דיי כבר! כמה אפשר להסביר?!

LiHiLuSh

New member
למה למחוק זה בסדר גמור למשל לי

יש מורה הומו אז... וביל לא נירא כמו הומו ואיפשר לדעת באמת עם בנאדם הומו או לא למשל אתמול שחזרתי מבית הספר להסעה הכול אינקולטת ילדה ששמועת מונסון ויעני היא לא אוהבת אותם והיא אומרת השיר בכלל לא יפה (אבל היא שומעת אותו יעני מה?) היא אורמת רק הפיזמון חופר לי בראש אבל ששעלו אותנו מה עשינו בסוף שבוע ואמרתי שהייתי בועפה שאלו איזה אמרתי טוקיו הוטל אז חלק קפצו איכס ההלו הם נאצים אז אני והמורה שלנו לאנגלית צעקנו לא הם לא נאצים הם להקה ממש טובה ושעלו אותי מה הסגנון שלה םוכולם אמרו אימו אמרתי לא ואני לא דועמת אימו אמרתי פופ רוק כזה והוכל ואזהמורה שלי אמר אה ביגלל זה את עייםה חח כיכו לה 4 שעות הראשונות נירדמתי לכול המורים מול העיינים חח כי הלכתי לישון ב 1 וחצי 2 ככה

keren eckshtein

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את כ"כ צודקת את לא מבינה מה עובר עלי

דאמט . זה שביל אוהב להתאפר , לשים בגדים צמודים .. זה אומר שהוא גיי ? זה אומר שהוא נשי ? כולם חושבים שהוא הומו והרבה יורדים עליו , על טוקיו הוטל . אני כל כך מעריצה את ביל על זה שהוא מחזיק מעמד וסובל את כל המילות גנאי האלו . כי תאמינו לי כמה שאנחנו שומעים הרבה קללות על טוקיו הוטל ועל ביל . ביל שומע פי לא יודעת כמה וזה ממש עצוב ופוגע , תנו לו להיות מי שהוא ועזבו אותו בשקט . וגם יורדים הרבה על גיאורג אצלנו שזה גם ממש מגעיל . כי לדעתי גיאורג נראה גם ממש מצויין והוא מנגן מדהים . וידידים שלי חשבו שטום זה נקבה שלא נדבר על ביל . וגוסטב אין על מה לדבר . אבל על הזין שלי , שילכו לשמוע ביט 69 , ששרים על ילד שפאקינג מכור לבמבה . והרבה גם שונאים את טוקיו הוטל בגלל שהם גרמנים >< " דיי, אם הם היו נאצים הם לא היו באים לפה דאמט , שיעזבו אותם בשקט . ולנו מותר להעריץ , לסגוד , לכבד ולאהוב כל אחד !! אז פשוט אל תתייחסו . ועכשיו קוראים להם אימו , הם לא אימו !! אני לא מבינה בכלל מה זה אימו . העניין הזה של האימו התדרדר כ"כ אלוהים . בידיעות אחרונות הייתה כתבה מפגרת איך להיות אימו . ושהמעריצים של הלהקה טוקיו הוטל הם אימואים , מה זה אמור להיות ?!? נחוי >< שילכו לכתוב מאמרים על דברים שבאמת מעניינים אנשים . ולא על איך להיות אימו ! כאילו מישהו באמת יקשיב למה שכתוב שם .. חייב להיות פוני לצד . חייב סקיני חייב אולסטאר ! וואט דה פאק ?!!??! שהאנשים במדינה הזאת ינוחו ומהר. כי זה כבר נהפך לפתטי !

כמה שאת צודקת את לא יודעת בכלל..

תגובה גאונית !!!! נמאס לי כבר מכל כתבות הנאצה שהם רושמים ביומיים האחרונים.. חלאס כבר :S

dolse

New member
ביל כן נקרא אימו.

אימו זה לא רק ''פוני''. אימו זה בן שמתחבר קצת לנשיות שלו. אבל אימו לא בהכרח חייב להיות הומו. רוב הידידים שלי אימואים... אז אני יודעת מזה. ביל כן נחשב לאימו כי למרות שאין לו ת''פוני אימו' שהיה לו בעבר. כי הוא האריך וזה לא מתאים לתסרוקת של עכשיו ''פוני''. יש לו את כל שאר התכונות של להיות אימו. אימו זה כזה יפה גררררר

crazysapir

New member
ביל שהוא מחליק תשיער אז...

כן יש לו פוני שמכסה עין אחת בל אני לא מגדירה אותו כאימו

zrobavit

New member
../images/Emo45.gifלגמרי

קראתי את הכתבה בידיעות וזה היה בולשיט לגמרי! והם עוד שמו ליד זה כתבה על סרט שעוסק בניסון התנקשות בהיטלר . . ?! כאילו מה הקטע???? גם המורה שלי להיסטוריה כשהגענו לקטע על זה שאמריקה הצתרפה למלחמת העולם ה2 בגלל יפן פתאום עצרה והתחילה לדבר איתנו על זה שלמה ללהקה גרמנית יש טוקיו בשם ועוד כול מיני שטויות כאלה . . . ??? אני וחברה (שהינו בהופעה! למרות שהחברה לא ממש מכירה אותם) ממש התעצבנו אליה (בכלל רוב הכיתה אמרה לה שהיא סתם איזה מטורפת שמחפשת קונשפירציות שלא באמת קימות) אקיצר אנשים מפגרים אם ראש לא סגור אלא אתום לא חסר

ofirsharabi

New member
אומייגאדדד

הכתבה בידיעות אחרונות הייתה ממש מפחידה...מה זה ההכללות?! :S טוב שלא הגזימו...מה זה היה השרטוטי אימו האלה?!? ודרך אגב...הם רשמו...משו כמו "סקיני ג'ינס חובה לבנים ולבנות" ובציור הג'ינס התרחב למטה D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מ א י י ק

New member
למי אכפת עם הומו או לא?../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif

מי שלא מעריץ אותם מתעסק עם זה יותר מידי, ובואו נניח שכן,למרות שלא,אבל נניח שכן, אז מה? אז תפסיקו לשמוע ט"ה בגלל זה?
אנשים לא שומעים עברי לידר ודניאל סולומון בגלל שהם הומואים?
שומעים, ועוד איך שומעים!

ElinorLahav

New member
- אני פשוטט מעריצה אותך -

את נתת תגובה גאונית ! בואי אני יגיד לך משו שקרה לי לפני כמה ימים הייתי בלונה פארק והכרתי שם איזה ילד ושאלתי אותו מה הוא שומע הוא אמר לי הכל חוץ מטוקיו ואגב הייתי בנאצה ככה הוא אמר לי אוקי תקשיבו באותו רגע נתתי לו כזאת סטירה ניראלי גם אלוהים שמע אותה פשוט מכל הכעס שהיה עלי פשוט זה הדבר הראשון שעשיתי עכשיו בואי נעזובב את זה ... ישלי על התיק של הבצפר סיכות של טוקיו והייום ראו אותם כל מיני ילדים חלק אמרו איזה יפים הם אנחנו אוהבים אותם חלק אמרו אווי טוקיו הוטל חבורת הומוהים אני כ"כ היתעצבנתי כמעת ננתתתי לכולם מכות וכולם היו בנות שששומעות רוני סופרסטאר !!! זה הכי עיצבן אותי הם אמרו שהם בכלל לא מכירים אותם ולא רוצים להכיר אותם כי סבא וסבתא של ביל וטום עשו לנו שואהההההההה ! וואאט דה פאק שתסתתתתתתום פשוט ! קיצר היה לי היום יום אחד המעצבנים
סורי על החפירה
ביי ביי

אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif כנסו...|||||||

חברה שלי סיפרה לי גם שהיה כתבה באיזשהוא עיתון אם אני לא טועה.. שאמרו שביל דומה לחמוס שמכונית דרסה אותו או משהוא כזה.. זה ממש מעצבן...

SuLeRu

New member
יואו עד כמה שאת צודקת!!!

אמא'לה הלוואי שכולם היו כמוך (לא לאנשים שבפורום) איזה מילים פשוט הסברת את זה הכי מובן שאפשר!! אני קוראת ופשוט לא יכולה לאמין איך כתבת את מה שיש לי בראש.... את כל כך צודקת איך אנשים זיינו כבר בשכל עם כל הקטע "הוא אישה??" "הוא מתלבש כמו בחורה" "איזה להקה מסריחה יש להם סולן שדומה לגבר!" כאילו פאק מה נתקעתם עם אותו משפט? תמשיכו הלאה! וביכלל רוק זמריי רוק מתאפרים כל הרוקרים שמים שחור בעיניים ועושים משהו עם השער מעצבים אותו איכשהו... כאילו זה כזה סוף העולם שהזמר הזה דומה לאישה? אבל הבעיה הוא שהוא "לא!" הוא לא דומה יש לו פנים של גר בן 18 עם מייק אפ ושחור בעיניים וזהו! וסבבה יש לו יופי נשי... זה לא הורס את היופי שלו הוא בכל זאת נשאר חתיך, מושך, יפה עם מראה סקסי ומדהים שהלוואי לכל בן להראות כך! ונכון יש מלא הומואים כשרוניים! ו... תנו הזדמנות להכירר אותם ואז לתת את הדעות שלכם ולא ישר לפי המראה! מה שבפנים ולא מבחוץ! חברה שלי ביכלל התאהבה בלהקה רק ביגלל השירים ורק אחר כך במראה של ביל ובכל שאר חבריי הלהקה. וגם אני ההיתי בהופעה וכשה חזרתי לבית הספר אז כולם כאלה קופצים עליי וצועקים לי "הם הומואים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "הם מכוערים, לא יודעים לשיר, עם שירים מסריחים" והם לא היו בהופעה פשוט בא להם לאגיד את זה! כייף להם לפצוח ת'פה שלהם על להקות שלפי דעתם הם לא ניראים טוב, וזה מה זה לא הוגן!! וביכלל כל מי שחושב שביל דומה לבת אז ברוק יפני! ואני מדגישה את זה רוק יפני!! מי שלא מכיר מוזיקה יפנית אז אני מבינה מה עובר לכם בראש "יפני? איככ מה זה הדבר הזה? כולם שם מכוערים" וכו'... אבל זה מה זה לא נכון! מי שחושב כך אז זה בידיוק כמו מי שחושב שביל הוא הומו! אז ברוק יפני הבנים חבריי הלהקה צריכים להראות כמו בנות! הבניםש ם לובשים חצאיות מיני, נעליי עקב, שערות ארוכות, פנים הכי נושיות שאפשר וחולצות של בנות... ומה? הם לא הומאים! יש להם משפחות, ילדים ואולי לא כולם אבל הם לא... פשוט כזה רעיון זה האימג' שלהם.! הינה בתמונה הזאת הגבר הזה לא דומה לאישה?? אני חושבת שהוא ממש דומה לאישה יותר מביל והוא הגבר הכי גבר שיש והוא לא הומו ולא נעליים.... --------------------->> אז אנשים תנו הזדמנות לעצמכם להכיר דברים חדשים לא לפי המראה לפי מה שהם באמת ולא לפי מה שאתם חושבים ואתם יודעים שזה לא נכון!

LiHiLuSh

New member
fick רק בלי המיש ../images/Emo6.gif

רציני זה בן לא רואי םבכלל אבל האמת הוא דומה לילד מהטינה אני חייבצת לציין והוא באמת נירא כמו בת יו חח ביל לידו נירא מו גבר לא שהוא לא גבר אני לא חושבת שביל בכלל נירא כמו אישה אבל שהיה ועוד אחרי שראיתי אותו במציאות הוא ממש לא דומה לאישה

SuLeRu

New member
נכון?

ביל לא דומה לגבר ביכלל! היום נפגשתי עם חברה שלי ופשוט חשבנו וחשבנו איך רואים עליו שהוא דומה לאישה יש לו תפנים הכי גבריות! מה זה דומה לאישה??? זה דומה לגבר משולם! זה מה שזה...!! --------> ואני רוצה אותם בחזרה וליפגוש אותם בשדה תעוופה לגעת בהם ליראות אותם כי הם זוכרים ת'מעריצות שלהם....

למעלה