דיוני סדרות #136

didalf

Well-known member
סורי (נוט סורי) :-D
|שפם|
תכלס אפילו פול כבר נכנע בעניינים האלה.
חחחח כן אה?:-D

אה וואלה? לא שמתי לב שהיא אמרה.
לא בטוחה שהיא אמרה במפורש אבל זה השתמע ממה שהיא אמרה. וממה שהמטפלת אמרה. ומהציפיה של האמא.

שריקינג סוף עונה 2X12
יאללה סוף העונה!
כזה פומו ובסוף כתבת 4 שורות?|שפם|

לא במפתיע מסיימים שוב את העונה עם מסיבת "כולנו משפחה אחת גדולה ומאושרת",
אבל זה היה מקסים.
וכמה אנשים חחחח חלקם רנדומלים.
קצת התבאסתי ששון לא היה למרות שאני מניחה שזה חשוב יותר שהוא עם ההורים שלו.
וברקע מישהו בודד ועצוב. אבל סיום יפה כשג'ימי מגיע לתמוך בו.
וואי ממש פחדתי שהוא יתאבד בעיקר בגלל איך שזה ישפיע על אליס. איך היא תרגיש אם הוא התאבד כי היא לא ענתה לו בזמן כי הטלפון היה בסל? זה ממש אכזרי בשבילה.
חוצמזה שזה עצוב כמה בודד הוא.
בקצב הזה בחג הבא הוא כבר מוזמן לחבורה:-D

פול שובר לב ;-(
כן;-( זה היה מקסים|לב|
וגם זה שהוא כל הזמן התלונן שחטפו אותו:-D
יאללה אתה גם כן אתה מת עליהם.

והולך ומתברר שמי שהכי מכולם שם באמת הכי צריכה תמיכה והורים-חלופיים זאת סאמר.
וואי לגמרי, מסכנה.

הולי שיט הייתי כל כך מלא בדמעות בפרק הזה.
וכבר מאוחר.
כמה כסף אני יכול לשלם לך כדי שתכתבי על הפרק?
או שתהיי נחמדה ותעשי את זה בחינם כמו ליז שהסכימה להיות בייביסיטר בחינם (נראה לי, נכון?)
יפה שכתבת את זה לאף אחד:-D

משהו שהטריד אותי למשך הרבה זמן (כלומר הרבה זמן באופן יחסי כי רק התחלתי לצפות בסדרה לפני 10 ימים)
זה שהסדרה מתחילה עם זה שג'ימי הוא אבא נעדר נוראי ומתייחסים לזה שהוא היה ככה שנה שלמה, אבל ממש בתוך הפרק הראשון הוא מפסיק להיות כזה, די בבת אחת, ולא מוסבר מה גרם לשינוי הזה. או לפחות אני ממש לא הבנתי מה גרם לשינוי הזה. כלומר זה הרגיש לי כאילו מישהו אמר לו שהתחילו לצלם סדרה אז הוא פשוט השתנה לחלוטין.
ואז יחסית בתחילת עונה 2 הייתה התייחסות לכך שמה שהשתנה זה השינוי שיטת טיפול הזאת שלו - הג'ימיינג. אבל אפילו שאמרו שזה כאילו קשור זה הרגיש לי כמו פשוט שני דברים שקרו בתחילת הסדרה כי זה תחילת הסדרה.
אני חושבת שהכניסה של שון לחייו זה מה שאיפס אותו. כאילו בפרק הראשון הוא נפגש עם שון לראשונה ולוקח אותו ישר לאגרוף הזה.
איכשהו זה הוייק אפ קול שלו.

Lhuna3

Well-known member
כמה כסף אני יכול לשלם לך כדי שתכתבי על הפרק?
יפה שכתבת את זה לאף אחד:-D
:-D :-D :-D
חבל שניק שם את זה בתוך הספוילר, כי אם הייתי יודעת שיש פה הצעה כספית אולי הייתי צופה יותר מהר :-D

אני חושבת שהכניסה של שון לחייו זה מה שאיפס אותו. כאילו בפרק הראשון הוא נפגש עם שון לראשונה ולוקח אותו ישר לאגרוף הזה.
איכשהו זה הוייק אפ קול שלו.
כן נראה לי גם.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא להאמין, נשאבתי לתוך הרשימה השחורה ואני כבר לפני סיום העונה.
מעניין אותי, את הפתח שהם ייעשו לעונה הבאה וכבר אני יודע שלא רק תהיה עוד עונה אחת, אלא עוד 9 עונות כפי שפירטתי בתגובה #144 שלי בשרשור הסדרות הקודם (135).

למעלה