דם יהודי אינו הפקר - הוא מטבע העובר

invalid user

New member
כן

צריל לשחרר את יגאל עמיר שירה כדורי סרק לעבר רבין. לגקבי הנאצים, הנ"ל ימחש שמו רצח יהודים? כן? לאותו מטרה? מסקנה: גם הוא נאצי
 
טוב

קודם כל כדורי סרק לא הורגים ולדעתי רבין מת. ואל תתחיל לי עם תאוריות קונספירציה. דבר שני, בוא נעמוד לפחות על חלק מההבדלים בין ערבים מחבלים לנאצים : מניעים : הערבים - מלחמת שחרור, הנאצים - תורת הגזע. דרך : הערבים - מלחמת גרילה ופיגועי תופת באזורים הומי אדם. הנאצים - חיסול שיטתי ומתוכנן. מטרה : הערבים - מדינה פלשתינאית (אולי לדעתך גירוש היהודים מישראל), הנאצים - חיסול מוחלט של היהודים בעולם. ובכלל ממש נמאס לענות לתגובות הקיצוניות שלך. אתה נוער ליכוד בכלל? אולי נוער הישראלים הלאומיים(אם כבר משחקים את משחק גרמניה הנאצית שלך).
 

invalid user

New member
מעתה אמור מחבלים פלסטינים!

נכון, כדורי סרק לא הורגים, רבין חוסל ע"י פרס. בוא נעמוד לפחות על חלק מההבדלים בין הערבים ימח"ש לנאצים ימח"ש: מניעים : הערבים - חיסול ישראל. הנאצים ימח"ש- אותו סיבה ששונאים היום את החרדים. דרך : הערבים ימח"ש- מלחמת גרילה ופיגועי תופת רצחניים באזורים הומי אדם, במטרה להרוג כמה שיותר יהודים בארץ ובחו"ל, וכן במטרה שנחזור לאשוויץ. הנאצים ימח"ש- חיסול לא שיטתי ומתוכנן ע"י ריכוז היהודים בגטאות על מנת לחסל את העם היהודי. מטרה : הערבים ימח"ש חיסול מוחלט של היהודים בעולם. הנאצתים ימח"ש: חיסול מוחלט של היהודים בעולם. מסקנה, הערבים הם הנאצים של היום. מסקנה: צריך להשמיד את הערבים לפני שהם ישמידו אותנו עוד מסקנה: כהנא צדק ישיהיה לך יום נפלא.
 
שוב טעויות מעליבות

"הנאצים ימח"ש- חיסול לא שיטתי ומתוכנן ע"י ריכוז היהודים בגטאות על מנת לחסל את העם היהודי" באמת, חיסול לא שיטתי אה? ועדת ונזה אומר לך משהו?
 
למעלה