דיי כבר! כמה אפשר להסביר?!

florit11

New member
דיי כבר! כמה אפשר להסביר?!

הייתי היום בדרך חזרה מהבצפר בהסעה, ונוכחתי לשיחה על טוקיו הוטל, שבה משמיצים את ביל בגלל המראה והלבוש, ואף העזו להעליב את הקול שלו, שכלל לא דומה לקול של בת! ><" כמה אפשר להסביר?! ביל לא הומו! הוא אמר במופרש: "אני לא הומו, זה יהיה בזבוז של כל הבנות היפות בשורות הראשונות."! אז הוא שם איפור, נכון. והוא לובש בגדים במידה S, ויש לו שער ארוך. אז מה?! למרלין מנסון אין שער ארוך? בטח שיש! ועוד איזה! מרלין מנסון לא שם איפור?! בטח ששם. והרבה יותר מוגזם מביל, שמעביר שחור על העיניים בלבד! מרלין לא לובש מידה S וצמוד? לובש וחצי! אז למה אף אחד לא קורא לו הומו?! הוא הרבה יותר קיצוני מביל! אני אגיד למה. כי מרלין מסון לא נוטף מכל החורים! כי מרלין מנסון נשוי, כי הוא מבוגר. אז זה לא נוח להגיד עליו שהוא הומו, אפילו אם הוא ילך בחצאיות מיני וישים גלוס! אבל על נער צעיר ומתבגר, שנמצא בתקופה הפכפכה בחיים שלו, קל מאוד להגיד שהוא הומו. הוא לא נשוי, אין לו חברה. אז מה אם הוא אמר שלא? הוא הומו, כי ככה אתם מוצאים דרך להשמיץ את הלהקה. לעניין הקול אני לא ארד בכלל. יש לו קול כריזמתי ומשכר, ולא דומה לקול של בחורה אפילו בטונים הכי גבוהים. ועכשיו לתגובה מאוד "מעניינת" שנתקלתי בה כשהראתי תמונה שלו. "הוא דומה להומו." איך אפשר להיות דומה להומו? מה, הומו זה לא בנאדם? להומויים יש קרניים, עור ירוק, וכתובית "גיי" גדולה על לכי שמאל? איך אפשר להיות דומה להומו?! כל עוד אתם לא נכנסים לבין הסדינים של הבנאדם, רואים מה הוא עושה שם ועם מי, נכנסים לו ללב ולראש, ויודעים מה הוא חושב ומרגיש, אתם לא יכולים לקבוע בישבילו שהוא גיי/סטרייט/בי סקסואל. ועכשיו נעבור לנקודת תשקיף אחרת. אם ביל היה הומו(והוא לא), אוקי? ככה שופטים להקה? לפי זהותו המינית של הסולן? זה שהסולן בי סקסואל/גיי/סטרייט הופך את המוזיקה ליותר טובה, או לחילופין, ליותר גרועה? תסתכלו על 'קווין'. הם היו מעולים, הם תמיד ישארו מעולים. ויודעים מה?! הסולן שלהם גיי! זה אומר משהו? זה הפך אותם לפחות טובים? לא! הסולן שלהם היה הומו, מת מאיידס, ועד היום אלפי אנשים אוהבים אותם! אז תעשו טובה, ותלכו לנוח! אתם יכולים להגיד שאתם לא אוהבים את הסגנון, את המוזיקה, את הקול של הסולן או את הנגינה של שאר חברי הלהקה. אתם אפילו יכולים להגיד שאתם לא שומעים אותם כי הם גרמנים. אבל בחיי שאין צורך להפוך אותם לבחורות, הומואים, חייזרים ושאר חיות. ועכשיו משהו קטן לכל אלו, לכתבים בעיקר, שהיו שם כדי להבין מה קורה ולא הצליחו לשמוע שום דבר בגלל המולת הקהל, ואז עוד אמרו שהלהקה מנגנת חלש, והנוכחות של הסולן לא מורגשת(מכוון ל24 בעיקר). בפעם הבאה, תשמעו שירים במחשב, או לחילופין, תבואו עם ראש פתוח, ולא דעה קדומה שמטרתה היא להשמיץ את להקה ככל שתוכלו. מצטערת אם זה ספאם או שטויות, אבל הנושא הזה יוצא כבר מכל החורים, ואשמח אם לא תמחקו את זה.

TaaaaaaaaaaL

New member
את צודקת. יאו זה פשוט נמאס!

אבל בטח עוד חודשיים ככה יפסיקו לשגע אותנו בגללם .. זה הכל בגלל ההופעה.

נועמייי

New member
וואווווו

אני כ"כ מסכימה איתךך שזה מפחיד כבר XD גם אותי כול שניה מישהו שואל אותי "מה זאת לא סולנית???"--"אבל למה הוא מתלבש ככה??? ולמה הוא מתאפר??" ולמהלמהלמהלמה!!! ונמאס לי לענות על זה כבר... יאללה שאנשים יקלטו שזה מה שהוא אוהב ושישתקו כבר!!! אבל אחרי הכול היה הכי כיף בעולם בהופעה :] שורה ראשונה באמצעע :].

Leb Die Sekunde

New member
../images/Emo207.gif מישו ראה פה RTL?

מישו ראה פה RTL היום? נרדמתי אחרי בצפר וסבתא שלי ראתה ואמרה לי שבחדשות אמרו שבהופעה של טוקיו הוטל בישראל היו 22 פצועים ויש ילדה אחת שכרגע נלחמת על חייה[במילותיה של סבתא שלי].. אמרו לי משו כזה על 20 פצועים יכול להיות שזה באמת הגיוני... בבקשה מישו פה ראה את זה? ... סבתא שלי ברור שלא תשקר היא רואה כל הזמןן RTL..

LiHiLuSh

New member
אמ ערוץ../images/Emo6.gif

ח שיש בו כול מיני דברים כולל טוקיו הוטל XD

crazysapir

New member
זה ערוץ גרמני שבחדשות פארוקה הם בדרכ' שמים על

טוקיו הוטל דברים

LiHiLuSh

New member
אמ אמרו בחדשות 22 16 פצועים

ורעינו ילדה וזה הכול בערך

PerfectSP

New member
סבתא שלי בטח ראתה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

זה בערך הערוץ היחיד שפתוח אצלהXD מקווה שהיא לא ידעה שהייתי שם או משהו
~איזה לא קשורהD:~

animfanatic

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה בהחלט זה

כבר יותר מידי...לפי דעתי זו סתם קנאה או סתם ילדותיות. גם אם הוא היה הומו זה לא צריך לעניין אף אחד, אפשר לחשוב שהוא ההומו היחיד בעולם. ונכון יש המון זמרים שמתאפרים ולובשים צמוד...זו פשוט הדרך שלהם לבלוט בלהקה או פשוט חיי הבמה שלהם וזה לא צריך להפריע לאף אחד. במקום שאנשים יתעסקו בשירים המדהימים שהם כותבים אנשים עוסקים בדברים ממש שטחיים. אנשים סתם מחפשים דברים לדבר עליהם, על סתם דברים מטומטמים
אנשים תתבגרו תתעסקו במה שחשוב!!!

Fall Out Liel

New member
זה מההופעה שלהם? הנה אני!../images/Emo168.gif

נראה לי
הייתי בצד הזה אבל רואים לי רק את המצח
או שאני הוזה
?

Fall Out Liel

New member
אז הנה המצח שלי!!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

נו מה אני אעשה שביל מסתיר לי את השאר?