דיסק מזרחי? לא, אחי

בגלל שאתה מבלבל את הביצים לא מבינים אותך

ודבר שני מפגר תקרא לחברים שלך וטמבל תקרא לאבא שלך . שים לב כמה אתה מקשקש ומקשקש ולא פוגע במטרה מה אתה חושב שאנחנו לא מבינים במוסיקה . ממש חידשת לנו שלאייל גולן ולעמיר בניון יש טקסטים יפים וואו מה אני אגיד לך ממש חוכמה נוזלת ממך . והשטות הכי גדולה שרשמת זה שקובי פרץ מושיק עפיה וליאור נרקיס אלו זמרים של שואו מה הקשר יא טומטום . יצא לך לשמוע את הדיסק האחרון של קובי בכלל יש שם להיטים גדולים כמו אמא וזקוק לך . איך הגעת למסקנה הזו למה בגלל שהם זמרים פופולאריים ומושמעים בכל החתונות והדאנס ברים . המוזיקה המיזרחית לא בירידה ותפסיק לזיין במוח מלא זמרים הוציאו אלבומים חדשים שריף זהבה בן אייל גולן מושיק עפיה שרית חדד ועכשיו שר אל המוסיקה חיה ונושמת ותפסיק להיות שלילי וגם תשמור על הפה המלוכלך שלך לא יזיק לך .

Puskas

New member
קודם כל שמור על הפה שלך

כל תגובה שלך לכל אחד כאן מעורבת בקללות וירידות אז 'סתכל על עצמך לפני שאתה מבקר אחרים. עכשיו לעניין,קובי פרץ הוא זמר להיטים ולא יעזור לך כלום ושרית חדד ירדה ברמה וגם בזה לא יעזור לך וליאור נרקיס היה כישלון טוטאלי באלבום "חתול רחוב" ונחש מה? באלבום החדש אין הרבה שיפור..עדיין יש שם שיר אחד טוב וכל השאר זה חרא שירים..וכמובן שהלהיט הכי גדול שם זה דאנס..אז אל תבלבל ת'מוח. ואת זה שהמוזיקה המזרחית בירידה לא אמרתי רק אני..בחודשים האחרונים אמרו את זה גם מרגול ואבנר גדסי..וזה עובדה.. כי המוזיקה המזרחית לא חזקה ברדיו כמו בעבר ולא מוכרת כמו בעבר.. אייל גולן מכר בינתיים 30 אלף מהאלבום החדש שלו..מה 30 אלף?? זה כלום! מצליל מיתר הוא מכר 130 אלף וזה אפילו לא מהאלבומים הטובים שלו...אז אל תגיד לי שהמוזיקה לא בירידה! גם באיכות השירים יש ירידה ואין מה לעשות..אולי זה טבעי..לכל מוזיקה יש משברים..ועכשיו זה המשבר של המזרחית. גם אני נהנה מאוד מהחדש של אייל גולן ושל משה פרץ אבל אני יודע להודות שזה יותר להיטים ושירים ישראלים עם נגיעה ים תיכונית קלה,מאשר שירים ים תיכוניים אמיתיים...ועל החדש של עפיה אין מה לדבר...9 שירים שזה כבר זלזול בקונה..ומה שיש שם זה שירים מטופשים לחלוטין...טקסטים זולים ושטחיים מלווים בקצב לעיתים חביב ולרוב טראנס/דאנס... אז תאמין לי שאני לא מדבר באוויר,אני שומע אלבומים ומתעדכן כל הזמן וגם לי זה חבל מאוד שזה המצב אבל אין מה לעשות וזה שתמשיך להתווכח ולהגיד שהמוזיקה המזרחית מצליחה כמו פעם זה לא יעזור לך ולא יגרום למוזיקה להצליח.. ולהוציא אלבומים חדשים לא מבטיחים הצלחה לז'אנר..כמו שדיברתי למעלה על אייל גולן ומשה פרץ אז גם אצל זהבה בן זה אלבום של דאנסים/שירים ישראלים ושיר מזרחי אמיתי אחד עם עופר לוי.. אז כדי שתסביר ת'צמך עם שפה של בן אדם ולא של קוף ותסביר לי בדיוק למה אתה חושב שהמוזיקה לא בירידה..כי עובדתית היא כן בירידה..מכירות,השמעות רדיו..בכל זה היא בירידה..אז בוא תסביר לי איך זה שאתה מבין אחרת..

כל תגובה שלך מוציאה אותך יותר ויותר לא מבין

תראה אני מבלה המון בכל הדאנס ברים בתל אביב . בוולוט ברוקו ויסקאיה אלג'יר המרפאה סופרנו ווקס כמו כן אני הולך המון לחתונות ואני שומע 50 אחוז מיזרחית בכל המקומות האלה שזה המון בהתחשב שאין כמעט השמעות למוסיקה הזו ברדיו ובטלויזיה בגלל קיפוח ושלא יכחישו את זה . קובי פרץ לא אשם שיש לו להיטים חזקים שרצים להיטים כמו בכל הכח באש המים תגידי לי אהבה תנצח אלה להיטי מסיבות ואנשים חולים עליהם ומתים עליו מצד אחד אתה רושם קובי זמר להיטים מצד שני אתה רושם אין ליאור נרקיס שיר אחד טוב באלבום תחליט מה יש לך פיצול . אני מציע לך לשמוע את הדיסק החדש של ליאור שהוא משופע בלהיטים כמו אוהב אותך אני חי ובלדות שקטות כמו מילים שלא אמרת אהבה .בשקט בשקט. לגבי אייל גולן שבעבר מכר 130 אלף מצליל מיתר וכעת רק 30 אלף מראה עד כמה אין לך מושג במוסיקה מה ציפית אנשים מורידים מהאימיול היום כמו מטורפים מה שלא היה פופולארי כ''כ כמו לפני 6 שנים . אייל גולן ושרית חדד משה פרץ מושמעים המון בגלגל''צ אז אני לא מבין על מה אתה מתלונן ועל איזה ירידה אתה מדבר . הזמרים האלה כוכבים ומושמעים בכל חגיגה למה לא משמיעים את שלמה ארצי תגיד לי במסיבות . הם עושים טונות של כסף יש להם מלא הופעות הם מוציאים דיסקים אז מה אתה מזבל לנו את המוח תגיד . ועוד לא הזכרתי שהמוסיקה הזו כמעט ולא מקבלת חשיפה תקשורתית אולי זו גם הסיבה שאתה חושב שיש ירידה . וחתול רחוב של ליאור נרקיס זה שיר מדהים לדעתי . לגבי הטקסטים . טקסט כמו תרקוד תרקוד ביום שישי תרקוד גם ביום שבת של שלמה ארצי זה טקסט טוב לדעתך . מכירות אף אחד לא מוכר כי יש בחינם באינטרנט . השמעות זה בגלל קיפוח . השמעות באירועים ובמועדונים המוסיקה הזו שולטת האמן לי אני בליין ואיש לילה .

לב ענק 22

New member
מקנא במוסיקה המיזרחית אה

משחק לנו אותה אוהב מיזרחית אבל מצד שני מלכלך ומלכלך . בלי רדיו ובלי טלויזיה המוסיקה שלנו שולטת קנאי תאכל את הלב היית מת להיות קובי פרץ או ליאור נרקיס כל ערב הם עושים 40 אלף שקל מה שאתה ויוני בלוך עם הטקסטים היפים לא תעשו בשנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

sopermen1

New member
שמתם לב שכל מה שאתם מדברים עליו זה כסף?

לא איכפת לכם מהמוזיקה עצמה ומהמשמעות. כל מה שמעניין אתכם זה כסף, כסף וכמה אנשים באים להופעות. לא מעניין יותר מה שרית אומרת (או לא אומרת, יותר נכון) בשירים שלה? אני מסכים שיש מזחרית טובה, ובעיקר מה שאהוד בנאי עושה- שזה לא פחות מזרחי מהרבה אומנים מזרחיים אחרים. ואפילו יותר מזרחי מהם, אבל רוב המזרחית שיש במיינסטרים היום זה פשוט זבל. לחנים משעממים ומילים מפגרות- הקשבתם פעם למילים של "פרחה במרצדס"? ובסופו של דבר,אייל גולן 53, איך שאתה מדבר רק מראה כמה כל הסיפור הזה תת רמה.

Puskas

New member
תגיד לי מה אתה עושה צחוק??

מי שומע שלמה ארצי בכלל?? לא שומע מוזיקה כזאת ולא שומע רוק ולא כלום אז אל תנסה להוכיח לי שאייל גולן יותר טוב משלמה ארצי כי אני יודע את זה! חוצמזה שעל ליאור נרקיס אמרתי שבאלבום האחרון שלו יש רק שיר אחד מזרחי טוב וזה "רק את יודעת" ושאר האלבום הוא להיטים או שירים שקטים שדווקא יצאו לא מוצלחים ומכאן המילה "נפילה"! כי ליאור כבר 2 אלבומים מחטיא! קובי פרת אני בכלל לא מתייחס אליו כי הוא לא אמן רציני לדעתי והוא סתם חי ונושם להיטים והוא לא יוצר גם ככה וגם אין לו כזה קול יפה והוא סתם שר מה שנותנים לו..אין לו שום מעורבות בעשייה... ומה אתה מדבר?? את לירן טל סיננו ברשת ג' ואת השיר "מעבר למסך" של לירן טל וסגיב כהן שזה שיר מדהים ורגוע עם קצב חמוד סיננו מגלגל"צ...ושרית חדד עושה מוזיקה י-ש-ר-א-ל-י-ת !!! לא מזרחית! אתה מבין את זה או שאתה ילד מוגבל??? איפה הצד המזרחי פה??? האלבום החדש שלה הוא אלבום ישראלי לכל דבר!!! היא עבדה עליו עם טל שגב שהוא זמר צהוב מסריח! אז אל תבלבל ב'מוח! אז כן היא מושמעת אבל זה רק בגלל שזה כבר לא מזרחי!! משה פרת הוא זמר מדהים אבל הוא ממש לא מושמע כל כך הרבה בגלגל"צ אם בכלל..לי במקרה יצא לשמוע גלגל"צ במספר מקרים בשבוע האחרון וכל פעם איזה שעה ובסה"כ 4 שעות בשבוע ולא שמעתי שום שיר שלו..אז אני לא מבין מה אתה רוצה... במכירות המוזיקה יורדת...ואל תתן לי ת'אימיול כתירוץ כי יש עדיין הרבה אמנים בארץ שהם לא מזרחית והם מגיעים ל-60 או 70 אלף עותקים מאלבום..אז אל תתן כתירוץ..העניין במוזיקה המזרחית הוא שהחומר עייף! זו הסיבה לאלבומים כמו "חתול רחוב" וכמו "מציאות אחרת" שהם אלבומים חלשים מאוד של אמנים מוערכים מאוד..אני באופן אישי לא אוהב את נרקיס כל כך אבל על אייל גולן אין ויכוח.. אז עכשיו יש יוצרים חדשים ודם חדש ואולי יהיה טוב..אבל תפסיק להיות עיוור ולחשוב שהמוזיקה הזו דומיננטית כמו פעם..

SuperOr

New member
תראה

"ליאור נרקיס אמרתי שבאלבום האחרון שלו יש רק שיר אחד מזרחי טוב וזה "רק את יודעת" ושאר האלבום הוא להיטים" להיטים! להיט לא יכול להיות מזרחי?? או שלהיט זה סיגנון אני לא מבין (באמת).. "ואל תתן לי ת'אימיול כתירוץ כי יש עדיין הרבה אמנים בארץ שהם לא מזרחית והם מגיעים ל-60 או 70 אלף עותקים מאלבום.." מה לעשות תמנים (ובכלל מזרחים) קמצנים, וכל האשכנזים (ששומעים את כל הארץ ישראלי הזה) בכלל לא יודעים מזה אימיול.. הםם קונים מישו שיקנה להם דיסקים מרוב הכסף שיש להם

Puskas

New member
כן?

נעים מאוד,אני חצי אשכנזי שכן קונה אלבומים מקוריים איך זה בשבילך? וזה היה חתיכת טיעון מגעיל...טיעון של גזענות ושל הפליה...כל האשכנזים עשירים וכל התימנים והמזרחיים עניים..טוב לדעת..

../images/Emo45.gifצודקק ב100%

לא נאה לכם עם המוזיקה המזרחיית אפ'חד לאא מבקש ממכם לישמוע אותה ,.. יש אנשים שמתחברים אליה ויש כאילו שלא . אתה בצד שלא ,... אז אל תישמע אותה ואל תבוא לנסוות להסבייר לנו מה אנחנו שומעים כי אנחנו יודעים טוב מאווד , לפיי דעתי מזרחיית זאת אחחללה מוזיייקה תגייד מה שתגייד ,.. המזרחיית של היום אחללה והמזרחיית של פעם גם אחחללה ,... להית'

dando1

New member
היי אחינו גם אני לא אוהב את [רוב]המזרחית אבל.

מפה ועד ללכלך על אנשים ששומעים את המוזיקה והזמרים שלה זה לא מקובל. אני דווקא אוהב אתמרגול ואת אייל גולן למשל,לא אוהב את ביטר או כל השאר שכל הזמן 'קשה להם' בחיים. אבל היי,אם זה מה שאנשים אחרים אוהבים שיהנו אני אוהב רוק,קצת מזרחי[איכותי יותר לדעתי,זוהר למשל]והרבה מוזיקה אחרת פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה אבל הבאת לי קצת עצבים עם כזאת תגובה מגעילה. Viva la Margol

sUProduction

New member
Puskas - קבל חיזוק ענק!

אני חצי עיראקי, חצי אשכנזי אבל לא משנה המוזיקה המזרחית האמיתית היא המוזיקה הישנה היום הכל חרא, מזה בלבלי אותו?! טקסים ברמה של ילדים בכיתה ג'

ייאללה עוף מכאן טמבל

זבל לא זבל הזמרים האלה מופיעים נון סטופ מושמעים בכל המועדונים הנחשבים מופיעים בווקס דום רוקו אלג'יר סופרנו . מושמעים בכל החתונות . ואיפה חמי רודנר וכל האשכנזים שלכם מופיעים מי שומע עליהם בכלל כן אם כל המוסיקה זבל שלהם. אתם הכי גרועים הספרדים שמתאשכנזים. מה אתה אומר על זה.

במקום להגן על המיזרחית את מחזקת את שונאינו

למה את לא חוסמת אותם מה את קישוט כאן במקום שתגני על המוסיקה שלנו ועל אלה שמגדפים אותה כאן בבית שלנו את באה אליי בטענות אולי תבואי בטענות לעצמך . אנשים משועממים שמחפשים מקומות לריב ולהתווכח באים לכאן לעצבן אותנו. גם אני שונא מוסיקה שחורה אבל לא יכנס לפורום שלהם להציק . חומר למחשבה מזריקה . כבר את ההודעה הראשונה היית צריכה למחוק. אני אגיש מועמדות לנהל את הפורום הזה ואני מבטיח לך שיהיה יותר טוב מעכשיו .

לב ענק 22

New member
צודק אחי מזריקה לא שולטת כאן במצב

הייתה צריכה לחסום ולהעיף את כל השטוית שרושמים כאן נגד המוסיקה המיזרחית שללא ספק הפופולארית במדינה אם או בלי כל השטוית שהשונאים שלה כאן רושמים ורושמים שיש ירידה חחח עלייק ירידה הזמרים המיזרחים מצליחים כמו שכל זמרי הרוק הישראלי עוד 100 שנה לא יצליחו . ולגבייך מזריקה תתחילי לנהל את העיניינים כאן כי נראה שאת מאבדת שליטה בכל מה שקורה כאן ומשתפת פעולה איתם

בואו נתנהג בסוסלנות

צריך לדעת לקבל את הדעות של אחרים. הגבתי לו כבר והוא הרגיש אותי כמו שהוא הרגיז אותכם. אבל תשמעו, מוחקים רק כשזה מגיע לרמות של קללות וכאלה. לא מוחקים בגלל שאדם הביע דעה. כשאראה שזה מתחיל להיות מוגזם אמחוק. אני באמת בעדכם
תמיד למען המוזיקה המזרחית

למעלה