דייטים בחשיכה

KallaGLP

New member
לא הקשבת לה. היא הציעה דברים הגיוניים

במסגרת דייט ראשון ולא מחייב. אתה התעלמת או זלזלת ודחפת את האג'נדה שלך. אני, בניגוד למה שנאמר קודם, לא חושבת במונחים של להוביל או להיות מובל, אלא במונחים של שוויוניות ושיתוף פעולה הדדי. פעמיים היא הציעה לך, ופעמיים אתה זלזלת בהצעות שלה ואמרת שאתה רוצה לעשות משהו שלמען האמת לא כל כך מתאים לדייט ראשון. בפעם הראשונה היא התגמשה ושיתפה פעולה, אך בפעם השנייה היא כנראה ציפתה שתורך לשתף פעולה, ואם כל דבר שהיא מציעה אתה פוסל ולא מוכן להתגמש וללכת לקראתה גם אתה, זה אומר דרשני.

Anat Shemer RDI

New member
לצאת למסעדה

או לצאת לשתות משהו: זה רק שניכם, יש אינטימיות (במקום ציבורי ובטוח) הפוקוס על הכרות הדדית ושיחה, אורך המפגש גמיש, אין שום מרכיב של ביצוע והצטיינות, לא חייבים להיות בשקט ולהקשיב להוראות (יוגה, שיעור ציור) אפשר ללבוש בגדים מחמיאים.
קח את הרעיונות שלך ותראה שהם בערך הפוכים לנתונים האלה.

Ani15

New member
יותר מדי מחייב

כל אחד יכול לשבת במסעדה ולפטפט, ותמיד אפשר לסיים את זה מוקדם וללכת אם לא עובד.
לא כל אחד יכול לצייר במידה סבירה, לרקוד בלי לדרוך על הבהונות של בן הזוג (במיוחד כשאתה לחוץ) או לקוד לשמש העולה בלי להיראות מגוחך, גם אם הוא מאוד אינטליגנטי. וזה עוד לפני ששאלנו את עצמנו אם באמת מגע פיסי בדייט הראשון עוד לפני שהצגתם את עצמכם זה סביר, וכך גם לגבי בגדי יוגה. חשוף מדי, מחייב מדי, ואין לאן לברוח אם לא הולך.

metm98

New member
אתן צודקות. וזה בהחלט מציג את ה"מקוריות" שלי באור אחר

אבל האם יש אלטרנטיבה לישיבה במסעדה או בבית קפה?
עבורי, לשבת שעתיים על כיסא זה די עינוי. והדבר האחרון שבא לי לעשות בפגישה רומנטית זה להאביס את עצמי.

Ani15

New member
טיול בפארק

לקבוע בבית קפה בתוך או ליד פארק, ואחרי שעה להציע - אם הכל הולך כשורה - לטייל ביחד עם כוס קפה ביד (או בלי). לא בחושך! זה מפחיד. רק אם זה בבוקר/ אחה"צ ומזג האוויר נעים.
סרט/ הצגה/ מופע/ הרצאה קלילה (לא מצריך מגע, דיבורים וביגוד מביך) + פאב אחרי (או שלא). הכרטיסים עליך, אלא אם אתה פמיניסט מושבע וקיצוני.
למתקדמים, ורק אם אתה משוכנע ששניכם בקטע, ארקייד (מסוג Dave and Busters, כלומר נאה ואליטיסטי ומאפשר גם ארוחה/ שתיה). גם כאן, הז'יטונים עליך.

debby12

New member
מנהל
אתה "נקרא" מאוד מאוד לא נינוח

וחוסר הנינוחות שלך משודרת החוצה לסביבה ואיננה אטרקטיבית....

אני לא מכירה אותך, ואני "בעדך" בסך הכל - אבל אם אני שמה את עצמי בנקודת מבטה של מישהי פוטנציאלית לדייט - זה מרגיש די מטריד, עם הרבה כתובות על הקיר

ראשית, אני מסכימה עם תמי שברגע שהמוזמנת מציעה מקום/פעילות - זורמים איתה, לא משנים את זה. ואתה פעמיים לא הסכמת להצעה שלה

שנית, נשמע שאתה מתייחס לדייט כאל כיבוש האוורסט - רוצה להרשים אותה באיזו שחייה לילית עם פינגווינים בצפון גרינלד.... תרגיע... זה נשמע לי מלחיץ מהצד שלה. גם ככה דייט ראשון הוא באופן כללי מלחיץ - אז לא צריך להוסיף לזה פעילות אקזוטית

שלישית - השורה האחרונה שלך קפצה לי לעיניים. אתה לא מסוגל לשבת שעתיים על כסא? נשמע לי קופצני ולא רגוע. רוב הבחורות שאני מכירה - זה לא היה פשוט להן. או שתמצא בחורה היפראקטיבית או שתשקול אסטרטגיות איך להתגבר על ההיפראקטיביות שלך לפני אירועים מכריעים כמו דייט

חוץ מזה מסעדה זה לא בהכרח "להאביס". אפשר להזמין סלט ושתייה ולנשנש קלות מהסלט בלי לאכול הרבה. נשמע שאתה מקובע מאוד באיך שאתה רואה פגישה רומנטית (לא מסעדה, לא לשבת שעתיים על כסא) והקבעון הזה הוא בעוכריך בעולם הדייטים

metm98

New member
החלום שלי זה למצוא בחורה היפראקטיבית

וכן, אני לא נינוח ובהחלט מודע לעובדה שזה לא אטרקטיבי. להבא אנסה לזרום, אבל אני מניח שניסיתי להימנע מהטראומה של דייט קודם - שבו זרמתי והלכתי למסעדה שהגברת בחרה, הזמנתי את המלבק הכי גרוע שטעמתי אי פעם, ופשוט השתעממתי עד מוות בזמן שהיא ניסתה במבוכה להתגבר על המנה שלה (יאמר לזכותה שהיא התעקשה לשלם חצי). הפעם התאמצתי כל כך להיות מקורי דוקא *בגלל* ההתלהבות מעלמת החן המוכשרת כל כך. אירוניה במיטבה.

debby12

New member
מנהל
אז אולי כדאי לך לחפש במקומות ייעודיים...

אני רצינית לגמרי - לא צוחקת. נגיד בקבוצות חברתיות/תמיכה של אנשים עם ADHD

רק בתור התחלה - אני מניחה שיש מאות כאלה בפייסבוק או באתרים ייעודיים של ADHD

GeJuFan

New member
האמת שאני מבינה אותך

אני גם עם הפרעת קשב וריכוז (על הספקטרום הלא היפראקטיבי פיזית) וזה ממש קשה להיות בעולם הדייטים איתה. יש המון side effects שנלווים להפרעה ומקשים לא רק על דייטים אלא בכללי לגרום לדייט להפוך לקשר.

Gidi Shemer

New member

נראה לי שאני מוצא את הפתרון האולטימטיבי לשרשור הזה!!

שני אנשים שמבינים אחד את השני בתחום הקשב והריכוז
שניהם צעירים, יפים ונחמדים
metm98, אני חושב שמצאתי לך את בת הזוג המושלמת
ג׳ג׳ו, הכיני את הפספורט. נראה לי שבעיות הויזה שלך עומדות להיגמר

lamah

New member
לא כל כך מהר

עוד לא ביררנו איך הוא אוהב את הW2 שלו.

איי ל

New member
מנהל
מצויין!

הפכים! לא יהיה לכם משעמם.
&nbsp
השאלה הבאמת חשובה, איך אתה עם חתולים?

metm98

New member
פסדר, יותר טיפוס של כלבים.

אבל גם אין לי הפרעת קשב וריכוז. סתם הרבה מרץ ומעט סבלנות.
ולצערי אני גם די בטוח שאני לא כוס התה של גג'ופאן המקסימה.

GeJuFan

New member
קודם כל: אני אחליט מה כוס התה שלי ומה לא

שנית- סקרנות וחתול וכל זה: איך הגעת למסקנה שאתה לא כוס התה שלי?

metm98

New member
אולי אני מבלבל ..

משום מה חשבתי שכתבת איפשהו שאת מעדיפה בנות.

GeJuFan

New member
אהה, אני גם בחורה של קפה וגם בחורה של תה.

אתה לא כזה מבוגר ממני (אם הגיל בכרטיס אמיתי).
ויופי זה בעיני המתבונן. (אני גם לא בדיוק קלאודיה שיפר).

metm98

New member
וחוץ מזה -

למרות מה שגידי אמר, אני לא צעיר ובטח לא יפה (את עניין הנחמדות אולי עוד אצליח לשפר..)

GeJuFan

New member
ת׳כלס זו באמת השאלה

הכי חשובה.
אחריה זה: מעשן או לא, ואם כן מה?
&nbsp

iris mom of two

New member
האמת היא שדי אין

אבל, יש אלטרנטיבות לאיפה למצוא בחורות. אז, שכבר נפגשתם, יותר קל לוותר על שלב הישיבה.
&nbsp
אם יש משהו שאתה אוהב לעשות, כנס לקבוצת meetup שעושים מה שאתה אוהב. יש סכוי שתמצא חברה בגילך שאוהבים לעשות מה שאתה עושה. ואולי תהיה שם גם בחורה נחמדה...
&nbsp
אחרת, כן. בית קפה. ולא חובה להאביס את עצמך. אפשר להזמין רק משהו קטן עם כוס קפה. ופגישה ראשונה היא לא רומנטית. היא משהו בין רומנטיקה וראיון.

למעלה