דיוני סדרות #135

didalf

Well-known member
הצטרפתי לחגיגה (באיחור אחרי שכולם הלכו וכיבו את האורות) - שרינקינג עד פרק 1X06 תגובות מעורבבות
אוקיי הפסיכולוגית השניה הולכת לנזוף בשכנה (ליז?) שתיקח מרחק מאליס זה היה ממש לא לעניין לדעתי!
כאילו לא משנה גם אם יש לה מניעים "אנוכיים"-לכאורה שהיא "אמהית" והילדים שלה כבר גדול והתרחקו (או אולי היא מפצה על איזה בעיות שיש לה איתם), היא היתה שם עם כל האהבה שלה במשך שנה בשביל הנערה המסכנה הזאת שלא היה לה אף אחד ואבא שלה לא תיפקד, אז זה ממש מגעיל ככה לבוא ולהגיד לה עכשיו כאילו שהיא מפריעה לקשר שלהם, היא תכלס גם לא עשתה שום דבר לא בסדר.
וואי ממש
כאילו היא היחידה שהתייחסה לילדה הזאת כשאבא שלה התפרק תגידו תודה ותסתמו!

כל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
כן.

2. כשאליס מגיעה אל פול ואומרת לו "אני לא מאמינה שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממני" או אחרי כשפול שואל אותה אם היא אמרה לו שהיא רוצה לאכול איתו והיא עונה לו "נראה לי שזה היה ברור, הייתי שם והיו לי סנדוויצ'ים" לייק וטפ, הוא ליטרלי שאל אותה אם זה בשבילם ואם היא רוצה לאכול איתו. אז שלא תמציא לי עכשיו סיפורים.
כאילו מצד אחד היה לי עצוב עליה שהיא חושבת שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממנה למרות שזה ממש לא היה הסיטואציה והוא דווקא הלך לתקן מערכת יחסים חשובה אחרת.
אבל מצד שני גם הוא ממש שאל כמה פעמים אם להשאר והיא ממש אמרה שלא אז קצת מה את רוצה? גרשת אותו! זה ממש לא היה ברור!
כאילו רק רציתי שידברו שיבהירו דברים|פנים| בעיקר שהוא *ממש לא* המציא משחק כדי להתחמק ממנה.

אז בריאן העו"ד סופסוף בעקבות ה"טיפול" המאולתר של גבי אוזר אומץ להציע נישואין לחבר שלו, והוא הולך לעשות את זה ב"מסיבת אירוסין בהפתעה", שזה בעקרון לדעתי רעיון ממש נוראי אם לא בטוחים ב-100% שהצד שמציעים לו מעוניין בזה.
לגמרי. בכללי אני נגד הצעת נישואים פומבית זה צריך להיות משהו אינטימי בין שני אנשים.

ופול נדחף להם באמצע הרגע המרגש זה היה מצחיק :-D
כן:-D
אויש ואליס המסכנה מנסה לנשק את טום והוא דוחה אותה והיא עכשיו מפודחת.
מסכנה אבל מזל כי היא באמת צעירה מידי
אויש והכי גרוע: בסוף ג'ימי וגבי שוכבים.
וואי זה היה כ"כ ברור שזה הולך לשם

זה בהחלט רעיון נוראי אבל בעיקר בגלל העובדה שיהיו שם אנשים. למרות שלפני איזה כמה שבועות חברה שלי סיפרה לנו שבן זוג של חברה שלה עשה לה חתונה בהפתעה. ז"א הם כבר היו מאורסים אבל לא קבעו עדין תאריך לחתונה או משהו, והוא והחליט לארגן לה את כל החתונה בעצמו כולל השמלה והכל. חברות שלי הזדעזעו מהרעיון אבל אני חשבתי שזה דווקא נחמד שלא צריך לדאוג לשום דבר בארגון החתונה כי זה נשמע לי כמו כאב ראש. וזה שונה ממה שבריאן עשה לצ'ארלי, כי פה אתה לא יודע אם הבן אדם השני בכלל רוצה להתחתן. אבל אם כבר הסכמתי להתחתן עם מישהו, אין לי בעיה שהוא יארגן הכל בעצמו (אני רוצה להיות אחראית רק למוזיקה:-D)(אבל אם מי שאני מתחתנת איתו לא יודע איזה מוזיקה אני אוהבת, לא מגיע לו שנתחתן אז הכל טוב)
אלא אם הבנאדם מכיר את הטעם שלי ב100000% זה נראה לי מזעזע. מאיפה הוא ידע לבחור הכל נכון?
וגם רוב הבנות די חולמות על לתכנן את החתונה שלהן זה לא יפה לקחת את זה מהן. אבל לאדעת אולי לזוג הזה ספציפית זה מתאים.

יחסית לפסיכולוג, הוא מתמודד עם האבל שלו בצורה ממש עגומה ואנוכית.
כן די. אבל זה דבר ידוע של הסנדלר הולך יחף כזה.

אני שמחה שלא עשו את זה אובייס וקריפי שהוא נישק אותה בחזרה. למרות שמה, הוא אמור להיות בן איזה 24 או משהו? זה לא ממש זקן. אבל נראה לי שאליס אמורה להיות בת 16 או 17|תוהה|
|כן|
אני חשבתי שזה היה מקסים ומרגש נורא עבור ההורים, אבל חברים אחרים שסיפרתי להם על זה חלקם הזדעזעו על כך שכאילו "גזלו" מההורים (בעיקר מהאמא של הכלה) את השותפות בהכנות חתונה וכל זה.
טוב לגבי זה שהורים חושבים שהחתונה של הילדים שלהם זה שלהם יש לי ראנט עצום

האמת שלי הוא לא מציק. זה נכון שהוא מתמודד לא טוב ואנוכי והכל, אבל אני לא שופטת אותו על זה.
הוא בסדר.
הוא די מזכיר את מרשל. הוא מרשל אם לילי הייתה מתה טפו טפו.
אז בפרק הבא היא אומרת שהוא בן 22 והיא 17-כמעט-18.
זה ממש לא סיפור גדול בעיני, זה פער סביר, אבל בכל זאת אולי בגלל שהוא כזה "חבר" של אבא שלה עכשיו (שזה בפני עצמו בעייתי כי הוא מטופל שלו אבל זה עניין אחר) אז זה מרגיש קצת יותר בעייתי.
איי אמ 17 גוינג און 18.
נכון ש32 ו27 זה לא משמעותי. 22 ו17 כן. בגילאים כאלה גיל תיכון זה הבדל רציני ולא לעניין.

אוקיי יש לי משהו ביקורתי קצת להגיד על הסדרה, אבל אני רוצה קודם להדגיש שזה לא משהו שמפריע לי להינות ממנה, למעשה זו ביקורת שנאמרה ע"י מבקרים על כל מיני סדרות אחרות שאני אוהבת, ופשוט פה אני מאוד מרגישה את זה בעצמי:
כל הדמויות הראשיות הן "אותו אדם", במובן הזה שיש להם אותו סגנון דיבור, אותו חוש הומור, אותה רמה של סרקאזם ושל ציניות ושל אינטלגנציה (שכלית ורגשית).
לכן הן גם מאוד מבינות ומאוד מסתדרות יחד.
וואי לגמרייייייייייי
כאילו גם, זה לא באמת מפריע לי, אבל הם בהחלט מרגישים לפעמים כדמויות בעולם המאד ספציפי של הסדרה הזאת שבה כולם מדברים ככה ולא כמו אנשים אמיתיים. לא מפריע לי כי הם שנונים פי כמה מאנשים אמיתיים וזה כיף לצפיה אבל אני מבינה מה את אומרת זה בהחלט מורגש.
וואו גם אותי נורא עיצבן חוסר הכרת התודה הכללית אל ליז. ועוד יותר זה שהפכו אותה כאילו היא מגעילה. ואז זה רק נעשה גרוע יותר בפרק 3 ועוד יותר בפרק 4. לפחות לקראת סוף פרק 4 ג'ימי נזכר בעצם להודות לליז על כל מה שהיא עשתה.
|כן|כן

וכאילו זה ברור אבל הוא חרא אבא.
דווקא אני לא חושבת שהוא חרא. הוא לא הכי טוב אבל הוא ממש מנסה.

הקטע שבריאן הוא עורך דין רכוש של פול הוא מסוג הדברים המצחיקים האלו שבו דמויות בקומדיה שלא קשורות זו אל זו פתאום נעשות קשורות זו אל זו באופן שמרגיש לא הגיוני.
חחחחחח כן

אה ומסתבר שהוא לא יעדכן את התמונה שיש לו של נכד שלו במשך איזה עשר שנים אלא אם כן הבת שלו תטוס לפגוש אותו ותיתן לו תמונה עדכנית. ואז הוא לא ימסגר אותה לצד התמונה הישנה, אלא יוציא את התמונה הישנה ויחליף אותה. כי איזה אדם מטורף יחזיק שני תמונות ממסוגרות של אותו נכד?
חחחחחחחח בהתחלה בעיקר לא הבנתי למה היא מביאה לו תמונה מודפסת במקום להראות לו מלא תמונות בטלפון:-D

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כתבתי כי עשית לי רגשי על זה שאתה לא רואה כי אני לא כותבת!!
:D
יאיייי

אגב, אני זוכר שדיברנו על כך שיהיו במרץ שתי סדרות ששנינו נראה במקביל. האחת היא דרדוויל כמובן. אבל מה הייתה השניה?

הצטרפתי לחגיגה (באיחור אחרי שכולם הלכו וכיבו את האורות) - שרינקינג עד פרק 1X06 תגובות מעורבבות
וואי ממש
כאילו היא היחידה שהתייחסה לילדה הזאת כשאבא שלה התפרק תגידו תודה ותסתמו!

כן.

כאילו מצד אחד היה לי עצוב עליה שהיא חושבת שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממנה למרות שזה ממש לא היה הסיטואציה והוא דווקא הלך לתקן מערכת יחסים חשובה אחרת.
אבל מצד שני גם הוא ממש שאל כמה פעמים אם להשאר והיא ממש אמרה שלא אז קצת מה את רוצה? גרשת אותו! זה ממש לא היה ברור!
כאילו רק רציתי שידברו שיבהירו דברים|פנים| בעיקר שהוא *ממש לא* המציא משחק כדי להתחמק ממנה.

לגמרי. בכללי אני נגד הצעת נישואים פומבית זה צריך להיות משהו אינטימי בין שני אנשים.

כן:-D

מסכנה אבל מזל כי היא באמת צעירה מידי

וואי זה היה כ"כ ברור שזה הולך לשם

אלא אם הבנאדם מכיר את הטעם שלי ב100000% זה נראה לי מזעזע. מאיפה הוא ידע לבחור הכל נכון?
וגם רוב הבנות די חולמות על לתכנן את החתונה שלהן זה לא יפה לקחת את זה מהן. אבל לאדעת אולי לזוג הזה ספציפית זה מתאים.

כן די. אבל זה דבר ידוע של הסנדלר הולך יחף כזה.

|כן|

טוב לגבי זה שהורים חושבים שהחתונה של הילדים שלהם זה שלהם יש לי ראנט עצום

הוא בסדר.
הוא די מזכיר את מרשל. הוא מרשל אם לילי הייתה מתה טפו טפו.

איי אמ 17 גוינג און 18.
נכון ש32 ו27 זה לא משמעותי. 22 ו17 כן. בגילאים כאלה גיל תיכון זה הבדל רציני ולא לעניין.

וואי לגמרייייייייייי
כאילו גם, זה לא באמת מפריע לי, אבל הם בהחלט מרגישים לפעמים כדמויות בעולם המאד ספציפי של הסדרה הזאת שבה כולם מדברים ככה ולא כמו אנשים אמיתיים. לא מפריע לי כי הם שנונים פי כמה מאנשים אמיתיים וזה כיף לצפיה אבל אני מבינה מה את אומרת זה בהחלט מורגש.

|כן|כן

חחחחחח כן

חחחחחחחח בהתחלה בעיקר לא הבנתי למה היא מביאה לו תמונה מודפסת במקום להראות לו מלא תמונות בטלפון:-D
אני חושב שאת פשוט מנסה לגרום ללונה לחזור אל שרינקינג כדי לעקב אותה עם הספרים... :cautious:

אחרי שנה שלמה שאתה חרא נוראי של אבא אז התואר נשאר איתך גם כשאתה מתחיל סוף סוף לנסות.
זה טוב שהוא התחיל לנסות והוא עושה עבודה טובה יותר ויותר.
אבל לוקח קצת יותר זמן לנקות את החרא.

דיברגנט חדש

Well-known member
טיריסו הסבא מדבר אל רוח רפאים (אירינה נכדתו שנרצחה העונה שעברה), סנטי הבן של טיריסו מסתבך בהימורים וחושבים שהוא נירצח על כנופיית קוני.
בסוף הפרק מתברר שזה שהוא שילם לו את כסף החוב נירצח.
כמו כן, מגיע מפקח חדש שאני חושב שהוא קשור לכל הרציחות.

אגב, כפי שכתבתי בתגובה #8 בשרשור המלצה- סדרות בנטפליקס- זוהי סדרה שוביניסטית ומצחיקה, 2 העונות הראשונות היו מעולות, השלישית פחות, אך הרביעית התחילה מעולה ואני צופה שמשיך כך :)

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אני לא כיביתי את האורות עדיין, תגידי לי כשתגיעי לאן שהגעתי ואני מאמינה שאצטרף (אבל בקצב איטי לפחות עד שאסיים את הטרילוגיה)

didalf

Well-known member
האמת שלא זוכרת בדיוק, אבל אם את עוקבת אחרי התגובות שכתבנו אז את תמצאי את הפרק האחרון שכתבתי עליו (וזה כנראה שם, או לא רחוק ממנו).
הפרק האחרון שכתבת עליו זה 202 205 (יש המשך גם בשרשור הזה משומה חשבתי שרק בקודם), שם נתקעת?

didalf

Well-known member
שרינקינג עד 1X10 סוף עונה
"היא לא אהבה ששאלתי את הגנן שלכם, היא בטח לא תאהב ששאלתי את הזין שלך"
"לא בדיוק שאלת אותו גבי, אני חילקתי אותו כמו ממתקים בהאלווין"
"אם תתחיל לחלק זין בהאלווין, יעצרו אותך!" :-D
:-D
אוי וכשהוא אומר לה שהואגינה שלה חמימה ומארחת כמו פלורידה והיא כזה "אתה יכול לקרוא לואגינה שלי בשם של כל מדינה אבל אתה לא תקרא לה פלורידה!!" אני איתך גבי, פלורידה איזה דה וורסט!
חחחחחחחחח חשבתי עלייך ישר ידעתי שתגידי את זה:-D

וכשהיא שואלת את מג אם הוא שותה מספיק והוא כזה "הוא יושב פה!"
אני אוהבת איך הבקבוק הזה הוא דמות נוספת כל העונה.

טוב האמא יכולה להירגע. זה לא היום שלה. בכלל לא מבינה אמהות שחושבות שחתונות של הילדים שלהם זה אירוע שלהן. שינוחו כולן קולקטיבית.
ממש!!!!

אני חושבת שזה היה אמור להרגיש לנו כאילו הזעם שלה מוגזם כי אותו אנחנו כבר "מכירים" בעוד שהיא פשוט נפלה עליו פתאום ולא נקשרנו אליה עדין אז קשה להיות בצד שלה.
יש מצב
החמודה עם הבעל המתעלל חזרה ייאי
חחח זה משפט מוזר
ג'ימי מעודד אותה to BOOP him כלומר לעשות משהו בתגובה להתנהגות הדושית שלו, שילמד שיש השלכות.
לא הבנתי למה זה נקרא בופ. בופ זה כשנוגעים לכלב באף

ואז הסטודנט אומר לאליס: "אני חושב שסבא שלך והאבות שלך כאן" :-D
OMG פול באמת שוכב בסוף עם הנוירולוגית שלו! אין בסדרה הזאת אף איש מקצוע עם אתיקה? :-D
לא:-D

שוב היא מגיבה בצורה שמרגישה מוגזמת כשהוא אומר לה שההזמנה היא לטקס שקשור לקריירה שלו, כאילו זה מראה שהוא שם את העבודה לפני המשפחה, למרות שזה בכלל לא קשור.
כן גם לדעתי. כאילו הוא רוצה שהבת שלו תהיה בטקס שחשוב לו זה די מוזר מצידה.

השורה הזאת היא בדיקה האם עדי|חזיר | קוראת פה ספוילרים אחרי שהיא החליטה כנראה לצפות בעתיד הקרוב בסדרה.
לא זוכרת אם באמת הפסקתי לקרוא פה או שסתם פספסתי כי קראתי ברפרוף כי הרוב גם ככה לא אומר לי כלום.
גם מה שכן קראתי לא זכרתי כן?

(מאיפה אני מכירה את מי שמשחק את המטופל הזה של פול?)
השרת בסקראבס וגם אבא של קיידי בילדות רעות

בריאן מאשר לג'ימי לחזור לתפקיד ה"כומר" בחתונה, אבל בחזרות הוא מגלה שזו עלולה להיות טעות קשה כי ג'ימי לא מצליח להוציא את המילה נישואים מהפה בלי להתפרק.
כל פעם שהוא התחיל ב "מריג'" המשכתי "מריג' איטס וואט ברינג אס טוגדר טודיי":-D

לא יודעת, אני הרגשתי שזה לא היה כל כך לעניין איך שהם לחצו עליה ככה.
כן קצת.
אבל כנראה שהיא ממש עשירה.

OMG אני לא מאמינה שהיא באמת זרקה אותו מהצוק!!
חחחחחחחחחחח כן אה?
קצת מגיע לו אבל
אבל אופס

ובסוף הפרק, כשהיא אפילו נועלת את הנעליים של אמא שלה, הוא מסוגל אפילו להגיד לה "את נראיית כל כך כמו אמא שלך" ולהיות בסדר עם זה (שזה סגירה לכך שבתחילת העונה זה היה התירוץ שלו למה הוא לא היה מסוגל לתפקד איתה).
יפה|לב|
בכללי היה יפה לראות איך היחסים שלהם השתפרו חזרה במהלך העונה.

ואויש, גבי מתחילה להתאהב באמת בג'ימי שאמור היה להיות "סייף דיק"...
אופס
ליז נותנת על הראש לפול, על כך שהוא לא עשה מאמץ מינימלי לעזור לגבי עם ההמלצה לפרופסורה עבורה וגם בכלל לא מעניק לה את אותה התמיכה שמעניק כמנטור לג'ימי. פול מבין את הטעות שלו ומפצה על כך בהמלצה פנים אל פנים בראיון (אחרי שהיא כבר התקבלה, אבל מוטב מאוחר).
לא הבנתי ככ כי זה לא נראה כזה חשוב לגבי כמו שליז עשתה מזה אבל כנראה שכן כי היא התרגשה מזה שהוא בא למראיין בסוף

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה פרק 6
שכחתי שהיה פרק בשבת שעוד לא ראיתי|פנים|
בעבר דברה נולדת.
לאדעת למה המשפט הזה הצחיק אותי:-D

בדרך להיפטר מהגופה בבריכת התנינים הוא מגלה שהמשטרה גילתה שם שאריות מהגופה הקודמת שזרק, אופס.
אופסי
אבל אנחנו יודעים שיהיה בסדר.
כן זה די מבאס אין לי מה להלחץ שיעלו עליו.
והקטע שכאילו ראיתי כבר דברים שבהם ידעתי שדמויות יהיו בסדר בין אם זה צפיה חוזרת או כי חלק מבניית העלילה גילתה לנו בכוונה או סתם כי אני רואה דברים עקום ויודעת ספוילרים ועדיין הייתי במתח וממש בלחץ איך הם יצאו מזה (אני תולשת שיערות בכל פעם שאני צופה בסוף עונה 4 של המאה) אבל פה זה פשוט לא עובד המתח הלא מותח הזה.
צריך להיות חכמים יותר כדי ליצור מתח בפריקוול. אה הנה סמוך על סול ידעה איך להלחיץ לנו את החיים עם דמויות שידענו מה גורלן.

והיה גם איזכור לסירה אז בטח נראה אותו מפתח את השיטה החדשה של כיצד להפטר מגופות
חחחח כן

אפילו השוטר הכמעט ניצב מקבל יותר עלילה ממנה - דקסטר גילה שהוא הומו ואני מניח שיהיה עם זה עניין כלשהו אם כי ברור שלדקסטר לא אכפת, אבל בטח השוטר ילחץ.
אה נכון גם זה קרה ברור שהוא גיי.
וכן ברור שעכשיו נוצר מצב שהשוטר נלחץ מהתגובה של דקסטר אבל לדקסטר בכלל לא אכפת הוא היה לחוץ בעצמו כי הוא בדרכו לרצוח וסביר להניח שהוא בכלל לא קלט את זה כי הוא דביל חברתית.

החבר של דברה מרגיש חשוד עדיין אבל לא עשה משהו יותר מידי מוזר חוץ מלהתעצבן נורא על איזה בחור.
כן וגם נרגע די מהר.
בכלל בינתיים חוץ מזה שלא אכפת לו לצאת עם תיכונטיסטית הוא סבבה באופן מפתיע. (מצד שני, גם בריאן היה נחמד מאד....)

דורי 1981

Well-known member
הסדרה ממשיכה לשמור על קצב, מתח ועניין. רק דבר אחד לא ברור לי- למה רוז (שמצליחה לברוח מהאנשים שרודפים אחריה ברחבי צ'יינטאון וזורקת עליהם סכין שגנבה ממטבח) לא מגוייסת ל- FBI? יש לה כישורים שהם צריכים, אבטחת מידע למשל.

dilly snake

Active member
אז הפרק מתמקד בצד אחד בקרע בין איימי לבת שלה ואיך היחסים ביניהן הדרדרו ואיך איימי מנסה לתקן אותם ולבנות את הקשר מחדש.

במקביל גם יש חריקות בין מייקל לאשתו.

בתיק הרפואי יש בחורה שלא מסוגלת להרגיש כאב(וגם אין לה חוש ריח ועוד כמה דברים) שיש לה זיהום או מחלה רצינית ואיימי וג'ייק צריכים להבין מה קורה איתה לפני שהיא תמות. במקביל זה מתקשר לאיימי והבת שלה ועל הורות ושחרור וכל מיני כאלה.
בסוף איימי מבינה שיש לה אפנדציט והם מצילים אותה (לצערו של ריצ'רד?).
ואיימי מחברת את הנקודות ומגלה שהיא וג'ייק היו יחד, היא הולכת לדירה שלו והם מתנשקים.

ג'ינה עובדת עם מטופל היפוכנדר שיש לו עוד כל מיני בעיות, בסוף הוא באמת חולה. האמת שזה לא היה ממש מעניין.

ולא ראו את הרופאה הצעירה(סוניה?).

didalf

Well-known member
הבעל שנדחף מהצוק לא מת אלא רק אולי לא יוכל ללכת שוב. גם חשבתי שהם בטח לא ילכו עד הסוף עם הרצח הזה, למרות שניסיון רצח זה לא הרבה פחות חמור. ג'ימי די מחורפן מכל העניין וגם מגייס את בריאן להיות עו"ד שלה בחינם.
והיא גם די מאשימה את ג'ימי.
(לא בצדק לדעתי, למרות כל השטויות המסוכנות שהוא עשה, אני לא חושבת שאפשר להטיל עליו את זה.)
זה לא מאד אשמתו אבל קצת אשמתו.

ג'ימי מייעץ לשון להסכים להפגש עם חבר מהצבא שצפוי לטרגר אותו, ושון מסכים ולא מצליח אבל משקר לג'ימי שהלך בשביל לרצות אותו, ופול נאלץ להבהיר לג'ימי שהוא שבר את הקשר הטיפולי עם שון, ולכן לא יכול לטפל בו יותר. פול מטפל בו במקומו.
פול גם כן מייעץ לו להתמודד עם העבר כי אחרת העבר יבוא לרדוף אותו,
אני חייבת לציין שממה שנראה בטיפולים רק פול נראה כמו מטפל טוב באמת.

פול והנוירולוגית חמודים נורא ואחרי שהוא קרינג' מעצבן אז הוא אומר לה שהוא אוהב אותה והיא אומרת בחזרה, ומסיימים ב"ווף" חמוד.
כן הם חמודים מאד

ג'ימי מחפש דרך עדינה לספר לאליס על כך שהדורס של אימה יצר איתו קשר, וכמובן שבסוף זה יוצא לו בדרך הכי גרועה וקרינג'ית |פנים|
כמובן|פנים|
אבל היה קטע מאד חמוד ומקסים כשהוא התעקש לצלם אותה מבקשת מפתחות לראשונה.

שון מפחד להגיד לליז שהוא לא רוצה להתראיין לאיזה בלוגר אוכל בשביל לקדם את הפוד-טראק שהם פתחו (כי הבלוגר הולך לעשות עניין מזה שהוא יוצא צבא וזה כידוע נושא רגיש אצלו), ופול עוזר לו להתגבר על החשש ובסוף זה הולך ממש קל בעצם.
אהבתי שהוא הצליח לטפל בעצמו לבד באמת. פול באמת המטפל היחיד הטוב שם!:-D

אבל הדבר הגדול באמת זה איך שהסדרה עברה מהר מאוד מקבוצה של אנשים שיש קשרים מסויימים בינהם לחבורה שכולם חברים הכי טובים וכל הזמן נמצאים יחד. קודם ליז הפכה להיות חברה טובה של גבי ואז עם הזמן זה הופך לחבורה גדולה שכוללת גם את שון ובריאן וג'ימי ובאופן שהוא מתנגד לו גם פול.
כן שזה מאד רגיל לסיטקומים אבל איכשהו הסדרה הזאת מרגישה טיפה מעל סיטקום ולכן זה טיפה מוזר אבל כיף סהכ.

גרייס (המטופלת שדחפה מהצוק את בעלה) משתחררת בלי כתב אישום כי הפרקליטות לא מאמינה שתשיג הרשעה נגדה, בגלל "הראיות להתעללות והרשעות קודמות שלו".
האמת שזה לא נראה לי הכי הגיוני.
אני לא מתיימרת להבין יותר ממך את מערכת המשפט האמריקאית, ועדיין אני די משוכנעת שזה לא הגיוני לא להגיש כתב אישום כשיש הודאה באשמה על דחיפה מצוק.
ובטח לא מהסיבה שנאמרה בפרק (כאילו מה בכלל קשור העבר שלו).
מממ ראיתי מספיק סדרות משטרה להגיד שזה כן הגיוני.
בגלל שיטת המשפט בארה"ב עם מושבעים שצריך לשכנע שהם אנשים רגילים ולא משפטנים ההגנה די בקלות יכולה לשכנע ש"הגיע לו" בגלל ההיסטוריה שלהם והם יחליטו לא להרשיע.
זה קשור בגלל שבשביל לשלוח אותה לכלא אז צריך לנצח במשפט נגדה. ואם הם חושבים שההגנה תנצח בקלות במשפט - בגלל שיטענו שההתעללות שלו גרמה לכך שזה היה כמו הגנה עצמית או אי שפיות זמנית או משהו - אז לא שווה להם לעשות את המשפט. והקטע הוא שהמשפט נגדה עולה למדינה כסף, אז הם צריכים להתחשב בזה. אפילו יותר הזוי זה שהתובע המחוזי צריך מספרים טובים בהרשעות שלו כי אחרת לא יבחרו בו.
יאפ

אם היא הודתה באשמה זו הרשעה אוטומאטית, זה מה שבכלל מוזר בכל העניין.
זה לא טענה שאפשר לטעון, להגנה עצמית יש הגדרה ברורה ואין "כמו".
זה אולי הם כן היו יכולים לטעון. זו האופציה היחידה באמת שאני רואה שעושה היגיון מזה.
איי לונה אולי את כן צריכה לראות קצת סדרות פרוצדורליות:-D
ברור שאני בעדה ושהוא כל כך דוש שאפילו הפיזיותרפיסטית שלו מודה שהיא כל כך שונאת אותו שהיא לא רוצה שהוא יחלים.
חבל שהוא לא מת|שפם|
אבל עדיין... היא פאקינג דחפה אותו מצוק. זה ניסיון רצח. וזה אפילו לא היתה סיטואציה של הגנה עצמית. והיא הודתה באשמה למיטב הבנתי. אז זה מוזר, ובמציאות אני כן חושבת שהיא היתה אמורה להיענש.
כן האמת שזאת סיטואציה שאני לא יודעת לגביה מה אני חושבת.
ובסדרה גם היא חושבת שהיא אמורה להיענש וחוזרת אל הדוש... |פנים| אוי די. נהיה לי כבר חשש כבד שבסוף העונה הזו הוא יהרוג אותה.
וואי גם לי
זה נורא איך נשים חוזרות ככה אל המתעלל שוב ושוב
אבל בראיין מביא לה את הראיונות עם עדי האופי שהכין למשפט (שלא היה) כדי לשמוע כמה אוהבים ומעריכים אותה וזה מה שבסוף משכנע אותה לעזוב אותו באמת אל אחותה. (נקווה שזה יחזיק.)
אני שמחה שהיא נסעה באמת ושלא תחזור לעולם אמן.

וליז שומעת אותו אומר שזה היה חלום ישן של שניהם לפתוח כזה יחד, אז היא מוכרת את חלקה בעסק לאבא של שון, בניסיון לעשות מעשה טוב בשביל שניהם.
אלא שהיא עושה את זה בלי לשאול קודם את שון אם זה מתאים לו בכלל, ואז מגלה שזה לא מתאים לו בכלל. בכלל בכלל. הוא לא רוצה לעבוד עם אבא שלו ויש ביניהם עדיין כל מיני בעיות לא פתורות. אויש.
מסכנה ליז, היתה לה כוונה טובה.
כן אבל היא הייתה צריכה לשאול אותו במקום לעשות "הפתעה". אני שונאת שאנשים עושים הפתעות כאלה.

ואליס הולכת לפגוש פנים אל פנים את הדורס, ומתפרצת עליו, אבל היא גם שכחה שם את היומן שלה (נראה לי).
מסכנה:-(
אגב רציתי להגיד היא מממשששששש דומה לאמא שלה וואו הן אם ובת במציאות?
אולסו רציתי להגיד שהבגדים שלה מזכירים לי את הדיון שלנו על זה שג'ן זי מתנגדים לסקיני ג'ינס. שמת לב איך כל המכנסיים שלה מאד רחבים? (אבל החולצות קטנטנות). ככה הם מתלבשים היום.
האמת אני אוהבת את הסטייל שלה.
(הסטייל של גבי מזעזע אבל מתאים לה).

אוקי כל הקו עלילה הזה הרגיש מופרח.
כלומר אני יכול להבין איך בריאן יכול להרגיש שהחברות שלו עם ג'ימי נעלמת בהדרגה, זה קורה הרבה פעמים. זה שג'ימי ניתק איתו קשר לשנה בהחלט סימן חזק לזה.
אבל איך זה עובד עם כמה שהם היו קרובים אחד לשני בעונה הקודמת. ג'ימי ערך את החתונה של בריאן רק לפני רגע, אז איך הוא פתאום קולט שבועות (נראה לי) לאחר מכן שבעצם הם מאבדים קשר כחברים?
אני חושבת שזה הגיוני פשוט כי בריאן הוא ממש דרמה קווין שעושה הר מכל עכבר.
אני לא אתפלא אם זאת לא הפעם הראשונה שיש להם מריבה כזאת.

ודבר שני ברור לי שהיא לא ידעה על המתח בין שון ואבא שלו. אבל באופן כללי כשאתה עושה מעשה שמשפיע באופן דרסטי על החיים של אדם אחר, גם אם זה מעשה שאתה חושב שהאדם האחר יהיה שמח ממנו, אז הגיוני מאוד לשאול.
|כן|

אין שום ויכוח על כך שהגיוני היה יותר לשאול, אבל אני גם יכולה להבין את המחשבה שלה, שבגלל שזו הקרבה מצידה אז אולי לא יהיה לו נעים והוא יעמיד פנים שהוא מעדיף להמשיך איתה רק בשביל שהיא לא תפגע או מתוך אסירות תודה.
מצד אחד נכון שבעייתי לעשות משהו משמעותי כזה בלי לשאול, ומצד שני כשזה הקרבה מצידך ואתה יודע שהצד השני יודע את זה (כלומר שהוא כבר ידע כמה היא רצתה להיות חלק מזה) אז יש את העניין שאתה מפחד שהצד השני לא יעיז להגיד לך מה שהוא רוצה באמת.
(שוב, אני לא מצדיקה את זה ואני מסכימה שזה בעייתי מאוד, אבל מבינה גם למה היא העדיפה ככה.)
מממ יש בזה משהו

Lhuna3

Well-known member
זה לא מאד אשמתו אבל קצת אשמתו.

אני חייבת לציין שממה שנראה בטיפולים רק פול נראה כמו מטפל טוב באמת.

כן הם חמודים מאד

כמובן|פנים|
אבל היה קטע מאד חמוד ומקסים כשהוא התעקש לצלם אותה מבקשת מפתחות לראשונה.

אהבתי שהוא הצליח לטפל בעצמו לבד באמת. פול באמת המטפל היחיד הטוב שם!:-D

כן שזה מאד רגיל לסיטקומים אבל איכשהו הסדרה הזאת מרגישה טיפה מעל סיטקום ולכן זה טיפה מוזר אבל כיף סהכ.

מממ ראיתי מספיק סדרות משטרה להגיד שזה כן הגיוני.
בגלל שיטת המשפט בארה"ב עם מושבעים שצריך לשכנע שהם אנשים רגילים ולא משפטנים ההגנה די בקלות יכולה לשכנע ש"הגיע לו" בגלל ההיסטוריה שלהם והם יחליטו לא להרשיע.

יאפ

איי לונה אולי את כן צריכה לראות קצת סדרות פרוצדורליות:-D

חבל שהוא לא מת|שפם|

כן האמת שזאת סיטואציה שאני לא יודעת לגביה מה אני חושבת.

וואי גם לי
זה נורא איך נשים חוזרות ככה אל המתעלל שוב ושוב

אני שמחה שהיא נסעה באמת ושלא תחזור לעולם אמן.

כן אבל היא הייתה צריכה לשאול אותו במקום לעשות "הפתעה". אני שונאת שאנשים עושים הפתעות כאלה.

מסכנה:-(
אגב רציתי להגיד היא מממשששששש דומה לאמא שלה וואו הן אם ובת במציאות?
אולסו רציתי להגיד שהבגדים שלה מזכירים לי את הדיון שלנו על זה שג'ן זי מתנגדים לסקיני ג'ינס. שמת לב איך כל המכנסיים שלה מאד רחבים? (אבל החולצות קטנטנות). ככה הם מתלבשים היום.
האמת אני אוהבת את הסטייל שלה.
(הסטייל של גבי מזעזע אבל מתאים לה).

אני חושבת שזה הגיוני פשוט כי בריאן הוא ממש דרמה קווין שעושה הר מכל עכבר.
אני לא אתפלא אם זאת לא הפעם הראשונה שיש להם מריבה כזאת.

|כן|

מממ יש בזה משהו
סורי אבל אני מתעקשת שאתם טועים בעניין המשפט.
ואני משוכנעת שאפילו מושבעים בארה"ב לא יכולים להוציא מישהו חף מפשע על ניסיון רצח שהם משוכנעים שבוצע, רק בגלל שהקורבן הוא דוש ו"מגיע לו". יש פרוצדורות בשביל למנוע דברים כאלה. לא משנה מה ראיתם בסדרות המשטרה שלכם (אני לא יכולה להגיב על מקרים ספציפיים בלי לדעת את כל הנתונים, אבל או שהיו שם נתונים אחרים או שהסדרות לא אמינות גם הן בנושא הזה).
יכול להיות שהיא היתה מקבלת עונש מופחת, אבל אי אפשר לזכות מישהו מפשע שהוא ביצע בטענה של "הגיע לו". נסיבות מקילות יכולות להשפיע על טיעונים לעונש, לא על עצם הקביעה של אשם/זכאי.
תגידו מה שתגידו, זה לא עובד ככה.
ובצדק.
לא משנה מה אני מרגישה כלפי הדמות שלו, אני שונאת אותו לא פחות מכם, אבל זו לא היתה הגנה עצמית, והעונש על התעללות רגשית (למיטב זכרוני אין לנו שום עדויות על התעללות פיזית שלו בה ולא נאמר דבר כזה) - לא אמור להיות רשיון לרצוח אותך.

didalf

Well-known member
סורי אבל אני מתעקשת שאתם טועים בעניין המשפט.
ואני משוכנעת שאפילו מושבעים בארה"ב לא יכולים להוציא מישהו חף מפשע על ניסיון רצח שהם משוכנעים שבוצע, רק בגלל שהקורבן הוא דוש ו"מגיע לו". יש פרוצדורות בשביל למנוע דברים כאלה. לא משנה מה ראיתם בסדרות המשטרה שלכם (אני לא יכולה להגיב על מקרים ספציפיים בלי לדעת את כל הנתונים, אבל או שהיו שם נתונים אחרים או שהסדרות לא אמינות גם הן בנושא הזה).
יכול להיות שהיא היתה מקבלת עונש מופחת, אבל אי אפשר לזכות מישהו מפשע שהוא ביצע בטענה של "הגיע לו". נסיבות מקילות יכולות להשפיע על טיעונים לעונש, לא על עצם הקביעה של אשם/זכאי.
תגידו מה שתגידו, זה לא עובד ככה.
ובצדק.
לא משנה מה אני מרגישה כלפי הדמות שלו, אני שונאת אותו לא פחות מכם, אבל זו לא היתה הגנה עצמית, והעונש על התעללות רגשית (למיטב זכרוני אין לנו שום עדויות על התעללות פיזית שלו בה ולא נאמר דבר כזה) - לא אמור להיות רשיון לרצוח אותך.
עו"ד מספיק טוב יכול לשכנע את המושבעים לא להרשיע אותה.
ואני בהחלט מאמינה שאם התובע המחוזי חושב שזה לא שווה את המשפט יבטלו את ההאשמות. יש כזה עומס על מערכת המשפט, והיא לא באמת עבריינית מסוכנת. אם הם לא חושבים שזאת תהיה הרשעה קלה זה כנראה לא שווה להם.
אם כבר מה שמוזר זה שלא ניסו לסגור איתה עסקה, כיוון שהיא כן מודה באשמה ואפילו רוצה להענש זה אמור להיות קל.

למעלה