LeAnnDylan
Well-known member
אוקיי אני דפינטלי נגד גבי וג'ימי ביחד. אבל חילופי הדברים האלה שלהם בבוקר אחרי שהם שכבו
"אני חושב מה טיה הייתה חושבת"
"היא לא אהבה ששאלתי את הגנן שלכם, היא בטח לא תאהב ששאלתי את הזין שלך"
"לא בדיוק שאלת אותו גבי, אני חילקתי אותו כמו ממתקים בהאלווין"
"אם תתחיל לחלק זין בהאלווין, יעצרו אותך!"
אוי וכשהוא אומר לה שהואגינה שלה חמימה ומארחת כמו פלורידה והיא כזה "אתה יכול לקרוא לואגינה שלי בשם של כל מדינה אבל אתה לא תקרא לה פלורידה!!" אני איתך גבי, פלורידה איזה דה וורסט!
ואח"כ כשאליס מחבקת את גבי והיא כזה "אוי את מריחה כמו החלטות רעות"
וכשהיא שואלת את מג אם הוא שותה מספיק והוא כזה "הוא יושב פה!"
אוקיי ובנוגע למה שאת אמרת. אני מבינה את הנקודת מבט שלו- גם אני לא הייתי רוצה לעבור לקונטיקט אבל אני גם יכולה להבין את נקודת המבט שלה. כשהיא אמרה לו שהוא בן 73 וחולה והיא רוצה לבלות זמן איתו כשהוא עדין צלול אני מבינה את זה. אני חושבת שהתגובה שלה הייתה הצטברות של תסכול של שנים על זה שהוא אף פעם לא שם אותה במקום הראשון. ובטח זה שהיא ראתה את אליס שם לא תרם לזה. אז אני קצת מבינה את שניהם.
הנקודה שלך על זה שזו החלטה מיידית בלי זמן למחשבה אומנם נכונה, אבל גם ברגע שהיא הציעה את זה לקחו לו בדיוק 2 שניות לבטל אותה לגמרי בלי בכלל להגיד לה שהוא רוצה/צריך לחשוב על זה. ז"א גם אם הרעיון נשמע לו נוראי, נראה לי שבמצב כזה התגובה הראויה היא "תני לי לחשוב על זה" כדי להעמיד פנים שאתה לפחות מעריך את ההצעה.
וגם ליז והכלבים שלה
"תזכור את השם שלו שון, תזכור את השם שלו..."
טוב הברביקיו שלהם בסוף עשה אותה רעבה. אז אני הולכת לאכול עכשיו.
"אני חושב מה טיה הייתה חושבת"
"היא לא אהבה ששאלתי את הגנן שלכם, היא בטח לא תאהב ששאלתי את הזין שלך"
"לא בדיוק שאלת אותו גבי, אני חילקתי אותו כמו ממתקים בהאלווין"
"אם תתחיל לחלק זין בהאלווין, יעצרו אותך!"
אוי וכשהוא אומר לה שהואגינה שלה חמימה ומארחת כמו פלורידה והיא כזה "אתה יכול לקרוא לואגינה שלי בשם של כל מדינה אבל אתה לא תקרא לה פלורידה!!" אני איתך גבי, פלורידה איזה דה וורסט!
ואח"כ כשאליס מחבקת את גבי והיא כזה "אוי את מריחה כמו החלטות רעות"
אם כבר פול והבת שלו - אני ממש אוהבת את לילי רייב אז ממש שמחתי לראות אותה פה בתפקיד אורח. הפגישה עם הנירולוגית ממש הצחיקה אותי. כשהיא שואלת את פול אם מצב הרוח שלו מרומם והוא כזה "מצב הרוח שלי תמיד מרומם" והיא כזה "אוי, אז האשליות התחילו"הופתעתי מהתגובה הקיצונית של הבת של פול לכך שהוא לא קיבל את ההצעה לעבור לגור אצלה.
אני מבינה שהיא כאילו ראתה בזה הזדמנות לתקן את היחסים שלהם והכל אבל לעבור בית ועוד למקום מרוחק זה לא כזה דבר קל ואפשר להבין שבנאדם לא מוכן לזה ובטח לא מיידית בלי זמן לחשוב על זה אפילו.
וכשהיא שואלת את מג אם הוא שותה מספיק והוא כזה "הוא יושב פה!"
אוקיי ובנוגע למה שאת אמרת. אני מבינה את הנקודת מבט שלו- גם אני לא הייתי רוצה לעבור לקונטיקט אבל אני גם יכולה להבין את נקודת המבט שלה. כשהיא אמרה לו שהוא בן 73 וחולה והיא רוצה לבלות זמן איתו כשהוא עדין צלול אני מבינה את זה. אני חושבת שהתגובה שלה הייתה הצטברות של תסכול של שנים על זה שהוא אף פעם לא שם אותה במקום הראשון. ובטח זה שהיא ראתה את אליס שם לא תרם לזה. אז אני קצת מבינה את שניהם.
הנקודה שלך על זה שזו החלטה מיידית בלי זמן למחשבה אומנם נכונה, אבל גם ברגע שהיא הציעה את זה לקחו לו בדיוק 2 שניות לבטל אותה לגמרי בלי בכלל להגיד לה שהוא רוצה/צריך לחשוב על זה. ז"א גם אם הרעיון נשמע לו נוראי, נראה לי שבמצב כזה התגובה הראויה היא "תני לי לחשוב על זה" כדי להעמיד פנים שאתה לפחות מעריך את ההצעה.
אני מאוהבת בהםאני מתה על ליז והבעל שלה
וגם ליז והכלבים שלה
"תזכור את השם שלו שון, תזכור את השם שלו..."
היידי גרדנר? כן, הדמות שלה טובה.אני רוצה שנראה כבר שוב את המטופלת האומללה עם הבעל המתעלל שהעמידה פנים שהיא עזבה אותו. (אני מתה על השחקנית הזאת, מ-SNL).
טוב הברביקיו שלהם בסוף עשה אותה רעבה. אז אני הולכת לאכול עכשיו.