דיוני סדרות #134

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, סיימתי את פרק 4 של שרינקינג

אוקיי הפסיכולוגית השניה הולכת לנזוף בשכנה (ליז?) שתיקח מרחק מאליס זה היה ממש לא לעניין לדעתי!
כאילו לא משנה גם אם יש לה מניעים "אנוכיים"-לכאורה שהיא "אמהית" והילדים שלה כבר גדול והתרחקו (או אולי היא מפצה על איזה בעיות שיש לה איתם), היא היתה שם עם כל האהבה שלה במשך שנה בשביל הנערה המסכנה הזאת שלא היה לה אף אחד ואבא שלה לא תיפקד, אז זה ממש מגעיל ככה לבוא ולהגיד לה עכשיו כאילו שהיא מפריעה לקשר שלהם, היא תכלס גם לא עשתה שום דבר לא בסדר.
אבל השיחה שלהן גם קצת הצחיקה אותי.
וואו גם אותי נורא עיצבן חוסר הכרת התודה הכללית אל ליז. ועוד יותר זה שהפכו אותה כאילו היא מגעילה. ואז זה רק נעשה גרוע יותר בפרק 3 ועוד יותר בפרק 4. לפחות לקראת סוף פרק 4 ג'ימי נזכר בעצם להודות לליז על כל מה שהיא עשתה.
כל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
כן, זה היה מפתיע וחמוד. בכלל מאוד אהבתי את זה שאליס נפגשת לשיחות עם פול. מעניין אותי איך זה התחיל.
הוא גם דמות חמודה מאוד, ובטח נגלה עוד על כל הסיפור האישי שלו ולמה הוא כזה לא מוכן לדבר על המשפחה שלו. (אני בכלל חשבתי שהאריסון פורד הוא הדמות הראשית של הסדרה).
אני ידעתי שהאריסון פורד הוא לא הדמות הראשית. אבל הייתי בטוח שהוא אבא של הראשי או אבא של אשתו המתה של הראשי. אני ממש חיכיתי בכל שני הפרקים הראשונים שיתגלה איך הוא קשור משפחתית אליהם ורק כשהוא אומר משהו על הבת שלו האמנתי שבאמת אין בינהם קשר משפחתי.
את צודקת. בתאכלס ליז אומנם נדחפת אבל היא באמת אוהבת את אליס ורוצה בטובתה והיא באמת הייתה שם בשבילה.
כן הצחיק אותי אבל כשג'ימי סיפר לפול וגבי על מה שקרה בבית הספר וגבי כזה "מישהו צריך להגיד לאישה הלבנה הזאת שתיקח מרחק" וג'ימי כזה "אני רוצה לציין שגם אני לבן" ואז פול כזה "כל כך לבן!!" וג'ימי "גם אתה.. לבן" ופול מבטל אותו וכזה "לאא, אני סילבר פוקס" :-D:-D
חחחח כן, זה מצחיק.
אוי, כשאליס באה לליז להגיד לה שהיא הולכת לאכול עם ג'ימי וליז כולה מבואסת, אבל לא אומרת, כי היא הכינה לאליס את האבנים שלה|בוכה|
אבל כמה דברים בסיטואציה הזאת-
1. ג'ימי כזה דביל וקרינג'י, גם אני לא הייתי רוצה לאכול איתו ארוחת ערב:-D
2. כשאליס מגיעה אל פול ואומרת לו "אני לא מאמינה שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממני" או אחרי כשפול שואל אותה אם היא אמרה לו שהיא רוצה לאכול איתו והיא עונה לו "נראה לי שזה היה ברור, הייתי שם והיו לי סנדוויצ'ים" לייק וטפ, הוא ליטרלי שאל אותה אם זה בשבילם ואם היא רוצה לאכול איתו. אז שלא תמציא לי עכשיו סיפורים.
זה באמת לא ברור מה היה לה כל כך קשה לומר לו שהיא כן רוצה לאכול איתו.
אבל באמת שבאופן כללי זה ברור שהוא היה חרא אבא למשך שנה. וכמו שהיא ציינה - היא איבדה את אמא שלה, היא הייתה זקוקה לתמיכה. זה מדהים שהיא בכלל מוכנה לסבול את הנוכחות שלו.
אוי בריאן הורס מצחוק. הצחיק אותי שבהתחלה כשג'ימי מתקשר אליו הוא בפאניקה ושואל את צ'ארלי איך הוא נראה וצ'ארלי כזה "אתה נראה טוב. אבל זו רק שיחת טלפון...." :-D ואז כשבריאן עונה וג'ימי צועק כזה "היי בריאן!" ובריאן "זה היה נורמלי":rolleyes: :-D:-D
חחחחח זה מצחיק.
ומה הקטע שכבר פרק 4 ולא ראינו שוב את הבן זוג של בריאן?
בדר"כ אין לי כוח לדמויות גייז מוקצנות בהגזמה. אבל בריאן ממש מצחיק אותי ואני מתעליו:-D בסוף כשהוא שואל את ג'ימי למה הוא התעלם ממנו במשך שנה וג'ימי כזה "אתה יודע איזה קשה זה לשמוע את החבר הכי טוב שלך כל הזמן אומר 'הכל הולך לי' כשאישתך מתה?" ואז בריאן כזה "לא אמרתי שהכל הולך לך" :-D:-D
על פניו בריאן די בלתי נסבל. אבל איכשהו זה קשה לא לסלוח לו.
אני מתה על ליז!
אני מאוד אוהב את השחקנית הזאת, קריסטה מילר. היא הייתה מעולה בשנות ה90 עוד במופע של דרו קארי. אחר כך בסקראבס אחר כך בקוגר טאון.
אם כי אולי זה סימן רע שבכל הסדרות האלו הפסקתי לצפות בשלב מסוים.
והריסון פורד באמת מעולה בתפקיד הזה!!
הוא שחקן מעולה. אבל זה כזה מוזר לראות אותו בסדרת טלוויזיה. ועוד תפקיד משני בסדרת טלוויזיה. וקומי. כלומר הרבה פעמים היה בו משהו קומי (למשל מלחמת הכוכבים) אבל לא זכור לי אותו משחק בקומדיה. חוץ מזה שהוא לא שיחק סדרת טלוויזיה מאז שנות ה70 (בדקתי). כלומר עד לפני שנתיים אז הוא הופיע ב1923 (הפריקוול לילוסטון)

אם כבר שחקנים: מוזר לי תמיד לראות את ג'פרסון מנשואים פלוס.
גם היה לי קצת מוזר שהוא וליז הם מקבילים לג'ייסון סיגל בתור הורים כשהוא צעיר כל כך מהם. ולא שהוא נראה צעיר מהם, פשוט הוא שיחק תיכוניסט בפריקים וגיקים כשהם שיחקו מבוגרים. אבל תכלס זה לא לא הגיוני. אליס היא הבת הבכורה שלו והיא מקבילה לבן הצעיר שלהם.

אז עוד קצת על ההמשך:
אני מחבב את הדמות של ג'ימי, אבל הוא חתיכת אדיוט. וממש נראה לי שמישהו צריך לאסור עליו לטפל באנשים.
הקטע הבוטה שממש עיצבן אותי זה כשהוא מנסה ללחוץ על המטופל/דייר/חבר שלו לספר לו סיפורים מכאיבים מהזמן שלו כחייל כי זה יגרום לו להרגיש טוב יותר. נכון שהוא התנצל על זה אחר כך, אבל לכל הרוחות.
למטופלת אחרת הוא גרם להעמיד פנים שהיא נפרדה מבעלה על מנת להמשיך לקבל ממנו טיפול ואז להסתתר ממנו.
ומטופלת אחרת הוא כל כך הוריד גבולות שהיא חשבה שהוא רוצה שהיא תנשק אותו. ואז התיישב לידה שוב.
חוץ מזה כבר ציינתי שכל ההתייחסות שלו אל ליז היא מגעילה. גם אליה הוא התנצל בסוף, אבל לא מספיק.
וכאילו זה ברור אבל הוא חרא אבא.

הקטע שבריאן הוא עורך דין רכוש של פול הוא מסוג הדברים המצחיקים האלו שבו דמויות בקומדיה שלא קשורות זו אל זו פתאום נעשות קשורות זו אל זו באופן שמרגיש לא הגיוני.

עצוב שפול הרגיש שהוא לא יכול לספר לבת שלו על האיבחון שלו. זה נראה לי שהוא מרגיש שהיא תתמוך בו מאוד, אבל זה יבוא מרחמים ורק בגלל המצב והוא היה רוצה שזה לא יבוא מזה.
אה ומסתבר שהוא לא יעדכן את התמונה שיש לו של נכד שלו במשך איזה עשר שנים אלא אם כן הבת שלו תטוס לפגוש אותו ותיתן לו תמונה עדכנית. ואז הוא לא ימסגר אותה לצד התמונה הישנה, אלא יוציא את התמונה הישנה ויחליף אותה. כי איזה אדם מטורף יחזיק שני תמונות ממסוגרות של אותו נכד?
וזה לא שאני כועס עליו שהוא כזה, אני ממש מרחם עליו שזה רמת הקשר שיש לו לנכד שלו. אבל אם זה המצב אז אין פלא שהבת שלו לא יותר עושה מאמץ להזמין אותו אליה.

Lhuna3

Well-known member
שיט נגמר הסופ"ש חינם ;-( טוב במילא התכוונתי לחדש לקראת "ניתוק" את המנוי הזה אז יאללה.

OMG פול באמת שוכב בסוף עם הנוירולוגית שלו! אין בסדרה הזאת אף איש מקצוע עם אתיקה? :-D
וגבי כזאת מביכה |פנים|:-D

ג'ימי לוקח מטופל שלו לפזר את האפר של אמא של המטופל במגרש בייסבול סגור שאליו הם פורצים והאבטחה רודפת אחריהם. מאוד הצחיק אותי כשהם בורחים וג'ימי צועק לו להמשיך לפזר תוך כדי ריצה :-D
במקביל הוא מרגיש מוכן לצעד הפרידה של עצמו מאישתו ואורז את הארון שלה ונפרד יפה מהאלבום שהיא עשתה.
ואליס מתקרבת אליו, אבל אז מגלה שהיא שכחה את יום ההולדת של אמא שלה ונסערת מעצמה כמובן :(

פול אמור לקבל איזה פרס מפעל חיים בלאס וגאס, ובעצת ג'ימי מזמין את הבת שלו ומשפחתה לבוא איתו אבל זה נופל על הצגת בי"ס של הנכד שלו.
שוב היא מגיבה בצורה שמרגישה מוגזמת כשהוא אומר לה שההזמנה היא לטקס שקשור לקריירה שלו, כאילו זה מראה שהוא שם את העבודה לפני המשפחה, למרות שזה בכלל לא קשור.
אבל שוב זה כנראה תוצאה של המטען הגדול שהיא סוחבת בגלל שהוא לא תפקד כאבא שלה, אז אני אסלח לה.
השורה הזאת היא בדיקה האם עדי|חזיר | קוראת פה ספוילרים אחרי שהיא החליטה כנראה לצפות בעתיד הקרוב בסדרה.
בכל אופן בעצת גבי הוא מזמין את הנוירולוגית לבוא איתו, אבל מה שמקסים זה שבמקום לטקס שלו הוא לוקח אותה להצגה של הנכד, ומפתיע שם את המשפחה.
(איכשהו לגמרי במקרה יש בדיוק 2 מושבים פנויים באמצע השורה ליד הבת שלו :p )
(מאיפה אני מכירה את מי שמשחק את המטופל הזה של פול?)

בריאן מאשר לג'ימי לחזור לתפקיד ה"כומר" בחתונה, אבל בחזרות הוא מגלה שזו עלולה להיות טעות קשה כי ג'ימי לא מצליח להוציא את המילה נישואים מהפה בלי להתפרק.
אביו השמרן של בריאן מגיע לקראת החתונה ועושה וייבים של "מקבל" כלפי החתונה הגאה וכלפי הבן זוג של הבריאן, אז בריאן מעיז לקחת את זה צעד קדימה ומציע לאביו לעמוד לצידו ב"חופה", אבל זה כנראה יותר מידי ואבא שלו מסרב בדיפלומטיות, אז הוא מאוכזב :(

גבי והגרוש שלה נפגשים ומתפייסים והיא כמעט מתפתה לשכב איתו שוב, אז בשביל להמנע מזה היא שוכבת שוב עם ג'ימי.

גבי ואליס סוג של סוחטות רגשית ומאלצות את ליז להשקיע כסף בעסק של קייטרינג ששון חולם לפתוח.
לא יודעת, אני הרגשתי שזה לא היה כל כך לעניין איך שהם לחצו עליה ככה.

Lhuna3

Well-known member
זה באמת לא ברור מה היה לה כל כך קשה לומר לו שהיא כן רוצה לאכול איתו.
זה היה קטע מצער, אבל אני כן הבנתי אותה.
זה שהיא הביאה את הארוחת ערב בתגובה לזה שהוא אמר לפני כן שהוא רוצה שהם יאכלו ביחד, היא עשתה צעד לקראתו אבל כאילו בתגובה לזה שהוא ביקש, אז זה צעד קל יותר (ועדיין משמעותי וקשה בשבילה) ועכשיו כשהוא בא לצאת להגיד לו "אבל הבאתי לנו ארוחה" זה כאילו לבקש ממנו להשאר כי היא רוצה, כלומר להיות בצד הפגיע יותר שמבקש את הקשר, וזה כבר הרבה יותר גדול וקשה.
גם כאילו להסכים לאכול איתו זה בגדר "אוקי אני מוכנה להתחיל תהליך של אולי לסלוח לך", לעומת להיות בצד שרוצה ואכפת לו שזה יקרה (שיכול להרגיש כמו "סלחתי לך לגמרי ואני רוצה לבלות איתך.")
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.
על פניו בריאן די בלתי נסבל. אבל איכשהו זה קשה לא לסלוח לו.
כן כי הוא גם חמוד.
הוא שחקן מעולה. אבל זה כזה מוזר לראות אותו בסדרת טלוויזיה. ועוד תפקיד משני בסדרת טלוויזיה. וקומי. כלומר הרבה פעמים היה בו משהו קומי (למשל מלחמת הכוכבים) אבל לא זכור לי אותו משחק בקומדיה. חוץ מזה שהוא לא שיחק סדרת טלוויזיה מאז שנות ה70 (בדקתי). כלומר עד לפני שנתיים אז הוא הופיע ב1923 (הפריקוול לילוסטון)
הכי אני אוהבת לראות שחקן בז'אנר שונה ממה שמכירים אותו!
אז עוד קצת על ההמשך:
אני מחבב את הדמות של ג'ימי, אבל הוא חתיכת אדיוט. וממש נראה לי שמישהו צריך לאסור עליו לטפל באנשים.
הקטע הבוטה שממש עיצבן אותי זה כשהוא מנסה ללחוץ על המטופל/דייר/חבר שלו לספר לו סיפורים מכאיבים מהזמן שלו כחייל כי זה יגרום לו להרגיש טוב יותר. נכון שהוא התנצל על זה אחר כך, אבל לכל הרוחות.
למטופלת אחרת הוא גרם להעמיד פנים שהיא נפרדה מבעלה על מנת להמשיך לקבל ממנו טיפול ואז להסתתר ממנו.
ומטופלת אחרת הוא כל כך הוריד גבולות שהיא חשבה שהוא רוצה שהיא תנשק אותו. ואז התיישב לידה שוב.
אני שמחה שהמשכת וראית שהסדרה לא מציגה את מה שהוא עושה בתור "שיטה טובה יותר" מאיך שפסיכולגים רגילים עובדים.
כלומר אולי חלק מצליח לו וחלק לא, אבל זה הימור (מסוכן), וזה לא סדרה כזאת שטחית שתבוא עם אמירה שיש דרך "פשוטה" לפתור לאנשים בעיות פסיכולוגיות.
והצליחו לעבוד עלי שהיא באמת נפרדה מבעלה והייתי קצת בשוק לגלות שהיא העמידה פנים כל הזמן הזה.
עצוב שפול הרגיש שהוא לא יכול לספר לבת שלו על האיבחון שלו. זה נראה לי שהוא מרגיש שהיא תתמוך בו מאוד, אבל זה יבוא מרחמים ורק בגלל המצב והוא היה רוצה שזה לא יבוא מזה.
כן זה מאוד עצוב.

Lhuna3

Well-known member
משעשע אותי שאנחנו צופים במקביל בשתי סדרות שונות שבהן האבא מזניח את הבת הטינאייג'רית אחרי שאישתו מתה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משעשע אותי שאנחנו צופים במקביל בשתי סדרות שונות שבהן האבא מזניח את הבת הטינאייג'רית אחרי שאישתו מתה.
אממממממ
אני כנראה אטום כי אני לא מצליח לחשוב על העוד סדרה שזה קורה בה. כלומר זה בהחלט פירוש מוזר של העלילה של דוקטור הו.
אאאאהההההההה חחחחחחחחחחחח
אוקי.
מזל שאנחנו בעצם צופים רק בעוד סדרה אחת נוספת, כי אחרת מי יודע כמה זמן היה לוקח לי להבין את ההקשר 🤦‍♂️
כלומר את לחלוטין צודקת, זה באמת דמיון מסויים לדקסטר: ההתחלה, אבל זה גם מרגיש שונה כל כך.

אם כי...
אולי בהמשך ג'ימי יאמץ את שון. ושון יתעל את טראומת העבר שלו ויתחיל לרצוח אנשים רעים.
בנוסף יש הקבלה בין הדמות של האריסון פורד והדמות של פטריק דמפסי ששניהם בוסים של האבא שמאוד קרובים אליו, אבל גם מעוצבנים עליו לפעמים.
הארי גם מתפקד כסוג של כמו פסיכולוג של דקסטר כמו ג'ימי אל שון.
גאבי היא מקבילה לדמות של שרה מישל גלר.

רק חבל שאין לדקסטר שכנה.

רק עכשיו פתאום עשיתי את ההקשר שבאפי הייתה המנטורית של דקסטר כשהוא היה צעיר.
ואז כשהוא התבגר הוא התחתן עם דרלה.

* אם ממש רוצים להתפרע אז הבעל של הדמות שלו בעמוק באדמה עבד עבור דון.

Lhuna3

Well-known member
אממממממ
אני כנראה אטום כי אני לא מצליח לחשוב על העוד סדרה שזה קורה בה. כלומר זה בהחלט פירוש מוזר של העלילה של דוקטור הו.
:-D
ספוילר דוקטור הו
האמת שחשבתי על זה במקלחת שבעצם במובן מסויים באמת גם לדוקטור יש בת שהוא הזניח... אני לא זוכרת אם אנחנו יודעים בכלל מי זאת אמא שלה או שבכלל אין לה אמא והיא נוצרה איכשהו אחר (?)

אאאאהההההההה חחחחחחחחחחחח
אוקי.
מזל שאנחנו בעצם צופים רק בעוד סדרה אחת נוספת, כי אחרת מי יודע כמה זמן היה לוקח לי להבין את ההקשר 🤦‍♂️
הרגת אותי ניק!

כלומר את לחלוטין צודקת, זה באמת דמיון מסויים לדקסטר: ההתחלה, אבל זה גם מרגיש שונה כל כך.

אם כי...
אולי בהמשך ג'ימי יאמץ את שון. ושון יתעל את טראומת העבר שלו ויתחיל לרצוח אנשים רעים.
בנוסף יש הקבלה בין הדמות של האריסון פורד והדמות של פטריק דמפסי ששניהם בוסים של האבא שמאוד קרובים אליו, אבל גם מעוצבנים עליו לפעמים.
הארי גם מתפקד כסוג של כמו פסיכולוג של דקסטר כמו ג'ימי אל שון.
גאבי היא מקבילה לדמות של שרה מישל גלר.
ידעתי שאתה תיקח את זה הלאה... :-D
רק עכשיו פתאום עשיתי את ההקשר שבאפי הייתה המנטורית של דקסטר כשהוא היה צעיר.
ואז כשהוא התבגר הוא התחתן עם דרלה.
:-0 :-0 :-0

Lhuna3

Well-known member
OMG אני לא מאמינה שהיא באמת זרקה אותו מהצוק!!
(אני חצי מצפה שבתחילת עונה 2 נראה שהיא רק דמיינה את זה, אבל נראה לי שלא... אבל פאק!!)

טוב חזרה אחורה:
אליס כועסת ולגמרי בצדק על ג'ימי שארז את הדברים של אמא שלה כי הוא היה מוכן "להמשיך הלאה", מבלי לחשוב על זה שגם היא צריכה להיות מוכנה לזה וגם היא צריכה את הפרידה הזאת.
אבל למזלו היא לא נשארת כועסת על זה יותר מידי, ומוכנה גם היא לפרידה מהחפצים.
ובסוף הפרק, כשהיא אפילו נועלת את הנעליים של אמא שלה, הוא מסוגל אפילו להגיד לה "את נראיית כל כך כמו אמא שלך" ולהיות בסדר עם זה (שזה סגירה לכך שבתחילת העונה זה היה התירוץ שלו למה הוא לא היה מסוגל לתפקד איתה).

ג'ימי גם משכנע את אבא של בריאן להיות השושבין שלו בכל זאת כי אחרת הוא יתחרט על זה.

ואויש, גבי מתחילה להתאהב באמת בג'ימי שאמור היה להיות "סייף דיק"...

ליז נותנת על הראש לפול, על כך שהוא לא עשה מאמץ מינימלי לעזור לגבי עם ההמלצה לפרופסורה עבורה וגם בכלל לא מעניק לה את אותה התמיכה שמעניק כמנטור לג'ימי. פול מבין את הטעות שלו ומפצה על כך בהמלצה פנים אל פנים בראיון (אחרי שהיא כבר התקבלה, אבל מוטב מאוחר).

וליז נכנסת כשותפה פעילה יותר בעסק הקייטרינג של שון.

סה"כ פרק עונה "סוף טוב" טיפוסי.
ואז הבופ מהצוק. ג'יזס.

Lhuna3

Well-known member
שרינקינג פרק 2X01
Jimmying

הבעל שנדחף מהצוק לא מת אלא רק אולי לא יוכל ללכת שוב. גם חשבתי שהם בטח לא ילכו עד הסוף עם הרצח הזה, למרות שניסיון רצח זה לא הרבה פחות חמור. ג'ימי די מחורפן מכל העניין וגם מגייס את בריאן להיות עו"ד שלה בחינם.
והיא גם די מאשימה את ג'ימי.
(לא בצדק לדעתי, למרות כל השטויות המסוכנות שהוא עשה, אני לא חושבת שאפשר להטיל עליו את זה.)
אליס נלחצת מאוד שג'ימי יחזור למצב הלא מתפקד שלו.
פול מייעץ לו לפחות לזמן מה להצמד לשיטות טיפול קונבנציונליות.

ג'ימי מייעץ לשון להסכים להפגש עם חבר מהצבא שצפוי לטרגר אותו, ושון מסכים ולא מצליח אבל משקר לג'ימי שהלך בשביל לרצות אותו, ופול נאלץ להבהיר לג'ימי שהוא שבר את הקשר הטיפולי עם שון, ולכן לא יכול לטפל בו יותר. פול מטפל בו במקומו.
פול גם כן מייעץ לו להתמודד עם העבר כי אחרת העבר יבוא לרדוף אותו,
ואז מגיע לקליניקה להתמודד עם העבר שלו מישהו אחר: הנהג השיכור שדרס את אישתו של ג'ימי, מגיע להתנצל בפניו... וג'ימי מקבל את זה קשה.

חוץ מזה:

גבי דלוקה לחלוטין על ג'ימי וליז עושה ככל שביכולתה כדי להוציא אותה מזה.

פול והנוירולוגית חמודים נורא ואחרי שהוא קרינג' מעצבן אז הוא אומר לה שהוא אוהב אותה והיא אומרת בחזרה, ומסיימים ב"ווף" חמוד.

* ליז ודרק מנסים ללמד את הבן שלהם איך לא להיות קריפ עם אליס (זה קצת מוזר שהם צריכים ללמוד אותו את זה אבל בסדר)
דרק: "תזכור שאליס היא רק ידידה, לא מישהי שאתה רוצה ללבוש את העור שלה"
הנער: "הי אליס! העור שלך נראה רך!"
|פנים|:-D
דרק: "טוב זה אשמתי, אני גרמתי לך לחשוב על עור"
:-D

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
שרינקינג - פרק 2X02
I Love Pain
פול נאלץ "לפטר" את המטופל ריי שהוא כבר בעצם לא צריך טיפול ומסיבות אתיות נוקשות לא מוכן גם להשאר איתו בקשר חברי.

בראיין מגלה אחרי כולם את זה שג'ימי וגבי שוכבים ועושה סצינה :-D

ג'ימי מחפש דרך עדינה לספר לאליס על כך שהדורס של אימה יצר איתו קשר, וכמובן שבסוף זה יוצא לו בדרך הכי גרועה וקרינג'ית |פנים|
אליס מקבלת את זה בסדר מצד אחד, ומצד שני רוצה בעצם להגיד לו כמה שהוא הרס לה את החיים, ולסאמר יש במפתיע רעיון טוב שהיא תכתוב לו הכל במכתב (עם או בלי לשלוח בסוף). אבל מסתבר שהיא גם הלכה לשבת מול הבית של האיש הזה ולהסתכל עליו מהחלון.

הבן של ליז ודרק מאוהב קשות באליס וליז קצת מתקשה להכיל את הבכיינות שלו.
אבל סאמר נדלקת עליו ואליס קופצת על ההזדמנות לשדך אותם.

שון מפחד להגיד לליז שהוא לא רוצה להתראיין לאיזה בלוגר אוכל בשביל לקדם את הפוד-טראק שהם פתחו (כי הבלוגר הולך לעשות עניין מזה שהוא יוצא צבא וזה כידוע נושא רגיש אצלו), ופול עוזר לו להתגבר על החשש ובסוף זה הולך ממש קל בעצם.
אבל ג'ימי נתן לשון את הטלפון הפרטי של פול, אז פול כועס על ג'ימי ויש להם ויכוח בנושא הצבת גבולות למטופלים כנגד לתת להם קצת יותר כי לפעמים זה מה שהם צריכים.
אז פול יצא צודק במקרה של שון, ומצד שני ג'ימי כן שיכנע אותו שזה בסדר לפעמים גם קצת לחרוג מהכללים, ובמקרה זה: להשאר חבר של ריי (המטופל שהוא פיטר).

וגבי אומרת סופסוף לג'ימי שהיא רוצה לסיים את הקשר המיני ביניהם, והוא מסכים, אבל כשהוא בא אליה הביתה "כחבר" היא חושפת אותו שכן היו לו כוונות מיניות ושהוא בעצם ידע שהיא פיתחה כלפיו רגשות והיה אנוכי (שוב) בכך שהמשיך לנצל את זה.

למעלה