אוקיי אז...
הבת של פול עדיין לא מוכנה לדבר איתו. אבל לפחות הנכד החמוד כן.
החמודה עם הבעל המתעלל חזרה ייאי
ג'ימי מעודד אותה to BOOP him כלומר לעשות משהו בתגובה להתנהגות הדושית שלו, שילמד שיש השלכות.
ואז ג'ימי ו"דודה גבי" עושים שיחת קרינג' נוראית לאליס המסכנה בשביל להתנצל בפניה על זה שהם שכבו.
שיחה שיוצאת לג'ימי הרבה יותר מידי תיאורית
אז אליס הולכת בצדק להקיא.
העו"ד ששכחתי את שמו בראיין והארוס שלו לא רוצים שג'ימי יחתן אותם (אחרי שהקיא להם במסיבת האירוסין) כפי שנקבע מזמן, אבל לא נעים להגיד לו את זה.
גבי מזמינה את עצמה לתערוכה של ניקו (הגרוש שלה) בשביל "לוודא שהוא בסדר", ואז גם את ליז, ובשביל לאזן את "הלבנה" (ליז), גם את שון.
אלא שלצערה היא מגלה שם שהוא לא רק "בסדר", הוא מצוין, בניגוד לאיך שהוא היה כשהוא היה איתה, ובאופן מובן זה מעצבן אותה, אז היא שם עושה סצינה מביכה וצועקת לכל הקהל התרבותי שניקו אוהב אצבע ב...
יש שם הרבה סצינות חמודות של גבי וליז (ושון).
אליס לוקחת את האוטו של ג'ימי ונעלמת איתו כלומר נוסעת להפגש עם איזה סטודנט קולג' שיש לו וספה (אבוי), אז ג'ימי ופול ובראיין נוסעים למצוא אותה, ובדרך נתקלים בטווס מפחיד ופול מבריח אותו
וכשהם מגיעים לחדר של הסטודנט באוניברסיטה ג'ימי רוצה שהם יראו קשוחים כדי להפחיד אותו אז פול עונה לו "אתה החוליה החלשה" ודופק באלימות על הדלת ועושה פרצוף
הוא הורג אותי!
ואז הסטודנט אומר לאליס: "אני חושב שסבא שלך והאבות שלך כאן"
וג'ימי אומר לו בטון רציני כזה "היא בת 12!" חחחח
ופול נשאר כדי לבהות בנער הזה עד שהוא רואה אותו בולע רוק
התגובה של ג'ימי ובראיין כשפול אומר להם אח"כ בבית "אתם יודעים, אבא שלי היה טיפוס די מחוספס ומאיים"
כאילו "די! מה אתה אומר?!"
ואז ג'ימי לוקח לקווין את הבירה ואומר "בופ!"
וגם בעידודו של פול אוזר אומץ ומקרקע את אליס ללמד אותה על השלכות.