דיוני סדרות #134

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי אני דפינטלי נגד גבי וג'ימי ביחד. אבל חילופי הדברים האלה שלהם בבוקר אחרי שהם שכבו:-D
"אני חושב מה טיה הייתה חושבת"
"היא לא אהבה ששאלתי את הגנן שלכם, היא בטח לא תאהב ששאלתי את הזין שלך"
"לא בדיוק שאלת אותו גבי, אני חילקתי אותו כמו ממתקים בהאלווין"
"אם תתחיל לחלק זין בהאלווין, יעצרו אותך!" :-D

אוי וכשהוא אומר לה שהואגינה שלה חמימה ומארחת כמו פלורידה והיא כזה "אתה יכול לקרוא לואגינה שלי בשם של כל מדינה אבל אתה לא תקרא לה פלורידה!!" אני איתך גבי, פלורידה איזה דה וורסט!

ואח"כ כשאליס מחבקת את גבי והיא כזה "אוי את מריחה כמו החלטות רעות":-D
הופתעתי מהתגובה הקיצונית של הבת של פול לכך שהוא לא קיבל את ההצעה לעבור לגור אצלה.
אני מבינה שהיא כאילו ראתה בזה הזדמנות לתקן את היחסים שלהם והכל אבל לעבור בית ועוד למקום מרוחק זה לא כזה דבר קל ואפשר להבין שבנאדם לא מוכן לזה ובטח לא מיידית בלי זמן לחשוב על זה אפילו.
אם כבר פול והבת שלו - אני ממש אוהבת את לילי רייב אז ממש שמחתי לראות אותה פה בתפקיד אורח. הפגישה עם הנירולוגית ממש הצחיקה אותי. כשהיא שואלת את פול אם מצב הרוח שלו מרומם והוא כזה "מצב הרוח שלי תמיד מרומם" והיא כזה "אוי, אז האשליות התחילו" :-D
וכשהיא שואלת את מג אם הוא שותה מספיק והוא כזה "הוא יושב פה!"

אוקיי ובנוגע למה שאת אמרת. אני מבינה את הנקודת מבט שלו- גם אני לא הייתי רוצה לעבור לקונטיקט:-D אבל אני גם יכולה להבין את נקודת המבט שלה. כשהיא אמרה לו שהוא בן 73 וחולה והיא רוצה לבלות זמן איתו כשהוא עדין צלול אני מבינה את זה. אני חושבת שהתגובה שלה הייתה הצטברות של תסכול של שנים על זה שהוא אף פעם לא שם אותה במקום הראשון. ובטח זה שהיא ראתה את אליס שם לא תרם לזה. אז אני קצת מבינה את שניהם.
הנקודה שלך על זה שזו החלטה מיידית בלי זמן למחשבה אומנם נכונה, אבל גם ברגע שהיא הציעה את זה לקחו לו בדיוק 2 שניות לבטל אותה לגמרי בלי בכלל להגיד לה שהוא רוצה/צריך לחשוב על זה. ז"א גם אם הרעיון נשמע לו נוראי, נראה לי שבמצב כזה התגובה הראויה היא "תני לי לחשוב על זה" כדי להעמיד פנים שאתה לפחות מעריך את ההצעה.
אני מתה על ליז והבעל שלה :-D
אני מאוהבת בהם:-D

וגם ליז והכלבים שלה:-D
"תזכור את השם שלו שון, תזכור את השם שלו..." :-D
אני רוצה שנראה כבר שוב את המטופלת האומללה עם הבעל המתעלל שהעמידה פנים שהיא עזבה אותו. (אני מתה על השחקנית הזאת, מ-SNL).
היידי גרדנר? כן, הדמות שלה טובה.

טוב הברביקיו שלהם בסוף עשה אותה רעבה. אז אני הולכת לאכול עכשיו.

Lhuna3

Well-known member
אז הקטע שדקסטר קושר את אבא שלו ערום לשולחן האוכל בבית שלהם הוא מטריד ברמות אחרות.
לגמרי וואי איזה קריפ!
אבל זה מצחיק שכאילו בנו קצת כאילו מתח לגבי מה דקסטר יעשה כשאנחנו יודעים שהוא לא הרג את אבא שלו.
כן |פנים|
מה שכן היה נחמד זה הבונדינג בין דקסטר ודב.
כן.
אבל שוב - כאילו אנחנו אמורים להיות במתח שבגלל שהוא מסומם אז הוא אולי יפלוט מולה משהו על זה שהוא רוצח פסיכופט, אבל אנחנו לא יכולים להיות במתח מזה כי אנחנו יודעים שהיא לא באמת מגלה כלום בשלב זה.
אם אני אצטרך לראות עוד פרק שבו שרה מישל גלר לא עושה שום דבר אני ארביץ למישהו
היא עסוקה מידי בהימורי סוסים.

אגב לגבי הרוצח שברח מדקסטר ונדרס - אף אחד במשטרה לא מוצא את זה חשוד שהוא רץ ברחוב בתחתונים?
הייתי מצפה שזה יגרום להם להתעמק יותר במה קרה שם.

didalf

Well-known member
עד כמה החיים שלנו הזויים?
אני צופה לי בפרק של הסדרה שלי ופתאום הטלפונים של כולם מצפצפים בהיסטריה וכולם מסתכלים בטלפון שלהם מזועזעים והמומים.
ואז סוףסוף מראים למצלמה מה ההתראה: טיל בליסטי בדרך ללוס אנג'לס. התגובה הראשונה שלי: "אה זה הכל? אנחנו מקבלים כאלה כל לילה" ומתחילה לצחוק:-D:-D|פנים||פנים|
ויש להם חצי שעה שלמה להגיע למרחב מוגן!!! פליז יש לנו דקה וחצי במקרה הטוב את מי אתם מנסים להלחיץ?:-D
טוב להגנתם אין להם כיפת ברזל.
(כמובן שמה שדפוק זה כמה אנחנו *כן* רגילים לטילים, כן?)

מה?
יואו הבנתי :-D
את לא מבינה מה עשית לי עכשיו! אני חשבתי שהטלפונים שלכם (שלך ושל המשפחה) צפצפו וקיבלו התראה על זה.
פתחתי בהיסטריה YNET וחדשות!
רק אז הבנתי את הטעות שלי... |פנים|
חחחחחחחחחחחחח יו סליחה סליחה:-D אני אערוך הבהרה חח.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עד כמה החיים שלנו הזויים?
אני צופה לי בפרק של הסדרה שלי ופתאום הטלפונים של כולם (בסדרה!) מצפצפים בהיסטריה וכולם מסתכלים בטלפון שלהם מזועזעים והמומים.
ואז סוףסוף מראים למצלמה מה ההתראה: טיל בליסטי בדרך ללוס אנג'לס. התגובה הראשונה שלי: "אה זה הכל? אנחנו מקבלים כאלה כל לילה" ומתחילה לצחוק:-D:-D|פנים||פנים|
ויש להם חצי שעה שלמה להגיע למרחב מוגן!!! פליז יש לנו דקה וחצי במקרה הטוב את מי אתם מנסים להלחיץ?:-D
חחחחח גם אני חשבתי שזה משהו באמיתי. כלומר שבחדשות ראית שטיל בליסטי בדרך ללוס אנג'לס.
ב. מה הסיכוי שתצטרף? לדעתי אתה גם ממש תהנה ממנה. זה סדרה על פסיכולוגים והעבודה והחיים שלהם אבל זה גם משעשע וגם מרגש, וגם האריסון פורד בתפקיד מעולה וזה פשוט סדרה כיפית וגם מעניינת על עניינים רגשיים.
אולי באמת.
האמת שניסיתי אתמול כשראיתי שהתחלת, ובדקתי את האפל חינם אבל זה עשה לי בעיות בהתחלת הפרק אז ניסיתי את הפרק הראשון של טד לאסו במקום. וזה היה נחמד אבל אפל + תמיד עושה לי בעיות משום מה והפרק נתקע פעמיים במהלך הצפייה. ואז גם הפרק עיצבן אותי.
טוב להגנתם אין להם כיפת ברזל.
(כמובן שמה שדפוק זה כמה אנחנו *כן* רגילים לטילים, כן?)
וואו ממש כדאי להם להשיג אחת.

Lhuna3

Well-known member
זה בהחלט רעיון נוראי אבל בעיקר בגלל העובדה שיהיו שם אנשים. למרות שלפני איזה כמה שבועות חברה שלי סיפרה לנו שבן זוג של חברה שלה עשה לה חתונה בהפתעה. ז"א הם כבר היו מאורסים אבל לא קבעו עדין תאריך לחתונה או משהו, והוא והחליט לארגן לה את כל החתונה בעצמו כולל השמלה והכל. חברות שלי הזדעזעו מהרעיון אבל אני חשבתי שזה דווקא נחמד שלא צריך לדאוג לשום דבר בארגון החתונה כי זה נשמע לי כמו כאב ראש. וזה שונה ממה שבריאן עשה לצ'ארלי, כי פה אתה לא יודע אם הבן אדם השני בכלל רוצה להתחתן. אבל אם כבר הסכמתי להתחתן עם מישהו, אין לי בעיה שהוא יארגן הכל בעצמו (אני רוצה להיות אחראית רק למוזיקה:-D)(אבל אם מי שאני מתחתנת איתו לא יודע איזה מוזיקה אני אוהבת, לא מגיע לו שנתחתן אז הכל טוב)
אני גם מכירה מקרה של "חתונה בהפתעה" אבל זה לא היה הפתעה לכלה/חתן אלא ששניהם עשו הפתעה להורים שלהם ולשאר המשפחה.
אני חשבתי שזה היה מקסים ומרגש נורא עבור ההורים, אבל חברים אחרים שסיפרתי להם על זה חלקם הזדעזעו על כך שכאילו "גזלו" מההורים (בעיקר מהאמא של הכלה) את השותפות בהכנות חתונה וכל זה.
יחסית לפסיכולוג, הוא מתמודד עם האבל שלו בצורה ממש עגומה ואנוכית. גם במיוחד אחרי השנה הזאת וכל מה שהוא עשה לאליס היית חושבת שהוא יתנהג בצורה קצת יותר הגונה. זה בסדר לשתות כוסית או שתים אבל להשתכר בצורה כזאת מביכה זה רע. אני מבינה שזו קומדיה אבל הקטע הזה אפילו לא היה מצחיק, זה פשוט עצוב. נראה לי שג'ימי הוא הדמות היחידה שהיא לא רילייטבול בשבילי בשום בחינה. ז"א זה לא שאני רואה את עצמי בכל השאר, אבל לכל אחד יש את ה-baggage שלו וכל אחד מתמודד עם זה אחרת, ועם כל האחרים אני יכולה להזדהות אבל בשביל דמות ראשית עשו אותו ממש מציק.
האמת שלי הוא לא מציק. זה נכון שהוא מתמודד לא טוב ואנוכי והכל, אבל אני לא שופטת אותו על זה.

אני שמחה שלא עשו את זה אובייס וקריפי שהוא נישק אותה בחזרה. למרות שמה, הוא אמור להיות בן איזה 24 או משהו? זה לא ממש זקן. אבל נראה לי שאליס אמורה להיות בת 16 או 17|תוהה|
אז בפרק הבא היא אומרת שהוא בן 22 והיא 17-כמעט-18.
זה ממש לא סיפור גדול בעיני, זה פער סביר, אבל בכל זאת אולי בגלל שהוא כזה "חבר" של אבא שלה עכשיו (שזה בפני עצמו בעייתי כי הוא מטופל שלו אבל זה עניין אחר) אז זה מרגיש קצת יותר בעייתי.

אוקיי אני דפינטלי נגד גבי וג'ימי ביחד. אבל חילופי הדברים האלה שלהם בבוקר אחרי שהם שכבו:-D
"אני חושב מה טיה הייתה חושבת"
"היא לא אהבה ששאלתי את הגנן שלכם, היא בטח לא תאהב ששאלתי את הזין שלך"
"לא בדיוק שאלת אותו גבי, אני חילקתי אותו כמו ממתקים בהאלווין"
"אם תתחיל לחלק זין בהאלווין, יעצרו אותך!" :-D
כן ועוד יותר הצחיק אותי שהוא מחפש בהיסטריה את החזיה שלה כדי לא לראות אותה יותר ערומה ואז קופץ באושר שהוא מצא אותה כשהוא בעצמו בלי תחתונים.
אוי וכשהוא אומר לה שהואגינה שלה חמימה ומארחת כמו פלורידה והיא כזה "אתה יכול לקרוא לואגינה שלי בשם של כל מדינה אבל אתה לא תקרא לה פלורידה!!" אני איתך גבי, פלורידה איזה דה וורסט!

ואח"כ כשאליס מחבקת את גבי והיא כזה "אוי את מריחה כמו החלטות רעות":-D
:-D
אם כבר פול והבת שלו - אני ממש אוהבת את לילי רייב אז ממש שמחתי לראות אותה פה בתפקיד אורח.
היא נהדרת, בכלל כל השחקנים פה נהדרים.
הפגישה עם הנירולוגית ממש הצחיקה אותי. כשהיא שואלת את פול אם מצב הרוח שלו מרומם והוא כזה "מצב הרוח שלי תמיד מרומם" והיא כזה "אוי, אז האשליות התחילו" :-D
:-D
וכשהיא שואלת את מג אם הוא שותה מספיק והוא כזה "הוא יושב פה!"

אוקיי ובנוגע למה שאת אמרת. אני מבינה את הנקודת מבט שלו- גם אני לא הייתי רוצה לעבור לקונטיקט:-D אבל אני גם יכולה להבין את נקודת המבט שלה. כשהיא אמרה לו שהוא בן 73 וחולה והיא רוצה לבלות זמן איתו כשהוא עדין צלול אני מבינה את זה. אני חושבת שהתגובה שלה הייתה הצטברות של תסכול של שנים על זה שהוא אף פעם לא שם אותה במקום הראשון. ובטח זה שהיא ראתה את אליס שם לא תרם לזה. אז אני קצת מבינה את שניהם.
הנקודה שלך על זה שזו החלטה מיידית בלי זמן למחשבה אומנם נכונה, אבל גם ברגע שהיא הציעה את זה לקחו לו בדיוק 2 שניות לבטל אותה לגמרי בלי בכלל להגיד לה שהוא רוצה/צריך לחשוב על זה. ז"א גם אם הרעיון נשמע לו נוראי, נראה לי שבמצב כזה התגובה הראויה היא "תני לי לחשוב על זה" כדי להעמיד פנים שאתה לפחות מעריך את ההצעה.
זה גם נכון. עדיין הרגיש לי שהיא מגזימה בפרץ הזעם הזה, אבל אני מניחה שאפשר לראות את זה מנקודת המבט שלה, שגם מעורבות בו באמת הרבה רגשות טעונים כלפיו.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי יש לי משהו ביקורתי קצת להגיד על הסדרה, אבל אני רוצה קודם להדגיש שזה לא משהו שמפריע לי להינות ממנה, למעשה זו ביקורת שנאמרה ע"י מבקרים על כל מיני סדרות אחרות שאני אוהבת, ופשוט פה אני מאוד מרגישה את זה בעצמי:
כל הדמויות הראשיות הן "אותו אדם", במובן הזה שיש להם אותו סגנון דיבור, אותו חוש הומור, אותה רמה של סרקאזם ושל ציניות ושל אינטלגנציה (שכלית ורגשית).
לכן הן גם מאוד מבינות ומאוד מסתדרות יחד.

LeAnnDylan

Well-known member
אולי באמת.
האמת שניסיתי אתמול כשראיתי שהתחלת, ובדקתי את האפל חינם אבל זה עשה לי בעיות בהתחלת הפרק אז ניסיתי את הפרק הראשון של טד לאסו במקום. וזה היה נחמד אבל אפל + תמיד עושה לי בעיות משום מה והפרק נתקע פעמיים במהלך הצפייה. ואז גם הפרק עיצבן אותי.
אוף זה ממש מתסכל אותי שחווית הצפייה שלך באפל כל כך גרועה. במיוחד לאור העובדה שאצלי זה ההיפך המוחלט. הלוואי וכל הסדרות/סרטים שאני רוצה לראות היו באפל כדי שתהיה לי את אותה חווית צפיה.
אתה צופה דרך המחשב או דרך הטלוויזיה? ואם דרך הטלוויזיה- זה דרך טלוויזיה חכמה או שיש לך סטרימר?

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי יש לי משהו ביקורתי קצת להגיד על הסדרה, אבל אני רוצה קודם להדגיש שזה לא משהו שמפריע לי להינות ממנה, למעשה זו ביקורת שנאמרה ע"י מבקרים על כל מיני סדרות אחרות שאני אוהבת, ופשוט פה אני מאוד מרגישה את זה בעצמי:
כל הדמויות הראשיות הן "אותו אדם", במובן הזה שיש להם אותו סגנון דיבור, אותו חוש הומור, אותה רמה של סרקאזם ושל ציניות ושל אינטלגנציה (שכלית ורגשית).
לכן הן גם מאוד מבינות ומאוד מסתדרות יחד.
זה לא משהו ששמתי לב אליו אבל זה בהחלט מענין שאת אומרת את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני גם מכירה מקרה של "חתונה בהפתעה" אבל זה לא היה הפתעה לכלה/חתן אלא ששניהם עשו הפתעה להורים שלהם ולשאר המשפחה.
אני חשבתי שזה היה מקסים ומרגש נורא עבור ההורים, אבל חברים אחרים שסיפרתי להם על זה חלקם הזדעזעו על כך שכאילו "גזלו" מההורים (בעיקר מהאמא של הכלה) את השותפות בהכנות חתונה וכל זה.
טוב האמא יכולה להירגע. זה לא היום שלה. בכלל לא מבינה אמהות שחושבות שחתונות של הילדים שלהם זה אירוע שלהן. שינוחו כולן קולקטיבית.
האמת שלי הוא לא מציק. זה נכון שהוא מתמודד לא טוב ואנוכי והכל, אבל אני לא שופטת אותו על זה.
טוב שהאמת שבצפיה ראשונה הוא גם פחות הציק לי, אבל משום מה כל פעם שאני צופה בזה שוב הוא מציק לי קצת יותר. כמובן שיש גם המון קטעים שהוא מצחיק אותי, אבל בכללי הוא מאוד קרינג'י.
אז בפרק הבא היא אומרת שהוא בן 22 והיא 17-כמעט-18.
כן, בדיוק סיימתי לראות את הפרק הזה כשהגבתי לך ונזכרתי בזה.
זה ממש לא סיפור גדול בעיני, זה פער סביר, אבל בכל זאת אולי בגלל שהוא כזה "חבר" של אבא שלה עכשיו (שזה בפני עצמו בעייתי כי הוא מטופל שלו אבל זה עניין אחר) אז זה מרגיש קצת יותר בעייתי.
אני מניחה שזה שהוא חבר של אבא שלה זה הקטע הבעייתי אבל הוא גרם לזה להשימע כאילו היא ילדה בת 12 והוא בן 30.
אבל בכל מקרה אני ממש שמחה שהם לא התנשקו, ואני קצת אוהבת איך שהיא ניסתה להחליק על זה למחרת עם קצת הומור והדחקה כי זה נראה לי הדבר הבוגר לעשות. בסיטואציה דומה סביר להניח שאני הייתי עוברת למדינה אחרת.
כן ועוד יותר הצחיק אותי שהוא מחפש בהיסטריה את החזיה שלה כדי לא לראות אותה יותר ערומה ואז קופץ באושר שהוא מצא אותה כשהוא בעצמו בלי תחתונים.
אוי זה היה מגוחך להפליא.
היא נהדרת, בכלל כל השחקנים פה נהדרים.
אכן, אני מאוד אוהבת את הקאסט פה.
זה גם נכון. עדיין הרגיש לי שהיא מגזימה בפרץ הזעם הזה, אבל אני מניחה שאפשר לראות את זה מנקודת המבט שלה, שגם מעורבות בו באמת הרבה רגשות טעונים כלפיו.
אני חושבת שזה היה אמור להרגיש לנו כאילו הזעם שלה מוגזם כי אותו אנחנו כבר "מכירים" בעוד שהיא פשוט נפלה עליו פתאום ולא נקשרנו אליה עדין אז קשה להיות בצד שלה.

Lhuna3

Well-known member
חחחחח גם אני חשבתי שזה משהו באמיתי. כלומר שבחדשות ראית שטיל בליסטי בדרך ללוס אנג'לס.
ומה שקצת מצחיק, כלומר בנוסף למה שעדי|חזיר| כתבה, זה שכאני חשבתי שזה אמיתי זה הבהיל אותי הרבה יותר מאשר טיל בליסטי אלינו.
אוף מה יש לאפל שלך באמת? אני צופה במחשב ועובד לי טוב, גם קאסטינג מהמחשב לטלויזיה עובד טוב.
האמת שאני חושבת שאתה גם אולי תאהב את טד לאסו (אני ראיתי רק עונה 1 ובעיני זה קצת אוברייטד) אבל אני יותר רוצה שתצפה בשרינקינג.
ובכל מקרה אתה צריך לסדר את הבעיה הזאת לפני שמתחילה העונה של ניתוק.

LeAnnDylan

Well-known member
ומה שקצת מצחיק, כלומר בנוסף למה שעדי|חזיר| כתבה, זה שכאני חשבתי שזה אמיתי זה הבהיל אותי הרבה יותר מאשר טיל בליסטי אלינו.
היי, אם אני שרדתי את עופרת יצוקה בלי כיפת ברזל, גם תושבי לוס אנג'לס יכולים להסתדר בלי.
ז"א הם לא כי אין פה שום מקלט או חדר מדרגות נורמלי, אבל שיקפצו לים או משהו.
האמת שאני חושבת שאתה גם אולי תאהב את טד לאסו (אני ראיתי רק עונה 1 ובעיני זה קצת אוברייטד) אבל אני יותר רוצה שתצפה בשרינקינג.
ובכל מקרה אתה צריך לסדר את הבעיה הזאת לפני שמתחילה העונה של ניתוק.
היי היי, טד לאסו ממש לא אוברייטד. טד ורבקה הם שתי הדמויות הכי חמודות שיש|לב|
עם כל הציניות שלי והשנאה להכל, הסדרה הזאת זה הדבר הכי חמוד ומנחם שצפיתי בו בחיים.

didalf

Well-known member
כי אנחנו שרדנו כבר כמה מתקפות של טילים בליסטיים והלכנו למחרת לעבודה/ערב חג.
(ויש לנו ירוטים)

היי, אם אני שרדתי את עופרת יצוקה בלי כיפת ברזל, גם תושבי לוס אנג'לס יכולים להסתדר בלי.
ז"א הם לא כי אין פה שום מקלט או חדר מדרגות נורמלי, אבל שיקפצו לים או משהו.
בתכלס אם יש לנו סיבה לדאוג מדבר כזה זה כי את בלוס אנג'לס.

didalf

Well-known member
אבל אני יותר רוצה שתצפה בשרינקינג.
האמת שקצת סקרנתן אותי עכשיו אבל אני לא אספיק לצפות בזה במה שנשאר מהסופש חינם ואני יותר מידי בתוך הטירון כרגע גם ככה אז אני חושבת שאני אצפה כשאני אקח את השלושה חודשים מתנה שאמור להיות לי עם האייפון החדש שאני אתחיל בסוף החודש.

Lhuna3

Well-known member
האמת שקצת סקרנתן אותי עכשיו אבל אני לא אספיק לצפות בזה במה שנשאר מהסופש חינם ואני יותר מידי בתוך הטירון כרגע גם ככה אז אני חושבת שאני אצפה כשאני אקח את השלושה חודשים מתנה שאמור להיות לי עם האייפון החדש שאני אתחיל בסוף החודש.
עד אז אני כבר לא אזכור כלום :cry:

Lhuna3

Well-known member
כי אנחנו שרדנו כבר כמה מתקפות של טילים בליסטיים והלכנו למחרת לעבודה/ערב חג.
(ויש לנו ירוטים)
האמת שזה לא העניין של הדאגה לתושבי ל"א, זה הרעיון של המלחמה "היותר גדולה" שעלולה לפרוץ אם מתקיפים את ארה"ב שהלחיץ אותי.

LeAnnDylan

Well-known member
בתכלס אם יש לנו סיבה לדאוג מדבר כזה זה כי את בלוס אנג'לס.
להגיד שאני בלוס אנג'לס זה שווה ערך ללהגיד שאת באילת.
אני לא. אז אפשר לזרוק עליהם טילים (אבל רק כשאוברי בניו יורק).
אני חושבת שאני אצפה כשאני אקח את השלושה חודשים מתנה שאמור להיות לי עם האייפון החדש שאני אתחיל בסוף החודש.
בתאכלס זו סדרה די קצרה. כל פעם שראיתי את העונה הראשונה שלה עשיתי את זה ביום אחד. אבל בסדר, גם בסוף החודש זה אחלה.

למעלה