי. אחר כך בסקראבס אחר כך בקוגר טאון.אני מתה על ליז!
הוא שחקן מעולה. אבל זה כזה מוזר לראות אותו בסדרת טלוויזיה. ועוד תפקיד משני בסדרת טלוויזיה. וקומי. כלומר הרבה פעמים היה בו משהו קומי (למשל מלחמת הכוכבים) אבל לא זכור לי אותו משחק בקומדיה. חוץ מזה שהוא לא שיחק סדרת טלוויזיה מאז שנות ה70 (בדקתי). כלומר עד לפני שנתיים אז הוא הופיע ב1923 (הפריקוול לילוסטון)והריסון פורד באמת מעולה בתפקיד הזה!!
זה היה קטע מצער, אבל אני כן הבנתי אותה.זה באמת לא ברור מה היה לה כל כך קשה לומר לו שהיא כן רוצה לאכול איתו.
כן כי הוא גם חמוד.על פניו בריאן די בלתי נסבל. אבל איכשהו זה קשה לא לסלוח לו.
הכי אני אוהבת לראות שחקן בז'אנר שונה ממה שמכירים אותו!הוא שחקן מעולה. אבל זה כזה מוזר לראות אותו בסדרת טלוויזיה. ועוד תפקיד משני בסדרת טלוויזיה. וקומי. כלומר הרבה פעמים היה בו משהו קומי (למשל מלחמת הכוכבים) אבל לא זכור לי אותו משחק בקומדיה. חוץ מזה שהוא לא שיחק סדרת טלוויזיה מאז שנות ה70 (בדקתי). כלומר עד לפני שנתיים אז הוא הופיע ב1923 (הפריקוול לילוסטון)
אני שמחה שהמשכת וראית שהסדרה לא מציגה את מה שהוא עושה בתור "שיטה טובה יותר" מאיך שפסיכולגים רגילים עובדים.אז עוד קצת על ההמשך:
אני מחבב את הדמות של ג'ימי, אבל הוא חתיכת אדיוט. וממש נראה לי שמישהו צריך לאסור עליו לטפל באנשים.
הקטע הבוטה שממש עיצבן אותי זה כשהוא מנסה ללחוץ על המטופל/דייר/חבר שלו לספר לו סיפורים מכאיבים מהזמן שלו כחייל כי זה יגרום לו להרגיש טוב יותר. נכון שהוא התנצל על זה אחר כך, אבל לכל הרוחות.
למטופלת אחרת הוא גרם להעמיד פנים שהיא נפרדה מבעלה על מנת להמשיך לקבל ממנו טיפול ואז להסתתר ממנו.
ומטופלת אחרת הוא כל כך הוריד גבולות שהיא חשבה שהוא רוצה שהיא תנשק אותו. ואז התיישב לידה שוב.
כן זה מאוד עצוב.עצוב שפול הרגיש שהוא לא יכול לספר לבת שלו על האיבחון שלו. זה נראה לי שהוא מרגיש שהיא תתמוך בו מאוד, אבל זה יבוא מרחמים ורק בגלל המצב והוא היה רוצה שזה לא יבוא מזה.
אמממממממשעשע אותי שאנחנו צופים במקביל בשתי סדרות שונות שבהן האבא מזניח את הבת הטינאייג'רית אחרי שאישתו מתה.
אממממממ
אני כנראה אטום כי אני לא מצליח לחשוב על העוד סדרה שזה קורה בה. כלומר זה בהחלט פירוש מוזר של העלילה של דוקטור הו.
הרגת אותי ניק!אאאאהההההההה חחחחחחחחחחחח
אוקי.
מזל שאנחנו בעצם צופים רק בעוד סדרה אחת נוספת, כי אחרת מי יודע כמה זמן היה לוקח לי להבין את ההקשר
ידעתי שאתה תיקח את זה הלאה...כלומר את לחלוטין צודקת, זה באמת דמיון מסויים לדקסטר: ההתחלה, אבל זה גם מרגיש שונה כל כך.
אם כי...
אולי בהמשך ג'ימי יאמץ את שון. ושון יתעל את טראומת העבר שלו ויתחיל לרצוח אנשים רעים.
בנוסף יש הקבלה בין הדמות של האריסון פורד והדמות של פטריק דמפסי ששניהם בוסים של האבא שמאוד קרובים אליו, אבל גם מעוצבנים עליו לפעמים.
הארי גם מתפקד כסוג של כמו פסיכולוג של דקסטר כמו ג'ימי אל שון.
גאבי היא מקבילה לדמות של שרה מישל גלר.
רק עכשיו פתאום עשיתי את ההקשר שבאפי הייתה המנטורית של דקסטר כשהוא היה צעיר.
ואז כשהוא התבגר הוא התחתן עם דרלה.
ווווייייייייייייייירק עכשיו פתאום עשיתי את ההקשר שבאפי הייתה המנטורית של דקסטר כשהוא היה צעיר.
ואז כשהוא התבגר הוא התחתן עם דרלה. [דקסטר]
נראה לי שהתבלבלתשרינקינג פרק 1X02
Jimmying
נכון אבל בכותרת של הספוילר לא.נראה לי שהתבלבלת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.