דיוני סדרות #134

didalf

Well-known member
להגיד שאני בלוס אנג'לס זה שווה ערך ללהגיד שאת באילת.
טוב את לא בLA אבל את מרחק שעה משם. אני מרחק 5 שעות מאילת.
לאדעת אם השפעות של טיל היו מגיעות עד אלייך לא מבינה מזה מספיק.
אני לא. אז אפשר לזרוק עליהם טילים (אבל רק כשאוברי בניו יורק).
בסדר אז שיזרקו:-D

בתאכלס זו סדרה די קצרה. כל פעם שראיתי את העונה הראשונה שלה עשיתי את זה ביום אחד. אבל בסדר, גם בסוף החודש זה אחלה.
הסתכלתי, 22 פרקים של 30-40 דקות. זה לא משהו שאני אספיק במה שנשאר לסופש.

Lhuna3

Well-known member

didalf

Well-known member
היא כנראה היתה שומעת בום מרוחק ואולי החלונות היו קצת רועדים. לא מעבר לזה.
אה אוקי

את בטוחה שאף אד מהאובססיות שלך לא גר שם? :p
יאללה גם כן האלה בהוליווד מגיע להם|שפם| (טוב יש כמה שצריך לחלץ קודם)
עד כמה שאני יודעת טיילור מקפצת בין קנזס סיטי לניו יורק והארי בלונדון אז הכל טוב|מזיע|

LeAnnDylan

Well-known member
טוב את לא בLA אבל את מרחק שעה משם. אני מרחק 5 שעות מאילת.
את במרחק של איזה 170-200 מייל מאילת.
שזה בערך 100 מיילים יותר ממני אז אני מקבלת את התירוץ שלך. אבל בכל זאת אני לא מעוניינת להיכלל באותה נשימה עם לוס אנג'לס. (למרות שאם ערים של מדינות אחרות מלכלכות עליה אז אל איי זה הבית שלי ואגן עליה בגופי!! 😤)
לאדעת אם השפעות של טיל היו מגיעות עד אלייך לא מבינה מזה מספיק.
זה גם אני לא יודעת. מה הרדיוס של יירוט/פיצוץ? נראה לי שאני מספיק רחוקה אבל מי יודע. תלוי מי משליך טילים.
הסתכלתי, 22 פרקים של 30-40 דקות. זה לא משהו שאני אספיק במה שנשאר לסופש.
התכוונתי בתאכלס שתראי רק את העונה הראשונה (שהיא הרבה יותר קצרה מהשניה) איתנו עכשיו שנוכל לדבר עליה ואז תשלימי את השניה עוד חודש.

didalf

Well-known member
את במרחק של איזה 170-200 מייל מאילת.
שזה בערך 100 מיילים יותר
מה זה מייל?|שפם| דברי בשפה של בני אדם!

אבל בכל זאת אני לא מעוניינת להיכלל באותה נשימה עם לוס אנג'לס.
סליחה:-D
(למרות שאם ערים של מדינות אחרות מלכלכות עליה אז אל איי זה הבית שלי ואגן עליה בגופי!! 😤)
אהא:-D

זה כם אני לא יודעת. מה הרדיוס של יירוט/פיצוץ? נראה לי שאני מספיק רחוקה אבל מי יודע. תלוי מי משליך טילים.
לאדעת ניסיתי לחפש בגוגל והכל היה הסברים על מה זה טיל בליסטי ואיך מיירטים אבל לא מה קורה כשהוא פוגע.

התכוונתי בתאכלס שתראי רק את העונה הראשונה (שהיא הרבה יותר קצרה מהשניה) איתנו עכשיו שנוכל לדבר עליה ואז תשלימי את השניה עוד חודש.
אני גם לא אספיק, עכשיו כבר צריך ללכת לישון ומחר כבר יום עבודה (ועוד במשרד) (10 פרקים של 30-40 דקות) (ואני לא בראש לסדרה אחרת כרגע)
חשבתי שכבר הפנמת שאף אובססיה אחרת שלי לא חשובה כמו אוברי.
היא כתבה את זה לי:-D

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה מייל?|שפם| דברי בשפה של בני אדם!
אממ זה איזה 1.6 ק"מ.
לאדעת ניסיתי לחפש בגוגל והכל היה הסברים על מה זה טיל בליסטי ואיך מיירטים אבל לא מה קורה כשהוא פוגע.
לא מועיל שכמותו. טוב אולי לונה מומחית הבליסטיקה שלנו תדע לענות.
אני גם לא אספיק, עכשיו כבר צריך ללכת לישון ומחר כבר יום עבודה (ועוד במשרד) (10 פרקים של 30-40 דקות) (ואני לא בראש לסדרה אחרת כרגע)
אני די משוכנעת שהפרקים של העונה הראשונה הרבה יותר קצרים מזה|תוהה| טוב לא חשוב. תמשיכי לך עם הסדרות המשעמות שלך ותדברי עם עצמך. שמעתי שזה בונה אישיות.
היא כתבה את זה לי:-D
אה טוב, כבר מזמן איבדתי חוש כיוון בפורום הזה. אין לי מושג מה קורה פה חצי מהזמן.

didalf

Well-known member
אני די משוכנעת שהפרקים של העונה הראשונה הרבה יותר קצרים מזה|תוהה| טוב לא חשוב.
בדקתי ממש עכשיו.
אלא אם יש 10 דקות כתוביות כל פרק ומה שכתוב מטעה 🤷‍♀️
תמשיכי לך עם הסדרות המשעמות שלך ותדברי עם עצמך. שמעתי שזה בונה אישיות.
את משעממת|זעם|

Lhuna3

Well-known member
לא מועיל שכמותו. טוב אולי לונה מומחית הבליסטיקה שלנו תדע לענות.
ממש מומחית :-D
אני לא יודעת כמה נזק זה יעשה, אבל אם את במרחק שעה נסיעה מ-LA כמו שעדי|חזיר| כתבה, אז שום נזק מזה לא יכול להגיע עד אליך, זה אמנם טיל גדול ומפחיד אבל לא פצצת אטום (ובתכלס אפילו פצצת אטום לא היתה מגיעה למרחק כזה).
יחד עם זאת, אני גרה בערך שעה נסיעה מהגבול הצפוני של עזה, ומההפצצות שלנו אצלם מגיעים אלי הרבה פעמים רעשי בומים חלשים וגלי הדף, אז לפי זה הערכתי שאת גם עלולה לשמוע או להרגיש משהו דומה.
ובואו נקווה לא לגלות עד כמה אני טועה/צודקת.
אני די משוכנעת שהפרקים של העונה הראשונה הרבה יותר קצרים מזה|תוהה| טוב לא חשוב. תמשיכי לך עם הסדרות המשעמות שלך ותדברי עם עצמך. שמעתי שזה בונה אישיות.
אלא אם יש 10 דקות כתוביות כל פרק ומה שכתוב מטעה 🤷‍♀️
פרקים של קצת פחות מחצי שעה בפועל (יש איזה 3-4 דקות כתוביות בסוף, ובהתחלה פרומו לסדרה אחרת ופתיח שאני מדלגת עליו).

didalf

Well-known member
נכון. זו אני. משעממת.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסדרה הורלן קובן: הנעדרים, האם השחקן שמגלם את ג'וש הוא אדי מרפי?
לא
*אה, עכשיו ראיתי שענו לך.
אוף זה ממש מתסכל אותי שחווית הצפייה שלך באפל כל כך גרועה. במיוחד לאור העובדה שאצלי זה ההיפך המוחלט. הלוואי וכל הסדרות/סרטים שאני רוצה לראות היו באפל כדי שתהיה לי את אותה חווית צפיה.
אתה צופה דרך המחשב או דרך הטלוויזיה? ואם דרך הטלוויזיה- זה דרך טלוויזיה חכמה או שיש לך סטרימר?
אוף מה יש לאפל שלך באמת? אני צופה במחשב ועובד לי טוב, גם קאסטינג מהמחשב לטלויזיה עובד טוב.
האמת שאני חושבת שאתה גם אולי תאהב את טד לאסו (אני ראיתי רק עונה 1 ובעיני זה קצת אוברייטד) אבל אני יותר רוצה שתצפה בשרינקינג.
ובכל מקרה אתה צריך לסדר את הבעיה הזאת לפני שמתחילה העונה של ניתוק.
אני משתמש בטלוויזיה חכמה של LG. אולי אני צריך לעשות עידכון של האפליקציה. למרות שבכל האפליקציות האחרות זה מציע לי עידכון ברגע שזמין.
בכל מקרה איך שזה כרגע עדיף לי פשוט לחכות לקלטות מהדודים.
ת במרחק של איזה 170-200 מייל מאילת.
שזה בערך 100 מיילים יותר ממני אז אני מקבלת את התירוץ שלך. אבל בכל זאת אני לא מעוניינת להיכלל באותה נשימה עם לוס אנג'לס. (למרות שאם ערים של מדינות אחרות מלכלכות עליה אז אל איי זה הבית שלי ואגן עליה בגופי!! 😤)
חחחחחח כל כך מוזר שאת משתמשת במיילים.

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה: פרק 1
ובכן יס אכן מניאקים ואין בסטינג את כל הפרקים לכן אני תקועה באיחור של כמה שבועות|שפם|

כל הגרסאות מיני-מי של כולם נורא מצחיקות. בעיקר מסוקה ובאטיסטה:-D חחח ומסוקה עם הצחוק.

תודה לאל שדקסטר הסתפר בסוף הפרק איזה שיער מכוער!

אגב שעשע אותי שהם נתנו לדקסטר את תאריך הלידה המדויק של מייקל סי. הול.
ודקסטר לא מת באמת אחרי שלוגן ירה בו בסוף של דקסטר: דם חדש! :eek:
אלוהים ישמור יש לו יותר נשמות מעשרה חתולים זה.

אוי ויי מה זה הקארה הזה? :-D תודה לאל שבסוף הפרק הוא הסתפר.
חחח כן אני גם חשבתי:-D
הוא מצליח להיות מספיק דומה למייקל סי.הול ואני תמיד אוהבת ששחקן משחק דמות שאנחנו מכירים בתור שחקן אחר, זה מגניב שהוא עושה את אותן הבעות ותנועות גוף קטנות כאלה.
דברה הצעירה גם חמודה מאוד, למרות שקשה להכנס לנעליים של ג'ניפר קרפנטר. אבל היא עושה עבודה טובה.
כן לא רע אבל לא הם.
באפי?! :eek: |מאוהב| לא סיפרתם לי שהיא גם פה!
יאיי באפי|מאוהב|
כמובן ידעתי שהיא בסדרה ויותר חשוב, היא לקחה יום חופש מהצילומים ללכת להופעה של טיילור במיאמי.

אני גם חושב שיש חוסר התאמה לסיפורי פלאשבקים מהסדרה המקורית - זכור לי שאבא של דקסטר היה נחרד אחרי הפעם הראשונה שדקסטר רצח מישהו ואז קיבל התקף לב ומת זמן קצר לאחר מכן.
כן? כי לא זכרתי איך ומתי הוא מת.
גם לא זוכרת איך ומתי אמא שלהם מתה.
הפרק הזה בעיקר עשה לי חשק לראות שוב את הסדרה המקורית כי אני לא זוכרת כלום מסתבר.
הסיפור על האחות הרצחנית (אחות של בית חולים, לא דב) גם זכור לי אבל אני לא זוכר אם זה היה בפלאשבק בסדרה או שאני זוכר את זה מהספר.
אני די בטוחה שהיה.
בגלל זה זה מרגיש מיותר כאילו כבר בסדרה היו פלשבקים לדקסטר הנער שלימדו אותנו הכל.

אני ממש לא זכרתי משהו על כך שלהארי היה בן שמת בבריכה. אבל יכול להיות שזה משהו שהוסיפו לסדרה הזאת וזה לא סותר.
כן זה בכלל מאיפה זה בא?8-*

מה שכן, כשיש כל כך הרבה דמויות מוכרות שאנחנו יודעים שישרדו אז קשה שלא לדמיין שבמהלך הסדרה הדמות של שרה תגלה את האמת על דקסטר ותמות (ואולי הוא ירצח אותה, אם כי זה יקרה רק אם הוא יגלה שהיא רוצחת).
נראה אותו מתעסק עם הקוטלתB-|

Lhuna3

Well-known member
אוקיי אז...
הבת של פול עדיין לא מוכנה לדבר איתו. אבל לפחות הנכד החמוד כן.

החמודה עם הבעל המתעלל חזרה ייאי
ג'ימי מעודד אותה to BOOP him כלומר לעשות משהו בתגובה להתנהגות הדושית שלו, שילמד שיש השלכות.

ואז ג'ימי ו"דודה גבי" עושים שיחת קרינג' נוראית לאליס המסכנה בשביל להתנצל בפניה על זה שהם שכבו.
שיחה שיוצאת לג'ימי הרבה יותר מידי תיאורית :-D
אז אליס הולכת בצדק להקיא.

העו"ד ששכחתי את שמו בראיין והארוס שלו לא רוצים שג'ימי יחתן אותם (אחרי שהקיא להם במסיבת האירוסין) כפי שנקבע מזמן, אבל לא נעים להגיד לו את זה.

גבי מזמינה את עצמה לתערוכה של ניקו (הגרוש שלה) בשביל "לוודא שהוא בסדר", ואז גם את ליז, ובשביל לאזן את "הלבנה" (ליז), גם את שון.
אלא שלצערה היא מגלה שם שהוא לא רק "בסדר", הוא מצוין, בניגוד לאיך שהוא היה כשהוא היה איתה, ובאופן מובן זה מעצבן אותה, אז היא שם עושה סצינה מביכה וצועקת לכל הקהל התרבותי שניקו אוהב אצבע ב...:censored: :-D
יש שם הרבה סצינות חמודות של גבי וליז (ושון).

אליס לוקחת את האוטו של ג'ימי ונעלמת איתו כלומר נוסעת להפגש עם איזה סטודנט קולג' שיש לו וספה (אבוי), אז ג'ימי ופול ובראיין נוסעים למצוא אותה, ובדרך נתקלים בטווס מפחיד ופול מבריח אותו :-D

וכשהם מגיעים לחדר של הסטודנט באוניברסיטה ג'ימי רוצה שהם יראו קשוחים כדי להפחיד אותו אז פול עונה לו "אתה החוליה החלשה" ודופק באלימות על הדלת ועושה פרצוף :-D הוא הורג אותי!

ואז הסטודנט אומר לאליס: "אני חושב שסבא שלך והאבות שלך כאן" :-D
וג'ימי אומר לו בטון רציני כזה "היא בת 12!" חחחח
ופול נשאר כדי לבהות בנער הזה עד שהוא רואה אותו בולע רוק :-D

התגובה של ג'ימי ובראיין כשפול אומר להם אח"כ בבית "אתם יודעים, אבא שלי היה טיפוס די מחוספס ומאיים" :-D
כאילו "די! מה אתה אומר?!" :-D

ואז ג'ימי לוקח לקווין את הבירה ואומר "בופ!" :-D

וגם בעידודו של פול אוזר אומץ ומקרקע את אליס ללמד אותה על השלכות.

Lhuna3

Well-known member
כל הגרסאות מיני-מי של כולם נורא מצחיקות. בעיקר מסוקה ובאטיסטה:-D חחח ומסוקה עם הצחוק.

תודה לאל שדקסטר הסתפר בסוף הפרק איזה שיער מכוער!
זה העיקר של הפרק.
אגב שעשע אותי שהם נתנו לדקסטר את תאריך הלידה המדויק של מייקל סי. הול.
כמובן שאת תשימי לב לתאריך הלידה...
אבל למה את בכלל יודעת מה התאריך לידה של מייקל סי. הול?
אלוהים ישמור יש לו יותר נשמות מעשרה חתולים זה.
יש לו נשמות לפחות כמספר סדרות ההמשך שהוא צריך להשתתף בהן :-D
גם לא זוכרת איך ומתי אמא שלהם מתה.
את אמורה לפחות לזכור שזה קרה כשדקסטר היה ילד בסביבות גיל 4, שזה קרה מול עיניו ועיני אחיו, ושזה היה ברצח אלים ושותת דם.
כי הרי זה מה שהפך את דקסטר לפסיכופת הרצחני שהוא נהיה (וגם את אחיו).

didalf

Well-known member
אבל למה את בכלל יודעת מה התאריך לידה של מייקל סי. הול?
די נו אנחנו יודעים שלדעת דברים מיותרים כמו תאריכי לידה של כל העולם ואשתו זה הכשרון המיוחד והמיותר שלי. וגם במקרה זה יום לפני היומולדת שלי.

יש לו נשמות לפחות כמספר סדרות ההמשך שהוא צריך להשתתף בהן :-D
אז חלאס:-D

את אמורה לפחות לזכור שזה קרה כשדקסטר היה ילד בסביבות גיל 4, שזה קרה מול עיניו ועיני אחיו, ושזה היה ברצח אלים ושותת דם.
לא זה, את זה אני זוכרת.
האמא המאמצת, אמא של דברה. מתי ואיך היא מתה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את הפרק הראשון של שרינקינג
ואני עם רגשות מעורבים
זה גם משהו שדי עצר אותי מלנסות את הסדרה כי הבנתי שזה בערך מה שהיא עושה.
זה מרגיש כאילו היא אומרת שמה שפסיכולוגים עושים זה לא טוב. וזה גם מתנשא וגם מגוחך.
הקטע שהוא לחץ באישה לעזוב את בעלה הוא בברור מאוד מאוד בעייתי. אבל נניח אפילו שבמקרה הזה זה בערך הדבר הנכון לעשות, ברור שלרוב זה לא.
כרגע הוא "ניצח" פעמיים עם הגישה שלו כבר. אני ממשיך אבל עם תקווה למבט מאוזן יותר על העניין.

אבל האמת שהדבר שיותר לא אהבתי זה כשהוא (מצטער זה פרק ראשון ואני לא זוכר שמות עדיין) אומר לקולגות שלו "הרי אנחנו יודעים מה הדבר שהם צריכים לעשות" שזה כבר מעצבן אבל נראה לי שהוא גם אמר שזה מאוד פשוט.

Lhuna3

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון של שרינקינג
ואני עם רגשות מעורבים
זה גם משהו שדי עצר אותי מלנסות את הסדרה כי הבנתי שזה בערך מה שהיא עושה.
זה מרגיש כאילו היא אומרת שמה שפסיכולוגים עושים זה לא טוב. וזה גם מתנשא וגם מגוחך.
זה ממש אבל ממש לא מה שאני מרגישה שהסדרה עושה.
כאילו אני כן מבינה איך הפרק הראשון הזה יכול בעקרון להתפרש ככה* אבל אני אפילו בו לא לקחתי את זה ככה.
(* גם זה לא ממש לאור הסוף שלו שבו המטופל שלו כמעט הרג בן אדם במכות וסיים במעצר)
הקטע שהוא לחץ באישה לעזוב את בעלה הוא בברור מאוד מאוד בעייתי. אבל נניח אפילו שבמקרה הזה זה בערך הדבר הנכון לעשות, ברור שלרוב זה לא.
כרגע הוא "ניצח" פעמיים עם הגישה שלו כבר. אני ממשיך אבל עם תקווה למבט מאוזן יותר על העניין.

אבל האמת שהדבר שיותר לא אהבתי זה כשהוא (מצטער זה פרק ראשון ואני לא זוכר שמות עדיין) אומר לקולגות שלו "הרי אנחנו יודעים מה הדבר שהם צריכים לעשות" שזה כבר מעצבן אבל נראה לי שהוא גם אמר שזה מאוד פשוט.
הוא אומר את מה שהוא מרגיש באותו רגע מתוך התסכול שלו.

אני מקווה שאתה מתכוון להמשיך.
אני לא יכולה להבטיח שאתה תאהב את ההמשך, לאור זאת שכבר את הפרק הראשון ראינו והבנו אחרת זה מזו, אבל אני בכל מקרה חושבת שזו טעות לשפוט את "המסר של הסדרה" (אם יש לה אחד כזה בכלל, לדעתי זה רחוק מלהיות דבר אחד ובטח כזה נחרץ) רק על פי הפרק הראשון.

נערך לאחרונה ב:
למעלה