דיוני סדרות #135

Lhuna3

Well-known member
עו"ד מספיק טוב יכול לשכנע את המושבעים לא להרשיע אותה.
ואני בהחלט מאמינה שאם התובע המחוזי חושב שזה לא שווה את המשפט יבטלו את ההאשמות. יש כזה עומס על מערכת המשפט, והיא לא באמת עבריינית מסוכנת. אם הם לא חושבים שזאת תהיה הרשעה קלה זה כנראה לא שווה להם.
אם כבר מה שמוזר זה שלא ניסו לסגור איתה עסקה, כיוון שהיא כן מודה באשמה ואפילו רוצה להענש זה אמור להיות קל.
אי אפשר לא להרשיע את מי שמודה באשמה. במשפט פלילי זו הרשעה אוטומטית ואין מושבעים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סורי אבל אני מתעקשת שאתם טועים בעניין המשפט.
ואני משוכנעת שאפילו מושבעים בארה"ב לא יכולים להוציא מישהו חף מפשע על ניסיון רצח שהם משוכנעים שבוצע, רק בגלל שהקורבן הוא דוש ו"מגיע לו". יש פרוצדורות בשביל למנוע דברים כאלה. לא משנה מה ראיתם בסדרות המשטרה שלכם (אני לא יכולה להגיב על מקרים ספציפיים בלי לדעת את כל הנתונים, אבל או שהיו שם נתונים אחרים או שהסדרות לא אמינות גם הן בנושא הזה).
יכול להיות שהיא היתה מקבלת עונש מופחת, אבל אי אפשר לזכות מישהו מפשע שהוא ביצע בטענה של "הגיע לו". נסיבות מקילות יכולות להשפיע על טיעונים לעונש, לא על עצם הקביעה של אשם/זכאי.
תגידו מה שתגידו, זה לא עובד ככה.
ובצדק.
לא משנה מה אני מרגישה כלפי הדמות שלו, אני שונאת אותו לא פחות מכם, אבל זו לא היתה הגנה עצמית, והעונש על התעללות רגשית (למיטב זכרוני אין לנו שום עדויות על התעללות פיזית שלו בה ולא נאמר דבר כזה) - לא אמור להיות רשיון לרצוח אותך.
אין לי מושג איך דברים קורים במציאות. אבל איך שהם קורים בסדרות וסרטים אמריקאים (בין אם זה קומדיות או דרמות) זה כמו שאנחנו אומרים. ולאור זה שאנחנו מדברים על סדרה אז אנחנו צודקים.

Lhuna3

Well-known member
אין לי מושג איך דברים קורים במציאות. אבל איך שהם קורים בסדרות וסרטים אמריקאים (בין אם זה קומדיות או דרמות) זה כמו שאנחנו אומרים. ולאור זה שאנחנו מדברים על סדרה אז אנחנו צודקים.
חחחח
התחכמות יפה אבל הויכוח הוא על מה הגיוני במציאות ולכן לא.

didalf

Well-known member
אי אפשר לא להרשיע את מי שמודה באשמה. במשפט פלילי זו הרשעה אוטומטית ואין מושבעים.
מי אמר שהיא הודתה באשמה באופן רשמי בפני החוק?
התובעת אפילו לא החליטה במה להאשים אותה אז במה היא תודה?
אני לא אומרת שזה צודק, אלא שזה לא מופרך שמערכת החוק תחליט לפעול ככה.

Lhuna3

Well-known member
לפי מה שנתנו לנו להבין היא הודתה שהיא דחפה אותו בפני המשטרה. כי היא רצתה להענש.
בגלל זה אין הגיון שלא האשימו אותה.

דיברגנט חדש

Well-known member
סדרה שבדית בת 5 פרקים שמתרחשת באתר סקי כאשר 3 הפרקים הראשונים הם חקירת רצח של אירוע אחד וה-2 הנותרים הם חקירה חדשה.

Lhuna3

Well-known member
מה את רוצה שאני אשאל אותה?
אם מישהו דחף מישהו אחר מצוק, לא כהגנה עצמית וללא מאבק, והוא מודה במעשה, האם זה סביר והגיוני שהפרקליטות תחליט לא להעמידו לדין, מהסיבה שהם לא חושבים שיצליחו להשיג הרשעה, כי הקורבן הוא בעל עבר פלילי ומתעלל? (שוב, בהנחה שהדוחף הודה שעשה את זה!)

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי אז חזרתי עם כמה תשובות. אני אשים את זה בתיבת ספוילר כי אני רוצה להתייחס גם לעלילה.
אוקיי אז שאלתי את חברה שלי מה שלונה ביקשה, וגם הוספתי לה ציטוטים מהדיון שלכם כדי לקבל את התשובה המדויקת ביותר.
סייד נוט - זו הייתה טעות לשאול עו"ד שאלה פשוטה כי כתשובה קיבלתי חפירה באורך הגלות על החוק (מה שממש לא ענין אותי מעבר לדיון הזה).
סורי אבל אני מתעקשת שאתם טועים בעניין המשפט.
ואני משוכנעת שאפילו מושבעים בארה"ב לא יכולים להוציא מישהו חף מפשע על ניסיון רצח שהם משוכנעים שבוצע, רק בגלל שהקורבן הוא דוש ו"מגיע לו". יש פרוצדורות בשביל למנוע דברים כאלה.
אוקיי, אז לגבי הנקודה הזאת את צודקת ברובה.
יכול להיות שהיא היתה מקבלת עונש מופחת, אבל אי אפשר לזכות מישהו מפשע שהוא ביצע בטענה של "הגיע לו". נסיבות מקילות יכולות להשפיע על טיעונים לעונש, לא על עצם הקביעה של אשם/זכאי.
בטענה של "הגיע לו" לא, זה נכון.
עו"ד מספיק טוב יכול לשכנע את המושבעים לא להרשיע אותה.
ואני בהחלט מאמינה שאם התובע המחוזי חושב שזה לא שווה את המשפט יבטלו את ההאשמות. יש כזה עומס על מערכת המשפט, והיא לא באמת עבריינית מסוכנת. אם הם לא חושבים שזאת תהיה הרשעה קלה זה כנראה לא שווה להם.
זה נכון.
אם כבר מה שמוזר זה שלא ניסו לסגור איתה עסקה, כיוון שהיא כן מודה באשמה ואפילו רוצה להענש זה אמור להיות קל.
גם זה נכון.
זה לא נכון. אין דבר כזה "הרשעה אוטומטית ואין מושבעים"
גם אם גרייס הודתה בפני השוטרים שהיא דחפה את בעלה. ואפילו אם היא הודתה בשימוע המקדים- היא עדין זכאית למשפט. ופה יש לה 3 אופציות-
1. להודות באשמה מול השופט ולקחת עסקת טיעון. מה ששונה מההודאה באשמה הקודמת זה שהיא "לא נחשבת" כי עורך הדין שלה יכול לטעון כל מיני דברים כדי לזרוק את ההודאה הזאת בתואנה שהשוטרים כפו אותה עליה או שהיא הייתה במצב של אי שפיות זמני או שקיבלה עצה לא טובה מעו"ד אחר או כל תואנה שהם רוצים שהשופט מוכן לקבל. באופציה הזאת הכוח אצל הנאשם כי כשהם בוחרים להודות באשמה, הם גם יודעים מה גזר הדין. ז"א שכשהם מודים, הם מסכימים מראש לגזר הדין שהוצע להם. כלומר הם לא יכולים להודות באשמה ואז השופט פתאום ישנה את גזר הדין. ברגע שהודו זה סופי וגם גזר הדין הוא סופי. [ופה מערכת המשפט דופקת אותם כי נותנים להם לחתום על מסמך שאומר שהם מסכימים לוותר על הזכות ל-parole]
2. לבקש משפט בלי מושבעים. זו אופציה ממש לא מועדפת, מכיוון ששופטים נוטים לקחת את הצד של הפרקליטות. אבל כמובן שזה תלוי בשופט ובמקרה.
3. ללכת למשפט רגיל עם מושבעים ולתת להם להחליט אם את אשמה.
כל זה נכון מאוד. טכנית היא עדין לא עמדה למשפט לכן זו עדין העבודה של הפרקליטות להגיש כתב אישום. ואכן בפרק נאמר שהפרקליטות עדין לא החליטה על איזה מכתבי האישום לבחור.
לפי מה שנתנו לנו להבין היא הודתה שהיא דחפה אותו בפני המשטרה. כי היא רצתה להענש.
בגלל זה אין הגיון שלא האשימו אותה.
אז כפי שציינתי לפני- הודאה בפני המשטרה לא שווה לאשמה מוחלטת בלי משפט עם מושבעים.
מה שכן, זה גם ממש לא אומר שהיא לא שווה כלום. הפרקליטות בהחלט יכולה להשתמש בה, אבל עורכי הדין של גרייס צריכים בראש ובראשונה לנסות לזרוק את ההודאה הזאת מחוץ לתיק הראיות. (שזה מה שחברה שלי אמרה שהיא הייתה עושה דבר ראשון). הבעיה באופציה הזאת היא שדוני לא מת והפרקליטות יכולה להעלות אותו על דוכן העדים והוא יכול להצביע עליה ולהגיד "כן, זו גרייס, אנחנו נשואים גרנו ביחד מיליון שנה והיא דחפה אותי" המושבעים הם אולי טיפשים אבל הם לא יכולים להתעלם מראיות. לכן, לונה צודקת כשהיא אומרת שאם הפרקליטות הצליחה להוכיח אשמה מעל לכל ספק, המושבעים לא יכולים פשוט להחליט שהיא לא אשמה.

עכשיו יותר נקודתי לסדרה - בשום שלב לא הראו לנו את גרייס מתוודה מול השוטרים לכן אנחנו לא יודעים מה נאמר ואיך נאמר. אני מניחה שהיא הייתה נסערת וזה ישחק לטובתה. אם היא הייתה רגועה וקרה כשהשוטרים הגיעו - זה משהו שישחק לטובת הפרקליטות. מה שאנחנו כן יודעים זה שהיא הייתה ב-Jail ולא ב-Prison ז"א שהיא לפני הליך משפטי, לכן בשלב הזה זה התפקיד של הפרקליטות להכין את כתב האישום ולאסוף את כל הראיות האפשריות. ושום דבר הוא לא set in stone בנקודה הזאת.
תמיד יש לתובע המחוזי אפשרות להחליט שלא להגיש כתב אישום. מכל סיבה שהיא. כמובן שהסיבה צריכה להיות, לפחות למראית עין, הגיונית (ברמת חירטוט בסיסית) נגיד במקרה הזה אפשר להגיד שדוני הפגין אלימות כלפי כמה אנשים לכן לגרייס הייתה סיבה ממשית לחשוש ממנו. יש גם משהו שנקרא Domestic Violence Survivors Justice Act שיאפשר לגרייס לטעון "כן, הרגתי אותו אבל זה כי הוא התעלל בי לאורך זמן" (זה קביל לפחות בניו יורק, אבל לא יודעת אם זה קיים גם בקליפורניה [איפה שמתרחשת הסדרה]) אבל האם במצב כזה שדי ברור שגרייס עשתה את זה- הגיוני שהתובעת המחוזית פשוט תבטל את כתב התביעה? לא. אבל האם זה בלתי אפשרי מבחינת החוק? גם לא.
(בשלב הזה חברה שלי עברה להתמרמר על סיטואציה כזאת בדיוק שקרתה לה השבוע שהתובע המחוזי החליט פשוט לבטל את כתב התביעה למרות שלדעתה היו מספיק ראיות כדי להגיע למשפט).
אבל מקווה שזה ענה לכם על התהיות.

Lhuna3

Well-known member
פרק אחרון אז החלטתי to get that out of the way מוקדם היום
סיכום: עונה מיותרת ומשעממת ברובה.
אני לא מאמינה שסיימו את זה אפילו בלי שהארי מת עדיין, ובכזאת אווירה עליזה.
לדעתי זה היה עושה את הסיפור קצת יותר מעניין אם היינו מגלים שבראיין הרג אותו בסוף.
אני כן שמחה שהתבדיתי בקשר לדברה ולא קרה לה שום דבר נוראי באמת.
הדבר היחיד שאפשר להגיד שהוסיפו לנו, שאולי ידענו חלקית אבל לא במלואו, זה עד כמה הארי אשם במותה של לורה.
בתחילת הפרק חשבתי שיתנו לנו את רובו מנקודת המבט של בראיין, שיכול היה להיות מעניין, אבל לא המשיכו עם זה הרבה.
קשה לדעת איך להרגיש כלפיו בדיוק, כי בתור ילד הוא באמת היה מאוד מסכן ועברו עליו דברים מאוד מאוד קשים, גם עם המוות של לורה וגם בהמשך. ויחד עם זה הוא גם כזה פסיכופאט מפחיד.
אני שמחה שדקסטר הצליח להציל את הילד, ושראינו שהוא מצליח לשלוט בדחפים שלו במקרה כזה בשביל לעשות את הדבר הנכון. אבל פרט לכך זה היה סיפור די מיותר ומשעמם בשלב זה.
לדעתי היה עדיף אם היו מתמקדים בסיפור של בראיין יותר במשך העונה, ואולי גם נותנים לו קצת יותר מורכבות.

ואני מקווה ששמ"ג קיבלה מספיק כסף בשביל התפקיד אורח הקל הזה :p

didalf

Well-known member
סייד נוט - זו הייתה טעות לשאול עו"ד שאלה פשוטה כי כתשובה קיבלתי חפירה באורך הגלות על החוק (מה שממש לא ענין אותי מעבר לדיון הזה).
:-D
תודה רבה מאד על ההקרבה שעשית בשבילנו ועל החפירה. וכן זה די מה שהתכוונתי אבל לא ידעתי להסביר הכל כ"כ מדוייק.
זה מצחיק אנחנו גורמים לזה להשמע כמו סדרה אחרת לגמרי:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק אחרון אז החלטתי to get that out of the way מוקדם היום
סיכום: עונה מיותרת ומשעממת ברובה.
אני לא מאמינה שסיימו את זה אפילו בלי שהארי מת עדיין, ובכזאת אווירה עליזה.
לדעתי זה היה עושה את הסיפור קצת יותר מעניין אם היינו מגלים שבראיין הרג אותו בסוף.
אני כן שמחה שהתבדיתי בקשר לדברה ולא קרה לה שום דבר נוראי באמת.
הדבר היחיד שאפשר להגיד שהוסיפו לנו, שאולי ידענו חלקית אבל לא במלואו, זה עד כמה הארי אשם במותה של לורה.
בתחילת הפרק חשבתי שיתנו לנו את רובו מנקודת המבט של בראיין, שיכול היה להיות מעניין, אבל לא המשיכו עם זה הרבה.
קשה לדעת איך להרגיש כלפיו בדיוק, כי בתור ילד הוא באמת היה מאוד מסכן ועברו עליו דברים מאוד מאוד קשים, גם עם המוות של לורה וגם בהמשך. ויחד עם זה הוא גם כזה פסיכופאט מפחיד.
אני שמחה שדקסטר הצליח להציל את הילד, ושראינו שהוא מצליח לשלוט בדחפים שלו במקרה כזה בשביל לעשות את הדבר הנכון. אבל פרט לכך זה היה סיפור די מיותר ומשעמם בשלב זה.
לדעתי היה עדיף אם היו מתמקדים בסיפור של בראיין יותר במשך העונה, ואולי גם נותנים לו קצת יותר מורכבות.

ואני מקווה ששמ"ג קיבלה מספיק כסף בשביל התפקיד אורח הקל הזה :p
יאיייי
היה מעולה
כלןמר העובדה שזה הסתיים ולא נצטרך להמשיך עם זה שבוע הבא.

אם כי זה לא שזאת הייתה סדרה גרועה. לפעמים יש דברים שהם נורא מעצבנים או מופרחים או משהו. כאן זה פשוט היה משעמם.
איכשהו אפילו שני הטוויסטים המעניינים - זה שהקפטן הוא זה שחטף את הבן שלו וזה בריאן היה הרוצח האחר שם - יצאו איכשהו די משעממים.
בריאן אפילו לא רצח את הארי? איזה מין פסיכופאט זה?

הרגע הטוב בפרק היה שדקסטר הציל את הילד. דווקא הייתי שמח אם הילד היה רואה את דקסטר ודקסטר היה משכנע אותו לא לספר.

ברור שבונים על עוד עונה, אפילו שזה לא שנגמר עם שום קליפהאנגר, אני מקווה שלא תהיה.

keren or5

Well-known member
זה לחלוטין הרגיש כמו פאנפיק, ולחלוטין לא הייתה לי שום בעיה עם זה, כי זה פאנפיק עשוי טוב.
קרואולי קאנונית מאוהב בעזיראפל!! |מאוהב|
איי שיפ דם סו מאץ'!!!
אבל, וכנראה תכעסו עלי, אני לא בטוחה שאני שונאת את הסוף כי יש לי חיבה לפעמים לסופים רעים כאלה וטראגיים, כאילו אני קוראת בשרשור המקורי כמה שנאתם את זה ואני לא בטוחה שאני שונאת את זה, השיחה שלהם בסוף הייתה כזאת מרגשת ויפה! ;-(
יש מצב שמשהו לא בסדר איתי.
כבר הודיע אם תחודש לעוד עונה שזה נחשב הסוף של הסדרה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה לחלוטין הרגיש כמו פאנפיק, ולחלוטין לא הייתה לי שום בעיה עם זה, כי זה פאנפיק עשוי טוב.
קרואולי קאנונית מאוהב בעזיראפל!! |מאוהב|
איי שיפ דם סו מאץ'!!!
אבל, וכנראה תכעסו עלי, אני לא בטוחה שאני שונאת את הסוף כי יש לי חיבה לפעמים לסופים רעים כאלה וטראגיים, כאילו אני קוראת בשרשור המקורי כמה שנאתם את זה ואני לא בטוחה שאני שונאת את זה, השיחה שלהם בסוף הייתה כזאת מרגשת ויפה! ;-(
אני ממש לא זוכר איך הרגשתי לגבי הסוף הזה.
אבל באופן כללי עונה 2 פחות זכורה לי כטובה.
היא חודשה לעונה שלישית, אבל בסוף עונה 3 תהיה רק סרט טלוויזיה שיסגור את העלילה.

כנראה קשור לכל מה שהולך עם ניל גיימן.

didalf

Well-known member
:-D
אנחנו יודעים שמשהו לא בסדר איתך כבר שנים זה בסדר.
לא שנאתי את זה אני עדיין ברגשות מעוריבם לגבי העניין עוד לא החלטתי.
מממממ לא ברור.
אני חושבת שאישרו ומאז ניל גיימן (הסופר המקורי) התגלה כאדם הנורא ביקום אז אני לא יודעת מה יהיה עם זה.
אני חושבת שאולי יהיה מיני סרט? לא בטוחה.
האמת כמעט כתבתי לך שאולי לא כדאי לראות כי לא בטוח מה קורה בגורל ההמשך אבל שתקתי והחלטתי לתת לך לראות בעצמך ואני שמחה כי אהבת בכל זאת.

אבל באופן כללי עונה 2 פחות זכורה לי כטובה.
גם לי, לא רק בגלל הסוף אלא כי בסוף היא הייתה די סתמית.
למרות שמצד שני מייקל ודיוויד סתם מדברים זה כל מה שאני צריכה בחיים וזה הוכח מדעית.

היא חודשה לעונה שלישית, אבל בסוף עונה 3 תהיה רק סרט טלוויזיה שיסגור את העלילה.
אה יהיה? בטוח?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז הפרק מתמקד בצד אחד בקרע בין איימי לבת שלה ואיך היחסים ביניהן הדרדרו ואיך איימי מנסה לתקן אותם ולבנות את הקשר מחדש.

במקביל גם יש חריקות בין מייקל לאשתו.

בתיק הרפואי יש בחורה שלא מסוגלת להרגיש כאב(וגם אין לה חוש ריח ועוד כמה דברים) שיש לה זיהום או מחלה רצינית ואיימי וג'ייק צריכים להבין מה קורה איתה לפני שהיא תמות. במקביל זה מתקשר לאיימי והבת שלה ועל הורות ושחרור וכל מיני כאלה.
בסוף איימי מבינה שיש לה אפנדציט והם מצילים אותה (לצערו של ריצ'רד?).
ואיימי מחברת את הנקודות ומגלה שהיא וג'ייק היו יחד, היא הולכת לדירה שלו והם מתנשקים.

ג'ינה עובדת עם מטופל היפוכנדר שיש לו עוד כל מיני בעיות, בסוף הוא באמת חולה. האמת שזה לא היה ממש מעניין.

ולא ראו את הרופאה הצעירה(סוניה?).
הייתי קרוב כבר ללוותר על הסדרה, והחלטתי לתת עוד צ'אנס אחד.
זה לא שהיא גרועה, פשוט גם לא מעניינת במיוחד.
והפרק הזה לא ממש שינה את דעתי.
ואז הגיעו שני הדקות האחרונות ואני שיניתי את דעתי. לפחות לתת צ'אנס לעוד פרק אחד.
אז הפרק מתמקד בצד אחד בקרע בין איימי לבת שלה ואיך היחסים ביניהן הדרדרו ואיך איימי מנסה לתקן אותם ולבנות את הקשר מחדש.
זה היה נחמד.

חלק ממני תוהה אם אולי נגלה בהמשך שהיה לה איזה נזק מוחי שגרם לה באמת להפוך להיות נחמדה יותר.
כלומר הבנו שהיא הייתה קרה למשפחה שלה בגלל הטראומה של מה שקרה לבן שלה,
אבל גם עכשיו היא עברה את הטראומה הזאת, אבל איכשהו זה לחלוטין לא גורם לה להיות מגעילה.
במקביל גם יש חריקות בין מייקל לאשתו.
זה פחות מעניין. או ליתר דיוק לא מעניין בכלל.
בתיק הרפואי יש בחורה שלא מסוגלת להרגיש כאב(וגם אין לה חוש ריח ועוד כמה דברים)
לא היה לנו מישהו כזה (ילד קטן יותר) גם בפרק של מוחות מבריקים?
אני זוכר בעיקר כי אני זוכר שכתבתי לאחרונה על כך שהיה מקרה כזה גם בפרק של האוס.
זה כנראה מסוג הדברים שנדירים מאוד במציאות, אבל קורים לא מעט בסדרות של רופאים. (וברור, כי זה מקרה באמת מגניב)
זכור לי שגם שם אמרו שברוב המקרים האדם לא עובר את שנות ה20 שלו.

מה שמצחיק אותי זה שלאחרונה גם ראיתי טריילר לסרט על מישהו שיש לו משהו כזה.
אבל איכשהו בטריילר מתייחסים אל זה יותר כאילו הוא גיבור על בגלל שהוא לא מרגיש כאב, וזה יותר קומי אקשן כזה.
שיש לה זיהום או מחלה רצינית ואיימי וג'ייק צריכים להבין מה קורה איתה לפני שהיא תמות. במקביל זה מתקשר לאיימי והבת שלה ועל הורות ושחרור וכל מיני כאלה.
למרות שזה היה במקביל לכל עניין ההורות עם הבת שלה זה הרגיש לי הרבה יותר מחובר לכך שהיא איבדה את הבן שלה.
בסוף איימי מבינה שיש לה אפנדציט והם מצילים אותה (לצערו של ריצ'רד?).
וואו ריצ'רד ממשיך לעצבן. אבל לפחות ראו אותו רק לכמה שניות בפרק הזה.
ואיימי מחברת את הנקודות ומגלה שהיא וג'ייק היו יחד, היא הולכת לדירה שלו והם מתנשקים.
את זה את מציינת כהערת אגב אבל זה היה החלק שגורם לי לרצות להמשיך.
לחלוטין הייתי מוכן לזה שהסוד הזה עוד ישאר ווימשך ברקע. גם כשהיא גילתה אז הייתי בטוח שהיא עוד תשמור את זה ממנו לעוד כמה פרקים ואז כשהוא יגלה שהיא גילתה אז הם עדיין לא ידעו לאן להמשיך.
אני פשוט מאושר שכמעט מיד עברו לנשיקה. הם גם נראים לי כמו זוג ממש חמוד.
זה בעצם מאוד מזכיר לי את הנשיקה שהגיעה הרבה יותר מהר ממה שציפיתי במוחות מבריקים.
ג'ינה עובדת עם מטופל היפוכנדר שיש לו עוד כל מיני בעיות, בסוף הוא באמת חולה. האמת שזה לא היה ממש מעניין.
זה דווקא היה לי קצת מעניין. גם כי הוקדש לזה רק קצת מהפרק. גם כי זה בא בהופכיות לזאת שלא מרגישה כלום.
אבל גם כי זה נראה לי מעניין באמת כשמישהו כל הזמן בטוח שהוא חולה. (אחיינית שלי די היפוכונדרית, אם כי לא עד כדי כך)
ולא ראו את הרופאה הצעירה(סוניה?).
נכון.
היא לא חסרה לי, אם כי אני כן סקרן לראות אותה ואת איימי החדשה מתקרבות.

dilly snake

Active member
הייתי קרוב כבר ללוותר על הסדרה, והחלטתי לתת עוד צ'אנס אחד.
זה לא שהיא גרועה, פשוט גם לא מעניינת במיוחד.
זה לא ואו, אבל לדעתי זה משתפר מפרק לפרק ואני כן רוצה לדעת איך זה ממשיך.

אבל גם עכשיו היא עברה את הטראומה הזאת, אבל איכשהו זה לחלוטין לא גורם לה להיות מגעילה.
אולי זה עניין של מקום אחר בחיים והנסיבות של האובדן השני(וזה לא רק שהיא מגלה שהיא איבדה את דני אלא גם את מייקל וקייטי. היא פתאום קלטה שהיא הרחיקה את כולם ואין לה משפחה ויש לה רק את ג'ינה).

זה פחות מעניין. או ליתר דיוק לא מעניין בכלל.
זה רק בשביל שאחר כך יהיה משולש בין מייקל איימי וג'ייק.
לא היה לנו מישהו כזה (ילד קטן יותר) גם בפרק של מוחות מבריקים?
היה.
למרות שזה היה במקביל לכל עניין ההורות עם הבת שלה זה הרגיש לי הרבה יותר מחובר לכך שהיא איבדה את הבן שלה.
נראה לי שניהם, סוג של.
לחלוטין הייתי מוכן לזה שהסוד הזה עוד ישאר ווימשך ברקע. גם כשהיא גילתה אז הייתי בטוח שהיא עוד תשמור את זה ממנו לעוד כמה פרקים ואז כשהוא יגלה שהיא גילתה אז הם עדיין לא ידעו לאן להמשיך.
אני שמחה שלא מרחו את זה למוות. נראה לי סדרות למדו שלצופים אין כוח לחכות חמש עונות עד לנשיקה ראשונה. אין לי בעיה עם בעירה איטית בספרים למשל, אבל זה נהיה קשה לחכות שנים שזוג יהיה יחד והפחד שסדרה תתבטל לפני שהעניינים יתחילו להיות רציניים.

למעלה