אתה הוא שנמצא בבעיה לא אני. אתה יכול לצחוק. הצוחק הוא הצוחק האחרון. למה אתה חושב שהתיק ריק. אם נותן התורה אומר לך שהוא יודע מה נעשה בכל העולם ויודע שאין אף יצור מימי שיש לו קשקשים ואין לו סנפירים. אתה צריך או למצוא יצור מימי שמפריך את הראיה או לחזור בתשובה. בכדי למצוא אתה צריך לפרסם את הראיה. לכן אתה הוא זה שצריך לרוץ ולפרסם בכל האתרים אם יש מישהו שמכיר יצור שמפריך את הראיה. שאל את כך האנשים שעוסקים בכך. זה פצצת זמן. אני לא יודע על מה אתה סומך? אתה חושב שיש יצור כזה רק שלא יודעים עליו. הרי היום האנשים מכירים את כל היצורים ולא נוספים יצורים שלא הכירו קודם. איך אתה יכול לומר שאין אפשרות לבדוק מה נעשה בכל הימים. לא מחפשים עץ במים מחפשים יצור שנע וניתן ללכוד אותו.
כל מה שאני רואה זה תיק ריק. אני מצטרף לצחוק. נחזור בקצרה על שרש הבעיה שלך: או שהתורה דרשה תנאי מיותר, או שהמשנה ויתרה על תנאי נחוץ, ומכיוון ששתיהן מאותו מקור - המקור טועה...
שחושב כמוך שזה התשובה לשאלה: איך ידעו חז"ל שלכל יצור מימי בעולם שיש לו קשקשים חייב להיות לו סנפירים. על השאלה הזאת אתה לו עונה. אתה עובר לנושא אחר. קודם תענה לשאלה הזאת איך ידעו. האם אתה חושב שהם ניחשו?
דלעת170 מהווה הוכחה מוחצת שטרם נצפתה כמוה, לתכליתיות הבריאה. ...It seems that the sole purpose of his existence is simply to serve as a warning to others
אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא. כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג שונה. לדוגמא הדילוג הראשון בין אות לאות - x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים כאשר הדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי בהודעות הקודומת. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד כאשר הדילוג בין אות לאות שונה, וכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.
בס"ד להלן תשובה לכך שאין נחש מים עם קשקשים . לקחתי את האי מייל מאתר. מעולם לא פגשתי, אבל ראה את תשובתי בפורום... <[email protected]> שלום לכם האם ידוע לכם אם יש לדג הנחש קשקשים ואם לא מי כן יודע על כך בכבוד רב דוד -------------------------------------------------------------------------------- זה האי מייל שלו שאל אותו את כל הפרטים. -------------------------------------------------------------------------------- [email protected] -------------------------------------------------------------------------------- Walla! Mail, Get Your Private, Free E-mail from Walla! at: http://mail.walla.co.il