דיוני סדרות #135

didalf

Well-known member
הצטרפתי לחגיגה (באיחור אחרי שכולם הלכו וכיבו את האורות) - שרינקינג עד פרק 1X06 תגובות מעורבבות
אוקיי הפסיכולוגית השניה הולכת לנזוף בשכנה (ליז?) שתיקח מרחק מאליס זה היה ממש לא לעניין לדעתי!
כאילו לא משנה גם אם יש לה מניעים "אנוכיים"-לכאורה שהיא "אמהית" והילדים שלה כבר גדול והתרחקו (או אולי היא מפצה על איזה בעיות שיש לה איתם), היא היתה שם עם כל האהבה שלה במשך שנה בשביל הנערה המסכנה הזאת שלא היה לה אף אחד ואבא שלה לא תיפקד, אז זה ממש מגעיל ככה לבוא ולהגיד לה עכשיו כאילו שהיא מפריעה לקשר שלהם, היא תכלס גם לא עשתה שום דבר לא בסדר.
וואי ממש
כאילו היא היחידה שהתייחסה לילדה הזאת כשאבא שלה התפרק תגידו תודה ותסתמו!

כל האי הבנה עם הארוחת ערב שאליס הביאה לג'ימי בדיוק כשהוא בא לצאת היתה מצערת וחששתי שזה ידחף אותה ללכת למסיבת אלכוהול מתחת לגשר אז ממש שמחתי שהיא הלכה במקום זה לפסיכולוג הבוס.
כן.

2. כשאליס מגיעה אל פול ואומרת לו "אני לא מאמינה שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממני" או אחרי כשפול שואל אותה אם היא אמרה לו שהיא רוצה לאכול איתו והיא עונה לו "נראה לי שזה היה ברור, הייתי שם והיו לי סנדוויצ'ים" לייק וטפ, הוא ליטרלי שאל אותה אם זה בשבילם ואם היא רוצה לאכול איתו. אז שלא תמציא לי עכשיו סיפורים.
כאילו מצד אחד היה לי עצוב עליה שהיא חושבת שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממנה למרות שזה ממש לא היה הסיטואציה והוא דווקא הלך לתקן מערכת יחסים חשובה אחרת.
אבל מצד שני גם הוא ממש שאל כמה פעמים אם להשאר והיא ממש אמרה שלא אז קצת מה את רוצה? גרשת אותו! זה ממש לא היה ברור!
כאילו רק רציתי שידברו שיבהירו דברים|פנים| בעיקר שהוא *ממש לא* המציא משחק כדי להתחמק ממנה.

אז בריאן העו"ד סופסוף בעקבות ה"טיפול" המאולתר של גבי אוזר אומץ להציע נישואין לחבר שלו, והוא הולך לעשות את זה ב"מסיבת אירוסין בהפתעה", שזה בעקרון לדעתי רעיון ממש נוראי אם לא בטוחים ב-100% שהצד שמציעים לו מעוניין בזה.
לגמרי. בכללי אני נגד הצעת נישואים פומבית זה צריך להיות משהו אינטימי בין שני אנשים.

ופול נדחף להם באמצע הרגע המרגש זה היה מצחיק :-D
כן:-D
אויש ואליס המסכנה מנסה לנשק את טום והוא דוחה אותה והיא עכשיו מפודחת.
מסכנה אבל מזל כי היא באמת צעירה מידי
אויש והכי גרוע: בסוף ג'ימי וגבי שוכבים.
וואי זה היה כ"כ ברור שזה הולך לשם

זה בהחלט רעיון נוראי אבל בעיקר בגלל העובדה שיהיו שם אנשים. למרות שלפני איזה כמה שבועות חברה שלי סיפרה לנו שבן זוג של חברה שלה עשה לה חתונה בהפתעה. ז"א הם כבר היו מאורסים אבל לא קבעו עדין תאריך לחתונה או משהו, והוא והחליט לארגן לה את כל החתונה בעצמו כולל השמלה והכל. חברות שלי הזדעזעו מהרעיון אבל אני חשבתי שזה דווקא נחמד שלא צריך לדאוג לשום דבר בארגון החתונה כי זה נשמע לי כמו כאב ראש. וזה שונה ממה שבריאן עשה לצ'ארלי, כי פה אתה לא יודע אם הבן אדם השני בכלל רוצה להתחתן. אבל אם כבר הסכמתי להתחתן עם מישהו, אין לי בעיה שהוא יארגן הכל בעצמו (אני רוצה להיות אחראית רק למוזיקה:-D)(אבל אם מי שאני מתחתנת איתו לא יודע איזה מוזיקה אני אוהבת, לא מגיע לו שנתחתן אז הכל טוב)
אלא אם הבנאדם מכיר את הטעם שלי ב100000% זה נראה לי מזעזע. מאיפה הוא ידע לבחור הכל נכון?
וגם רוב הבנות די חולמות על לתכנן את החתונה שלהן זה לא יפה לקחת את זה מהן. אבל לאדעת אולי לזוג הזה ספציפית זה מתאים.

יחסית לפסיכולוג, הוא מתמודד עם האבל שלו בצורה ממש עגומה ואנוכית.
כן די. אבל זה דבר ידוע של הסנדלר הולך יחף כזה.

אני שמחה שלא עשו את זה אובייס וקריפי שהוא נישק אותה בחזרה. למרות שמה, הוא אמור להיות בן איזה 24 או משהו? זה לא ממש זקן. אבל נראה לי שאליס אמורה להיות בת 16 או 17|תוהה|
|כן|
אני חשבתי שזה היה מקסים ומרגש נורא עבור ההורים, אבל חברים אחרים שסיפרתי להם על זה חלקם הזדעזעו על כך שכאילו "גזלו" מההורים (בעיקר מהאמא של הכלה) את השותפות בהכנות חתונה וכל זה.
טוב לגבי זה שהורים חושבים שהחתונה של הילדים שלהם זה שלהם יש לי ראנט עצום

האמת שלי הוא לא מציק. זה נכון שהוא מתמודד לא טוב ואנוכי והכל, אבל אני לא שופטת אותו על זה.
הוא בסדר.
הוא די מזכיר את מרשל. הוא מרשל אם לילי הייתה מתה טפו טפו.
אז בפרק הבא היא אומרת שהוא בן 22 והיא 17-כמעט-18.
זה ממש לא סיפור גדול בעיני, זה פער סביר, אבל בכל זאת אולי בגלל שהוא כזה "חבר" של אבא שלה עכשיו (שזה בפני עצמו בעייתי כי הוא מטופל שלו אבל זה עניין אחר) אז זה מרגיש קצת יותר בעייתי.
איי אמ 17 גוינג און 18.
נכון ש32 ו27 זה לא משמעותי. 22 ו17 כן. בגילאים כאלה גיל תיכון זה הבדל רציני ולא לעניין.

אוקיי יש לי משהו ביקורתי קצת להגיד על הסדרה, אבל אני רוצה קודם להדגיש שזה לא משהו שמפריע לי להינות ממנה, למעשה זו ביקורת שנאמרה ע"י מבקרים על כל מיני סדרות אחרות שאני אוהבת, ופשוט פה אני מאוד מרגישה את זה בעצמי:
כל הדמויות הראשיות הן "אותו אדם", במובן הזה שיש להם אותו סגנון דיבור, אותו חוש הומור, אותה רמה של סרקאזם ושל ציניות ושל אינטלגנציה (שכלית ורגשית).
לכן הן גם מאוד מבינות ומאוד מסתדרות יחד.
וואי לגמרייייייייייי
כאילו גם, זה לא באמת מפריע לי, אבל הם בהחלט מרגישים לפעמים כדמויות בעולם המאד ספציפי של הסדרה הזאת שבה כולם מדברים ככה ולא כמו אנשים אמיתיים. לא מפריע לי כי הם שנונים פי כמה מאנשים אמיתיים וזה כיף לצפיה אבל אני מבינה מה את אומרת זה בהחלט מורגש.
וואו גם אותי נורא עיצבן חוסר הכרת התודה הכללית אל ליז. ועוד יותר זה שהפכו אותה כאילו היא מגעילה. ואז זה רק נעשה גרוע יותר בפרק 3 ועוד יותר בפרק 4. לפחות לקראת סוף פרק 4 ג'ימי נזכר בעצם להודות לליז על כל מה שהיא עשתה.
|כן|כן

וכאילו זה ברור אבל הוא חרא אבא.
דווקא אני לא חושבת שהוא חרא. הוא לא הכי טוב אבל הוא ממש מנסה.

הקטע שבריאן הוא עורך דין רכוש של פול הוא מסוג הדברים המצחיקים האלו שבו דמויות בקומדיה שלא קשורות זו אל זו פתאום נעשות קשורות זו אל זו באופן שמרגיש לא הגיוני.
חחחחחח כן

אה ומסתבר שהוא לא יעדכן את התמונה שיש לו של נכד שלו במשך איזה עשר שנים אלא אם כן הבת שלו תטוס לפגוש אותו ותיתן לו תמונה עדכנית. ואז הוא לא ימסגר אותה לצד התמונה הישנה, אלא יוציא את התמונה הישנה ויחליף אותה. כי איזה אדם מטורף יחזיק שני תמונות ממסוגרות של אותו נכד?
חחחחחחחח בהתחלה בעיקר לא הבנתי למה היא מביאה לו תמונה מודפסת במקום להראות לו מלא תמונות בטלפון:-D

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כתבתי כי עשית לי רגשי על זה שאתה לא רואה כי אני לא כותבת!!
:D
יאיייי

אגב, אני זוכר שדיברנו על כך שיהיו במרץ שתי סדרות ששנינו נראה במקביל. האחת היא דרדוויל כמובן. אבל מה הייתה השניה?

הצטרפתי לחגיגה (באיחור אחרי שכולם הלכו וכיבו את האורות) - שרינקינג עד פרק 1X06 תגובות מעורבבות
וואי ממש
כאילו היא היחידה שהתייחסה לילדה הזאת כשאבא שלה התפרק תגידו תודה ותסתמו!

כן.

כאילו מצד אחד היה לי עצוב עליה שהיא חושבת שהוא המציא משחק כדי להתחמק ממנה למרות שזה ממש לא היה הסיטואציה והוא דווקא הלך לתקן מערכת יחסים חשובה אחרת.
אבל מצד שני גם הוא ממש שאל כמה פעמים אם להשאר והיא ממש אמרה שלא אז קצת מה את רוצה? גרשת אותו! זה ממש לא היה ברור!
כאילו רק רציתי שידברו שיבהירו דברים|פנים| בעיקר שהוא *ממש לא* המציא משחק כדי להתחמק ממנה.

לגמרי. בכללי אני נגד הצעת נישואים פומבית זה צריך להיות משהו אינטימי בין שני אנשים.

כן:-D

מסכנה אבל מזל כי היא באמת צעירה מידי

וואי זה היה כ"כ ברור שזה הולך לשם

אלא אם הבנאדם מכיר את הטעם שלי ב100000% זה נראה לי מזעזע. מאיפה הוא ידע לבחור הכל נכון?
וגם רוב הבנות די חולמות על לתכנן את החתונה שלהן זה לא יפה לקחת את זה מהן. אבל לאדעת אולי לזוג הזה ספציפית זה מתאים.

כן די. אבל זה דבר ידוע של הסנדלר הולך יחף כזה.

|כן|

טוב לגבי זה שהורים חושבים שהחתונה של הילדים שלהם זה שלהם יש לי ראנט עצום

הוא בסדר.
הוא די מזכיר את מרשל. הוא מרשל אם לילי הייתה מתה טפו טפו.

איי אמ 17 גוינג און 18.
נכון ש32 ו27 זה לא משמעותי. 22 ו17 כן. בגילאים כאלה גיל תיכון זה הבדל רציני ולא לעניין.

וואי לגמרייייייייייי
כאילו גם, זה לא באמת מפריע לי, אבל הם בהחלט מרגישים לפעמים כדמויות בעולם המאד ספציפי של הסדרה הזאת שבה כולם מדברים ככה ולא כמו אנשים אמיתיים. לא מפריע לי כי הם שנונים פי כמה מאנשים אמיתיים וזה כיף לצפיה אבל אני מבינה מה את אומרת זה בהחלט מורגש.

|כן|כן

חחחחחח כן

חחחחחחחח בהתחלה בעיקר לא הבנתי למה היא מביאה לו תמונה מודפסת במקום להראות לו מלא תמונות בטלפון:-D
אני חושב שאת פשוט מנסה לגרום ללונה לחזור אל שרינקינג כדי לעקב אותה עם הספרים... :cautious:

אחרי שנה שלמה שאתה חרא נוראי של אבא אז התואר נשאר איתך גם כשאתה מתחיל סוף סוף לנסות.
זה טוב שהוא התחיל לנסות והוא עושה עבודה טובה יותר ויותר.
אבל לוקח קצת יותר זמן לנקות את החרא.

דיברגנט חדש

Well-known member
טיריסו הסבא מדבר אל רוח רפאים (אירינה נכדתו שנרצחה העונה שעברה), סנטי הבן של טיריסו מסתבך בהימורים וחושבים שהוא נירצח על כנופיית קוני.
בסוף הפרק מתברר שזה שהוא שילם לו את כסף החוב נירצח.
כמו כן, מגיע מפקח חדש שאני חושב שהוא קשור לכל הרציחות.

אגב, כפי שכתבתי בתגובה #8 בשרשור המלצה- סדרות בנטפליקס- זוהי סדרה שוביניסטית ומצחיקה, 2 העונות הראשונות היו מעולות, השלישית פחות, אך הרביעית התחילה מעולה ואני צופה שמשיך כך :)

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אני לא כיביתי את האורות עדיין, תגידי לי כשתגיעי לאן שהגעתי ואני מאמינה שאצטרף (אבל בקצב איטי לפחות עד שאסיים את הטרילוגיה)

למעלה