דיסק מזרחי? לא, אחי

sopermen1

New member
אווך תפסיקו עם הגזענות הזאת

מה הקשר לאשכנזים בכלל? ואחרי זה אתם מתלוננים על אפליה נגד מזרחים. הגזענים פה הם אתם, ואחרכך אל תתלוננו על אפליה.

Ran Bimba

New member
מה הקשר? שתיקה יפה לחכמים

אני לא רשמתי את זה כההעלבה אלא כעובדה. הם מודים שהם אשכנזים, מה את רוצה?

מה לא מתייסת?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!

הגבתי על זהההההההההההההההההההה!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qanunji

New member
חבל על התגובות שלכם

אתם רק יוצאים יותר עלגים ומוכיחים את התאוריה כל פעם מחדש.

Coutal

New member
אתה מבייש את המסורת.

ככה למדו אותך לחנוך? ככה מעבירים מסר? בעלבונות ובקללות ובהטפת מוסר? אתה בא ללמד או להוכיח עילגות? כן, הבורות חוגגת. בוא נתרפש בה ונתגאה בכך שאנחנו אליטה מזרחית על 'עמך' מזרחי, כי אנחנו שומרים על התרבות ההיא קפואה ולא מסוגלים להתמודד עם המודרנה. ניצחת. הוכחת את העילגות ואת עליונותך על מי שלא זכה להשכלה הראויה בנושא. כל הכבוד. אתה רשאי עכשיו להרגיש עליון, בעוד התרבות שלנו נמחקת. אני מתבייש בך.

Coutal

New member
שלום לך, מתנשא שנשאר כמה עשורים מאחור.

כן, אני יודע מי הוא יהודה הלוי ולמדתי חלק משיריו. כנ"ל אבן גבירול וכנ"ל הרמב"ם ושמואל הנגיד אפילו. שמעתי פלפל גורג'י, סלימה מוראד וגם אום כולתום ופיירוז. ועדיין ההתנשאות שלך לא במקום ומריחה לא טוב בכלל. קודם כל כי המוזיקה המזרחית המודרנית דווקא כן יונקת מהמקורות האלה. מה לעשות והעולם התקדם. זה שאני נהנה מפלפל גורג'י לא אומר שאסור לי ליהנות משרית חדד. המוזיקה המזרחית המודרנית נולדה מהמעבר של אומנים כמו פלפל אלמסרי לעבור לשיר בעברית, דרך אמנים כמו זהבה בן עם הומאז'ים למקור וכלה באומנים מזרחיים מודרנים יותר שינקו מהדור השני. או שאולי "שמחה גדולה הלילה" זה גם מילים רדודות בשבילך? זאת אומנות וזאת אומנות, הגם שאינך מוכן לקבל אותה. מה לעשות, שנות הארבעים היפות בבגדד או בקהיר כבר לא כאן. תחזור למציאות ולעולם החדש. אם היית בא בגישה חיובית, לפתוח עיניים, ללמד, לא היית מקבל פה את קיתונות הבוז להם אתה ראוי. חוזק הקשר של הדור הצעיר למסורת הוא מאכזב אמנם, אבל הישמר לך מלשפוך את המים עם התינוק. לא כך כותבים ביקורת. יצאת ושכרך בהפסד כולנו, מקווה שתיקנתי במעט.

למעלה