דירוג המשתחררים מצה"ל

BORNTOKILL10

New member
ראשית, נא לדייק, כי נסחפת.

מדובר כאן על "איחוד מפלגות" , אף אחד כאן לא אמר שנתניהו יהיה יו"ר אותה מפלגה. ודבר שני, אני גם שמעתי עם נושא חיבור מפלגות בימין, גם שמעתי שהמפדל רוצים שיהיה חיבור כזה, אבל יחד עם זאת, מדובר על הסכם מפלגתי, כי כמו שאני מכיר את אלדד, הוא לא יחתום עם נתניהו אם זה לא יסכים למצע שכולל ארץ ישראל השלמה, תכנית הגירה של מוסלמים מישראל [שזה המצע המרכזי של האיחוד הלאומי, ואלדד ושאר החברים שם לא יתפשרו לעולם בנושא הזה, כך אני מקווה גם] ובאם נתניהו יסכים למצע של האיחוד הלאומי, אזי התמונה משתנה. אבל נכון לעכשיו, כמו שגם וודאי קראת במאמר שצירפתי, לנתניהו אין שום תכנית להתמודדות עם התרבות ערביי ישראל והאיום הדמוגרפי שעולה מכך. או לחלופין שיש לו תכנית, והיא תכנית השמאל, חלוקת ישראל.

תמיר1991

New member
אם נתניהו הוא שמאלני קיצוני, אני בחמאס מחר...

אני רוצה להחליט

1) אם ישראל יורדת לרמה נמוכה של מוסריות, אז כן. שמעת פעם את המושג להציל מישהו מעצמו? אם חבר שלך לוקח סמים, אז לספר להורים שלו (או לכל סמכות אחרת) זו לא הלשנה, אלא עזרה. לא כל דבר שישראל עושה הוא לגיטימי ומוסרי (אחרי הכל, את ההחלטות מקבלים הפוליטיקיים שלנו, ואני חושב שכולנו יכולים להסכים שהם לא משהו), וכאשר היא מתדרדרת לרמה מוסרית נמוכה, אני לא רואה שום דבר רע, להיפך, אני חושב שזה הכרחי להלשין עליה. 2) שוב העניין של ההלשנה, כבר כתבתי על זה. אנטישמיות? אתהמוכן לפרט על זה יותר. 3) תלוי מה אתה מגדיר כציביון יהודי. אני חושב שחוקים שאת החוקים שכופים דת על המדינה צריך לבטל. אתה יכול לראות כמה שירשורים למטה דיון ארוך שבו גם שמאלנים וגם ימנים (עכשיו אתה בטח תגיד שהם לא ימניים אמיתיים), הגיבו בעניין. 4) כמו שהוא אמר. זה ברור שזה ציניות. 5) זה לא מה שכולם עושים? הדתיים מנסים לגרום לכולם להיות דתיים, השמאלנים מנסים לגרום לכולם להיות שמאלנים, והימניים מנסים לעשות אותו דבר. מה מייחד פה את השמאלני? אז יצא: שלוש כן, ושניים שהם תלויים. בית המשפט הכריע: הטיעונים שלך גרועים!

כיף לא לכתוב?

אני כתבתי הודעה עם נימוקים, התחלה אמצע וסוף. אתה לא כתבת! אז אם יש לך משהו להגיד, אז תשתמש בטיעונים בשביל להוכיח אותו.

THEAX

New member
הבורנטוקיל עשה זאת מצויין!

אבל תמיד יהיה לשמאלני קיצוני כמוך איזה קישקוש כזה לכתוב......

הוא לא ממש הגיב למה שאמרתי

וגם אתה לא. הוא כתב טיעונים, וכאשר מגיע מישהו ונותן לו טיעוני נגד הוא פשוט לא משיב מלחמה. האם זו לא הגישה התבוסתנית שהימין כל הזמן מתאר את השמאל ככזה? לא להשיב אש? אתה דיברת על זה שלדבר לשמאלני זה לדבר לאבן, אי אפשר להזיז אותו. אבל זה לא נראה כאילו אתה בכלל מנסה להזיז, כדי לשכנע צריך לתת טיעוני נגד. איך אתה מצפה לשכנע מישהו כשכל מה שאתה אומר זה "קשקוש"? בלי לתת טיעונים שיבססו את הטענה שלך? אתה כל כך שונא את השמאלנים שאתה מראש לא קורא את ההודעות, וגם לא טורח להגיב, אז מה אתה עושה פה? להטיח בכל הודעה שמאלנית שזה קשקוש? אם אתה לא מגיב להודעות של אנשים אחרים, איך אתה מצפה שהם יגיבו לשלך?

דרך אגב

זה אולי יישמע קצת קונספירטיבי מצידי, אבל נראה לי שאתה משתמש נוסף של בורנטוקיל. הלוח שלכם הוא די זהה, מלבד העובדה שאתה נוצרת אתמול, והוא לפני חודש. ואחרי שכל חברי הפורום לא באו לתמוך בו על מה שהוא אמר, פתאום מגיע מישהו חדש שנוצר אתמול, ותומך בו באופן עיוור.

THEAX

New member
../images/Emo6.gif בגלל שאני שתמכתי בו (שזה בעצם עמדת הימין)

זה אומר שאני זה הוא בניק נוסף ?! זה מה שעושים השמאלנים, הרי השמאל בנפילה אדירה עכשיו, ואני מוכן להתערב שאתה מחזיק כאן 4-5 כינויים. צריך להיות עיוור גמור בשביל לתמוך בשמאל אחרי שראינו מה התוצאה מההתנתקות האחרונה. אז או שאתה ערבי, או שאתה סתם אדם בעל IQ נמוך במיוחד..

antreprize

New member
זה מצחיק שאתם וזרקים את ההתנתקות על השמאל

כשהיא בעצם הגיעה מהימין.

THEAX

New member
../images/Emo6.gif דווקא לא, מה שבאמת מצחיק

זה שהשמאל מנסה ליצור רושם שהליכוד זה ימין.

אם הליכוד, העבודה וקדימה

הן כולן מפלגות שמאלניות, אז כנראה השמאל הוא ממש ממש חזק בארץ.

אז כנראה שאני צריך להגיד ברוכה הבאה לתפוז

כי אחרי הכל נרשמת רק אתמול. יצא לי כבר להיתקל בכמה ימנים קיצוניים שהקימו ניקים רבים בשביל לחזק את העמדות שלהם. אתה חייב להודות שזה קצת חשוד שאחרי שאף אחד מחברי הפורום הקבועים לא תומך ב"נולד להרוג", ואז מגיע מישהו חדש ומיסתורי שהצטרף לתפוז באותו יום כדי לתמוך בו, זה מעלה קצת חשדות. אם אני מחזיק כאן כמה כינויים, אז יש לי חתיכת פיצול אישיות, כי כל אחד מהכינויים שלי מתווכח עם הכינוי השני. לבינתיים לא נתת לי הסבר אחד (כל מה שאתה עושה זה להגיד שאני טועה, בלי להסביר למה), כך שהיחיד שמוכיח שיש לו אי קיו נמוך הוא אתה.

THEAX

New member
ניראה שאני מבזבז את זמני

ממש לא בראש שלי להיכנס לדיוני שווא עם שמאלני הזוי .

THEAX

New member
למה יש להגיב? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם אנשים לא מגיבים לך, כניראה שאתה באמת רושם דברים לא מחוברים למציאות....

מי זה אנשים?

אני כתבתי הודעה בתגובה ל: "נולד להרוג", הוא אמור להגיב לזה. אבל הוא לא הגיב, אז יש שתי אופציות כפי שאני רואה אותן: או שהוא ממש עסוק ולא יצא לו לעבור ליד המחשב. או שאין לו מה להגיב. לגבי דברים מחוברים למצאיות, אם היית טורח לקרוא את אחד מהמשפטים שכתבתי, היית רואה שעומד מאחורי כולם היגיון, כך שיש למה להגיב.

למעלה