didalf
Well-known member
סורי (נוט סורי)![]()
חחחח כן אה?תכלס אפילו פול כבר נכנע בעניינים האלה.
לא בטוחה שהיא אמרה במפורש אבל זה השתמע ממה שהיא אמרה. וממה שהמטפלת אמרה. ומהציפיה של האמא.אה וואלה? לא שמתי לב שהיא אמרה.
שריקינג סוף עונה 2X12
כזה פומו ובסוף כתבת 4 שורות?יאללה סוף העונה!
אבל זה היה מקסים.לא במפתיע מסיימים שוב את העונה עם מסיבת "כולנו משפחה אחת גדולה ומאושרת",
וכמה אנשים חחחח חלקם רנדומלים.
קצת התבאסתי ששון לא היה למרות שאני מניחה שזה חשוב יותר שהוא עם ההורים שלו.
וואי ממש פחדתי שהוא יתאבד בעיקר בגלל איך שזה ישפיע על אליס. איך היא תרגיש אם הוא התאבד כי היא לא ענתה לו בזמן כי הטלפון היה בסל? זה ממש אכזרי בשבילה.וברקע מישהו בודד ועצוב. אבל סיום יפה כשג'ימי מגיע לתמוך בו.
חוצמזה שזה עצוב כמה בודד הוא.
בקצב הזה בחג הבא הוא כבר מוזמן לחבורה
כןפול שובר לב![]()
וגם זה שהוא כל הזמן התלונן שחטפו אותו
יאללה אתה גם כן אתה מת עליהם.
וואי לגמרי, מסכנה.והולך ומתברר שמי שהכי מכולם שם באמת הכי צריכה תמיכה והורים-חלופיים זאת סאמר.
יפה שכתבת את זה לאף אחדהולי שיט הייתי כל כך מלא בדמעות בפרק הזה.
וכבר מאוחר.
כמה כסף אני יכול לשלם לך כדי שתכתבי על הפרק?
או שתהיי נחמדה ותעשי את זה בחינם כמו ליז שהסכימה להיות בייביסיטר בחינם (נראה לי, נכון?)
אני חושבת שהכניסה של שון לחייו זה מה שאיפס אותו. כאילו בפרק הראשון הוא נפגש עם שון לראשונה ולוקח אותו ישר לאגרוף הזה.משהו שהטריד אותי למשך הרבה זמן (כלומר הרבה זמן באופן יחסי כי רק התחלתי לצפות בסדרה לפני 10 ימים)
זה שהסדרה מתחילה עם זה שג'ימי הוא אבא נעדר נוראי ומתייחסים לזה שהוא היה ככה שנה שלמה, אבל ממש בתוך הפרק הראשון הוא מפסיק להיות כזה, די בבת אחת, ולא מוסבר מה גרם לשינוי הזה. או לפחות אני ממש לא הבנתי מה גרם לשינוי הזה. כלומר זה הרגיש לי כאילו מישהו אמר לו שהתחילו לצלם סדרה אז הוא פשוט השתנה לחלוטין.
ואז יחסית בתחילת עונה 2 הייתה התייחסות לכך שמה שהשתנה זה השינוי שיטת טיפול הזאת שלו - הג'ימיינג. אבל אפילו שאמרו שזה כאילו קשור זה הרגיש לי כמו פשוט שני דברים שקרו בתחילת הסדרה כי זה תחילת הסדרה.
איכשהו זה הוייק אפ קול שלו.