דיעה פוליטית

THE WIZARD 55

New member
הזלזול שלך עובר כל גבול

גם אם לא ניתן לעשות השוואה לא צריך לזלזל בבתי האבן שלהם ובכך שנאלצו לברוח למחוזות אחרים, ילדים נשים ומבוגרים..

respecta1

New member
הזלזול שלכם הוא זה שעבר כל גבול..

נאלצו לברוח? לפחות נתנו להם לברוח ולא טבחו בהם http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%98%D7%91%D7%97%5F%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9F לא שכחנו את זה ולא נשכח, גירשנו אותם מבתיהם ( כמו שלפני 5 שנים גירשנו יהודים מהבתים..בשבילם) אחרי שהם פתחו עלינו מלחמה, ואחרי הבזיזות וכל מאורעות תרפ"ט, זו טרגדיה? טרגדיה זה מה שגם אתם עשיתם ביהודים בכל עשרות השנים לפני הכרזת המדינה אז נו באמת..

aviad3333

New member
מי גרש אותם? הם קמו והלכו.

לא מכיר עדויות היסטוריות שהיהודים גירשו ערבים, לפי מה שאני מכיר הם פשוט קמו והלכו כי ממשלות ערב הבטיחו להם לטבוח ביאהוד. אשמח אם למישהו יש מידע חדש ללמד אותי, אני תמיד שמח ללמוד. רק בבקשה לא "סיפרו לי, אמרו לי, אני יודע, זה ידוע" וכו'.. צרפו קישור לויקיפדיה, או לאתר אחר שאינו אתר תעמולה ואני אשמח להתנצל אם טעיתי.

לא מכיר עדויות??

היהודים פשוט חיסלו ומחקו כפרים שלמים! היה מישהו (ואני מתנצלת שאני לא זוכרת את השם), שערבים הרגו את אחותו. אז מה הוא עשה? הוא הלך עם עוד מפקד אחד גדול בצבא, והם פשוט מחקו את כל הכפר שממנו יצא רוצח אחותו. יש המון עדויות, ואנשיי התנועות של פעם (כגון ההגנה) אף מודים בזה. ואל תגיד לי שלא, כי כל המשפחה שלי מצד האמא הם יוצאיי ההגנה, וסיפרו לי לא מעט על מחיקת כפרים וגירוש ערבים. אני אומנם הכי מתביישת בזה, אבל מה לעשות....
משפחה לא בוחרים...

aviad3333

New member
כתבתי במפורש!!!

לא לאמר "סיפרו לי, אמרו לי, אני יודע, זה ידוע" וכו'.. אבל למה לתת לעובדות לבלבל אותך? אמרו לך, סיפרו לך ויותר מזה אפילו קיבלת אימייל שאומר את זה, אז זה בטוח נכון, נכון?! אגב, נעים להכיר - עד עכשיו לא נתקלתי בניק הזה שלך, יתכן שאת נכנסת הנה רק להשמיץ את היהודים? (האם זה "חולה נפש לשמור מרח" שנעלם מהאופק אחרי שזוהה כטרול?!) הוכחות בבקשה, לא סיפורי סבתא (תרתי משמע)

THE WIZARD 55

New member
זה לא חולה נפש...

זאת מישהי אחרת אני מכירה את הכינוי הזה ממקום אחר.

aviad3333

New member
אוקיי, עדיין אשמח לקבל הוכחות

ולא סיפורי סבתא "עדויות טוענות ש..." ו"דודים שלי שאני מתביישת בהם אמרו לי ש..." וכו'....

Woking

New member
מישהו ראה את גולדה?

היא בטח גולשת סמויה כאן בפורום פלסטינאים. דרך אגב, צריך להיות "פלסטינאים" ולא "פלשתינאים", אלא אם זה פורום שמיועד למתנחלים. הפלסטינאים לפלסטין, והפלשתינים לפלשתינה. קודם כל אני ממליץ לגולשים ללמוד מאיפה באו המושגים של "ימין" ו"שמאל", וגם מה המשמעות שלהם בעולם האמיתי. יש פה אנשים שמגדירים את עצמם בתור "אנשי מרכז" שבמדינה נורמלית היו מוגדרים בתור התארגנות בלתי חוקית (ואני לא מדבר על הימנים "המתונים" כמובן). אני בכלל חושב שצריך לפתוח פורום "מזג האוויר ממערב לנהר הירדן". די, נמאס מהפוליטיקה.

THE WIZARD 55

New member
ווואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ווקינגגגגג, אני לא צועקת בד"כ, אבל ההתרגשות הורגת אותי..התגעגעתי.. תכירו, אחד האנשים הכי שפויים, הכי חכמים, הכי מצחיקים שהכרתי!!! אתה נשאר, אני קושרת את הכינוי שלך בברזלים לפורום! חייבת עזרה! אהבתי את הרעיון של פורום מזג האוויר

מה זה מדינה נורמלית? למי אכפת איך מגדירים

ימין ושמאל במדינה נורמלית? ההגדרות גם ככה לא משנות, גם הימנים טועים וגם השמאלנים טועים, החשיבה שלהם מוגבלת על ידי ההגדרות וקיטלוגים שבתוכם הם שמים את עצמם, "אני ימני" או לחילופין "אני שמאלני".

תוספת קטנה: ברוב העולם ה"נורמלי" ימין ושמאל

זה בעיקר תוצר של השקפה כלכלית. ובהשקפה כלכלית אני שמאל מתון, סוציאל-דמוקרט, קפיטליזם מרוסן ומוגבל עם הפרטה מרוסנת ומוגבלת ומדיניות רווחה מפותחת, בייחוד כלפי צעירים אחרי צבא וקשישים.

aviad3333

New member
תשובותיי..

בן 26, כרגע מתגורר בטורונטו בשל לימודיי, לומד מנהל עסקים ומדעי המחשב. בשירותי הצבאי הייתי קצין שלישות בשני גדודים, אח"כ מפקד צוות בקורס קצינים בבה"ד 1, אח"כ מפקד צוות בהשלמה החילית. הדיעה הפוליטית שלי עברה תהפוכה משמעותית מאוד בשנים שאחרי אוסלו. בתור נער, חונכתי בבית הוריי שמאלה... הייתי בנוער עבודה, תליתי שלטים, הלכתי להפגנות והכל. ממש שמאלני לתפארת. אחרי כמה זמן התעוררתי. אני חושב ששני גורמים ביססו את דעתי הפוליטית: 1. האינתיפאדה שהחלה אחרי אוסלו הוכיחה שהעם הפלסטיני (ברש"פ) לא באמת מעוניין בשלום, כל פעם שניתנה להם האפשרות הם בחרו בדרך האלימות. 2. בשנת 2000 אני מבחינתי קיבלתי סטירת לחי מצלצלת. כי אם עד אז האמנתי שלפחות ערביי ישראל הם אזרחים נאמנים, ושחמישים שנה במדינה יגרמו להם להרגיש איזה שייכות ומעט אכפתיות למדינה. בשנת 2000 לצערי נוכחתי לדעת שזה לא נכון בפוגרום של אוק' 2000. היום אני חושב שאני ימני, אך ברור לי שלא ימני קיצוני. אני חושב שכן צריך להיפטר מהשטחים בהם אין יהודים, אך אני חושב שלא צריך לעקור יהודים, לפחות לא בלי תמורה. יכול להיות שזה קצת שמאלני, אבל מצד שני אני קורא להיכנס ברש"פ בכל הכח בכל פעם שהם מפגינים אלימות. אני בעד להשתמש במפתח שהחמאס משתמש שאומר שיהודי אחד (גלעד שליט) שווה מאות פלסטינים, ובהתאם כל פעם שהם יורים קסאם אלינו לירות 400 אליהם וכו'. צריך להיכנס בהם בכל הכח כדי שיהיה כאן שקט. וגם כשנותנים לא לתת מעמדת חולשה. למשל מלבנון הייתי יוצא במצעד צבאי גדול עם תזמורת צה"ל בראש, טנקים במבנה, מטוסים ומסוקים מלווים, וכל חיזבאלון שינסה לעשות משהו להרוג אותו, ולא משנה אם הוא מתחבא במסגד, בית חולים, בית ספר או לא משנה איפה. אני משתנה בהתאם למה שקורה, אך לצערי לאחרונה לא נתקלתי בהוכחה שניתן לחזור לדרך השלום. נציגיכם בכנסת בוגדים במדינה, ומסיתים כנגדה ואתם תומכים בהם. במלחמת לבנון חלק נכבד מערביי ישראל תמך בנסראללה. לצערי אני איבדתי את האמון במגזר הערבי (ככלל, לא אומר שכל ערביי ישראל לא נאמנים, אבל במגזר עצמו אני לא יכול להאמין יותר) באוקטובר 2000, ובשל העובדה שמאז ועד היום המגזר הערבי מבכה את המחבלים ההרוגים, במקום להודות שהם היו עבריינים שלא מייצגים אותם. לו הייתם מתנערים מהם הייתי מרגיש הרבה יותר טוב. גם חברי הפורום לא התנערו מאותם מחבלים, ועל כן חבל לי. אני יודע להתנער ממחבלים וסתם חולי נפש בחברה היהודית, וביום בו אתם תוכלו לעשות כן אני אשמח לחזור ולהאמין שיש עם מי לדבר. יש עם מי לדבר על אורח חיינו ועל עתידנו.

למעלה