דייטים בחשיכה

Anat Shemer RDI

New member
ושלא תעיז

לשכוח לעדכן אותנו. כולם עכשיו בתיפקוד חד-ידני, מחזיקים אצבעות ביד השניה עד לדייט המוצלח. דיר באלאק, כן?

3rd CYR

New member
אולי עוד אפשר לתקן?

אני לא מבינה באונליין דייטינג אבל כיוון שלהרוס יותר ממה שכבר קיים אי אפשר, האם יש הגיון בלפנות אל אותה גברת, להתנצל, ולהגיד שאתה תשמח לשתות איתה קפה (יעני קצר). להיות כן ולהגיד שניסית להרשים ולהתחכם ויצאת קריפ (יוגה או ריקודים בדייט ראשון?! אמאלה גם אני הייתי בורחת) ועכשיו אתה מנסה לקבל הזדמנות אחרונה ולא תטריד אותה יותר אם לא מתאים לה (יען, לא תהפוך לסטוקר).
&nbsp
סתם חבל לפספס משהי שכה מצאה חן בעיניך...

mal1

New member
ובכל מקרה בהצלחה

metm98

New member
עדכון מיוחד לענת -

אז היום, אחרי שעשיתי כמיטב יכולתי להקסים את העלמה המחוננת באימייל הכאה על חטא, פגשתי אותה סוף סוף בבית הקפה החביב בקיימברידג שאותו בחרה. אילו זה היה סרט של דיסני אני מניח שזה היה הרגע הקסום של אהבה ממבט ראשון, אבל במציאות הפגישה היתה די בנאלית ולא מוצלחת במיוחד.
בחכמה בדיעבד, נזכרתי למה ניסיתי להימנע מפגישה במסעדות/בתי קפה מלכתחילה.

iris mom of two

New member
לפני קצת יותר משנה

בעלי ואני היינו במסעדה בבוסטון. כנראה מסעדה די טרנדיט, כי אני חושבת שהיינו כפולים בגיל מרוב הסועדים. זה מתחיל לקרות לנו מדי פעם אבל מילא...
&nbsp
לידנו ישב זוג, והם נראו כל כך לא נינוחים. זה היה ברור שזו פגישה ראשונה. ממש היה לי לא נעים בשבילם. הם היו נורא חמודים, הוא הביא לה פרחים. היא נסתה... אבל ברור היה שהכימיה, אעפס, לא שם.
&nbsp
אני לגמרי מבינה למה אתה לא רוצה להכנס לזה. אבל... כמו שכתבתי איפשהו למעלה, הדייט הראשון שלי עם בחור נבוך וחביב היה די באותם תנאים (הוא רק לא הביא פרחים, ואחרי 26 שנות נשואים הוא יודע שכדאי לו לא להביא פרחים אף פעם). וזה דיוק הקטע, לפעמים זה מצליח
.
&nbsp
כמו שגם כתבתי יותר למעלה, יש meetup שזה אולי יותר מתאים לבחורים כמוך., ככה גם תוכל למצוא בחורות שבלוי במסעדה לא תתאים להם. אני באמת מכירה כאלו, אבל יותר קל למצוא אותם בג'ים טיפוס, מאשר באתרי הכרויות. ובאמת בג'ים היו כמה זוגות שנפגשו שם... זו רק דוגמא שאני מכירה.

למעלה