מילי08
Well-known member
וואלה. זה מה שפעם הסבירו לי וגם בבית קברות של סבא וסבתא שלי ראיתי ששם קבורים בעיקר יוצאי ברה"מ אז הנחתי ש"זרקו" אותם שםמממ דווקא לא, דודים של אמא שלי נקברו בקומות והם בכלל לא מיעוטי יכולת. אני חושבת שזה יותר קשור לדת כי לאנשים חילוניים יותר פחות קריטי להקבר דווקא באדמה.
לא רציתי לספר לכם שכרובוט אני זוכה אוטומטית לחיי נצח ועדכוני גרסה אין סופיים. בסוף אני אהפוך בעצמי ל AI מתקדםאבל את רובוט חמודה איזה עץ? נשלח אותך למפעל מחזור מתכת
זה גם מה שאני ראיתיהיה בתחילת הפרק הראשון שלדעתי זה אותו אחד שעלה ליוטיוב
אלה עם הקריינות מעצבנים.(אבל הוא לא היה מספק, אחרי 5 דקות מהפרק הראשון עצרתי והלכתי לחפש ריקאפ יותר מפורט אבל זה היה קריין שדיבר לאט אז לא היה לי עצבים אז מצאתי את זה שלא מפרט יותר מידי אבל טיפה יותר והוא חמוד)
הסרטון השני ממש ממש חמוד!
וגם, חייבת להגיד שיותר יפה לנורה עם המיני אפרו מאשר עם השיער הקצר
בדקתי את הערנות שלכם, ומסתבר שאתה ער, אז כל הכבודהלהבת אותי כי חשבתי שאולי את מגיבה מהעתיד על עונה 5 של הסדרה.
רציתי להגיב לך אבל זה דורש ממני זמן ומחשבה שאין לי כרגע בעבודה...רגע, אני אנסה לשדל את עצמי של העתיד לבוא הנה ולהגיב על עונה 5:
בדיוקאני מבינה למה את מתכוונת.
מסכימה איתך לחלוטין, לא נראה פה שכשרון המשחק עבר בגנים. היא די יפה אבל ממש סתמית ומרגישה חסרת אופי (למרות שלכאורה התסריט כן נתן לה אופי קצת מרדני ועצמאי).