דיוני סדרות #31

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

didalf

Well-known member
הפלייליסט של זואי 2X06

ובכן נושא הפרק היה גזענות בהייטק ואני מרגישה שלא ממקומי להגיב ובעיקר לא נעים להגיד שזה היה קצת מתיש|מובך|
מסכנה זואי כל דבר טוב שהיא מנסה לעשות חוזר אליה כבומרנג כי לא משנה מה היא תעשה זה לא בסדר.
נחמד שהכל הסתדר אבל הרגיש לי קצת קל מידי. מצד שני אני מקווה שזהו לנושא הזה התמקדנו בסיימון יותר מידי, חזרה למקס וליף בבקשה.

הכי אהבתי דווקא את השיר של טובין הפרק. אהבתי גם את השיחה שלו את זואי, ואת זה שבסוף הוא הוביל את השינוי. ובעיקר אבל את השיחה שלו בסוף עם ליף, בעיקר זה שזה נגמר ב "רוצה בירה" "כן תודה לאל!!!". חמודים|לב|
אולסו האם טובין גיי? האם זה בעייתי מבחינתי להניח את זה על מי שרואה קוויר איי? כי הוא אמר שכל מיני "הוטיס" הגיבו לו ומשומה המוח שלי תרגם את זה כחתיכים אבל זה גם יכול להיות חתיכות|תוהה| אניוואי אם כן אני בעד טובין+ליף.

נחמד שמקס ומו הצליחו להוציא כסף מדני מייקל דיוויס. וגם היה כיף לראות את מקס שוב עובד עם כולם. (למה לעזאזל באמצע יום עבודה כולם עובדים על דברים אחרים??). וזאת שמתחילה איתו תרגעיB-| אלא אם זה יגרום לזואי לקנא.

לאאאאאאאאאאאא יש עכשיו פגרה עד סוף מרץ למההההההה? אוף אני שונאת טלוויזיה אמריקאית:-[

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפלייליסט של זואי 2X06

ובכן נושא הפרק היה גזענות בהייטק ואני מרגישה שלא ממקומי להגיב ובעיקר לא נעים להגיד שזה היה קצת מתיש|מובך|
מסכנה זואי כל דבר טוב שהיא מנסה לעשות חוזר אליה כבומרנג כי לא משנה מה היא תעשה זה לא בסדר.
נחמד שהכל הסתדר אבל הרגיש לי קצת קל מידי. מצד שני אני מקווה שזהו לנושא הזה התמקדנו בסיימון יותר מידי, חזרה למקס וליף בבקשה.

הכי אהבתי דווקא את השיר של טובין הפרק. אהבתי גם את השיחה שלו את זואי, ואת זה שבסוף הוא הוביל את השינוי. ובעיקר אבל את השיחה שלו בסוף עם ליף, בעיקר זה שזה נגמר ב "רוצה בירה" "כן תודה לאל!!!". חמודים|לב|
אולסו האם טובין גיי? האם זה בעייתי מבחינתי להניח את זה על מי שרואה קוויר איי? כי הוא אמר שכל מיני "הוטיס" הגיבו לו ומשומה המוח שלי תרגם את זה כחתיכים אבל זה גם יכול להיות חתיכות|תוהה| אניוואי אם כן אני בעד טובין+ליף.

נחמד שמקס ומו הצליחו להוציא כסף מדני מייקל דיוויס. וגם היה כיף לראות את מקס שוב עובד עם כולם. (למה לעזאזל באמצע יום עבודה כולם עובדים על דברים אחרים??). וזאת שמתחילה איתו תרגעיB-| אלא אם זה יגרום לזואי לקנא.

לאאאאאאאאאאאא יש עכשיו פגרה עד סוף מרץ למההההההה? אוף אני שונאת טלוויזיה אמריקאית:-[
אני כבר אראה מחר, אבל נראה לי מקום טוב להתחיל בו שרשור חדש

snirf

Active member
CRASHING- סדרה קומית בריטית בת 6 פרקים, כל פרק 25 דק' (לא זאת האמריקאית בעלת אותו השם, שמסתבר שאין קשר ביניהן בכלל)
יצרה אותה השחקנית של פליבג, שגם משחקת בה (והתפלאתי לחקור ולקרוא שהיא גם היוצרת של להרוג את איב :-0)...הסיבה שהתחלתי לצפות בה היא בגלל ג'ונתן ביילי (המוכר מבריג'רטון כאנטוני)...איזו דמות ענקית יש לו שם! משוגעת כזאת...מפלרטט עם כולן, אך במקביל משגע את החבר הגיי שלו (ספק יש לו נטיות מיניות ספק סתם סקרן). הדמות שלו עושה את הסדרה -ובעיקר בגללו כדאי לצפות.
הסדרה נגמרה לי תוך שנייה וחצי :cry: כ"כ מבאס שאין לה עוד עונות (איך סדרות בריטיות קומיות אחרות המשיכו והמשיכו וזאת לא?? מרגיז), ומתוקף כך הדמות של ג'ונתן ביילי מבוזבזת...
הוא מוכר מעוד פרויקטים? ושמישהו ירים כבר את הכפפה ויקח אותו לשחק בסדרת גייז כלשהי!!

היא זמינה בנטפליקס

LeR@nch

Well-known member
CRASHING- סדרה קומית בריטית בת 6 פרקים, כל פרק 25 דק' (לא זאת האמריקאית בעלת אותו השם, שמסתבר שאין קשר ביניהן בכלל)
יצרה אותה השחקנית של פליבג, שגם משחקת בה (והתפלאתי לחקור ולקרוא שהיא גם היוצרת של להרוג את איב :-0)...הסיבה שהתחלתי לצפות בה היא בגלל ג'ונתן ביילי (המוכר מבריג'רטון כאנטוני)...איזו דמות ענקית יש לו שם! משוגעת כזאת...מפלרטט עם כולן, אך במקביל משגע את החבר הגיי שלו (ספק יש לו נטיות מיניות ספק סתם סקרן). הדמות שלו עושה את הסדרה -ובעיקר בגללו כדאי לצפות.
הסדרה נגמרה לי תוך שנייה וחצי :cry: כ"כ מבאס שאין לה עוד עונות (איך סדרות בריטיות קומיות אחרות המשיכו והמשיכו וזאת לא?? מרגיז), ומתוקף כך הדמות של ג'ונתן ביילי מבוזבזת...
הוא מוכר מעוד פרויקטים? ושמישהו ירים כבר את הכפפה ויקח אותו לשחק בסדרת גייז כלשהי!!

היא זמינה בנטפליקס
גם אני גיליתי את הסדרה הזו אחרי שסיימתי לצפות בפליבג. אהבתי מאוד את הסדרה ובאמת מבאס שאין לה עונה נוספת.

אוסווין

Active member

היא זמינה בנטפליקס
אוי אני זוכר שראיתי אותה לפני איזה שנתיים-שלוש נראה לי, וזה היה ממש hate watch בשבילי.

ממה שאני זוכר, הזוג המרכזי של פליבג והחבר שלה שהם will they wont they כאלה היה מזעזע בעיניי, הם נוראיים אחד לשניה. וגם יש לו את החברה הזאת שלו בכלל הלחוצה הזאת. וג'ונתן ביילי חתיכי בלונדיני שם אם אני זוכר נכון, והוא מציק לבחור הזה ההודי (הוא הודי? סתם אני זוכר?) ובסוף הוא מבין שהוא מאוהב בו. והייתה להם את השותפה המוזרה הזאת שמציירת או משהו. וזהו, די שנאתי את זה. זה הרגיש לי גנרי כזה, כזה חבר'ה צעירים גרים ביחד ויש אהבה ויש משולש רומנטי וכל מיני shanannigns, לא משהו מיוחד. רק מעצבן יותר כי זה מנסה להיות משהו. לא התחברתי.

snirf

Active member
אוי אני זוכר שראיתי אותה לפני איזה שנתיים-שלוש נראה לי, וזה היה ממש hate watch בשבילי.

ממה שאני זוכר, הזוג המרכזי של פליבג והחבר שלה שהם will they wont they כאלה היה מזעזע בעיניי, הם נוראיים אחד לשניה. וגם יש לו את החברה הזאת שלו בכלל הלחוצה הזאת. וג'ונתן ביילי חתיכי בלונדיני שם אם אני זוכר נכון, והוא מציק לבחור הזה ההודי (הוא הודי? סתם אני זוכר?) ובסוף הוא מבין שהוא מאוהב בו. והייתה להם את השותפה המוזרה הזאת שמציירת או משהו. וזהו, די שנאתי את זה. זה הרגיש לי גנרי כזה, כזה חבר'ה צעירים גרים ביחד ויש אהבה ויש משולש רומנטי וכל מיני shanannigns, לא משהו מיוחד. רק מעצבן יותר כי זה מנסה להיות משהו. לא התחברתי.

כן אבל הדמות של ג'ונתן ביילי כ"כ מבוזבזת שנמשכה רק 6 פרקים...
כל ה"משיכה בצמות" בינו לבין ההודי- אהבתי. והוא כזה משוגע ומטורף כזה...מרגיש שקו העלילה רק התחיל והיה יכול להיות מעניין איך הוא ממשיך במשיכה שלו כלפי נשים, בהבנה שהוא נמשך גם לגברים(?) או רק להודי...אומנם זו העלילה הכי מעניינת לטעמי, אך גם שאר העלילות היו יכולות להמשיך ולהתפתח. בקיצור ממש מבאס שאין המשך לטעמי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כנ"ל

- חשבתי על זה ונראה לי שהבעיה העיקרית שלי עם זה היא שמדברים על בעיית גזענות בחברה הזאת ונותנים כל מיני דוגמאות לזה. אבל אלו דברים שמספרים לנו עליהם ולא מראים לנו. זה היה מרגיש אמיתי יותר אם היו מראים את זה.
גם עם טובין זה בעיקר דברים שהוא מספר, רק הראו בדיחה אחת שהוא מקבל.

קצת שמחתי אבל מזה שנוצר מצב מאוד לא נעים בינה ובין סיימון והוא כועס עליה... כי זה מנוגד לרעיון שהם יחזרו להיות יחד.
לחלוטין חזרה אליהם.
וחזרה לשירים טובים יותר

ואני לא מאמין שאני אומר את זה אבל היה מוזר לא לראות את המשפחה של זואי בכלל.
הכי אהבתי דווקא את השיר של טובין הפרק. אהבתי גם את השיחה שלו את זואי, ואת זה שבסוף הוא הוביל את השינוי. ובעיקר אבל את השיחה שלו בסוף עם ליף
כן, לא ממש אהבתי את השיר, אבל יותר התחברתי עם הרגש בשיר הזה.
גם אהבתי את השיחה שלו עם זואי בסוף.
אוקי, את לחלוטין רואה הומואים בכל מקום.
אני לא יכול להצביע על שום דבר, אבל זכורה לי תחושה כללית מעונה 1 שטובין הוא מאוד סטרייט. ליף הוא זה שהיו לנו תהיות לגביו.
ואני די בטוח שגם סטרייטים רואים קוויר איי
נחמד שמקס ומו הצליחו להוציא כסף מדני מייקל דיוויס. וגם היה כיף לראות את מקס שוב עובד עם כולם.
היה נחמד באמת לראות את מקס חזרה בעבודה. והיה נחמד לראות את היריבות שלו עם ליף.
וכן נחמד שהם נזכרו בהצעה שלנו מפרק שעבר שהם יקחו כסף מדני (מייקל)(דייויס).
זה מרגיש שאולי הם מנסים להפוך אותו ליותר דמות קבועה בתוכנית ועדיין לא החלטתי מה דעתי בעניין.
*מקס ממש מתעקש לא לקבל כסף מאף אחד. אחרי שהוא סירב לכסף מאביו הוא בקושי מסכים לקחת אותו מהמיליארדר הזה.

באמת מעצבן
ובמקרה הזה אני לא בטוח אם יש להאשים את המנהג הרגיל של הרשתות אלו לעשות פגרות
כי אני לא אתפלא אם היו להם הפסקות בצילומים בגלל הקורונה

didalf

Well-known member
- חשבתי על זה ונראה לי שהבעיה העיקרית שלי עם זה היא שמדברים על בעיית גזענות בחברה הזאת ונותנים כל מיני דוגמאות לזה. אבל אלו דברים שמספרים לנו עליהם ולא מראים לנו. זה היה מרגיש אמיתי יותר אם היו מראים את זה.
גם עם טובין זה בעיקר דברים שהוא מספר, רק הראו בדיחה אחת שהוא מקבל.
כן יש בזה משהו. עד כה עונה וחצי לא ראינו שהייתה לסיימון שום בעיה.
עוד משהו שקצת הציק לי זה שהוא זלזל בזואי בזה שהיא אמרה שהיא אישה בהייטק. כאילו זה הולך לשניה הכיוונים חמוד. באותה מידה שאתה אומר לה "אולי את אישה אבל עדיין לבנה" אנחנו יכולות להגיד לו "אולי אתה שחור אבל עדיין גבר". יש מקומות שבהם לזואי יש יתרון, יש מקומות שבהם לו. קיצר זה היה חצוף קצת מצידו.

קצת שמחתי אבל מזה שנוצר מצב מאוד לא נעים בינה ובין סיימון והוא כועס עליה... כי זה מנוגד לרעיון שהם יחזרו להיות יחד.
ממ נראה לי שהספינה הזאת כבר הפליגה:-P:

ואני לא מאמין שאני אומר את זה אבל היה מוזר לא לראות את המשפחה של זואי בכלל.
כן זה דווקא היה קצת נחמד.

אוקי, את לחלוטין רואה הומואים בכל מקום.
אני לא יכול להצביע על שום דבר, אבל זכורה לי תחושה כללית מעונה 1 שטובין הוא מאוד סטרייט. ליף הוא זה שהיו לנו תהיות לגביו.
ואני די בטוח שגם סטרייטים רואים קוויר איי
|מובך|
כן גם לי הייתה תחושה כללית כזאת מעונה 1 אבל בעצם לא ראינו אותו עם מישהי או אפילו מנסה לא?
אולי אני סתם מחפשת דברים שאני רוצה לראות:-D

היה נחמד באמת לראות את מקס חזרה בעבודה. והיה נחמד לראות את היריבות שלו עם ליף.
חחחח כן. כשמקס מודיע לכולם שהם יקבלו הנחה ואז לליף "חוץ ממך אתה משלם מחיר מלא" וליף כזה "כמובן":-D
לא זכרתי שהייתה ביניהם כזאת יריבות אבל8-*

*מקס ממש מתעקש לא לקבל כסף מאף אחד. אחרי שהוא סירב לכסף מאביו הוא בקושי מסכים לקחת אותו מהמיליארדר הזה.
כן שירגע עם הצדיקות הזאת קח תכסף ותגיד תודה|בוקס|

ובמקרה הזה אני לא בטוח אם יש להאשים את המנהג הרגיל של הרשתות אלו לעשות פגרות
כי אני לא אתפלא אם היו להם הפסקות בצילומים בגלל הקורונה
נראה לי גם וגם.
לאדעת מה עדיף פגרה אחת ארוכה או ההתעללות הזאת של שיימלס שבוע כן שבועים לא.
נראה לי אחת ארוכה עדיף.

nerdkey treky

Active member
שטיסל עונה 3
קשה לי למהר ככה, כי העונה טרם הסתיימה, אבל הסדרהמעניינת וטובה להעביר איתה חלק מהזמן. גם בתור הסחת דעת מעבודה כלשהי קטנה שאני צריך לבצע
כל כך עצוב לי על זה שעושים לו שידוך, לא להחתבר למישהי ולהיות חייב להתחתן איתה נשמע כמו חוויה איומה. היא נראת חמודה סך הכל, אבל כשלא מבינים את המתנה שלך, והיו לי מתנות יוצאות דופן בעברי, זה לא נעים. זה בא מהלב,אך לא תמיד קולטים את זה.
ועקיבא, אין לו מזל עם נשים. עד שמישהי מסכימה להתחתן איתו בתראה של רגע, ועוד ממשפחה חרדית, כן? יהיה לו קשה איתה. זה די ברור שאין לו מושג מה המשמעות של לחיות עם מישהו דו קוטבי. ואם כבר דו קוטביות, לא חושב שהצליחו לתאר מספיק את ההפרעה הזו היטב בסדרה. זה נראה כאילו היא לוקחת כדורים בהתאם, אך גל מאני לא בא לידי ביטוי וכשהיא עם עקיבא לא נראה שהיא כל כך דכאונית (מעבר לשכב בספה הנוחה הזו).
ואיך זה שבסדרה כל הנשים כאלה נאות?! אהה כן סדרת טלוויזיה....

Aranel Nenharma

Well-known member
אולסו אני חושבת שנרמז שלמקס אכן יש דירה כשהוא הציע לאבא שלו לבוא אליו:-0
אולי זו הסיבה שאבא שלו מעדיף לגור במלון.
לא נוח לו לישון בקרטון :ROFLMAO:
שאני עדיין מוצאת אותה לא כזאת גאונית.
מרגיש כאילו התסריטאים לו השקיעו יותר מדי ברעיון הזה לעלילה של מקס ומו.
מה גם שאת כל העניין של ספארקטום עם השעון והכל נראה לא אפוי עד הסוף
מזל שזואי שם כי מקס שר NUMB|מאוהב|
השיר היה לי ממש מוזר
אני מאוד אוהבת את השיר, ואנחנו יודעים שסקיילר בהחלט יודע לשיר. ועדיין הביצוע היה מוזר.
זה היה בכירוגרפיה, הגיש לי כאילו כל צעד מחושב מדי ולא היה חופש תנועה, וסקיילר גם יודע לזוז אז בכלל מוזר.
האם יש כמה כיראגרפים שעובדים בסדרה או שזה רק אחד?
בסוף אבא שלו מביא לו את הכסף אבל לא כי הוא מאמין בו ומקס מסרב.
גם כאילו האבא היה תומך והכל. הוא לא מאמין ברעיון המטופש הזה ועדיין החליט לתמוך כלכלית ברעיון.
מרגיש לי שהאבא היה ממש בסדר בסיטואציה הזו.
הוא תומך בכך אך גם אומר לך את האמת המרה, והרי בשביל זה יש משפחה שלא יהיה מעצורים ביננינו
ואז עובר לקלישאה הידועה של להפסיק נאום כתוב ולהגיד את מה שהוא באמת חושב שזה תמיד טיפה עצבן אות
רק אני רציתי שהוא יגיד I AM IRONMAN!!!
וגם חשבתי שיהיה מגניב אם בגלל הסמים הכוח שלה יעשה משהו יותר מטורף מזה שהיא עצמה תשיר - למשל שאיכשהו הכוח שלה יגרום לכך שאנשים אחרים באמת ישירו
באמת לא נצלו מספיק את ההזיה שלה.
אולי לא נחמד אבל באמת שזה מרגיש שדחפו כאן עלילת גזענות שלחלוטין לא קשורה או מתאימה לסדרה בגלל שזה נושא חם מהרגיל
גם זה וגם הקטע שההוא שכר את מגי רק כי רצה להתחיל איתה.
לא אופייני לסדרה הזו לדבר על נושאים אקטואליים כל כך. בעיקר שצופים בה כדי להתרחק מהכל.
אבל רמת הקטעים המוזיקליים נראה לי טובה מהרגיל. (למרות שבכלל לא היה ליף)
דווקא אני לא אהבתי הפרק את הקטעים המוזיקליים.
וממש היה חסר ליף וצוות המתכנתים, יש להם את הנאמברים הכי טובים.
בתקווה שפגרה יס ידביקו עם קצב ארה"ב ואני אהיה בקצב של עדי וניק

didalf

Well-known member
אולי זו הסיבה שאבא שלו מעדיף לגור במלון.
לא נוח לו לישון בקרטון :ROFLMAO:
:-D:-D

גם כאילו האבא היה תומך והכל. הוא לא מאמין ברעיון המטופש הזה ועדיין החליט לתמוך כלכלית ברעיון.
מרגיש לי שהאבא היה ממש בסדר בסיטואציה הזו.
הוא תומך בכך אך גם אומר לך את האמת המרה, והרי בשביל זה יש משפחה שלא יהיה מעצורים ביננינו
|כן|בדיוק

רק אני רציתי שהוא יגיד I AM IRONMAN!!!
:-D:-D

לא אופייני לסדרה הזו לדבר על נושאים אקטואליים כל כך. בעיקר שצופים בה כדי להתרחק מהכל.
מממ כן ולא. בכל זאת כל העונה הראשונה עסקה במחלה קשה ובאיבוד איטי וכואב של אבא ובאבל. זה לא נושא אקטואלי/פוליטי אבל זה לא בדיוק אסקפיזם שמח.

בתקווה שפגרה יס ידביקו עם קצב ארה"ב ואני אהיה בקצב של עדי וניק
ממ כיוון שבויאודי יש עד פרק 5 אני מניחה שבשבוע הבא יביאו 6 ואז תהיי תקועה איתנו בפגרה.

dilia snake

Well-known member
טכנית ראיתי את שלושת הפרקים כבר אתמול, אבל לא היה לי זמן לכתוב ושהיה זמן כבר הייתי עייפה וכ'ו.

אז פרק ג'יי, שא' הגיע הזמן באמת תודה שנזכרתם וב' נראה כאילו מי שכתב את הפרק חי על המאדים כי הוא לא קשור בכלל לכול מה שקרה בעונה עד עכשיו.

למה בחור לבן, עומד בפרק שעוסק כמעט כולו בשחורים? (ואו, הרגע קלטתי כמה הסדרה הזאת לבנה, באחרות יש איזה שהוא גיוון אתני אבל פה יש לך שחקן אחד שחור וזהו8-*).

וכן, מסתבר שאם אתה שחור ומסתובב סתם עם החברים שלך אז אתה אוטומטית חבר כנופיה ואם אתה נרצח אז הרצח שלך מקוטלג כרצח בין כנופיות ואז בהצלחה כי אף אחד לא הולך לפתור את זה. אבל למה שהסדרה תשים את זה על השולחן ותנסה ממש להגיד משהו?

בריקאפ של הפרק ב-TVLINE הכותרת הייתה "האם ג'יי הופך להיות וויט?" או משהו כזה. יופי תודה שאתם הורסים את הסוף של הפרק. וזה כ"כ לא נכון כי בסוף זה לא נראה כאילו ג'יי מתקרב כיוון של וויט.

סוף סוף!!!!!!!!!!!!! אני שמחה שהדרמה המיותרת בין סטלה לסברייד נגמרה ובסוף העונה הם יהיו מאורסים והיא תהיה לוטננט הכול יהיה בסדר ומושלם.

אני עדיין לא בטוחה שאני רוצה את הקטע בין ברט וקייסי.

אני באמת לא רוצה לדבר שוב על קרוז ומק'קי, זה דוחה, זה לא שייך לסדרה במאה ה-21 וחייבים לגמור עם זה.

אהבתי את הסצנה בין קייסי ולגאלו, ואני אוהבת את קייסי|לב|.

שאר הפרק היה בסדר, הבעיה שאני מתחילה לא לסבול משהו כמו חצי מהקאסט.

הפרק הזה היה מלא במניפולציות רגשיות ואני חושבת שהם ניסו בכוח להכאיב לצופים. זה היה לא נעים לראות כי זה היה כזה "תבכי!!!!!!!!!!" ואז כזה "תבכי חזק יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואני כזה "אני צינית חסרת רגשות, לכו תנבחו על עצים אחרים" והם כזה "מה לא בא לך לבכות קצת?" ואז הפרק נגמר ואני הייתי מותשת.

הם לא היו צריכים גם את העלילה עם אוגי וגם את הקטע עם הבת של מרסל באותו פרק.

וברצינות, אם רופא היה מתחיל לספר לי סיפורים כואבים מהחיים האישיים שלו כדי לגרום לי לעשות ניתוח שאני לא בטוחה שאני רוצה גם אם זה יציל את החיים שלי אני אבקש רופא אחר.

למה הם הורסים לי את אית'ן? הוא עד עכשיו היה הדבר הכי טוב בסדרה הזאת.

ולמה תמיד נטלי עובדת עם החבר התורן שלה על כול מקרה? אם יש להם צוות מיותר שיפטרו מוויל או משהו.

חוץ מ-MED(שהייתה בשפל ויותר נמוך היה מאוד קשה לרדת) זה נראה כאילו יש ירידה דרסטית ברמה של הסדרות. לא יודעת אם זה הקורונה, בעיה עם התסריטאים, בעיה עם דרג גבוה יותר. אבל הדמויות על גבול הבלתי נסבלות, העלילות חוזרות על עצמן בקצב מדאיג גם לסדרת ברודקאסט ורוב הזמן כבר לא כ"כ כיף לראות אותן.

nerdkey treky

Active member
משם ריף נאמן מוכרת לי!!! אני רואה את העונה השלישית של שטיסל וכל הזמן השחקנית ריף נאמן מוכרת לי מאיפשהו ואני חשבתי שהיא הייתה באיזו סדרת ילדים לפני 6 שנים. בסוף מסתבר שראיתי אותה בפרק הראשון של PPS לפני כמה חודשים ושכחתי מזה. תעתועיו של הזיכרון.
ואני כבר חשבתי שאולי עקיבא לא יהיה עם ההיא וישאר לבד בסוף הסדרה. זה די מתאים לו. אבל זה גם מאוד עצוב, לא הבנתי למה הוא לא צייר את שתי הנשים ביחד, כאשר ליבי מאחורה והיא מקדימה. תמונה יפה, לא? מסתבר שלראות את אשתו החדשה עולה בלהבות זה יפה יותר. למה היא נשרפה לא הבנתי. הסבר?
שוב הצחיק אותי כמה חשוב לחרדים הסכמה של ההורים. אני מדמיין את עצמי נמצא בדייט שלישי ואומר לבחורה שמאוד כיף לי להיות איתה אבל אמא שלי לא מסכימה אז צריך להיפרד. חבל על שניהם, גיטי בעצמה טעתה עם חננה, היא יכולה להיות יותר מדי עקשנית.
@Lhuna3 צדקת בנוגע לדבל'ה גליקמן, אני חושב שהמשחק שלו מזכיר לי מאוד את העונות הקודמות, יחד עם זאת, נתנו לו תפקיד עם חוויות יותר מעמיקות בעונה 3, כמו הטיפול בלב, בדידות ומחאה נגד אופן החינוך שלו, שרואים את היכולת שלו להיות מאוד רציני ברגעים האלו.
חייב לציין לטובה את שירה האס המעשה היפה שלה לבת העתידית שלה. אם רק הייתה חיה בעולם חילוני, היא אפילו הייתה יכולה לצלם את עצמה, רחמנא ליצלן. בכל זאת, מחווה יפה לעתיד של הבת, לשמור עליה מקרוב.

Lhuna3

Well-known member
ואני כבר חשבתי שאולי עקיבא לא יהיה עם ההיא וישאר לבד בסוף הסדרה. זה די מתאים לו.
אנחנו עוד לא יודעים איך הוא יגמור את הסדרה. אולי גם תהיה עוד עונה.
לא הבנתי למה הוא לא צייר את שתי הנשים ביחד, כאשר ליבי מאחורה והיא מקדימה. תמונה יפה, לא?
האמת שרעיון יפה מאוד. אבל לא בטוחה אם החדשה היתה אוהבת את זה כל כך.
מסתבר שלראות את אשתו החדשה עולה בלהבות זה יפה יותר. למה היא נשרפה לא הבנתי. הסבר?
אני כמובן לא יודעת למה התכוונו הכותבים, אבל זו מטאפורה למשהו וזה לא בהכרח הכוונה שהיא עצמה עולה בלהבות. זה יכול להיות למשל לייצג תשוקה שלו אליה. זה יכול לסמל את האופן שבו הוא "שורף לעצמו" את התקווה לאהבה החדשה הזו, לא יודעת, יכול לסמל כל מיני דברים.
שוב הצחיק אותי כמה חשוב לחרדים הסכמה של ההורים. אני מדמיין את עצמי נמצא בדייט שלישי ואומר לבחורה שמאוד כיף לי להיות איתה אבל אמא שלי לא מסכימה אז צריך להיפרד.
כן, אבל שים לב שיוסל'ה דווקא הלך איתה למרות ההתנגדות של גיטי. והוא הזכיר את זה בדייט אבל לא בקטע של "צריך להפרד", הוא דווקא רצה להמשיך. היא זאת שנרתעה מכך שאמא שלו לא מקבלת אותה וזה היה דיל ברייקר בשבילה.
חבל על שניהם, גיטי בעצמה טעתה עם חננה, היא יכולה להיות יותר מדי עקשנית.
כן, תראה... היא באמת התנגדה לשני הקשרים האלו שבסופו של דבר באוביקטיביות אנחנו יודעים שיש בהם אהבה אמיתית אז ההתנגדות שלה נראיית מעצבנת.
אבל זה קצת מורכב.
הנישואין של רוחמי עם חנינא באמת נעשו בצורה שכל הורה סביר היה מתנגד להם לדעתי, "ילדה" שהולכת ומתחתנת מאחורי הגב של ההורים עם מישהו שהם בכלל לא מכירים (גם תזכור מה הסיבה האמיתית שהיא מיהרה כל כך להתחתן איתו: היא שמעה מאחורי הגב שהסיבה שגיטי חייבת לקבל את ליפא בחזרה, זה כי אם המשפחה תתפרק אז יהיה קשה למצוא שידוך טוב לרוחמי ולשאר הילדים בגלל הפגיעה במוניטין של המשפחה. ורוחמי כזכור מאוד כעסה עדיין על ליפא ולא רצתה שגיטי תקבל אותו בחזרה, אז היא החליטה "להסיר את הבעיה" של למצוא לה שידוך ושידכה את עצמה... באופן אירוני לא היתה לזה התוצאה שהיא קיוותה וליפא כן חזר למשפחה, ודווקא היה זה שתמך בה ובחנינא.)
אבל בגדול אני מסכימה שהעקשנות של גיטי לא עושה טוב לילדים, למרות שכל כוונתה היא כן לדאוג להם.
ליפא הרבה יותר "הגיוני" בעיקר בעיניים החילוניות שלנו, שלא חיים בקהילה שבה כל חריגה מהנורמה היא פגיעה קשה במוניטין שהורסת את סיכוי השידוך הטוב לכל הילדים והאחים במשפחה.

נתנו לו תפקיד עם חוויות יותר מעמיקות בעונה 3
בהחלט, הוא היה מרגש יותר בעונה הזאת.

מילי08

Well-known member
התחלתי לראות Big Sky, לעוד מישהו יצא לראות?
אני זוכרת ששמעתי עליה, אבל לא זוכרת מה..
תוכלי להזכיר לי?
ואני כזה "אני צינית חסרת רגשות, לכו תנבחו על עצים אחרים" והם כזה "מה לא בא לך לבכות קצת?" ואז הפרק נגמר ואני הייתי מותשת.
:-D נשמע באמת קשה

ראיתי השבוע את העונה השנייה של The Tick, וזו רשמית אחת הסדרות הכייפיות והמהנות שראיתי. מתברגת במקום מאוד גבוה אצלי. כנראה היא בוטלה (קורונה/ רייטינג?) וחבל . יש להם עוד הרבה לספר. מבאס אותי נורא.

למעלה