0___________________ם
ומה לגבי נשים, למשל, שבשבילן זה כמעט בלתי אפשרי להגיע לקרבי? הן לנצח יהיו סוג ב'? D= אם אתה מאמין שהן לא יוכלו לשרת הרי אתה כבר מאמין שהם סוג ב' עכשיו! אני לעומתך לא זכר פמיניסט שכמוך. ומה לגבי נכים? הם לא יכולים ללכת לגבעתי. הם לא יכולים ללכת בכלל. חלקם בגלל תאונות שקרו להם בזמן שירות סדיר בצה"ל. נכים גם לא יכולים לעשות הרבה דברים , החברה שמה אותם במעמד מיוחד גם ככה. ובנים למשפחות שכולות, שאמא שלהם תאבד את השפיות מצער ודאגה אם הם ילכו לקרבי, גם הם אזרחים סוג ב'? לא נראה לי שמאפשרים בכלל לבנים ממשפחות שכולות ללכת לקרבי ומה לגבי אנשים שדווקא מסוגלים לשרת בקרבי, אבל הצבא פשוט מעדיף אותם בתפקידים אחרים? ומה זה קשור? תבין אתה עכשיו מדבר לא מתוך הגיון אלא מתוך אינסטינקט שמאלאני מוטבע של לקפוץ על אנשים שמזכירים שמץ של משהו לא לטעמם, אתה עובד בהייטק אתה מקבל הרבה כסף נכון? אתה עובד בשמירה אתה לא מקבל הרבה כסף נכון ( למרות שיש שמאלאנים שמאמינים שזה לא מצב טוב ויש להנציח את החולשה החברתית של ה"פרולטריון" או "הברגים הקטנים" כנראה כדי להחזיק בכוח אם נסתכל על ההיסטוריה) אותו דבר בצבא : אתה בצבא אתה צריך לקבל הטבות גדולות בזמן השירות. וחוות החיות באה לבקר בכלל את האינסטינקט הטבוע בשמאלאנים של "שווים ושוים יותר" החזירים לדוגמה הם המגה אולטרה שמאלאנים , הילדים מהמעמד הבינוני של צפון ת"א שהשיגו שלטון ועצבניים שמישהו לא מקשיב להם. חברה מיליטריסטית שמעריצה כח היא חברה אידיאלית? חבל שלא נולדת לפני 70 שנה בגרמניה או איטליה. אני חושב שהיית נהנה. אני רק מקווה בשבילך שלא היית נולד יהודי, כי אז היית פחות נהנה. דמגוגיה מעפנה , ואם החברה הייתה כזאת אבל לא גזענית?