דיי כבר! כמה אפשר להסביר?!

LiHiLuSh

New member
גם אני רוצהה ונכון הוא גבר גבר ויש לי תמונה

שךו שרואים את זה ממש טוב

crazysapir

New member
לביל יש פשוט ...

מראה של J ROCK [רוק יפני] כזה... וזה מה שמראה הזה דורש..

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifוואו.

אני חייבת להגיד לך שאת יותר מדי צודקת. אמרת פה דברים כ"כ נכונים ואני לגמרי מסכימה איתך.. יפה שפתחת את השרשור וכתבת את כל זה אין לי מה להוסיף, כבר אמרת הכל!

l0veTH

New member
ל-florit11 - אני מעריצה אותך!!!..חיחי סתאם=P

היום רבתי עם שתי חברות מאוד טובות שלי על זה....ועכשיו ראיתי את מה שאת כתבת....אני מסכימה עם כל מילה שכתבת!!!! אבל באמת..כבר לא נעים לי לדבר על TH ליד חברות....כי כל הזמן אני שומעת..איזה הומואים, איזה הומואים....הם התבלבלו אם אימואים...וגם הם לא אימואים בנוסף לזה!!....סתאם...הן לא מבינות כלום מהחיים שלהן!!!...הן מעריצות לי את ג'אסי מקרטני ואת כל המכוערים האלה....גמכן הם!!.... הינה תמונה שילי אני יעני תום\טום[לאדעת איך בעברית]קאוליץ [שימו לב] הישראלית

keren eckshtein

New member
אפילו אם אני לא מדברת עם חברים שלי עליהם

תמיד הם חייבים להזכיר אותם . כאילו כתוב לי על המצח - טוקיו הוטל . זה ממש מעצבן ואני לומדת להתרגל לזה . אני מכירה מלא אצלנו שהם מעריצי מונסון .. וזה ממש מעצבן אותי !! אני ממש מנסה לא לדבר איתם עליהם . אני בכלל לא מזכירה אותם . תמיד שאנחנו מדברים עליהם זה רק בגלל שהם מזכירים . פעם הם קיללו אותם והכל , וגם עכשיו מתווכחים איתי שהם אימואים . זה מעצבן .. מאוד מעצבן . אבל אני מתעלמת ושמה זין ואת כל ההערצה שלי לטוקיו הוטל וכל האהבה שלי אני שומרת לעצמי .

ספיישיל

New member
גם אביב גפן עשה "שואו" איפור...

כגימיק "הופעתי"...היו שנחרדו מהשואו שהוא בחר להציג את עצמו,והמעריצים שהלכו בדרכו....אז שיחרדו !!! במקרה ה"שואו",מי שלא מבין את הגימיק והשואו-זבשו. במיקרה שלו התקוממו המבוגרים כי היתה אהדה לאביב,כהזדהות למסרים שליליים,לדכאון,להתאבדות,לדור הצעיר כדור מזויין. בנתיים,הבנד'ם התחתן פעמיים והיום הוא אבא לבן.את מי זה מעניין נטיותיו המיניות?.. להבדיל אלפי הבדלות......ביל החתיך,גם הוא עושה שואו במראהו....סו וואט? זכותו. זה עולם הבידור... ממה שראיתי ראיונות,קראתי עליו,מסריו של ביל חיוביים. והייתי בהופעה.לביל יש חיוך קסום שנימרח על שעתיים הופעה.ומופנה לכל עבר.וללא מסרים שלילים. קראתי גם דעות באינטרנט של כתבים בעולם המוסיקה,שקטלו את ביל.והזדעזעתי. איפה חו"הד על "נטו מוסיקה"? ו"נטו להקה"? בלי לדחוף דעה אישית ולקטרג? 1.הבנ'אדם הגיע לכאן מתוך מעריצים רבים שיש לו בישראל.(איפה הכבוד לכמות המעריצים שבזכותם הגיע לארץ?) 2.ביל,סולן הלהקה כולה בן 18 וסלל מגיל צעיר דרך בזכות עצמו. 3.הלהקה בגילם כבר קיבלה פרסים על המוסיקה שלהם.ועל המכירות שלהם ברחבי העולם. מי יכול לסתור את זה? בתוך עמי אני חיה... בושה לנו,כחברה,כבני נוער,שמוציאים גזר דין לבנד'ם לפי הערכות לנטיות מיניות.את מי זה מעניין בכלל? בושה לנו,כאנשים מבוגרים,כתיקשורת,ששופטים מוסיקה(טוב או לא טוב?) ואומדים הצלחה ב"מבחן המראה והלבוש" ....מפשפשים במיסגרת ולא בתמונה. טוקיו הוטל,אתם גדולים!!!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמשהו מעצבן!!

הייתה כתבה בידיעות אחרונות יום אחרי המופע והיו שם כמה דברים שממש עיצבנו אותי.. הנה חלק.. "בין השירים זרק הזמר שנראה כאילו חמוס נרדם על ראשו..." חמוססס?!! חמוסס?!!! "למה לעזאזל אלפי ילדות ישראליות כשרות בנות 14 משננות שירים בגרמנית? התשובה נמצאת בגוף השאלה כי הן ילדות בנות 14.כמו כל ילדה בת 14 רוצות המעריצות להיות שונות ואתמול כלון היו שונות:כולן עם שיער שחור וגווני אדום,לבבות אדומים גזורים מקרטון חולצות שחורות ומספיק איפור שחור בעיניים כדי לצבוע כביש.." "עכשיו יש להם אפילו שפה משלהם גרמנית חסר רק צבא יש לכם פושט." לא יודעת למה אבל זה ממש ממש עיצבן אותי.. תגובות..

אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gif צודקת... ../images/Emo46.gif

הם ממש מעצבנים הכתבים.. לפני שאמרו שהם באים לישראל כימעט אף אחד לא שם עליהם.. [כלי תקשורת וכאלה]

MAY STAR

New member
../images/Emo190.gifכן קראתי...!

חמוס?? איך הם הגיעו..????? יצורים שכמוהם! מילא קיפוד או משו... אבל חמוס?!?!?! (זה היה בצחוק הקטע של הקיפוד) גם הקטע הזה של להיות אימו... איזה שטויות! מה הקטע עם האיפור??. שישבו בשקט ולא יתערבו! אוףף אני מה זה עצבנית על הכתבה היצורה הזאת..! מטומטמים..!

SpongBobit

New member
המ..כתבתי על זה כבר, אבל אפחד לא שם לב.;]

בכולופן , זו כתבה חרא! גועל נפש ! ואני כותבת עם סבא שלי (שהתעצבן על זה מאוד!!) מכתב תלונה. וזה שיש לו חמוס על הראש הוא יכול לחשוב, שאר הדברים שהוא כתב שביל ממלמל בטח את הפרוטוקול של זקני ציון,ושחסר למעריצות רק צבא !,זה גועל נפש,והוצאת דיבה. ואני כותבת ממני ובשם כל המעריצים !אני לא אשתוק על זה.

o pie

New member
כולם אומרים שמרילין מנסון הומו...

וגם בילי הזאת שלך מתרומם.

florit11

New member
מוזר מאוד...

איך זה שארבעה בני נוער, שאין להם טיפת כישרון זכו כבר כמעט בכל הפרסים האפשריים, ורק ממשיכים לזכות ולזכות ולזכות....? הא? ומי לעזאזל קורא למרלין מנסון הומו? כי כבר שנתיים שאני לא שומעת את השם שלו ואתה המילה "הומו" בואותו משפט. אם לדייק, כבר שנתיים לא שמעתי את השם שלו, נ-ק-ו-ד-ה.

למעלה