דיעה פוליטית

THE WIZARD 55

New member
דיעה פוליטית

אני לא מכירה כאן את הדמויות הפועלות מלבד החברים הותיקים. אז קודם אם אפשר, להגיד כמה מילים על עצמכם לא חייב פרטים אישיים..אם אתם לא מעוניינים. גיל, תעסוקה ומה שבא לכם. והשאלה שלי, איך התגבשה הדיעה הפוליטית שלכם? האם היא עברה תהפוכות בדרך?..האם הושפעתם מבית אבא..? במצב שלנו כיום במדינה, הדיעות שנכונות להיום כבר לא יהיו אקטואליות מחר..האם אתם משתנים בהתאם למה שקורה או שאתם תומכים באותה אידיאולוגיה ללא קשר.. שיהיה לכם יום טוב..

לנדסמן

New member
כן, בהחלט

כשהייתי בחטיבת הביניים, הייתי שמאל מרץ (גיל טיפשעשרה), עד בערך הצבא, גיל 18, כשבדרך רצח רבין העמיק בי את השמאלנות, לאחר מכן, התבגרתי וגיבשתי לעצמי דעה פוליטית ימנית מתונה, שהמשיכה איתי עד עכשיו, גיליתי שהעיתונות והתקשורת מספרים את הסיפור בצורה מאד חד צדדית, דבר שהשפיע עליי כילד, הרגשתי שרימו אותי, הבנתי שגם העיתונאים הם בעלי דעה משלהם, מאד נוטה לצד אחד, וככאלה הם מנסים להשפיע על דעת הציבור, והם אכן השפיעו עליי רק בצורה הפוכה, נגעלתי מהצביעות. האידיאולוגיה שלי לא השתנתה בקוויה הכלליים, אבל אכן שיניתי לפעמים דעה מסויימת בהתאם לנסיבות, לדוגמא, כיום אני כן חושב שצריך לתת את מזרח ירושלים לפלשתינים, ואפילו יותר מכך, כל עוד תהיה הפרדה מלאה בין ערבים ליהודים בחלקת הארץ הזאת, כמובן שערבים שאינם מזדהים עם האינטרסים הפלשתינאים, מוזמנים להישאר ולהיות חלק ממדינת ישראל. השפעה מבית אבא? יכול להיות, גם הם ימנים.

THE WIZARD 55

New member
ועוד שאלה../images/Emo41.gif מאוד חשובה../images/Emo41.gif לכולם../images/Emo41.gif

האם הדיעות שאתם שומעים כאן...בפורומים ובקומונות השפיעו באיזה שהיא דרך על מה שאתם חושבים על הצד השני? האם אתם חושבים שיש כאן ייצוג לכלל הערבים או לכלל היהודים?

גידעון1

New member
אני לא חושב שיש ייצוג טוב לערביי ישראל

אפילו אתם חייבים להודות שכל מה שעושים החכים הערביים זה לדבר על פלשתינאים אזרחי הרשות הפלשתינית. ביום שהם יתחילו לדבר על הפלשתינאים אזרחי ישראל המצב יהיה הרבה יותר טוב גם מבחינתכם וגם מבחינתנו. אגב אני אשמח לקבל מענה דווקא מהערבים כאן מה הם חושבים על עבודת החכים הערביים?

THE WIZARD 55

New member
אהלן גידעון

לא ראיתי שהצגת את עצמך, וקצת על דיעותיך הפוליטיות אם כי נראה לי שבמקרה שלך זה ימין קיצוני
הדיעה שלי על הח"כים לפחות על 99 אחוז מהם, היא בדיוק הדיעה שלך. יש איזה ח"כית אחת שכן עושה, ואני עוקבת אחריה די הרבה זמן היא לא רק מדברת, אלא גם עושה.

גידעון1

New member
אני לא ימני קיצוני

אבל כשאני רואה את דברי השטנה כנגד המדינה שלי אני חייב לנוע לכיוון הקיצוניות כדי לנסות ולאזן את הדברים שנכתבים כאן. בנוגע לעמדה שלי מחוץ לפורום אז אין לי בעיה ובעצם אני כן רוצה שעזה ו 90% מהגדה תועבר לידי הפלסטינים בתמורה לשלום אמת. העניין הוא שיש לנו 2 בעיות: 1. לצערנו ה'/אללה לא יורד לכאן כדי לומר לנו מה הוא באמת רוצה שיקרה כאן. 2. ברמה היותר ראליסטית את חייבת להודות שהפלסטינים לא יכולים לספק את הסחורה. מכאן נובע שגם הממשלות בישראל לא יוכלו לספק את הסחורה עקב החשש התמידי שאין באמת פרטנר פלסטיני בעל סמכות אמיתית. שלא תביני אותי לא נכון אני באמת מאמין שאבו מאזן רוצה לסיים את הסכסוך אבל רצון לחוד ויכולת לחוד. אם בישראל הדעה היתה שאבו מאזן באמת יכול לספק את הסחורה כלומר שלום אמת אז את היית מתפלאת לשמוע עד כמה היינו מוכנים להתפשר ועד כמה אפילו לממשלה הכי חלשה יכל להיות הכוח להתפשר.

THE WIZARD 55

New member
אז אולי אל תנוע לשם..

תבין שזה בדיוק מה שעושים הערבים כשרואים את דברי השטנה שמכוונים אליהם כשאתה נתקל בקיצונים זה טבעי שתקצין את דיעותיך..זה מה שכולם נראה לי עושים. אז בוא נחליט, שאת הסכינים נשאיר במטבח, דבר אלינו בפרחים

גידעון1

New member
לצערי אני לא יכול לעשות זאת

כשאני רואה חבר כנסת לשעבר שהערבים בחרו הולך להפגש עם נסראללה זה גורם לי לחשוב על האנשים שבחרו בו. כשאני שומע את ההתבטאויות הנוראיות שמוחמד ומרים טוקאן כותבים כאן זה מונע ממני להשאר מתון כשכל מילה שניה בפורום הזה היא "ישראל גזענית" אני לא יכול להחליק על זה כשכל פעם דורשים שוויון זכויות לכולם אבל את החובות להשאיר רק ליהודים זה מרגיז מאוד. אלו רק הדברים הקטנים. יש כאן לעיתים קרובות דברי שטנה נוראיים כנגד ישראל ולנוכח התבטאויות אלו אני לא יכול להשאר מתון. שימי לב שלצערי הרב רק איתך אני יכול לדבר בצורה נורמלית בעוד שהשאר מתנהגים כמו ערבים

THE WIZARD 55

New member
יש קיצונים בכל מקום

גם אנחנו לא חסכנו "דברי חיבה" על בשארה בזמנו.. יש כאן הרבה דברי שטנה נגד הערבים, וזה מדליק פה אנשים גם אנשים עם הדיעות הכי מתונות יכולים להקצין את דיעותיהם כאשר מדובר בגזענים. כולנו ערבים, ותאמין לי שיש כאן אחלה אנשים, שחושבים כמוני, או אחרת, אבל אין ביננו גזענים. להתריס על אפליה זאת זכותם של הערבים בדיוק כמו שזכותם של אוכלוסיות שונות בקרב היהודים לזעוק כשמפלים. ושוב, דברנו על חובות, כשאתה מדבר על חובת הגיוס, כשהמדינה תהפוך את זה לגיוס חובה או שירות לאומי חובה, נראה אז את מבחן התוצאה.

THE WIZARD 55

New member
חחח חסר סבלנות..

אני אעשה כאן סקר על כך..אל תדאג, בקרוב בינתיים לך תענה לסקר השני שלי... וויזארד סקרים בע"מ

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחחח חחחחחחחח אחלה שרשור

איך מצאת אותו פיפא... הרי לך גדעון מה חושבים הערבים..לא כולם, אבל חלקם.. יווו, נוסטלגיה.. אחלה פיפא

THE WIZARD 55

New member
דרגון, פספורט, לוי, כנסו לקישור של פיפא

כולנו כיכבנו שם.. איזה ימים..איזה לילות...

respecta1

New member
=\

האידאולגיה לא תשתנה..לא הושפעתי משום מקום ההפך הורי הצביעו למרץ\ עבודה, ראיתי את מה שקורה ראיתי את הדברים ולאט לאט התפתחה דיאלוגיה וגיל 21 לומד בעתודה צבאית, בטכניון..אדריכלות

THE WIZARD 55

New member
אתה פשוט משהו..

עיצה ממני, אם אתה רוצה לקבל תשובות הוגנות אל תכנס לכאן בשביל להתקיף, דבר איתנו אנחנו לא אוייבים.

respecta1

New member
חבל שאתם מדברים ועם דעות כמו של אויבים..

תקראי את כל ההודעות הראשונות שלי בפורום, הגבתי בנינוחות בנימוס וכו' רק אחרי שהבנתי מה הדעות של רוב הערבים פה (את עדין לא כלולה בתוכם למרות שלאט לאט את נעשת יותר ויותר קיצונית) התחלתי להגיב בעוינות.

THE WIZARD 55

New member
אני קיצונית../images/Emo6.gif

מאוד, אפילו הצבעתי ל לאחמדיניג'אדי יבדל לחיים ארוכים בבחירות האחרונות

למעלה