דעה אחרת על סקר הגזענות בציבור היהודי

זו בדיוק הבעייה...

שאני בהחלט יכול להעיד שאני שומע דיבורים גזעניים כאלה לעיתים די קרובות. לכן הסקר הפתיע אותי רק בכך שמדובר באחוזים כ"כ גבוהים. תמיד אותו הדבר: מה שלא מתיישב עם התיאוריה - נדחה.

אין לי שום תיאוריה בנושא הזה

פשוט סקר הזו אם בכלל אפשר לקרוא לזה כך ואם בכלל היה פה סקרי, שבא מארגון הזוי ואנטי ישראלי, ועוד יותר הזוי שאנשים אשכרה מתייחסים עליו אני מכיר לא מעט אנשים, ועוד לא פגשתי את האדם שחושב שערבים הם "טיפשים ומלוכלכים", למרות שלפי הסקר כל אדם רביעי אמור לא לחשוב ככה פשוט דוח הזוי ועוד יותר הזוי שיש אנשים כמוך וכמו סלטעון (האמת זה שיש כמו סלטעון לא ממש מפתיע כי אנשים כמוהו שמתים לקצת לכלוך על המדינה לא חסר) שאשכרה מתייחסים אליו

קיצר בוא נגיד בשפה שאנשים פה יבינו

הדוח הזה..זה כמו שערוץ 7 היו עושים סקר על גזענות של ערבים נגד יהודים

אם זה היה מתפרסם ב"מעריב" ומגיע לדו"ח רשמי..

אז בהחלט היה ראוי להתייחסות. והייתי שמח להתייחס. לא חשוב מי ערך את הסקר כל עוד נעשה באמצעים המקובלים, וברור שלערוץ 7 יש אינטרס לערוך סקר על הגזענות בחברה הערבית (למה מחכים??), בזמן שלארגון ערבי יהיה אינטרס לערוך סקר הפוך.

העיתונות הישראלית זה מדד האמינות בשבילך

אם משהו מתפרסם בעיתון אז אמין אם לא אז לא?!
טוב נו אז כנראה אין על מה לדבר איתך לפחות לא בנושא כמו זה..

כשמשהו מתפרסם בעיתון - הוא שווה התייחסות

ואם לדעתו אין הדבר כך - יועיל נא כבודו להתייחס כך גם לידיעות בנוגע לסובלנות הדתית וחופש הפולחן בסעודיה.

לא קשור..

העיתונים לא אמינים, זה לא אומר כל כתבה שלהם מבוססת על שקר.. אבל בוא נגיד ככה בדבר כזה שכולם כתבו עליו בלי לעצור שניה ולחשוב בהחלט לא צריך להתייחס לזה כשיא האמינות ובטח ובטח לא כמו שאתה אמרת
אם זה היה מגיע למעריב זה היה אמין..חחח

בקיצר, מצאת את השיטה לקבוע האם זה אמין..

כשזה תואם את האג'נדה - אמין. כשזה לא תואם - אידי אמין. דא. (דא?)

לא קשור בגרוש.., לא קשור בגרוש..

זה גם אם היה מפורסם וגם אם לא היה מפורסם זה דוח הזוי שלא מבוסס על כלום אז זה לא משנה..וזה שזה פורסם זה רק מוכיח כמה התקשורת הישראלית לא אמינה ובכללי כל הסקרים לא אמינים וזה שסקרים ששואלים 500 איש מקבלים (וזה בלי קשר לדוח כי בדוח גם את ה500 האלה לא שאלו) כותרות לא משנה על מה זה הזוי..כי בשום דבר אי אפשר לשאול 500 אנשים ולהכליל על מיליון..והשטויות של מדגמים זה בולשיט כי אתה יכול לקחת 500 איש מכל אזור מכל מעמד מדעה ימנית או שמאלנית וכו' וכו' ובדיוק כולם יהיו עם אותה דעה על נושא מסוים ואת זה גם אמרתי על הסקר שהיה על ערבים הרבה לפני שהדוח ההזוי הזה פורסם, כי בניגוד לכמה פה אני לא יהיה צבוע ויגיד על סקר שמתאים לדעה שלי שהוא אמת ולזה שלא שהוא שקר, זה גם אם היה מפורסם וגם אם לא היה מפורסם זה דוח הזוי שלא מבוסס על כלום אז זה לא משנה..וזה שזה פורסם זה רק מוכיח כמה התקשורת הישראלית לא אמינה ובכללי כל הסקרים לא אמינים וזה שסקרים ששואלים 500 איש מקבלים (וזה בלי קשר לדוח כי בדוח גם את ה500 האלה לא שאלו) כותרות לא משנה על מה זה הזוי..כי בשום דבר אי אפשר לשאול 500 אנשים ולהכליל על מיליון..והשטויות של מדגמים זה בולשיט כי אתה יכול לקחת 500 איש מכל אזור מכל מעמד מדעה ימנית או שמאלנית וכו' וכו' ובדיוק כולם יהיו עם אותה דעה על נושא מסוים ואת זה גם אמרתי על הסקר שהיה על ערבים הרבה לפני שהדוח ההזוי הזה פורסם, כי בניגוד לכמה פה אני לא יהיה צבוע ויגיד על סקר שמתאים לדעה שלי שהוא אמת ולזה שלא שהוא שקר

משום מה הכל נכתב פעמים =\

לא קשור בגרוש זה גם אם היה מפורסם וגם אם לא היה מפורסם זה דוח הזוי שלא מבוסס על כלום אז זה לא משנה..וזה שזה פורסם זה רק מוכיח כמה התקשורת הישראלית לא אמינה ובכללי כל הסקרים לא אמינים וזה שסקרים ששואלים 500 איש מקבלים (וזה בלי קשר לדוח כי בדוח גם את ה500 האלה לא שאלו) כותרות לא משנה על מה זה הזוי..כי בשום דבר אי אפשר לשאול 500 אנשים ולהכליל על מיליון..והשטויות של מדגמים זה בולשיט כי אתה יכול לקחת 500 איש מכל אזור מכל מעמד מדעה ימנית או שמאלנית וכו' וכו' ובדיוק כולם יהיו עם אותה דעה על נושא מסוים ואת זה גם אמרתי על הסקר שהיה על ערבים הרבה לפני שהדוח ההזוי הזה פורסם, כי בניגוד לכמה פה אני לא יהיה צבוע ויגיד על סקר שמתאים לדעה שלי שהוא אמת ולזה שלא שהוא שקר

היתממות...

סקרים וסטטיסטיקה הם כן מדד אמין (מדד טעות הדגימה המירבית הוא, דרך אגב, מדוייק) - אלא אם השאלונים נוסחו בצורה שמאד לא תואמת את הכלים הסטטיסטיים המקובלים. למשל, כל שאלון חייב לבדוק גם את הפרמטרים שציינת: גיל, השתייכות פוליטית, הכנסה, לאום, השכלה - ו/או כל פרמטר אחר שעלול להשפיע על התוצאות.. את כל הפרמטרים האלה חייבים לבודד ולהוכיח שהטעויות מתפלגות בצורה מסויימת מאד ואקראית. נשמע כמו תיאוריה בגרוש - אבל זה עובד יפה מאד גם עם ניסויים במדעים מדוייקים. זה אכן עומד בסתירה לאינטואיציה - כי מגיעים לכולם מבלי שיהיה צורך לשאול את כולם - וכך הסטטיסטיקה מצטרפת לעוד 1001 דברים שהאינטואיציה שלנו לא בנויה להתמודד איתם, אבל הם עובדים.

אין פה שום קשר היתממות

עזוב, מה אני יודע על זה אתה מדבר כאילו את מבין משהו בנושא אז שיהיה.. זה לא משנה את העובדה שהדוח הזוי, בדיוק 75 אחוז בכל השאלות לבני הנוער?
יעני מה שאלו 4 נערים.. ואיפה בדיוק הם שאלו אותם, לא בדיוק נראה לי יש תיכון שהיה מסכים להכניס חבורה כמו זו לשעריו.. הדוח הזה פתטי, וכמו שאמרתי נראה לי גם כותב הדוח עצמו התפלא שמישהו ממש התייחס לדבר הפתטי הזה..\ מבוסס על סקר של ה"מכון נגד גזענות" (אחלה שם לחבורת שונאי ישראל, אבל מה מפליא זה שמות שהקיצוניים מתים עליהם, באפריקה הארגונים הכי רצחניים קוראים לעצמם בשמות כמו "לוחמי החירות" וכדומה) שהסתכלתי באתר שלו עוד לא מצאתי שום סקר כזה, אלא רק "תכנון" לייצא דוח כמו זה.. עוד דבר שמראה כמה טיפשי הדוח הראשון..

לא אמרתי שאני מאשים מישהו..

כאדם פרקטי אינני נוהג לחפש מי התחיל ומי אשם - אלא מחפש את הדרך היעילה ביותר לשנות את המצב הקיים......

חחח ועוד משהו הזוי

"שהערבים אינם חכמים, 75% חושבים שהם אינם משכילים, 75% חושבים שהם אינם תרבותיים ו-74% אחוז חושבים שהם אינם נקיים. 75% מהתלמידים היהודים סבורים שהערבים אלימים" מי האחוז פחות שחשב שהם לא נקיים אוף עד שהם היו כל כך אמידים על ה75 אחוז
נראה לי התפלק לכותב על המקלדת

יעשו אזרחי ישראל הערבים בדק בית בבתיהם

וינסו להגיע לתובנות כיצד יצאו כה טפשים......... (שים לב, לא גזענים אלא טפשים! הגבול עם לבנון היה יכול להיות שקט והמלחמה לא היתה פורצת אלמלא הפרובוקציה הבוטה מצד חיזבאללה.. אז לתמוך בזה? טמטום!) גם אני אשמח להצטרף ולנסות לתרום לכל דיון בנושא - אבל האחריות לטפל בפנאטיות האנטי-ישראלית-בכל-מחיר הזו מוטלת קודם כל על הציבור הערבי.. וזה, אגב, בדיוק מה שאני דורש מאותם יהודים שפרצופם הגזעני התגלה בסקר הזה!

לא, יא מצחיק.. חושב-בטוח שיצאו טפשים בקטע הזה

בד"כ אין קורלציה בין "לצאת טיפש" ו"להיות טיפש".

mike00

New member
אני סתם צוחק איתך..אי אפשר רק פוליטיקה../images/Emo24.gif

למעלה