דיוני סדרות #136

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה סרט חמוד אז כדאי בלי קשר אבל לא קריטי.
הקשר בין הסדרה לסרט זה שהם מתרחשים באותו בית ספר ו-ויקטור מתכתב עם סיימון (שזה די תירוץ לוויס אובר בתכלס)
טוב שלא סיפרת לה את האמת - שויקטור מוצא את הגופה של סיימון בתחילת הסדרה ואז יש שלוש עונות של חקירה לגלות מי רצח אותו.
(אבל ברצינות, ממש לא צריך לראות את הסרט בשביל הסדרה)
רגע, זה לא תיעודי כזה אבל?
For All Mankind היא ממש לא תיעודית. גם לא כאילו תיעודית.
היא עוקבת אחרי תוכנית החלל האמריקאית בקו היסטוריה חלופי שבו רוסיה השיגה את ארה"ב לירח. וזה ממש מעניין איך השינוי הזה גורם לדברים להתפתח מאוד אחרת.
ספוילר כללי לאיך שהסדרה מתפקדת בהמשך - בין כל עונה יש קפיצת זמן של בערך 10 שנים, כך שרואים איך כל ההיסטוריה של ארה"ב בעיקר אבל גם שאר העולם מתפתחת באופן שונה.
באמת שאני חושב שיש סיכוי גדול שאת תאהבי אותה.
ראיתי עונה 1 והיה נחמד. פרשתי בעונה 2 כי לא הבנתי כלום.
[לגבי Legion]
זה בסדר

*לא הגבת לגבי "בעלי היכולות" The Gifted

didalf

Well-known member
טוב שלא סיפרת לה את האמת - שויקטור מוצא את הגופה של סיימון בתחילת הסדרה ואז יש שלוש עונות של חקירה לגלות מי רצח אותו.
ששששש מה אתה הורס??
היא עוקבת אחרי תוכנית החלל האמריקאית בקו היסטוריה חלופי שבו רוסיה השיגה את ארה"ב לירח. וזה ממש מעניין איך השינוי הזה גורם לדברים להתפתח מאוד אחרת.
ספוילר כללי לאיך שהסדרה מתפקדת בהמשך - בין כל עונה יש קפיצת זמן של בערך 10 שנים, כך שרואים איך כל ההיסטוריה של ארה"ב בעיקר אבל גם שאר העולם מתפתחת באופן שונה.
זה באמת נשמע מתאים ללונה.
אבל מה אתה מחרטט זה בכלל על כת שברחה מכדוה"א אחרי האפוקליפסה והם דיסייפלס הזויים שלובשים לבן ומנסים להתעלות, דה.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי אני אנסה!
*לא הגבת לגבי "בעלי היכולות" The Gifted
אלא אם כן אתה תגיד לי בכנות שיש בזה הרבה הומור, זה לא נשמע לי כמו משהו שאני אוהב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה באמת נשמע מתאים ללונה.
אבל מה אתה מחרטט זה בכלל על כת שברחה מכדוה"א אחרי האפוקליפסה והם דיסייפלס הזויים שלובשים לבן ומנסים להתעלות, דה.
ששששש מה את הורסת?

אלא אם כן אתה תגיד לי בכנות שיש בזה הרבה הומור, זה לא נשמע לי כמו משהו שאני אוהב.
לא. זה גם לא ממש ממש טוב.
אבל זה מוטנטים עם כוחות אז חשבתי שאולי יעניין אותך.

אגב, תיקים באפלה את ראית?

didalf

Well-known member
לא הרבה.
אני אהבתי את זה אבל לדעתי פחות תאהבי. זה טיפה ילדותי מצד אחד ורציני מידי מצד שני. זה גם בוטל אחרי 2 עונות אז הסוף לא מרגיש סגור. (אני עדיין כועסת על הביטול הזה;-()
אבל זה כן עם פרד (אבל בלי ווסלי).

Lhuna3

Well-known member
אגב, תיקים באפלה את ראית?
כמובן.
לא הרבה.
אני אהבתי את זה אבל לדעתי פחות תאהבי. זה טיפה ילדותי מצד אחד ורציני מידי מצד שני. זה גם בוטל אחרי 2 עונות אז הסוף לא מרגיש סגור. (אני עדיין כועסת על הביטול הזה;-()
אוי אז זה לגמרי לא.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא להאמין, נשאבתי לתוך הרשימה השחורה ואני כבר לפני סיום העונה.
מעניין אותי, את הפתח שהם ייעשו לעונה הבאה וכבר אני יודע שלא רק תהיה עוד עונה אחת, אלא עוד 9 עונות כפי שפירטתי בתגובה #144 שלי בשרשור הסדרות הקודם (135).
|וואו| בסדרה הזאת יש שחקנים שהיו דמויות ראשיות בסדרות אחרות וכאן הם דמויות משניות כמו השחקן הראשי של מונק (פירוט בתגובה #7 שלי), חנון הפטנטים בסדרה זהות בדויה על רמבלדי ונבואותיו (פירוט בתגובה #121 שלי) ועוד.

Lhuna3

Well-known member
לא. זה גם לא ממש ממש טוב.
אבל זה מוטנטים עם כוחות אז חשבתי שאולי יעניין אותך
שום סוג של אנשים עם כוחות מיוחדים זה לא משהו שמעניין אותי בפני עצמו. אני אוהב את זה רק אם זה מצחיק או מד''בי טוב בנוסף.

אבל בכל מקרה אולי הייתי צריכה להבהיר שכשאני מבקשת המלצות, אני רוצה רק משהו שהוא ממש ממש טוב לדעת הממליץ.

Lhuna3

Well-known member
בדיסני+ אומרים שפרדייז מאוד טובה. אני חושב להתחיל אותה עוד מעט.
אז מתי אתה מתכוון באמת? רוצה לנסות לצפות בה ביחד פחות או יותר? כי אני מוכנה להתחיל וזה יהיה נחמד אם נוכל לכתוב על זה (ואולי גם דילן תגיב).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז מתי אתה מתכוון באמת? רוצה לנסות לצפות בה ביחד פחות או יותר? כי אני מוכנה להתחיל וזה יהיה נחמד אם נוכל לכתוב על זה (ואולי גם דילן תגיב).
כן, אני אשמח לראות ולדבר במקביל.
אני עדיין יכול לראות פרק ראשון היום, אם תאמרי לי בקרוב כי אני לא רוצה מאוחר מידי.
אם לא אז אפשר להתחיל מחר

Lhuna3

Well-known member
כן, אני אשמח לראות ולדבר במקביל.
אני עדיין יכול לראות פרק ראשון היום, אם תאמרי לי בקרוב כי אני לא רוצה מאוחר מידי.
אם לא אז אפשר להתחיל מחר
יופי!
טוב אני בחתונמי, אז בוא נחליט שמחר פרק ראשון (אבל אין לי בעיה שתצפה עוד היום אם תרצה)

למעלה