דיסק מזרחי? לא, אחי

לב ענק 22

New member
בלבלי אותו חח לפני 6 שנים היה

היום הכל חרא מזה בלבלי אותו מה זה היום חדש דנדש בלבלי אותו . נרענן לך את הזיכרון יצא לפני 6 שנים . אנשים אוהבים מוסיקה שכונה . זה שובר אחלה גבר שהבית ריק הופך אולמות השיר הזה . ימותו הקנאים מיזרחית שולט . שריף זהבה בן שרית חדד אייל גולן עופר לוי איציק קלה מת עליהם .

qanunji

New member
כל התגובות פה מוכיחות דבר אחד:

המכנה המשותף הנמוך ביותר = המכנה המשותף הגדול ביותר.

אולי מזריקה אהבה תעשה משהו טוב ותימחק

את כל הדיון הזה שפתח משועמם ורצה לעשות אש וגם הצליח . אה ועוד דבר באמת מזריקה אהבה בתור מנהלת הפורום את צריכה להיות איתנו חובבי המוסיקה המיזרחית .

Puskas

New member
למה שתיהיה איתכם?

נרשמה פה ביקורת בונה,אמנם לא מדויקת אבל בונה...ואנשים פה ישר מקללים אז למה שמנהל רציני שאמור להיות אובייקטיבי יהיה בעדכם? אתה מורידים פה את הרמה

מה אני אגיד לך ממש ביקורת בונה

ואני מצטט דברים שנרשמו כאן . הטקסטים הם זבל . דבר שהוא לא נכון בכלל תשמע את הדיסקים של אייל גולן שרית חדד וקובי פרץ יש שם יופי של שירים ויופי של מילים . ירידה במכירות . דבר שהוא לא נכון אנשים או קונים או מורידים את הדיסקים . בגדול המוסיקה המיזרחית מצליחה מאוד יוצאים המון דיסקים המוסיקה מושמעת מאוד במועדונים ואירועים הזמרים מופיעים בלי סוף אז מה ירידה בדיוק .

הם לא מורידים את הרמה../images/Emo198.gif

יש פה אנשים ברמה מאוד גבוהה תאמין לי. אני קוראת כל הודעה פה תאמין לי. כבר כתבתי שצריך לקבל דעות של אחרים, ולהיות סובלניים. זה בסדר, יהיה טוב. רק חבל שהרגזת פה את כל הפורום, אם אתה לא אוהב את הז'אנר אז למה נכנסת לפה בכלל? סתם להרגיז?

Puskas

New member
אין טעם להגיב בכלל..

כמעט בכל הודעה שלי בשרשור הזה הבהרתי שני אוהב את הז'אנר מאוד אבל איכות כן חשובה לי אבל את וכל השאר ממשיכים לדבר אליי כאילו אני לא אוהב את הז'אנר ואני סתם פה כדי לריב... אז לא אני לא כזה משועממם שאני ייכנס לפורום של מוזיקה שאני לא אוהב ויתחיל לריב איתם...

אין לכם טיפת שכל, אתם משתפים איתו פעולה

בנסיון שלו להרגיז ו"להיכנס" בכם. עצוב מאוד. להבא עדיף שתלמדו להתעלם מאנשים כאלה, לא רק בעולם הוירטואלי. שבת שלום

מנהלת הפורום עשי טובה מחקי את השירשור הזה

רק עצבים אנשים מקבלים כאן מכל מיני שונאי מיזרחית שמקנאים בהצלחת המוסיקה הזו. מזיינים לנו את המוח פעם היה יותר טוב וכן אני חצי עיראקי אבל שונא מיזרחי הטקסטים גרועים . שורה תחתונה בכל מקום שומעים רק מיזרחית כנראה שזה כואב להם.

lenski

New member
תיקון לדבריך...

לדעתי לא רצית לצאת רק נגד מוסיקה המתקראת מזרחית, אלא נגד כלל התופעה המכוערת של פופ מסריח. בעצם, אין הבדל ערכי בין רוני סופרסטאר האשכנזיה ודומיה לקוקו מאילת הספרדי ודומיו. העובדה שהדגשת דוקא את הפופ-מסריח "המזרחי" מובנת, -- הוא שם, למרבה כעסנו, מסכה של אותנטיות בעודו בנוי בדרך כלל מעל אותם "שלשת האקורדים" המערביים הגדושים ומקצבים מה-MTV -- ,אבל אותה העובדה קוממה עלייך כמה ספרדים גאים. לספרדים הגאים: אני מדגיש שכעס הפולניים איננו על מוסיקה מזרחית אלא על זה הגרועה.

מה רע בפופ מיזרחי

עובדה אוהבים את זה . קובי פרץ כל הכח . משה פרץ אש בגירסת דאנס . זה אחלה וזה יפה כולם אוהבים את זה .מיזרחית זה לא רק רבעי טון וצלילים של עוד . תתקדמו קצת .זכותם של הזמרים לעשות פופ זה יפה מה כל הכח זה לא להיט.

lenski

New member
יש אנשים שסולדים מפופ על כל גוניו.

היום הגוון השלט הוא המזרחי, לכן, בלשון הגזמה, נתרחק ממנו כמו מאבעבעות שחורות וננסה לשכנע מירב אחינו לצאת מתחום ההידבקות.

ויש אנשים שמתים עליו .המון אנשים

עובדה המונים רוקדים אותו ערב ערב בחתונות ובמועדונים ורק אתם קומץ קטן שלא יודע לפרגן לאנשים מצליחנים רק מקטר ומיילל ומחפש את הרע בזמן שקובי פרץ ליאור נרקיס וכ'ו סופרים בסוף החודש חצי מיליון שקל .

lenski

New member
אולי בהערתך האחרונה התכוונת למלכת אנגליה?

בכל זאת, -- מעל מיליון דולר בשנה... ונאמר שאת צודקת, אבל מה יצא לך מהעובדה שפרגנת לליאור נרקיס? פנסיה? לא! את אוהבת מוסיקה גרועה בחנם! אם כן, יש אנשים שמתים על הרואין. ואחרים מעדיפים ויסקי בחביות. אלה ואלה מאבדים את הכבד לבסוף. נערים יפים לך.

Amit Avigour

New member
צודק.

אני לא מבין מה יפה בזה. זה יכול להיות נחמד כשרוקדים, אבל לשמוע קבוע?

אני מבינה שחסר לך משו בחיים

ואין לך מה לעשות אז אתה בא ומנסה להכעיס פה את כל הפורום. הצלחת. תתבגר, אתה מתנהג כמו ילד קטן. מה נסגר איתך? תתפלא לדעת שאני נהנית מהמוזיקה המזרחית של היום. ותשובה לשאלתך- אני מכירה את כל השירים של אבן גבירול, ביאליק וכד' זה לא קשור בכלל. הז'אנר המזרחי כיום הוא שונה, נכון, אבל בוא נקח את הדברים שלך בפרופורציות, ונראה שאתה מתיחס לאותם שירי מזרחית שעשו בשקל. אם תבדוק לעומק תגלה שיש שירי מזרחית מדהימים, שלא עשו אותם בהפקה "ממוסחרת, חפוזה, והם לא בכייניים." הם מושקעים בדיוק כמו שהשקיעו בשירים של ז'אנר אחר.

Ran Bimba

New member
כאילו לעזאזל, הוא הביא את כל החברים השכנזים

שלו שיגנו עליו והמנהלת לא מתייחסת לזה [סבבה, זכותה] אבל למה אתם יורדים לרמה שלהם? עוד לא הבנתם שאם מתעלמים פעם אחת, בפעם השנייה ההודעה הזו כבר לא תבוא? אם תתעלמו ממנו הוא לא יבוא בפעם השנייה כי המטרה של ההודעה שלו זה צומי ולא יותר מזה.. אל תתנו לו את הכיף הזה, חבל.

למעלה