דירוג המשתחררים מצה"ל

BORNTOKILL10

New member
לא אתה מזהם את הפורום?

תעה טובה, תפתח מסמך של WORD ותדבר בו עם עצמך.

לזהם את הפורום?

האחרונים שהשתמשו במושג לזהם על בני אדם היו הנאצים, מה זה אומר עליך?

מה קרה?!

עולם כמנהגו נוהג!! 60 שנה צה"ל הסתדר עם הקרביים בצורה טובה, מי צריך עכשיו תדבר הדבלי הזה.? יש פשוט אנשים משועממים בצה"ל, סלח לי אבל זה בולשיט מה שאמרת, כמו שאמרתי הסתדרנו 60 שנה בלי ה"כרטיס" מועדון הזה נסתדר עוד 100 שנה בלעדיו. מה הקשר קפיטליזם? צה"ל הוא ארגון כלכלי?! הדבירם האלו לא מתאימים למדינה שלנו, אולי בארצות הברית שזה צבא התנדבותי זה טוב. הצבא צועד על קייבתו, בלי טבחים אין צבא.

M e g g i

New member
את הדגש צריך לשים בשתי הקטגוריות הבאות:

משתמטים ומתגייסים. לא צריך לרדת לפרטים ולהטבות יותר ממה שקיימות היום. במשך השירות הצבאי החייל הקרבי יקבל יותר שכר, יותר כבור ותשואות. באזרחות, כמעט כל בוס שואל: "מה עשית בצבא"? והתשובה היא אחד מן השיקולים שלו. אבל מעבר לזה? אין צורך.. תעודות ומדליות? זו הפריווילגיה של חיילים מצטיינים...

לדעתי

הלוחמים הקרביים צריכים לקבל תעודת זהב, כי הם מחרפים את נפשם ואוכלים קש במשך שלוש שנים. לגבי שתי התעודות האחרות, הן טיפשיות. ממילא אפשר לדעת בקלות מי היה בצבא ומי לא, אז למה צריך לתת לג'ובניקים תעודה מארד? זה סתם מעליב וטיפשי שהם מקבלים תעודת ארד, וגם ככה אין להם שום דבר לעשות איתה.

הגזמת

"הלוחמים הקרביים צריכים לקבל תעודת זהב, כי הם מחרפים את נפשם ואוכלים קש במשך שלוש שנים" הפם מחרפים את נפשם.!?! ומה אני לא מצחרף את נפשי בלימודים קשים? בלימדת עשרות מילים בערבית!? מה ללמוד ערבית זה לא קשה? הרבה מאלו ש"מחרפים את נפשם בקרבי" מבחינה שיכלית הם לא עשו כלום בתיכון ועשו גלישים על החוף ואותם "חלשלושים" במועידין, קרעו את התחת שלהם בחורף ובקיץ בשביל להיות ילדים טוביםן ולהצליח בלימודים בזמן שכל החברים שלהם יצאו למסיבות עם בנות ועשו זיונים ושמח, אז על תבלבל לי את התחת על לחרף את נפשם! למה אני קורע את התחת שלי עכשיו! אני אוכל פוטצינאלית לתרום במשהו לא קרבי לא פחות אולי אפילו מפלוגה שלמה שמגינה על התנחלות מסכנה בקצה העולם! מזה אוכלים קש? ומה אחותי שהיא מפקדת כיתה לא אוכלת קש? מפקדת כיתה זה לא ממש קרבי, אבל מה אתה חושב שזה הכי פשוט? וניסית פעם להיות טבח?

לא הגזמתי

כמה שכל שאר המקצועות בצבא הם קשים, ואני לא מזלזל בזה (כי אני מאלה שמשקיע את הזמן שלי על להתקבל למודיעין), יש משהו בלסכן את החיים שלך שלדעתי זה הרבה יותר. ולא. אתה לא מעמיד את חייך בסכנה, ואני לא מכיר אותך, אבל אני אישית מעדיף לעבוד יותר קשה מאשר להעמיד את חיי בסכנה. ואני מאוד מעריך את אותם אנשים שמסכנים את חייהם בשביל הצבא, גם אם הם לא בחרו בזה. ומגיע להם את ההכרה, ומגיע להם את ההטבות.

מזה סיכון חיים?!

תדע לך שרוב רובם של הקרביים לא באמת מסכנים את החיים שלהם, ובמצבים קריטיים מגסים גם את הלא קרביים לקרבי. מה לעשות שלהאזין לערבי טרוריסט זה דבר מאוד חשוב אבל לא מסכן חיים? אבל הוא יכול להציל חיים של חיילים אחרים. מה אני צריך להתנצל על כך שאני אבחר לשרת את המדינה לא בקרבי? "מקריבים את עצמם" חח זה קצת מצחיק, הרבה פעמים לא היו להם אלטרנטיבות אחרות, אז מה זה שנשאר זה קרבי מה לעשות. זה לא אותו צבא שלפני 40 שנה שכל בחורי העם ממש רצו אל הקרבי (היום חוץ מהכיפות הסרוגות) אין הרבה שממש בטרוף רצים אחר הקרבי..

הקרבה? אני נמענתי מלהשתמש במילה הזאת

להאזין לערבי זה חשוב, אבל אם תחשוב על זה, זה יותר משתלם להיות במודיעין. כי אחרי שאתה תצא מהצבא, לאנשי המודיעין (שהם אזרחים סוג ב' במדינה שמפלה) יהיה יתרון לא הוגן בהתקבלות לחברות. כי אחרי הכל, מי לא ירצה לקבל את אנשי המודיעין לעבודה שלו? לעומת זאת הקרבי יוצא מן הצבא ואין לו כלום, הוא "בזבז" שלוש שנים מהחיים שלו בשביל הצבא ולא קיבל שום דבר בתמורה. אז תסתכל על התעודה הזאת בתור סוג של פיצוי לאותם קרביים. אז נכון, אתה קיבלת פרופיל נמוך, ועכשיו החיים שלך נהרסו כי אתה לא יכול ללכת לקרבי. אתה תלך למודיעין, ויעמיסו אותך בעבודות, אבל לפחות יהיה לך מחשב ויכולת ללכת הבייתה. ואחרי שתצא מהצבא אתה תקבל את התעודה הגרועה הזאת שבגללה כל הקרביים עומדים לקבל את כל התפקידים הכי טובים במדינה, ואתה עומד לעבוד בתור מנקה רחובות (לא שיש משהו רע בתור מנקה רחובות).

לא נכון

קרביים מתקבלים בקלות יותר למקצועות ביטחון, למשרד הביטחון, לשומרים, לחובשים בטיולים וכו.. ממש לא קיבלתי פרופיל נמוך חביבי!

אתה מדבר הרבה שטויות יחסית לאחד שלא דרך

בבקו"ם, אז תסמוך עליי, 99 אחוז מהלוחמים יאכלו הרבה יותר חרא, משאתה או חייל כלשהו, אי פעם יאכלו ביחידה לא קרבית בצה"ל, מודיעין או מפקדת כיתה בניצנים או טבח בתל השומר, אז תעשה לי טובה "ובמצבים קריטיים מגסים גם את הלא קרביים לקרבי", חה, בדיחת המאה הבאת פה

מה אוכל חרא

חייל ש.ג?! מה אוכל חרא חייל שעומד כמה שעות לייד אייזשהו התחלונת מבודדת ומעשן לאיטו את הסיגריות שלו ובין לבין משחק שש בש...? מי שאוכלים נגיד באמת חרא, זה אלו שממש נלחמים נגד הטרור בצורה יום יומית.

ומי לדעתך נלחם בטרור אם לא החיילים הקרביים?

ולשמור בסבבה באיזה התנחלות מבודדת...דבר שלא קורה הרבה ללוחמים

ומי לדעתך

מספק מידע לקרביים אם לא המודיעין? מאיפה להם לדעת שמסתרר מחבל בקלקיליה?!

ומי לדעתך מספק לאנשי המודיעין את הניירת שלהם

אם לא הפקידים והפקידות? אז ברור, שבצבא יש הרבה תפקידים, פקיד משקיע פחות מחייל מודיעין, וחייל מודיעין משקיע פחות מלוחם קרבי, זו המציאות, רוצה להיכנס לוויכוח פילוסופי, מי תורם יותר, הטבח או הרמטכ"ל, בכיף, אבל מי משקיע יותר, הרי שזה ברור מאליו שלוחמים, בדגש על לוחמי חיל היבשה, משקיעים הרבה יותר מאשר כל חייל בכל תפקיד אחר

רוני13

New member
../images/Emo45.gif

אף אחד לא מת עד היום עקב ידיעת דבר כלשהו או ישיבת יתר על כיסא או הכנת קפה...אך כן שמעתי שאנשים נהרגו בלחימה.

למעלה