דיי כבר! כמה אפשר להסביר?!

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצ-ו-ד-ק-ת ב-1000000000%

אני כל כך מסכימה עם כל דבר שכתבת!! אני למשל, בכיתה שלי כל הזמן מדברת על טוקיו הוטל...שמה שירים מהפלא ושומעת עם עוד 2 חברות שלי שמחבבות את הלהקה. ויש ת'בנים הכמובן מפגרים שיגידו שהסולן הומו..שהוא נראה כמו בת.. "איזה כוסית" וכו'.. ויש עוד חברה בכיתה שלי שאומרת: "הנה בילה" לא ביל. זה כל כך נמאס..................

ElinorLahav

New member
אתם תצטרכו ללמוד לחיות עם זה !

אין מה לעשות יש חלק שאוהבים וחלק שלא ... אנחנו אוהבות וטוב לנו עם זה אז סבבה
הם בטח שומעים רוני סופרסטאר והראל מויאל ....אז שגם הם יהנו !!! אנחנו אוהבי טוקיו לנצח וזהההההההו

keren eckshtein

New member
האמת היא שאני מעדיפה שהילדים שאני מכירה

ישנאו אותם . כי תאמינו לי אולי עכשיו הם אומרים שביל זאת בת וכו'
.. עכשיו טוקיו הוטל מתפרסים * אהמ 7 עמודים בראש 1 אהמ * . וזה כל כך מגדיל את האפשרות למעריצי מונסון או איך שלא תקראו להם . ראיתם מה הלך בהופעה ? ילדות קופצניות בנות 9 ואולי פחות . באות להופעה , שרות רק את מונסון וזהו .. אני בת 13 והתפדחתי לבוא בגלל שאני קטנה
.. אז אני מעדיפה שהילדים אצלי בביה"ס ישנאו אותם . כי אחר"כ הם פתאום יתחילו להתעניין בהם ומקודם קראו להם לסבים , קוקסינלים , נקבות . אני פשוט מנסה לשמור את ההתלהבות וההאהבה שלי לטוקיו הוטל לעצמי ולפה
ולא ידבר יותר עם אף אחד מהחברים שלי על טוקיו הוטל , הם פעם שנאו אותם ופתאום .. וזה גם קצת מעצבן אותי שמפרסמים אותם יותר מדי , אבל כמו שאלינור אמרה .. צריך להתרגל
.. אני בטוחה שיש עוד כמה בנות / בנים , שיסכימו איתי פה . עדיף שפשוט נתעלם וניתן להם לשנוא אותם , כי אחר"כ הם יושפעו מאיתנו . יראו כמה אנחנו אוהבים אותם .. ופשוט יהיו מושפעים ותאמינו לי , אני מספיק סבלתי את הקטע של השפעה .. ד"א , איזה סימנים חמודים חדשים
בידיוק נגמר אצלנו בבית ה-

LiHiLuSh

New member
חח די עכשיוו בלי../images/Emo215.gif../images/Emo6.gif

ואין צורך להתפדח בגיל שלך היו שם הרבה יותר קטנות גם

MAY STAR

New member
ל- keren eckshtein

לא הלכת להופעה כי את בת 13?!?!?!? אומגד רצינית??. למה ??? גמאני בת 13 והלכתי להופע וצרחתי כמו מטורפת!! אני לא מאמינה שלא הלכת!! הייתה לידי ילדה אחת בת 6 שכל ההופעה צעקה טום! טום! ומרוב שהיא נמוכה היא בכלל לא ראתה אותו... או את ההופעה.. XD חעחחע... אני ב-כ-ל-ל לא שומרת את האהבתי כלפי ביל (טוקיו הוטל) אם מישהו אומר עליהם משהו... וואי וואי איזה מכות הוא חוטף!!!! לפני בערך שבוע איזה ילד אחד מהכיתה שלי אמר "מי זאת" שהראתי לחברות שלי את התמונות מההופעה ... ואז מה זה התעצבנתי עליו.. נתתי לו סטירה ואז המחנכת שלי בדיוק נכנסה לכיתה :/ איזה בושות! ואז היא רשמה לי הערה בכרטיס אישי :////////// לא נורא,לפחות הוא למד את הלקח! :) אני גאה בעצמי.. סורי על החפירה.. אמממ.. זה האייסי שלי למי שרוצה : 316421410 בהיי

keren eckshtein

New member
נראה לך שלא הלכתי ? פשוט התפדחתי לבוא בגלל

שאני בת 13 .... אבל הלכתי ... חזרתי בלי קול !
.

Pukapukit

New member
הוצאת לי את המילים מהפה. ../images/Emo45.gif

במיוחד בקטע של הגיי. כי לא רק שאני ביסקסואלית, וכשאני אומרת את זה לאנשים שלא ידעו את זה קודם נתקלתי לא בפעם בתגובה: "באמת? לא רואים עלייך". וזה באמת מעורר הרמת גבה לא קטנה. כלומר, איך ביסקסואלים אמורים להראות? ובפעם האחרונה שבדקתי באמת לא היו לי קרניים ולא כלום. >_> אבל עכשיו ברצינות, אני מכירה המון גברים (זמרים בפרט) שהם נשיים למדי, ולמרות שרובם באמת הומואים- זה בכלל לא אומר שכולם. בן אדם יכול להיות נשי ולאהוב נשים. הוא לא ימות מזה. ._.

מסכימה אם כל מילה אבל....

מאמי אני מבינה לליבך ואני מאיפה כל זה בא אבל אי אפשר לשנות דעות של אנשים ואני בטוחה שאת לא תריבי אם אנשים על זה כי זה יהי אבוד והעצה שאני יכולה להביא לך ולכל השאר שזה כולל אותי ואני צריכה להקשיב גם לעצה הזאת כי בעקבות כך שהתחלתי לריב עם חברה שלי אם ביל הוממו או לא ואיבדתי אותה פשוט צריך לדעת לא להקשיב למה שאת לא רוצה לשמוע את לא רוצה לשמוע שביל הומו את לא חייבת את פשוט יכולה להגיד בתוך הראש שלך שהם אומרים ביל הכי חתיך בעולם מה שהוא באמת כזה ....... וזהו אנשים כבר ביססו לעצמם "טוקיו הוטל הומאים"ושום דבר לא ישנה את זה לצערי הרב גם אנחנו ......וסתכלו על הצד החיובי יותר טוקיו הוטל לנו .... מצטערת על החפירה פשוט כבר נמאס לי מזה שאנשים רבים על נמחלוקת הזאת כשזה ברור כשמש .

למעלה