דיוני סדרות #88

Lhuna3

Well-known member
ואם הבנתי נכון הבהירו שגברת קייסי היא לא מנותקת.
רגע, ממה הבנת את זה? אני לא הבנתי את זה.
אגב, הם לא עונים לאנשים אופטיקה ועיצוב כשהם שואלים אותם לגבי מה הם עושים בזיקוק מקרו מידע.
הם לא עונים פשוט כי הם נבוכים שהם לא באמת יודעים מה הם עושים, והם יודעים שהמעט שהם יודעים להגיד - שהם ממיינים מספרים לפי רגשות - לא ישמע הגיוני לאף אחד.
זה היה כל כך טוב כשהוא מציע להם לעבוד יחד וחשבתי שאולי באמת יראו איזושהי התנגדות למילצ'יק כשהוא הגיע, אבל לא. הם פשוט עוקבים אחריו. כל כך עצוב שהם לא עמדו כולם וסירבו. מה עוצר אותם?
אני גם נורא קיוויתי שהם יתנגדו ואולי אפילו יתקפו אותו, אבל הם עוד לא שם (חוץ מהאלי שבטח היתה מוכנה).
וגם מניחה שהם עדיין מפחדים במידה כלשהי.
מה לכל הרוחות כל כך משמעותי במארק שבשביל לחקור אותו היא צריכה ללכת ולהדריך את אחותו בהנקה?
אלוהים יודע, אני מרגישה כמו באפלה שהאינים שרויים בה בסדרה.
אני חושדת שאולי היוצרים רצו שנרגיש קצת כמוהם, ששום דבר לא נראה הגיוני והמון דברים חסרי פשר.
ואני ממש מוטרדת מזה שנשארו רק 2 פרקים לסיום ועוד לא ברור כמעט כלום.
יש לי תחושה שזה בעיקר יהיה כיף למי שיראה את כל העונות בבינג'.
כלומר שעונה 1 תסתיים במתח ואולי בלי להבהיר מספיק דברים?
אני גם חוששת מזה. מאוד.
אבל ברצינות - זה גם כיף לראות ככה סדרה כשיש לנו זמן לשבת ולדבר על כל פרק באופן נפרד.
מצד אחד נכון, אבל זה יותר מידי משגע אותי להשאר במתח כל שבוע.
עוד שבוע ועוד ראיון עם אדם סקוט (כמעט כתבתי מארק סקוט)
הפעם הרעיון עם ג'ימי קימל וארוך יותר - כמעט 17 דקות - אבל החלק שעוסק בסדרה הוא רק מ10:30
והסיבה ששמתי את זה הפעם בתוך תיבת הספוילר היא כי יש גם קטע מהפרק הזה.
חוץ מזה בראיון הם גם מדברים על תיאוריות מעריצים לגבי הסדרה. וכמונו, גם הם משווים את הסדרה לאבודים.
אוקיי אז אני חושבת שאני אדחה את הצפיה בזה לעוד שבועיים אחרי סוף העונה.
(מחר אני אצפה רק בחלק שלפני זה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוגה או לא עוגה?
ריאליטי בנטפליקס

ראיתי פרק 1 ואני לא מתכוונת להמשיך כי זה קטע נחמד אבל ממצה את עצמו מאוד מהר, והמנחה לא כזה מצחיק כמו שהוא חושב, אבל יש לי 2 הערות בכל זאת על הפרק.

הראשונה היא ספוילר לפרק: המתמודד שניצח בעצם רימה כי הוא שם סוכריות ג'לי (והרבה!) על אחד מהטאקוס האמיתיים כדי להטעות את השופטים, אז ברור שהם חשבו שזה העוגה אם הם לא ידעו שהוא יכול לעשות דבר כזה. וברור שאם 2 המתמודדות שנגדו היו חושבות שזה מותר אז הן גם היו עושות אותו דבר ומצליחות.
זה ממש עצבן אותי שלא היתה לזה שום התייחסות ופשוט קיבלו את הניצחון שלו.
הוא היה צריך להפסל בכלל.
ואם לשאר המתמודדים שיאפו בתוכניות הבאות יש שכל אז מעכשיו כולם יעשו ככה, וזה מטומטם.

השניה: אחרי הצפיה בזה העברתי לערוץ 12 ויש ראיון של מגיש חדשות עם מירי רגב, ושניהם עם החליפות המבריקות והאיפור החלק שלהם נראים לי כמו עוגה ובא לי שמישהו יעביר להם סכין באמצע ונראה את הקרם והסוכריות בפנים.
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון ואני מסכים לחלוטין עם כל מה שאמרת.
וברגע שהיה הדבר שציינת בספוילר אני ניחשתי שזאת הייתה הטענה שלך בספוילר. אבל אני מניח שאמרו לכולם שזה מותר כי זאת שעשתה את ההמבורגר אמרה שהיא הייתה צריכה לשים סומסום מזויף גם על הבורגרים האחרים. בכל מקרה אני מסכים שעכשיו כולם יוכלו לעשות משהו כזה ולנצח בזכות זה.

אגב, בקטע בסוף הייתי בטוח שהוא צריך לבחור את השק כסף האמיתי אז כשראו שזה עוגה חשבתי שהוא הפסיד. זה לא היה ברור - כלומר הוא רוצה את הכסף, אז לא הגיוני שהוא ירצה לבחור את הכסף?

מייקי דיי באמת לא טוב כל כך שם.
אני חוזר ואומר שניקול באייר צריכה להנחות את כל תוכניות הבישול של נטפליקס.
ובעניין הזה - מעניין אותי עד כמה המומחי האלו היו מצליחים בNailed It, כי שם יש הרבה הרבה פחות זמן להכין עוגה.
ועוד משהו - בשתי העונות האחרונות של Nailed It היה ברור שהם עובדים עם אילוצי קורונה. כל המתמודדים היו תמיד רחוקים אחד מהשני וגם השופטים היו רחוקים אחד מהשני כמה שאפשר. כאן כבר נראה שאין שום נהלי קורונה כי כולם צמודים זה לזה. אז אני תוהה אם העונה הבאה של Nailed It תחזור להיות כמו בעבר.

בכל מקרה אין לי כוונה להמשיך עם התוכנית הזאת.

מילי08

Well-known member
שבוע שבר ראיתי UPLOAD 2 אבל לא הספקתי כמובן לכתוב.
הסדרה הזאת היא פשוט ממתק.
משעשעת מאוד, העיסוק בנושאים דרמטיים מוגש בצורה כנה ולא כבדה, כל הדמויות מאוד מעוררות אמפטיה והם מצליחים לעורר דיון בשאלות מוסר. בקיצור, מקסימה וחכמה.
לא הבנתי משהו... האנשים העניים שנרשמים לפרייונד כאילו הולכים למות כבר עכשיו ולעלות לשם? זה הקטע? שבגללו כ"כ דחוף להם לעצור את זה? כי אז אוכלוסיה גדולה של עניים ימותו מיד? כי חשבתי בהתחלה שפשוט נרשמים כדי שבעת המוות יהיה להם את הביטוח שיהיה להם לאן לעלות. אבל ממה שאמא של נייתן אמרה לאחיינית בתור נראה כאילו היא כבר הולכת למות8-*
עכשיו כשאת אומרת את זה, גם אני לא מבינה. אני חשבתי שהם רוצים למנוע מהעניים את האפשרות לעלות לענן כדי שלא יוכלו להשתתף בבחירות.
אוי אלוהים אינגריד שמישהו יעזור לה היא משוגעת ופתטית:-( היה משעשע אבל הפרק עם הילד שגדל מהר.
היא באמת מטורפת אבל אני חושבת שהצלחנו לראות שזה נובע מצורך בסיסי שלה להיות נאהבת, והיא מנסה להשיג את זה בכל מחיר. לדעתי בגלל שהיא גדלה כילדה עשירה היא באמת חושבת שהכל ניתן לקנות בכסף, וזה בדיוק מה שהיא עושה עם ניית'ן.
לגבי הילד, לא הבנתי למה בעצם אצלה הוא גדל מהר. הייתי חושבת שזה יהיה הפוך בגלל שהיא לא ידעה לטפל בו אז הוא יישאר תינוק לאורך זמן.
הטכנולוגיה העתידנית סופר מגניבה וגם מחרידה. למשל זה שהם יכולים לראות חלומות ומחשבות וגם לקבל בעלות עליהם WTF??
אני מקווה שהטכנולוגיה הזאת של העלאה לא תתקיים במציאות לעולם זה יותר רע מטוב בסופו של דבר.
ממש. וזה מה שיפה בסדרה הזאת כי הם באמת התייחסו לשאלות אתיות של גבולות מוסריים של טכנולוגיה
ואמנם הטכנולוגיה בחלקה מזעזעת אבל האנרכיסטים לצד השני גם מעצבנים כמובן.
כן. לדעתי בכוונה עשו אותם מעצבנים כדי שלא נרצה שנורה תהיה עם הבחור ההוא..
היה מאד חמוד שנורה ונייתן יכלו להיות ביחד במציאות סופסוף אבל לאדעת ציפיתי שהם יתרגשו יותר מלגעת אחד בשניה במציאות.
היה מהמם! דווקא התרגשו ויש להם כימיה מעולה (טוב, רובי אמל. איך אפשר שלא) והם סופר חמודים.
גם אהבתי שלא משכו יותר מידי את הדרמה של ההיעלמות שלהם.
אוקי ומה הסוף עכשיוווווווווווווו בחייאת עכשיו עד שתהיה עוד עונה נראה לכם שאני אזכור משהו?? סעמק.

ממש מבאס! אני לא זכרתי בכלל איך העונה הראשונה נגמרה.
עדיין לא ברור לי אם החשיפה שהם עושים את זה בשביל לזכות בבחירות תשנה משהו בשביל רוב האנשים. כלומר אם הפריונד הוא באמת הדבר האמיתי, אז מה אכפת להם אם הם זוכים בחיי נצח דיגיטליים בכל מקרה.
נכון. אבל נראה שיהיה שם משהו
בל זה גם היה עצוב. וזה שהוא חשב שבסוף היא נתנה לו את השם נואה היה חמוד.
היה נורא הזוי שהיא חיה חיים כפולים ככה. ונייתן אידיוט לחלוטין שהוא חשב שהיא סתם לפעמים יושבת בשקט ולא מגיבה.
גם אהבתי את זה שהיום שהיא שכרה מישהי להחליף אותה היה היום היחיד שנייתן נהנה לבלות איתה.
|כן| להכל.
מגניב שה AI קלט אותה
היה גם מצחיק איך כשהפסיכולוגית מגלה שאינגריד רוצה ילד אז היא צועקת את זה לכולם במרד בתור כזה דבר מצחיק.
(אם כי עכשיו כשאני כותב את זה זה גם נראה לי דבר די נוראי שהיא עשתה)
כן וכן. אינגריד אמנם הביאה את זה על עצמה אבל זה מעשה מגעיל.
מצד שני, זה מראה שוב כמה הם לא מבינים את הבעייתיות בעבודה שלהם ובחדירה המסיבית לפרטיות של אנשים, גם אם הם כבר לא אנשים פיזיים אלא רק בענן.
הקטע שיכולים לקרוא להם מחשבות זה בהחלט רע. אם כי זה יצר סצנות מצחיקות.
למשל כשרובי מנסה לא לחשוב בקול ליד נורה :-D
וככה גם גילינו שהזקן הוא באמת מניאק מרושע.
היה רגע בסעודה שאינגריד אירגנה, שחשבתי שיש בו (בזקן) איזה פן שלא ראינו ושיש הגיון בבחירות שלו. למשל כשהוא העלה את השאלה למה לאכול בני אדם זה רע אבל לאכול בעלי חיים לא, או איך שלא ניסחו את זה שם. אני באמת חשבתי שהוא עושה דברים בהפוך על הפוך ובסוף נגלה שהוא דווקא בצד של הטובים.
הקטע שאלישה הפכה בסוף את החלומות של לוק למשהו כמו תוכנית לילדים בגיל הרך היה גדול.
:-D ואפילו הוא נהנה מזה!
גם איכשהו ציפיתי שנראה מזה יותר.
כולה פרקים של חצי שעה. אי אפשר לבזבז זמן על התרגשות והיסוסים
אבל אז אחרי שנייתן נעלם נראה שטינזלי פשוט יוצרת אותו מחדש לפי העידכון האחרון שלו.
כן! וזה הולך ליצור לנו כנראה שני ניית'ן שזה נהדר אבל ייצור בלאגן
אז נראה לי שעכשיו יהיה לנו את נייתן בעולם האמיתי (לפחות עד שהראש שלו בטח יתפוצץ) וגם בעולם הדיגיטלי, אבל אולי שם בלי כל הזכרונות שלו (לפחות לא של הזמן שהוא חזר להיות חי).
אוי, נכון... :-(
היה נראה שיש עלילת משנה שבה איש הAI (הג'ינג'י) מתחיל לקבל קצת יותר מודעות לרגשות. הוא מתעניין בעולם שבחוץ, הוא מדבר על רגשות. זה נראה לי התחיל כשטינזלי חיבקה אותו, אבל אז באופן מפתיע המשיך בעיקר בקשר שלו עם אינגריד כשהוא חיבק אותה ואחר כך כשהוא הבין בעצמו שהיא לא באמת מתה (לא ברור לי איך האחרים שם לא הבינו).
נכון. אולי רוצים להראות שיש תהליכים שקורים גם מהצד השני. אגב, ידעת שהשחקן הוא הבן של גרג דניאלס (יוצר הסדרה)?
עלילת המשנה עם השוטר שחוקר את המוות של הזה במעלית כאילו קצת הפסיקה כמה פרקים לפני הסוף. או לפחות לא הגיעה לשום מקום.
בעצם במיוחד מוזר שהשוטר לא פשוט דיבר עם האדם שנרצח, לאור זה שגילינו שהוא גם הועלה דיגיטלית לאחר מותו.
זה ממש נעלם, אבל בטח יחזור בהמשך
למשל לא הרגשתי שראינו את נורה ומתאו נפרדים. היה להם ריב ואז פעם הבאה שאנחנו שומעים היא מתייחסת אליו בתור האקס שלה.
נכון אבל לא הרגשתי שזה חסר
לא הלכו לשום מקום עם הקטע של קריאת המחשבות. זה שהם פרצו למערכת של האיש הזה לא מרגיש כמו סיבה שהוא יבטל את זה לחלוטין.
לא ציפיתי שיטפלו בהכל כי זאת עונה קצרה. לדעתי זאת אקספוזיציה להמשך
למה בכלל נייתן הציע שלוק ואלישה גם יבואו איתם לסיור בניו-יורק כשהוא ידע שהם הולכים במשימה סודית. כל הקטע שאלישה הסיחה את דעתם ואז בסוף נעלבה (וגילתה דברים שעדיף שהיא לא תדע) היה מיותר לחלוטין.
גם אני לא הבנתי את זה בכלל
אגב, הצליחו להסתדר עם זה שהילד מהעונה הראשונה גדל על ידי כך שהסבירו שאמא שלו יכלה לקנות לו רק שדרוג גיל חלקי. אבל הוא הופיע לקטע כזה קצר של רק פרק אחד שזה מיותר שבכלל החזירו אותו.
חח, לא חשבתי על זה
נהה זה היה קולבאק נחמד
|כן|
האמת לא הבנתי איך זה עבד לה בכלל כאילו העובדים פשוט חשבו שהיא מתה? זה תהליך שונה לגמרי לא הבנתי איך זה הולך8-*
וואי נכון, גם אני תהיתי איך אף אחד אחר לא שם לב. הרי היא אמורה להיקלט במערכת או משהו. אלא אם כן היא שיחדה את אנשי הצוות של המחשבים
מזכיר לי גם שלא הבנתי איך עובדות נשיקות, איך זה עובר ב VR אם אין כלום על הפה? הרי כדי להרגיש מגע בכל חלק אחר צריך את החליפה הזאת.
חח נכון
לגמרי רע. דבר ראשון בכללי אנחנו צריכים ללמוד לשחרר אחרי המוות, אף אחד לא צריך חיי נצח.
איימן טו דאת!!!
ממה שהבנתי לפי מה שהיא אמרה בשלב מסוים, היא שילמה במיוחד כדי שרוב העובדים יחשבו שהיא באמת אחת המתים שהגיעו לשם. אבל בהנהלה גבוהה האנשים כן ידעו שהיא לא באמת מתה.
לא זכרתי שזה נאמר אבל הגיוני
אוי, ומזכיר לי שהיא האריכה את הלשון... :sick:
חחח איזה דבר מטופש לעשות
חיי נצח באופן דיגיטלי זה נראה לי פתרון אלגנטי שפותר את הבעיה הזאת.
גם לא מדויק, כי זה דורש משאבים פיזיים מאוד גדולים ועשוי להפוך להיות גורם אנטי סביבתי משמעותי. זה ייצור יותר נזק מתועלת ולא באמת יפתור בעיות אקולוגיות
פשוט כמו שדובר בתוכניצת אחרת - צריך לתת לאנשים שם את האופציה למות באמת כשהם רוצים.
זה לגמרי מתכתב עם התוכנית ההיא
יש משהו רע בסיסי בלחיות לנצח וזה שגם ככה יש לנו כמין האנושי בכללי יותר מידי תחושת מגלומניות עליונות על כל דבר אחר בטבע ואנחנו צריכים להרגע, בטח לא להוסיף לזה חיי נצח.
נכון!!! אוף, מעצבן שהרוב לא מבינים את זה. זה סוג של ביצה ותרנגולת. אנחנו חושבים שמגיע לנו יותר כי אנחנו בני אדם תבוניים, ואנחנו בני אדם תבוניים אז חושבים שמגיע לנו יותר. משהו כזה. לא מצליחה לנסח את עצמי

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
הסיפור הסודי של פגי נחשף סוף סוף. לא שערורייתי נורא, אבל בהחלט עצוב נורא. אם כי זה לחלוטין מרגיש כמו סוג הדברים שבהם בסוף אנחנו מגלים שהתינוק לא באמת מת, אלא האבא שלה שילם כדי שיגידו לה שהוא מת. אז אני מקווה שהיא תמצא אותו.
|כן|
אני בשוק שאגנס באמת לא פיטרה את ארמסטרונג רק כי אין לה כוח להתרגל למשרתת חדשה שלא מכירה את ההעדפות שלה. (אבל זה אולי מסביר למה היא גם לא פיטרה את באניסטר).
אז עכשיו פגי עזבה וזה נורא חבל. אבל אני לא מאמין שלא נראה אותה יותר. אם כי זה יהיה מוזר כשהיא לא גרה שם.
חח, כן.. זאת סיבה מאוד אקראית. אבל יכול להיות שזה דרכה לומר להם שהיא כן מעריכה אותם ורוצה שהם יישארו לעבוד אצלה.
מה שכן, ארמסטרונג הפתיעה אותי לרעה. ידעתי שהיא מניאקית אבל לא חשבתי שהיא תקרא את המכתב. למרות שיכולתי לנחש את זה כשהיא התנדבה לקחת את המכתב בעצמה. זה דבר מאוד נבזי לעשות
את טרנר לשמחתי לא ראינו בכלל.
לא חסרה לי בכלל
וגילינו שג'ק (המשרת הצעיר) הולך לבקר את הקבר של אמא שלו.
מה שלא הבנתי זה למה עכשיו פתאום הוא נזכר ללכת ואיך זה שלא שמו לב לזה בשנים קודמות. הרי האבא מת כבר כמה שנים לפחות וג'ק אמר שהוא עולה לקבר שלה מאז שהאב מת. אלא אם כן עד עכשיו לא ייחסו לזה חשיבות כי הוא היה "חסר ערך" במערך המשרתים עד עכשיו וגם לא היתה לו מושא אהבה. גם היה מטופש שהיא עקבה אחריו ממש לתוף הבית קברות, כי אפשר היה להבין לאן הוא הולך כשהוא היה בכניסה לשם והיא היתה יכולה לחכות בחוץ ואז להיתקל בו במקרה.

* אגב, הערה על המשחק - השחקנים היותר מבוגרים בסדרה מצליחים להעביר לי את המעמד שלהם ואת התקופה. כל השחקנים הצעירים עושים עבודה פחות טובה. הם מודרניים מידי בהבעות שלהם, ביציבה שלהם וכו'. וזה משהו שאני רואה בהרבה תכנים היסטוריים ודי מפריע לי.
* והערה נוספת. מכל השחקניות שבחנו, באמת חשבו שהבת של מריל סטריפ הכי מתאימה? כי היא חסרת גוון. היא לא מביאה כלום לדמות חוץ מחיוכים חמודים.

הבעיה המשפטית של מר ראסל נפתרת בדרך מקרה על ידי מריאן שאפילו לא יודעת שהיא עשתה משהו מיוחד כשהיא החזירה את הארנק של הסטנוגרפית של מר ראסל וטעתה בשם שלה.
לא ידעתי מה יהיה, אבל היה צפוי שיקרה נס ברגע האחרון
חלק גדול מהדמויות מגיעות לניופורט.
אוסקר שם ממשיך בניסיון שלו לחזר אחרי גלדיס, אבל אז מגיע גם ג'ון אדמס שעושה אותו דבר, כנראה רק בשביל להרגיז את אוסקר. אבל נראה שהוא מצליח יותר ממנו.
כן! ממש שמחתי בשביל ג'ון אדמס ואני גם מקווה שהוא זה שיזכה בליבה של גלדיס. המניע שלו שונה ופחות אגואיסטי מזה של אוסקר
מר מקאליסטר לוקח את אורורה וגברת ראסל לראות את הבית של גברת אסטור שאמורה להגיע רק למחרת. אבל אז היא מגיעה יום מוקדם באופן מפתיע. ובגלל שזה יהיה נוראי אם היא תגלה שהוא הביא לבית שלה את גברת ראסל אז הם מבריחים אותה החוצה דרך אזור המשרתים. נראה לי שהעלבון של כל זה יושב חזק מאוד על גברת ראסל. אם כי מה היא יכולה לעשות?
לא היה ברור מלכתחילה למה הוא לקח אותה בלי אישור. הסצינה של העלבון היה לדעתי כדי להראות את ההבדל בין אדונים ומשרתים
שמשהו שם לא מספיק טוב, בטח ובטח אם אני משווה לדאונטאון אבי, יש בסיפור את כל החומרים הנכונים ובכל זאת זה לא זה....אולי זה הבימוי , העריכה...אבל גם אתמול סיימתי את הפרק ועשיתי מן בהההה, כאילו שעמום למרות כל הארועים הגדולים בפרק.
לא ראיתי דאונטאון ואני פחות חובבת סדרות כאלה, אבל כן - היא לא מתרוממת. גם אני סיימתי את הפרק בתחושת שיעמום
אוקיי, כולם מודעים לזה שהמסיבה של גלדיס תראה כאילו היא מתוך הקיץ של אביה?
:-D
ותר מפתיע התגובה האמפתית שלה כלפי פגי, כאילו מצד אחד היא שמרנית נורא ומתנשאת אבל בתוך תוכה היא אדם טוב בצורה קצת מעוותת.
גם אני חשבתי על זה
ואני גם חושבת שזה נכון לדמות שלה. היא אישה טובה בפנים, אבל לא קדושה שתקריב משהו מהנוחות או המעמד שלה.
אני אוהבת שיש בה כמה צדדים, חיוביים ושליליים, וככה היא לא הקלישאה המוחלטת של העשירה השמרנית אבל גם לא ההיפך - קלישאה של זאת שעושה תמיד את הדבר הנכון. ככה היא אמינה ומציאותית יותר.
|כן|

מילי08

Well-known member
תמותי את, אני אזכור אותך (את יודעת לזמן מוגבל)
חוץ מזה חיי נצח זאת הדרך היחידה שיהיה לי סיכוי להשלים את כל הסדרות שאני רוצה לראות.
:-D :-D
אני ממש ממש ממש מופתע לטובה מהסדרה הזו
וואלה. הייתי בטוחה שזאת תהיה נפילה
ומסתבר שאימהות הודיות זה הגרסה המזרח אסייתית לפולניות.
:-D אמא פולנייה זה אופי
השניה: אחרי הצפיה בזה העברתי לערוץ 12 ויש ראיון של מגיש חדשות עם מירי רגב, ושניהם עם החליפות המבריקות והאיפור החלק שלהם נראים לי כמו עוגה ובא לי שמישהו יעביר להם סכין באמצע ונראה את הקרם והסוכריות בפנים.
:-D :-D

מילי08

Well-known member
עוד כמה הספקים משבוע שעבר
אלים אמריקאיים עונה 1
סדרה מוזרה, ואיטית ושונה אבל מעניינת ומעוררת שאלות כמו שניל גיימן יודע לעשות.
הבנתי שיש שינויים קלים בקאסט של עונה 2 בגלל שהחליפו שואו ראנר או משהו וחבל, כי ג'יליאן אנדרסון נפלאה כתמיד והיה גם כיף לראות את קריסטין צ'נוות שלא מקבלת מספיק במה.

ראיתי גם את Living with yourself כי נטפליקס הראה לי כמה פעמים טריילר , ואמרתי לעצמי שפול ראד אז למה לא. אבל לא. פול ראד לא הצליח להציל את הסדרה.
קצת בדומה ל UPLOAD ששואלת שאלות על קידמה וטכנולוגיה, גם פה יש שאלה כזאת. אבל במקום לגעת בשאלות הפילוסופיות שיכולות לעלות, הם דשדשו בבנאליות וקפצו מנושא לנושא.
מערכות היחסים לא היו ברורות. התהליכים של הדמויות לא היו עמוקים. שאלת היסוד של הסדרה בכלל לא נידונה לטוב ולרע. אפילו לא ברור מה הז'אנר שלה. היא קומדיה? קומדיה שחורה? אימה? דרמה?
פספוס גדול

אבל אתמול ראיתי את what's your number בהמלצת אפרת ועדי וזאת היתה בחירה טובה לסיים איתה את הסופ"ש. מאוד מצחיקה וכמה אורחים מהממים, איזה כיף! גו'אל מקהייל, אנדי סמברג (לרגע קצר מידי), אנתוני מאקי (רזה יותר!) וכריס פראט (אבל האנטי כלפיו הגיע גם אלי והיום הוא לא מספיק מעניין אותי)
ועדי, זה לא רק כריס אוונס שמתנגד לבגדים כאן. גם אנה פאריס מתכחשת להם :-D .
הקטע הוא שכנראה זה באמת שודר בטלוויזיה שבוע שעבר או משהו כי אני זוכרת שראיתי את החלק של סוף המשחק כדורסל הזוגי שלהם, עם השמלה התלויה על הסל.
אז הסרט ממש מצחיק וחמוד אבל גם קצת עיצבן אותי. מצד אחד שוב יש כאן את התמה של האשה שמצליחה להכניע את הגבר הפרפר ועד שהוא מצא אותה הוא שכב עם כל העולם. ומצד שני, האשה שנחשבת כזונה כי היא שכבה עם 20 גברים (לעומת ה 300 ומשהו של הגבר). עכשיו, הם מנסים כאילו להראות שהם מתקדמים וזה לא באמת האישיו ולא מעניין אותם, אבל בתכלס כל המהות של הסרט היא לא לעבור את ה 20 גברים כי זה מוגזם ואף אחד לא ירצה אותך. ואפילו גילינו שהיא לא עברה את ה 20 כי האחרון התקשר משום מה ואמר לה שהם לא שכבו. המוסר הכפול מאוד בולט כאן.

lemon lyman

Well-known member
אבל אתמול ראיתי את what's your number בהמלצת אפרת
אני מבקשת זה ג'ולס :rolleyes: :-P:
וזאת היתה בחירה טובה לסיים איתה את הסופ"ש. מאוד מצחיקה וכמה אורחים מהממים, איזה כיף!

גו'אל מקהייל,
:sick: (רק לסצנות איתו לא לאדם עצמו)
אנדי סמברג (לרגע קצר מידי)
מתי הוא היה ? כבר הספקתי לשכוח
, אנתוני מאקי (רזה יותר!)
אני לא מכירה אותו (חוץ ממה שאתם פה כותבים עליו )אז תהיתי לעצמי אם זה הוא או לא
ושכחתי לבדוק וכן עדי |חזיר| ראיתי שאת כבר כתבת את זה אבל שכחתי להגיב את זה שאת כתבת את זה |פנים|
וכריס פראט (אבל האנטי כלפיו הגיע גם אלי והיום הוא לא מספיק מעניין אותי)
אני רק אהבתי את הקטע שבמציאות הם היו זוג באותו זמן או שבעצם בסרט הזה הם רק הכירו ?|תוהה|
ואי הקטע שהיא ירדה יחפה היה כל כך מעיק ומהסצנה הזאת לא יכולתי לסבול אותה

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
עכשיו כשאת אומרת את זה, גם אני לא מבינה. אני חשבתי שהם רוצים למנוע מהעניים את האפשרות לעלות לענן כדי שלא יוכלו להשתתף בבחירות.
להפך, הם כן רוצים שהעניים יעלו בהמוניהם לענן כי העלאות לא רשאיות להצביע, ואז עניים לא יוכלו להשתתף בבחירות. אבל נניח הם נרשמים עכשיו לפריונד זה לא אומר שהם מתים מיד, כלומר יקח זמן עד שהם ימותו ולא יוכלו להצביע בבחירות, ואז לא הבנתי מה הדחיפות. לפי מה שהבנתי מהלחץ שלהם פלוס השיחה של אמא של נייתן עם האחיינית זה שכל העניים הולכים למות ולעלות מיד וככה בבת אחד הרבה עניים ימחקו וזה ישפיע על בחירות קרובות כלשהן.

לגבי הילד, לא הבנתי למה בעצם אצלה הוא גדל מהר. הייתי חושבת שזה יהיה הפוך בגלל שהיא לא ידעה לטפל בו אז הוא יישאר תינוק לאורך זמן.
אני חושבת שבכל פעם שהיא שמה אותו להרדמה בלחיצה על כפתור זה גרם לו לגדול.

מצד שני, זה מראה שוב כמה הם לא מבינים את הבעייתיות בעבודה שלהם ובחדירה המסיבית לפרטיות של אנשים, גם אם הם כבר לא אנשים פיזיים אלא רק בענן.
|כן|

גם לא מדויק, כי זה דורש משאבים פיזיים מאוד גדולים ועשוי להפוך להיות גורם אנטי סביבתי משמעותי. זה ייצור יותר נזק מתועלת ולא באמת יפתור בעיות אקולוגיות
|כן|לא חשבתי על זה אבל נכון. זה דורש כוח חישוב עצום וחוות שרתים עצומות שרק יגדלו שהן בעצמן נזק.
אגב גרמת לי לחפש מה יותר אקולוגי - שריפה או קבורה. בטח גוגל חרד לשפיותי עכשיו:-D כנראה שהתשובה היא קבורה ירוקה שאם הבנתי נכון זה ישר לאדמה ואז מתכלים, כאילו בלי ארון וחומרי שימור וכאלה, כי גם האדים מהשריפה לא כ"כ אקולוגיים. עכשיו אני לא זוכרת אבל ביהדות ככה קוברים במילא לא? אין לנו ארונות וזה?

נכון!!! אוף, מעצבן שהרוב לא מבינים את זה. זה סוג של ביצה ותרנגולת. אנחנו חושבים שמגיע לנו יותר כי אנחנו בני אדם תבוניים, ואנחנו בני אדם תבוניים אז חושבים שמגיע לנו יותר. משהו כזה. לא מצליחה לנסח את עצמי
|כן||כן||!|

אבל אתמול ראיתי את what's your number בהמלצת אפרת ועדי וזאת היתה בחירה טובה לסיים איתה את הסופ"ש
יאיי!

כן, אבל מזה פחות אכפת לי:-D

וכמה אורחים מהממים, איזה כיף! גו'אל מקהייל, אנדי סמברג (לרגע קצר מידי), אנתוני מאקי (רזה יותר!) וכריס פראט (אבל האנטי כלפיו הגיע גם אלי והיום הוא לא מספיק מעניין אותי)
חח כן! והאחרון בטלפון זה נראה לי הקול של טום ממחלקת גנים ונוף.
מצד אחד שוב יש כאן את התמה של האשה שמצליחה להכניע את הגבר הפרפר ועד שהוא מצא אותה הוא שכב עם כל העולם. ומצד שני, האשה שנחשבת כזונה כי היא שכבה עם 20 גברים (לעומת ה 300 ומשהו של הגבר). עכשיו, הם מנסים כאילו להראות שהם מתקדמים וזה לא באמת האישיו ולא מעניין אותם, אבל בתכלס כל המהות של הסרט היא לא לעבור את ה 20 גברים כי זה מוגזם ואף אחד לא ירצה אותך. ואפילו גילינו שהיא לא עברה את ה 20 כי האחרון התקשר משום מה ואמר לה שהם לא שכבו. המוסר הכפול מאוד בולט כאן.

לגמרי, כאילו אני תמיד מזהירה שהוא דבילי כי הפרמיס שלו בעייתי עם השטות הזה של אויואוי אסור לי לשכב עם יותר מ20 גברים כי אז אני זונה, החלקים האלה בסרט תמיד מעצבנים אותי.
אבל אני עדיין אוהבת אותו כי אני סאקרית של רומקום מהסוג הזה של שני אנשים שממש גרועים במערכות יחסים, שמתחברים בקטע חברי בלבד, ואז מתאהבים דווקא כי הם לא מנסים להרשים את השני אז הם לא מסתירים כלום ולא עושים הצגות ואז מתאהבים באדם האמיתי. וכי כריס אוונס|מאוהב|

:sick: (רק לסצנות איתו לא לאדם עצמו) [גואל מקהייל]
חחח באמת הסצנות איתו מגעילות קצת למרבה הצער.

מתי הוא היה ? כבר הספקתי לשכוח [אנדי סמברג]
אחד האקסים בפלשאבקים.

איזה קטע?

Aranel Nenharma

Well-known member
להפך, הם כן רוצים שהעניים יעלו בהמוניהם לענן כי העלאות לא רשאיות להצביע, ואז עניים לא יוכלו להשתתף בבחירות. אבל נניח הם נרשמים עכשיו לפריונד זה לא אומר שהם מתים מיד, כלומר יקח זמן עד שהם ימותו ולא יוכלו להצביע בבחירות, ואז לא הבנתי מה הדחיפות. לפי מה שהבנתי מהלחץ שלהם פלוס השיחה של אמא של נייתן עם האחיינית זה שכל העניים הולכים למות ולעלות מיד וככה בבת אחד הרבה עניים ימחקו וזה ישפיע על בחירות קרובות כלשהן.

|כן|

|כן|לא חשבתי על זה אבל נכון. זה דורש כוח חישוב עצום וחוות שרתים עצומות שרק יגדלו שהן בעצמן נזק.
אגב גרמת לי לחפש מה יותר אקולוגי - שריפה או קבורה. בטח גוגל חרד לשפיותי עכשיו:-D כנראה שהתשובה היא קבורה ירוקה שאם הבנתי נכון זה ישר לאדמה ואז מתכלים, כאילו בלי ארון וחומרי שימור וכאלה, כי גם האדים מהשריפה לא כ"כ אקולוגיים. עכשיו אני לא זוכרת אבל ביהדות ככה קוברים במילא לא? אין לנו ארונות וזה?

|כן||כן||!|

יאיי!

כן, אבל מזה פחות אכפת לי:-D

לגמרי, כאילו אני תמיד מזהירה שהוא דבילי כי הפרמיס שלו בעייתי עם השטות הזה של אויואוי אסור לי לשכב עם יותר מ20 גברים כי אז אני זונה, החלקים האלה בסרט תמיד מעצבנים אותי.
אבל אני עדיין אוהבת אותו כי אני סאקרית של רומקום מהסוג הזה של שני אנשים שממש גרועים במערכות יחסים, שמתחברים בקטע חברי בלבד, ואז מתאהבים דווקא כי הם לא מנסים להרשים את השני אז הם לא מסתירים כלום ולא עושים הצגות ואז מתאהבים באדם האמיתי. וכי כריס אוונס|מאוהב|

חחח באמת הסצנות איתו מגעילות קצת למרבה הצער.

אחד האקסים בפלשאבקים.

איזה קטע?
ואיי עשיתן לי חשק לראות את הסרט.
למרות שתמיד חשבתי שהוא דבילי וכל מה שכתבתן עליו

didalf

Well-known member
הוא אכן דבילי. אבל חמוד. ואני אוהבת כאלה.
וגם...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא חשבתי על זה, אבל זה באמת הסבר הגיוני.
ממש מבאס! אני לא זכרתי בכלל איך העונה הראשונה נגמרה.
בשביל זה אלוהים יצר ריקאפים
היה רגע בסעודה שאינגריד אירגנה, שחשבתי שיש בו (בזקן) איזה פן שלא ראינו ושיש הגיון בבחירות שלו. למשל כשהוא העלה את השאלה למה לאכול בני אדם זה רע אבל לאכול בעלי חיים לא, או איך שלא ניסחו את זה שם. אני באמת חשבתי שהוא עושה דברים בהפוך על הפוך ובסוף נגלה שהוא דווקא בצד של הטובים.
הוא אמר שזה נראה לו לא הגיוני שמותר לאכול דולפינים כשיש להם רמת אינטליגנציה של ילד בן 5, אבל אסור לאכול ילד בן 5.
ויש בזה הגיון מסוים כמובן, אבל אפשר בקלות לטעון שהסיבה היא שילד בן 5 גדל להיות בן אדם עם אינטליגנציה של בוגר.
באופן כללי באופן כללי כל זה שאנחנו אוכלים חיות אחרות מגיע מזה שכל מין של טורף אוכל חיות אחרות. זה שאנחנו אומרים לעצמנו שזה בסדר בגלל שהם לא בעלי מודעות או אינטליגנציה כמונו זה סתם תירוץ.
כן! וזה הולך ליצור לנו כנראה שני ניית'ן שזה נהדר אבל ייצור בלאגן
אני מניח שזה בעולם האמיתי ימות בדרך זאת או אחרת (כאשר הדרך הצפויה היא שהוא ימות כי המוח שלו בערך יתפוצץ בשלב מסוים כמו שהוא ידע שיכול לקרות)
נכון. אולי רוצים להראות שיש תהליכים שקורים גם מהצד השני. אגב, ידעת שהשחקן הוא הבן של גרג דניאלס (יוצר הסדרה)?
מגניב, לא ידעתי את זה.
לא ציפיתי שיטפלו בהכל כי זאת עונה קצרה. לדעתי זאת אקספוזיציה להמשך
מי אמר להם לעשות עונה קצרה? ומי אמר להם לעשות פרקים קצרים?
אני תמיד שוכח שפעילות מחשב מסיבית גם גורמת לנזק סביבתי.
אבל מה לגבי עתיד שבו יצליחו ליצור אנרגיה ירוקה באופן מלא (תכלס זה לא ברור עד כמה זה קשה או פשוט נוגד את האינטרסים של תאגידים ענקיים שיפתחו את זה באופן מלא)
או האם הכי אקולוגי זה פשוט לא למות לעולם...
*אגב, ביהדות באמת קוברים רק עם תכריכים, אבל עד כמה שידוע לי חילונים קוברים עם ארון. לפחות בבית קברות שלנו.
אבל שאלה מעניינת היא גם מה לגבי קבורה בקומות.
אני לא יכול לדבר בשביל שאר המין האנושי, אבל מבחינתי זה לא עניין של "מגיע לי יותר" אלא עניין של "אני יכול להשיג יותר כדי שהחיים שלי יהיו טובים יותר".
ואני חושב שכל חיה הייתה עושה את זה אם הייתה לה יכולת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חח, כן.. זאת סיבה מאוד אקראית. אבל יכול להיות שזה דרכה לומר להם שהיא כן מעריכה אותם ורוצה שהם יישארו לעבוד אצלה.
מה שכן, ארמסטרונג הפתיעה אותי לרעה. ידעתי שהיא מניאקית אבל לא חשבתי שהיא תקרא את המכתב. למרות שיכולתי לנחש את זה כשהיא התנדבה לקחת את המכתב בעצמה. זה דבר מאוד נבזי לעשות
לא יודע למה זה הפתיע אותך, עד כה ראינו עד כמה היא נבזית ורעה.
אני כן שמח שראינו גם משהו מהחיים שלה ככה שראינו שגם לה יש חיים קשים. לא שזה תירוץ, אבל זה כן עושה אותה יותר מרעה חסרת עומק.
מה שלא הבנתי זה למה עכשיו פתאום הוא נזכר ללכת ואיך זה שלא שמו לב לזה בשנים קודמות. הרי האבא מת כבר כמה שנים לפחות וג'ק אמר שהוא עולה לקבר שלה מאז שהאב מת. אלא אם כן עד עכשיו לא ייחסו לזה חשיבות כי הוא היה "חסר ערך" במערך המשרתים עד עכשיו וגם לא היתה לו מושא אהבה. גם היה מטופש שהיא עקבה אחריו ממש לתוף הבית קברות, כי אפשר היה להבין לאן הוא הולך כשהוא היה בכניסה לשם והיא היתה יכולה לחכות בחוץ ואז להיתקל בו במקרה.
הוא דווקא הסביר שהוא שם פרחים על הקבר של אמא שלו כל שבוע בחודש של היום הולדת שלה.
לא ידעתי מה יהיה, אבל היה צפוי שיקרה נס ברגע האחרון
אני דווקא ציפית יותר שמר ראסל יאלץ לשחד אנשים או משהו בשביל לצאת בשלום
כן! ממש שמחתי בשביל ג'ון אדמס ואני גם מקווה שהוא זה שיזכה בליבה של גלדיס. המניע שלו שונה ופחות אגואיסטי מזה של אוסקר
אני מאוד מקווה שגם הוא לא יזכה בליבה של גלדיס. בין אם זה הוא או אוסקר, מי שתצא כאן מסכנה זאת גלדיס שמישהו מחזר אחריה בלי באמת להיות מעוניין בה בכלל.

מילי08

Well-known member
אני מבקשת זה ג'ולס :rolleyes: :-P:
סליחה ומחילה :-D הפנמתי.
בעצם זאת אשמתך, כי לא ענית על השאלון (לפחות לא כשאני ראיתי) ולא כתבת שם ולא יכולתי לדעת :-P:
:sick: (רק לסצנות איתו לא לאדם עצמו) [ג'ואל מקהייל]
חח, כן - יש לו טייפקאסט שהוא לא יוצא ממנו. של הדוש השרמנטי. בקומיוניטי למדנו להכיר אותו ולאהוב אותו אבל בהתחלה הוא היה לגמרי אותה דמות
מתי הוא היה ? כבר הספקתי לשכוח [אנדי סמברג]
ראינו אותו בתור המפעיל בובות החנון כשהיא פותחת לו את הדלת
לא הפריע לי במיוחד אבל אין ספק שהם התאמצו להפוך אותה לסופר מגניבה. זה מזכיר לי סצינה בסקס והעיר באיזו עונה, כשקארי הולכת על קצות האצבעות לחדר/ דירה שביג ישן בה. והיא הלכה כל כך גבוה וכל כך סקסי שזה היה מעצבן (ואני כמובן ניסיתי בעצמי אבל אי אפשר ללכת ככה לאורך זמן. זה ממש לא נוח :-D)
וואלה? לא שמתי לב
כן לגמרי :-D וכריס באמת מותק
מה שעחו"ס אמרה. אני כן נהניתי וצחקתי, פשוט צריך לאפסן טוב טוב את הדעות המתקדמות שלנו ולזכור שאמריקה מאוד צבועה מתחת למעטה הליברלי שלה

מילי08

Well-known member
וואי מעניין מה זה אומר על הבנת הנשמע שלי (או על ההבנה הפוליטית שלי) כי לא הבנתי את כל זה בכלל |פנים|
אוקיי, נשמע הגיוני
:-D שריפה משחררת יותר מידי CO2 לאוויר. זה סבבה כשיש שריפות טבעיות אבל קורה יותר ויותר בגלל שריפה של יותר מידי דברים אחרים, והאיזון מופר. הקבורה היהודית היא באמת ללא ארון, רק בתכריכים, אבל בגלל הצורך ליצור חלקת קבר גם זה גוזל מקום (ובגלל זה בשבל מסוים עברו לקבורה בקומות על חומות. כנראה לשם שולחים את מיעוטי היכולת..). אני ממש רוצה קבורה ירוקה ושיצמח ממני עץ. מדהים בעיני ואחלה מזכרת ממני לעולם.
בשביל זה אלוהים יצר ריקאפים
הלוואי שהריקאפים היו פחות דיבורים וקשקשת רגע ויותר כמו previously on.
הוא אמר שזה נראה לו לא הגיוני שמותר לאכול דולפינים כשיש להם רמת אינטליגנציה של ילד בן 5, אבל אסור לאכול ילד בן 5.
נכון, תודה
באופן כללי כל זה שאנחנו אוכלים חיות אחרות מגיע מזה שכל מין של טורף אוכל חיות אחרות. זה שאנחנו אומרים לעצמנו שזה בסדר בגלל שהם לא בעלי מודעות או אינטליגנציה כמונו זה סתם תירוץ.
|כן| וגם אנחנו משתמשים בשיטות הרג יותר קשות
אני מניח שזה בעולם האמיתי ימות בדרך זאת או אחרת (כאשר הדרך הצפויה היא שהוא ימות כי המוח שלו בערך יתפוצץ בשלב מסוים כמו שהוא ידע שיכול לקרות)
אוף לא :-( מגיע לנו שני ניית'נס
מי אמר להם לעשות עונה קצרה? ומי אמר להם לעשות פרקים קצרים?
צריך לשלוח מכתבי נאצה לרשת
אבל מה לגבי עתיד שבו יצליחו ליצור אנרגיה ירוקה באופן מלא
אז ALIE תגיע ותיתן לכולנו חיים טובים יותר :-P:
*אגב, ביהדות באמת קוברים רק עם תכריכים, אבל עד כמה שידוע לי חילונים קוברים עם ארון. לפחות בבית קברות שלנו.
אבל שאלה מעניינת היא גם מה לגבי קבורה בקומות.
קבורה בארון זה משהו שאני לא מבינה. אני לא דתית בשום דרך אבל אני גם לא רואה צורך לנכס לעצמי שיטות אמונה של דתות אחרות רק כדי לצאת נגד היהדות. הייתי לא מזמן בהלוויה קיבוצניקית וראיתי את זה גם שם. מה נותן הארון? בסוף נשארת תיבה ריקה |תוהה|
בל מבחינתי זה לא עניין של "מגיע לי יותר" אלא עניין של "אני יכול להשיג יותר כדי שהחיים שלי יהיו טובים יותר".
ואני חושב שכל חיה הייתה עושה את זה אם הייתה לה יכולת.
זה שאנחנו רוצים חיים טובים יותר זה אחלה, אבל חבל שזה כרוך בפגיעה מסיבית בכל דבר אחר. אולי מתישהו נצליח להשיג את מה שאנחנו רוצים בפחות נזק אבל כיום זה נטו דריסה של הטבע לטובתנו. לגבי חיות אחרות - אולי. אבל כרגע האפשרות הזאת קיימת רק לנו ואנחנו מנצלים אותה לרעה

מילי08

Well-known member
לא יודע למה זה הפתיע אותך, עד כה ראינו עד כמה היא נבזית ורעה.
אני כן שמח שראינו גם משהו מהחיים שלה ככה שראינו שגם לה יש חיים קשים. לא שזה תירוץ, אבל זה כן עושה אותה יותר מרעה חסרת עומק.
נכון, אבל נראה לי שקיוויתי שהיא לא תרד לרמה הזאת
הוא דווקא הסביר שהוא שם פרחים על הקבר של אמא שלו כל שבוע בחודש של היום הולדת שלה.
כן, אבל למה פתאום עכשיו נזכרו לשים לב ולהסתקרן.. זה מה ששאלתי. ההסבר היחיד הוא שהבחורה שהוא מאוהב בה לא עבדה לפני כן
אני מאוד מקווה שגם הוא לא יזכה בליבה של גלדיס. בין אם זה הוא או אוסקר, מי שתצא כאן מסכנה זאת גלדיס שמישהו מחזר אחריה בלי באמת להיות מעוניין בה בכלל.
צודק. קצת התעלמתי ממנה במשוואה הזאת והתייחסתי רק לרומן בין אוסקר וג'ון

didalf

Well-known member
וואי מעניין מה זה אומר על הבנת הנשמע שלי (או על ההבנה הפוליטית שלי) כי לא הבנתי את כל זה בכלל |פנים|
אני לא 100% בטוחה שאני הבנתי נכון אבל נראה לי שכן.

(ובגלל זה בשבל מסוים עברו לקבורה בקומות על חומות. כנראה לשם שולחים את מיעוטי היכולת..).
מממ דווקא לא, דודים של אמא שלי נקברו בקומות והם בכלל לא מיעוטי יכולת. אני חושבת שזה יותר קשור לדת כי לאנשים חילוניים יותר פחות קריטי להקבר דווקא באדמה.

אני ממש רוצה קבורה ירוקה ושיצמח ממני עץ. מדהים בעיני ואחלה מזכרת ממני לעולם.
:-D
זה חמוד.
אבל את רובוט חמודה איזה עץ? נשלח אותך למפעל מחזור מתכתB-|

היה בתחילת הפרק הראשון שלדעתי זה אותו אחד שעלה ליוטיוב
(אבל הוא לא היה מספק, אחרי 5 דקות מהפרק הראשון עצרתי והלכתי לחפש ריקאפ יותר מפורט אבל זה היה קריין שדיבר לאט אז לא היה לי עצבים אז מצאתי את זה שלא מפרט יותר מידי אבל טיפה יותר והוא חמוד)

קדימה לעיר האורות!

טוני החתול

Well-known member
מנהל

אוקיי, נשמע הגיוני

:-D שריפה משחררת יותר מידי CO2 לאוויר. זה סבבה כשיש שריפות טבעיות אבל קורה יותר ויותר בגלל שריפה של יותר מידי דברים אחרים, והאיזון מופר. הקבורה היהודית היא באמת ללא ארון, רק בתכריכים, אבל בגלל הצורך ליצור חלקת קבר גם זה גוזל מקום (ובגלל זה בשבל מסוים עברו לקבורה בקומות על חומות. כנראה לשם שולחים את מיעוטי היכולת..). אני ממש רוצה קבורה ירוקה ושיצמח ממני עץ. מדהים בעיני ואחלה מזכרת ממני לעולם.

נכון, תודה

|כן| וגם אנחנו משתמשים בשיטות הרג יותר קשות

אוף לא :-( מגיע לנו שני ניית'נס

צריך לשלוח מכתבי נאצה לרשת

קבורה בארון זה משהו שאני לא מבינה. אני לא דתית בשום דרך אבל אני גם לא רואה צורך לנכס לעצמי שיטות אמונה של דתות אחרות רק כדי לצאת נגד היהדות. הייתי לא מזמן בהלוויה קיבוצניקית וראיתי את זה גם שם. מה נותן הארון? בסוף נשארת תיבה ריקה |תוהה|

זה שאנחנו רוצים חיים טובים יותר זה אחלה, אבל חבל שזה כרוך בפגיעה מסיבית בכל דבר אחר. אולי מתישהו נצליח להשיג את מה שאנחנו רוצים בפחות נזק אבל כיום זה נטו דריסה של הטבע לטובתנו. לגבי חיות אחרות - אולי. אבל כרגע האפשרות הזאת קיימת רק לנו ואנחנו מנצלים אותה לרעה
הלהבת אותי כי חשבתי שאולי את מגיבה מהעתיד על עונה 5 של הסדרה.
רגע, אני אנסה לשדל את עצמי של העתיד לבוא הנה ולהגיב על עונה 5:
כל הקטע שיש שני נייתנים שונים בתוך העולם הדיגיטלי היה לי מוזר מספיק בעונה 4, אבל חשבתי שלחלוטין הגזימו כשהכניסו ניית'ן שלישי באמצע העונה הזאת, אבל הטוויסט בפרק האחרון הפך את זה למעולה. כי זה בכלל לא ניית'ן (כזכור נאמר שזה ההעלאה המקורית של ניית'ן כמו שהוא עלה בתחילת העונה הראשונה) אלא בעצם זה הזקן הנוראי ההוא (דייויד צ'ואק) שחשבנו שנמחק כשהוא ניסה לעשות דאונלואד, אבל בעצם נשאר במערכת ופשוט בחר לעצמו את האווטאר של נייתן. זה כמובן מסביר למה הוא מסתדר הרבה יותר טוב עם אינגריד.
חוץ מזה העלילה של התינוק הדיגיטלי של נורה וניית'ן (המקורי)(אם אפשר לקרוא לו המקורי) הייתה חמודה. כל הרעיון של האם זה מוסרי לקבוע תכונות של התינוק שלך בגלל שהוא דיגיטלי, ועד כמה להשתמש בתוכנה כדי לשלוט בו זה מעניין. בהחלט יותר מורכב ממה שחשבנו כשהיה לאינגריד ילד ליום אחד בעונה 2.
אבל הובהר כמה פעמים שהוא יגדל בקצב רגיל, אז מעניין איך יסבירו שבפרק האחרון הוא קפץ לגיל 15.
חוץ מזה אני עדיין לא כל כך יכול לסבול את מתאו. נכון שהוא קצת יותר נסבל מאז עונה שעברה והוא באופן כללי הרבה יותר עוזר, אבל נמאס לי מכל קטע הלוחם צדק שלו שהוא כל הזמן עובר בין פריונד ולייק וויו.
מה שהיה צפוי, אבל עדיין כיף מאוד זה חילוף התפקידים בין אלישה ולוק. הוא האדם הראשון שמצליח לעשות דאונלואד מוצלח בלי שום סיבוכים (ולא יודעים למה), ובמקביל אלישה מתה ומועלה אל לייק וויו. אז כמובן שזה מצחיק מאוד כשלוק מקבל עבודה באותה חברה שבה היא עבדה והוא עכשיו מלאך שלה. חבל רק שהרסו את זה בכך שהוא עכשיו עם טינזלי.

Lhuna3

Well-known member
תגובה למילי על העידן המוזהב פרק 8 (אין פה ספוילר)
* אגב, הערה על המשחק - השחקנים היותר מבוגרים בסדרה מצליחים להעביר לי את המעמד שלהם ואת התקופה. כל השחקנים הצעירים עושים עבודה פחות טובה. הם מודרניים מידי בהבעות שלהם, ביציבה שלהם וכו'. וזה משהו שאני רואה בהרבה תכנים היסטוריים ודי מפריע לי.
אני מבינה למה את מתכוונת.
* והערה נוספת. מכל השחקניות שבחנו, באמת חשבו שהבת של מריל סטריפ הכי מתאימה? כי היא חסרת גוון. היא לא מביאה כלום לדמות חוץ מחיוכים חמודים.
מסכימה איתך לחלוטין, לא נראה פה שכשרון המשחק עבר בגנים. היא די יפה אבל ממש סתמית ומרגישה חסרת אופי (למרות שלכאורה התסריט כן נתן לה אופי קצת מרדני ועצמאי).
ושוב לא יכולה להמנע מהשוואה למקבילתה מרי מדאונטון אבי, וגם לשתי אחיותיה, שכל אחת מהן היתה מהממת ושובת לב באופן אחר, אבל שלושתן הרגישו אישיות מאוד מלאה ומעניינת.

עכשיו אני מתכוונת לצפות בפרק סיום העונה, בתקווה שיהיה מעניין.

למעלה