דיוני סדרות #136

dilly snake

Active member
תודה על הכנות :-D
באמת שניסיתי (פעם שניה אפילו) אבל לא החזקתי יותר מפרק וחצי ואם אין לי איזה סיפור מד"ב ממש טוב לצפות לו (או הרבה הומור), אז אני כנראה כבר לא אחזיק יותר מזה :( יש שם כוכב חתיך מאוד, אני לא מכחישה, אבל כשלעצמו זה לא מספיק לי.
בעונה השנייה יש נינג'ות מוזרות וכאלה.

אבל כל הקטע שזה ריאליסטי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה על הכנות :-D
באמת שניסיתי (פעם שניה אפילו) אבל לא החזקתי יותר מפרק וחצי ואם אין לי איזה סיפור מד"ב ממש טוב לצפות לו (או הרבה הומור), אז אני כנראה כבר לא אחזיק יותר מזה :( יש שם כוכב חתיך מאוד, אני לא מכחישה, אבל כשלעצמו זה לא מספיק לי.
אוי אם כבר ראית עכשיו פרק וחצי אז לפחות שתסיימי את הפרק השני כי הוא מסתיים בסצנה קלאסית. ממש משהו שדובר עליו.
לא שאני חושב שהיא תגרום לך להמשיך, אבל אם כבר הגעת קרוב לזה.
בעונה השנייה יש נינג'ות מוזרות וכאלה.
נכון הקטע הזה בעונה 2 נעשה מוזר יותר
אבל כל הקטע שזה ריאליסטי.
חחחח עכשיו ראיתי שוב את סוף עונה 3 ואומנם זה לחלוטין לא מד"ב או פנטזיה, גם מרגיש מוזר לקרוא לזה ריאליסטי.

dilly snake

Active member
חחחח עכשיו ראיתי שוב את סוף עונה 3 ואומנם זה לחלוטין לא מד"ב או פנטזיה, גם מרגיש מוזר לקרוא לזה ריאליסטי.
כן, אבל כל הקטע ואיך שהם שיווקו תמיד את הסדרה זה שמדובר במשהו שאמור להיות מציאותי או קרוב למציאות. כאילו למאט יש חושים חדים יותר אבל זה הכול. אין לו כוח על, הוא לא מחלים מהר, כשהוא נלחם הוא מתעייף וכ'ו זה .

Lhuna3

Well-known member
אוי אם כבר ראית עכשיו פרק וחצי אז לפחות שתסיימי את הפרק השני כי הוא מסתיים בסצנה קלאסית. ממש משהו שדובר עליו.
אוקיי המשכתי עד סוף פרק 2.
לא שאני חושב שהיא תגרום לך להמשיך,
האנדרסטייטמנט של השנה :-D
(דרדוויל עונה 1 פרק 2) סצינה של הגיבור הולך מכות עם איזה 7 גברים אחרים ומנצח אותם. זה הייתי אומרת בטופ ליסט של הדברים שהכי משעממים אותי בעולם.

למעלה