דייטים בחשיכה

John the Savage

New member
סיפור מרגש נוגע ללב

הזלתי דמעה!

חשבת אולי לכתוב ספר? או לפחות חוברת צביעה?

metm98

New member
דייטים בחשיכה

בדד אשב כעץ עזוב, ואחרי שלושה חודשים זה מתחיל להעיק. אז כדי לגוון ניסיתי לקבוע פגישה עיוורת עם עלמת חן מחוננת במיוחד שהיא גם רגישה וספונטנית ומלאת מרץ (כך היא טוענת בפרופיל) ואף פרסמה ספר או שניים (על פי גוגל ואמזון) וגם מצאתי בעיתון מאל-אי סיפור קצר ומקסים שכתבה לפני שנתיים. או בקיצור - התאהבתי בה כבר לפני הפגישה הראשונה (כנראה שיש לי חולשה לנשים חכמות).
אממה - היא הציעה שנלך למסעדה ואני הצעתי מוזיאון. היא הסכימה, אבל בסוף צץ משהו ונאלצנו לדחות לערב. היא שוב הציעה "לשתות משהו או משהו" ואני, בכדי להרשים אותה ברבגוניות ובמקוריות שלי, נחרתי בבוז וירטואלי ושלחתי לה הצעות עם לינקים לערב ציור עם כוס יין, שיעור ריקוד זוגי, ומועדון יוגה מומלץ במיוחד. אז היא כתבה לי שהיא מצטערת אבל יש לה מספיק פעילויות והיא מרגישה שאנחנו במקומות שונים ושזה לא ילך ביננו. או במילים אחרות - יאלה ביי.

אז אוקי, זאת לא הפעם הראשונה שאני מתנהג כמו אידיוט ונענש על זה, אבל בכל זאת מסקרן אותי לדעת - איזה פרה קדושה דרסתי הפעם?

אתה מחפש זוגיות, או זוגיות מתאימה?

אתה יכול לנסות ולחשוב איך להצליח ולהרשים בחורות על ידי התחזות למישהו אחר. זה יכול לעזור לך אבל רק עד לשלב מסויים, וצריך תמיד לזכור למי אתה מתחזה ולכן אף פעם לא תהיה אתה עצמך ולכן לא יהיה לך טוב. אלא אם לא טוב לך עם עצמך ואתה מעוניין להשתנות.

אבל אם טוב לך עם עצמך, אז תמשיך להיות מי שאתה ותקווה למצוא מישהי שאוהבת את מה שאתה אוהב. או לפחות תהיו מוכנים להתפשר מדי פעם. בשאיפה שזה לא מתוך ייאוש הדדי אלא מתוך בגרות וחיבה.

פרה קדושה זה עניין של גיאוגרפיה אז אין עניין של נכון או לא נכון.
ברומא התנהג כרומאי.
בהודו אל תאכל פרות.
בישראל אל תאכל חזיר, אבל מסיבות אחרות.
בסין הוט-דוג זה פשוטו כמשמעו.
ביחסים של בינו לבינה, החיזור לא תמיד מצליח, כי צריך שניים לטנגו.
יש קו דק בין לנסות ולקלוע לטעמה של הבחורה, לבין להיות הבחור הקריפי שחוקר את הפרופילים של בחורות ברשתות החברתיות כדי להצליח ו״להפתיע״ אותן בג׳סטות רומנטיות.

אבל אני לא מבין בזה כל כך.

תמיד מקשיבים לבחורה

אמרה מסעדה- הולכים למסעדה, וגם נותנים לה לבחור את המסעדה.
אמרה לשתות הולכים לשתות
אחר כך תתפוס שליטה, בהתחלה תן לה להוביל...

חוץ מזה מסעדה זה הכי בטוח, הכי נוח...

ilanvag

New member
מצטער, חולק עלייך לגבי מסעדה -- ראי מה כתבתי למטה.

כבר נתקלתי במקרים (לפני 20 שנה, בישראל) שלתת לבחורה לבחור מסעדה, יכול להתבטא בחור רציני מאוד לכיס... ובמיוחד אם מדובר בבחורות מסוג מסוים (שוב, ראי מה כתבתי למטה...)

You got ahead of yourself,

זה הכל. היא הציעה דברים שמתאימים לדייט ראשון, ואתה הצעת דברים שמתאימים לדייט עשירי או עשרים.
יכול להיות שבפאלו גם צודק ושידרת משהו phony, או שלא.
בכל מקרה, לא נראה לי ששחטת איזו פרה קדושה, אלא יותר שניסית לרוץ היכן שעדיין היה צריך ללכת לאט ובזהירות.
&nbsp

nogala1

New member
דווקא הדמות שלך בשירשור הזה יוצאת אחלה !!! בהצלחה בהמשך

למעלה