כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני כבר אראה מחר, אבל נראה לי מקום טוב להתחיל בו שרשור חדשהפלייליסט של זואי 2X06
ובכן נושא הפרק היה גזענות בהייטק ואני מרגישה שלא ממקומי להגיב ובעיקר לא נעים להגיד שזה היה קצת מתיש
מסכנה זואי כל דבר טוב שהיא מנסה לעשות חוזר אליה כבומרנג כי לא משנה מה היא תעשה זה לא בסדר.
נחמד שהכל הסתדר אבל הרגיש לי קצת קל מידי. מצד שני אני מקווה שזהו לנושא הזה התמקדנו בסיימון יותר מידי, חזרה למקס וליף בבקשה.
הכי אהבתי דווקא את השיר של טובין הפרק. אהבתי גם את השיחה שלו את זואי, ואת זה שבסוף הוא הוביל את השינוי. ובעיקר אבל את השיחה שלו בסוף עם ליף, בעיקר זה שזה נגמר ב "רוצה בירה" "כן תודה לאל!!!". חמודים
אולסו האם טובין גיי? האם זה בעייתי מבחינתי להניח את זה על מי שרואה קוויר איי? כי הוא אמר שכל מיני "הוטיס" הגיבו לו ומשומה המוח שלי תרגם את זה כחתיכים אבל זה גם יכול להיות חתיכות אניוואי אם כן אני בעד טובין+ליף.
נחמד שמקס ומו הצליחו להוציא כסף מדני מייקל דיוויס. וגם היה כיף לראות את מקס שוב עובד עם כולם. (למה לעזאזל באמצע יום עבודה כולם עובדים על דברים אחרים??). וזאת שמתחילה איתו תרגעי אלא אם זה יגרום לזואי לקנא.
לאאאאאאאאאאאא יש עכשיו פגרה עד סוף מרץ למההההההה? אוף אני שונאת טלוויזיה אמריקאית
גם אני גיליתי את הסדרה הזו אחרי שסיימתי לצפות בפליבג. אהבתי מאוד את הסדרה ובאמת מבאס שאין לה עונה נוספת.CRASHING- סדרה קומית בריטית בת 6 פרקים, כל פרק 25 דק' (לא זאת האמריקאית בעלת אותו השם, שמסתבר שאין קשר ביניהן בכלל)
יצרה אותה השחקנית של פליבג, שגם משחקת בה (והתפלאתי לחקור ולקרוא שהיא גם היוצרת של להרוג את איב )...הסיבה שהתחלתי לצפות בה היא בגלל ג'ונתן ביילי (המוכר מבריג'רטון כאנטוני)...איזו דמות ענקית יש לו שם! משוגעת כזאת...מפלרטט עם כולן, אך במקביל משגע את החבר הגיי שלו (ספק יש לו נטיות מיניות ספק סתם סקרן). הדמות שלו עושה את הסדרה -ובעיקר בגללו כדאי לצפות.
הסדרה נגמרה לי תוך שנייה וחצי כ"כ מבאס שאין לה עוד עונות (איך סדרות בריטיות קומיות אחרות המשיכו והמשיכו וזאת לא?? מרגיז), ומתוקף כך הדמות של ג'ונתן ביילי מבוזבזת...
הוא מוכר מעוד פרויקטים? ושמישהו ירים כבר את הכפפה ויקח אותו לשחק בסדרת גייז כלשהי!!
היא זמינה בנטפליקס
אוי אני זוכר שראיתי אותה לפני איזה שנתיים-שלוש נראה לי, וזה היה ממש hate watch בשבילי.CRASHING- סדרה קומית בריטית בת 6 פרקים, כל פרק 25 דק' (לא זאת האמריקאית בעלת אותו השם, שמסתבר שאין קשר ביניהן בכלל)
יצרה אותה השחקנית של פליבג, שגם משחקת בה (והתפלאתי לחקור ולקרוא שהיא גם היוצרת של להרוג את איב )...הסיבה שהתחלתי לצפות בה היא בגלל ג'ונתן ביילי (המוכר מבריג'רטון כאנטוני)...איזו דמות ענקית יש לו שם! משוגעת כזאת...מפלרטט עם כולן, אך במקביל משגע את החבר הגיי שלו (ספק יש לו נטיות מיניות ספק סתם סקרן). הדמות שלו עושה את הסדרה -ובעיקר בגללו כדאי לצפות.
הסדרה נגמרה לי תוך שנייה וחצי כ"כ מבאס שאין לה עוד עונות (איך סדרות בריטיות קומיות אחרות המשיכו והמשיכו וזאת לא?? מרגיז), ומתוקף כך הדמות של ג'ונתן ביילי מבוזבזת...
הוא מוכר מעוד פרויקטים? ושמישהו ירים כבר את הכפפה ויקח אותו לשחק בסדרת גייז כלשהי!!
היא זמינה בנטפליקס
אוי אני זוכר שראיתי אותה לפני איזה שנתיים-שלוש נראה לי, וזה היה ממש hate watch בשבילי.
ממה שאני זוכר, הזוג המרכזי של פליבג והחבר שלה שהם will they wont they כאלה היה מזעזע בעיניי, הם נוראיים אחד לשניה. וגם יש לו את החברה הזאת שלו בכלל הלחוצה הזאת. וג'ונתן ביילי חתיכי בלונדיני שם אם אני זוכר נכון, והוא מציק לבחור הזה ההודי (הוא הודי? סתם אני זוכר?) ובסוף הוא מבין שהוא מאוהב בו. והייתה להם את השותפה המוזרה הזאת שמציירת או משהו. וזהו, די שנאתי את זה. זה הרגיש לי גנרי כזה, כזה חבר'ה צעירים גרים ביחד ויש אהבה ויש משולש רומנטי וכל מיני shanannigns, לא משהו מיוחד. רק מעצבן יותר כי זה מנסה להיות משהו. לא התחברתי.
כנ"לובכן נושא הפרק היה גזענות בהייטק ואני מרגישה שלא ממקומי להגיב ובעיקר לא נעים להגיד שזה היה קצת מתיש
קצת שמחתי אבל מזה שנוצר מצב מאוד לא נעים בינה ובין סיימון והוא כועס עליה... כי זה מנוגד לרעיון שהם יחזרו להיות יחד.מסכנה זואי כל דבר טוב שהיא מנסה לעשות חוזר אליה כבומרנג כי לא משנה מה היא תעשה זה לא בסדר.
לחלוטין חזרה אליהם.נחמד שהכל הסתדר אבל הרגיש לי קצת קל מידי. מצד שני אני מקווה שזהו לנושא הזה התמקדנו בסיימון יותר מידי, חזרה למקס וליף בבקשה.
כן, לא ממש אהבתי את השיר, אבל יותר התחברתי עם הרגש בשיר הזה.הכי אהבתי דווקא את השיר של טובין הפרק. אהבתי גם את השיחה שלו את זואי, ואת זה שבסוף הוא הוביל את השינוי. ובעיקר אבל את השיחה שלו בסוף עם ליף
אוקי, את לחלוטין רואה הומואים בכל מקום.אולסו האם טובין גיי? האם זה בעייתי מבחינתי להניח את זה על מי שרואה קוויר איי? כי הוא אמר שכל מיני "הוטיס" הגיבו לו ומשומה המוח שלי תרגם את זה כחתיכים אבל זה גם יכול להיות חתיכות אניוואי אם כן אני בעד טובין+ליף.
היה נחמד באמת לראות את מקס חזרה בעבודה. והיה נחמד לראות את היריבות שלו עם ליף.נחמד שמקס ומו הצליחו להוציא כסף מדני מייקל דיוויס. וגם היה כיף לראות את מקס שוב עובד עם כולם.
באמת מעצבןלאאאאאאאאאאאא יש עכשיו פגרה עד סוף מרץ למההההההה? אוף אני שונאת טלוויזיה אמריקאית
כן יש בזה משהו. עד כה עונה וחצי לא ראינו שהייתה לסיימון שום בעיה.- חשבתי על זה ונראה לי שהבעיה העיקרית שלי עם זה היא שמדברים על בעיית גזענות בחברה הזאת ונותנים כל מיני דוגמאות לזה. אבל אלו דברים שמספרים לנו עליהם ולא מראים לנו. זה היה מרגיש אמיתי יותר אם היו מראים את זה.
גם עם טובין זה בעיקר דברים שהוא מספר, רק הראו בדיחה אחת שהוא מקבל.
ממ נראה לי שהספינה הזאת כבר הפליגהקצת שמחתי אבל מזה שנוצר מצב מאוד לא נעים בינה ובין סיימון והוא כועס עליה... כי זה מנוגד לרעיון שהם יחזרו להיות יחד.
כן זה דווקא היה קצת נחמד.ואני לא מאמין שאני אומר את זה אבל היה מוזר לא לראות את המשפחה של זואי בכלל.
אוקי, את לחלוטין רואה הומואים בכל מקום.
אני לא יכול להצביע על שום דבר, אבל זכורה לי תחושה כללית מעונה 1 שטובין הוא מאוד סטרייט. ליף הוא זה שהיו לנו תהיות לגביו.
ואני די בטוח שגם סטרייטים רואים קוויר איי
חחחח כן. כשמקס מודיע לכולם שהם יקבלו הנחה ואז לליף "חוץ ממך אתה משלם מחיר מלא" וליף כזה "כמובן"היה נחמד באמת לראות את מקס חזרה בעבודה. והיה נחמד לראות את היריבות שלו עם ליף.
כן שירגע עם הצדיקות הזאת קח תכסף ותגיד תודה*מקס ממש מתעקש לא לקבל כסף מאף אחד. אחרי שהוא סירב לכסף מאביו הוא בקושי מסכים לקחת אותו מהמיליארדר הזה.
נראה לי גם וגם.ובמקרה הזה אני לא בטוח אם יש להאשים את המנהג הרגיל של הרשתות אלו לעשות פגרות
כי אני לא אתפלא אם היו להם הפסקות בצילומים בגלל הקורונה
אולי זו הסיבה שאבא שלו מעדיף לגור במלון.אולסו אני חושבת שנרמז שלמקס אכן יש דירה כשהוא הציע לאבא שלו לבוא אליו
מרגיש כאילו התסריטאים לו השקיעו יותר מדי ברעיון הזה לעלילה של מקס ומו.שאני עדיין מוצאת אותה לא כזאת גאונית.
השיר היה לי ממש מוזרמזל שזואי שם כי מקס שר NUMB
גם כאילו האבא היה תומך והכל. הוא לא מאמין ברעיון המטופש הזה ועדיין החליט לתמוך כלכלית ברעיון.בסוף אבא שלו מביא לו את הכסף אבל לא כי הוא מאמין בו ומקס מסרב.
רק אני רציתי שהוא יגיד I AM IRONMAN!!!ואז עובר לקלישאה הידועה של להפסיק נאום כתוב ולהגיד את מה שהוא באמת חושב שזה תמיד טיפה עצבן אות
באמת לא נצלו מספיק את ההזיה שלה.וגם חשבתי שיהיה מגניב אם בגלל הסמים הכוח שלה יעשה משהו יותר מטורף מזה שהיא עצמה תשיר - למשל שאיכשהו הכוח שלה יגרום לכך שאנשים אחרים באמת ישירו
גם זה וגם הקטע שההוא שכר את מגי רק כי רצה להתחיל איתה.אולי לא נחמד אבל באמת שזה מרגיש שדחפו כאן עלילת גזענות שלחלוטין לא קשורה או מתאימה לסדרה בגלל שזה נושא חם מהרגיל
דווקא אני לא אהבתי הפרק את הקטעים המוזיקליים.אבל רמת הקטעים המוזיקליים נראה לי טובה מהרגיל. (למרות שבכלל לא היה ליף)
אולי זו הסיבה שאבא שלו מעדיף לגור במלון.
לא נוח לו לישון בקרטון
בדיוקגם כאילו האבא היה תומך והכל. הוא לא מאמין ברעיון המטופש הזה ועדיין החליט לתמוך כלכלית ברעיון.
מרגיש לי שהאבא היה ממש בסדר בסיטואציה הזו.
הוא תומך בכך אך גם אומר לך את האמת המרה, והרי בשביל זה יש משפחה שלא יהיה מעצורים ביננינו
רק אני רציתי שהוא יגיד I AM IRONMAN!!!
מממ כן ולא. בכל זאת כל העונה הראשונה עסקה במחלה קשה ובאיבוד איטי וכואב של אבא ובאבל. זה לא נושא אקטואלי/פוליטי אבל זה לא בדיוק אסקפיזם שמח.לא אופייני לסדרה הזו לדבר על נושאים אקטואליים כל כך. בעיקר שצופים בה כדי להתרחק מהכל.
ממ כיוון שבויאודי יש עד פרק 5 אני מניחה שבשבוע הבא יביאו 6 ואז תהיי תקועה איתנו בפגרה.בתקווה שפגרה יס ידביקו עם קצב ארה"ב ואני אהיה בקצב של עדי וניק
אנחנו עוד לא יודעים איך הוא יגמור את הסדרה. אולי גם תהיה עוד עונה.ואני כבר חשבתי שאולי עקיבא לא יהיה עם ההיא וישאר לבד בסוף הסדרה. זה די מתאים לו.
האמת שרעיון יפה מאוד. אבל לא בטוחה אם החדשה היתה אוהבת את זה כל כך.לא הבנתי למה הוא לא צייר את שתי הנשים ביחד, כאשר ליבי מאחורה והיא מקדימה. תמונה יפה, לא?
אני כמובן לא יודעת למה התכוונו הכותבים, אבל זו מטאפורה למשהו וזה לא בהכרח הכוונה שהיא עצמה עולה בלהבות. זה יכול להיות למשל לייצג תשוקה שלו אליה. זה יכול לסמל את האופן שבו הוא "שורף לעצמו" את התקווה לאהבה החדשה הזו, לא יודעת, יכול לסמל כל מיני דברים.מסתבר שלראות את אשתו החדשה עולה בלהבות זה יפה יותר. למה היא נשרפה לא הבנתי. הסבר?
כן, אבל שים לב שיוסל'ה דווקא הלך איתה למרות ההתנגדות של גיטי. והוא הזכיר את זה בדייט אבל לא בקטע של "צריך להפרד", הוא דווקא רצה להמשיך. היא זאת שנרתעה מכך שאמא שלו לא מקבלת אותה וזה היה דיל ברייקר בשבילה.שוב הצחיק אותי כמה חשוב לחרדים הסכמה של ההורים. אני מדמיין את עצמי נמצא בדייט שלישי ואומר לבחורה שמאוד כיף לי להיות איתה אבל אמא שלי לא מסכימה אז צריך להיפרד.
כן, תראה... היא באמת התנגדה לשני הקשרים האלו שבסופו של דבר באוביקטיביות אנחנו יודעים שיש בהם אהבה אמיתית אז ההתנגדות שלה נראיית מעצבנת.חבל על שניהם, גיטי בעצמה טעתה עם חננה, היא יכולה להיות יותר מדי עקשנית.
בהחלט, הוא היה מרגש יותר בעונה הזאת.נתנו לו תפקיד עם חוויות יותר מעמיקות בעונה 3
אני זוכרת ששמעתי עליה, אבל לא זוכרת מה..התחלתי לראות Big Sky, לעוד מישהו יצא לראות?
נשמע באמת קשהואני כזה "אני צינית חסרת רגשות, לכו תנבחו על עצים אחרים" והם כזה "מה לא בא לך לבכות קצת?" ואז הפרק נגמר ואני הייתי מותשת.
אני רק זוכר שיש בה את ריאן פיליפהאני זוכרת ששמעתי עליה, אבל לא זוכרת מה..
תוכלי להזכיר לי?
אני רק זוכר שיש בה את ריאן פיליפה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.