דילוגים בתורה

עמלק

New member
לא זרקת פצצה

זרקת תיק ריק... עכשיו אני עומד לידך, אתה מסתכל על התיק הריק, אתה חושב שזו פצצה אבל כולם מסביב עומדים וצוחקים עליך...

דוד170

New member
זה ראיה שלא הפרכת. ומאחר ולא הפרכת

אתה הוא שנמצא בבעיה לא אני. אתה יכול לצחוק. הצוחק הוא הצוחק האחרון. למה אתה חושב שהתיק ריק. אם נותן התורה אומר לך שהוא יודע מה נעשה בכל העולם ויודע שאין אף יצור מימי שיש לו קשקשים ואין לו סנפירים. אתה צריך או למצוא יצור מימי שמפריך את הראיה או לחזור בתשובה. בכדי למצוא אתה צריך לפרסם את הראיה. לכן אתה הוא זה שצריך לרוץ ולפרסם בכל האתרים אם יש מישהו שמכיר יצור שמפריך את הראיה. שאל את כך האנשים שעוסקים בכך. זה פצצת זמן. אני לא יודע על מה אתה סומך? אתה חושב שיש יצור כזה רק שלא יודעים עליו. הרי היום האנשים מכירים את כל היצורים ולא נוספים יצורים שלא הכירו קודם. איך אתה יכול לומר שאין אפשרות לבדוק מה נעשה בכל הימים. לא מחפשים עץ במים מחפשים יצור שנע וניתן ללכוד אותו.

G o v er n o r

New member
או שנותן התורה דרש תנאי מיותר, או

שנותן המשנה ויתר על תנאי נחוץ, ומכיוון שזה אותו _אדם_, אז הוא טועה...

G o v er n o r

New member
בס"ד. אי"ה. חבל"ז. מסכים עם עמלק.

כל מה שאני רואה זה תיק ריק. אני מצטרף לצחוק. נחזור בקצרה על שרש הבעיה שלך: או שהתורה דרשה תנאי מיותר, או שהמשנה ויתרה על תנאי נחוץ, ומכיוון ששתיהן מאותו מקור - המקור טועה...

דוד170

New member
האם אתה חושב שיש עוד מישהו בעולם

שחושב כמוך שזה התשובה לשאלה: איך ידעו חז"ל שלכל יצור מימי בעולם שיש לו קשקשים חייב להיות לו סנפירים. על השאלה הזאת אתה לו עונה. אתה עובר לנושא אחר. קודם תענה לשאלה הזאת איך ידעו. האם אתה חושב שהם ניחשו?

G o v er n o r

New member
או שנותן התורה דרש תנאי מיותר, או

שנותן המשנה ויתר על תנאי נחוץ, ומכיוון שאותו _אדם_ נתן את שתיהן - הוא טועה...

G o v er n o r

New member
בס"ד. אי"ה. חבל"ז. יופי, תנא דמסיע,

הנה, או שהתורה דרשה תנאי מיותר, או שהמשנה ויתרה על תנאי נחוץ, ומכיוון ששתיהן ניתנו ע"י אותו מקור - המקור טועה, ואידך, זיל גמור...

G o v er n o r

New member
נדגיש שוב: או שהתורה דרשה תנאי

מיותר, או שהמשנה ויתרה על תנאי נחוץ, ומכיוון ששתיהן ניתנו כביכול ע"י אותו מקור - המקור טועה...

G o v e rn o r

New member
דלעת170 יקירי, לא תוכל להתקדם

ולו מילימטר בודד אם לא תענה על השגותי בענין הדלוגים, אחת לאחת. זו הבטחה...

עמלק

New member
אתה שקרן או טיפש

בקובץ *שאתה* מביא על דילוגים בכלל לא מדובר על דילוגים כמו שאתה מתאר בהודעה שלך !!!

preacher

New member
נשמע כמו משהו שאליזה היתה שואלת

(תוכנת ה"פסיכולוג" הממוחשב) ומראה על אותה רמת הבנה.

vizini

New member
כבר מזמן חשדתי ש-דוד170 הוא ניסוי

בפיתוח תוכנת AI... (artificial idiotness(

G o v e rn o r

New member
עם כל הכבוד, אני חולק עליך.

דלעת170 מהווה הוכחה מוחצת שטרם נצפתה כמוה, לתכליתיות הבריאה. ...It seems that the sole purpose of his existence is simply to serve as a warning to others

דוד170

New member
preacher

אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא. כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג שונה. לדוגמא הדילוג הראשון בין אות לאות - x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים כאשר הדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי בהודעות הקודומת. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד כאשר הדילוג בין אות לאות שונה, וכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.

preacher

New member
CTRL+Z CTRL+Z CTRL+Z

DEL DEL DEL מקווה שזה יפצה על כמויות ה- CTRL+V שאתה עושה בפורום. דוד, שאלה: מי הראשון שחשב לחפש דילוגים בתורה? ולמה?

preacher

New member
אסור לשאול דברים לא קשורים?

מעניין אותי לדעת מי חשב על זה לראשונה. אתה יודע מי זה היה?

דוד170

New member
vizini

בס"ד להלן תשובה לכך שאין נחש מים עם קשקשים . לקחתי את האי מייל מאתר. מעולם לא פגשתי, אבל ראה את תשובתי בפורום... <[email protected]> שלום לכם האם ידוע לכם אם יש לדג הנחש קשקשים ואם לא מי כן יודע על כך בכבוד רב דוד -------------------------------------------------------------------------------- זה האי מייל שלו שאל אותו את כל הפרטים. -------------------------------------------------------------------------------- [email protected] -------------------------------------------------------------------------------- Walla! Mail, Get Your Private, Free E-mail from Walla! at: http://mail.walla.co.il

למעלה