דעה אחרת על סקר הגזענות בציבור היהודי

נו באמת מה אתה רוצה להראות פה

הרי כל זה נובע מהשקפת העולם שהערבים זה ה"ילד המפגר" של העולם אם איזה כתב ישראלי ירשום משהו בסגנון על אם חס וחלילה המעבורת שיש עליה את המוסלמי הראשון תתרסק יצלבו אותו בעודו חיי.. לעומת זאת מי בכלל דיבר או הזכיר את כל הדברים הנוראיים האלה שהכתבים האלה כתבו על האירוע העצוב הזה?

האם יש כאן רמז דק...

שחלק גדול מהעולם המוסלמי/ערבי הפך עיוור מרוב שנאה למערב ולארה"ב?.. את שיא הכעס והשנאה ההדדית תוכל לראות בקטן כאן, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=211&msgid=3381382 "נוסטלגי" מתקופת הפיגועים... כשמנהל הפורום יצא לחופשה קצרה של כשבוע, זו היתה התוצאה. בתקווה שלא ימחקו לי את הנוסטלגיה הזו עכשיו.... (לא להאמין שדברים כאלה יכלו לצאת ממני....
אבל ביחס לאחרים שם הייתי די עדין
).. אוקצור, אם הציבור היהודי לא יטפל כאן ועכשיו בגזענות שבתוך ביתו - כך בדיוק ניראה בעוד כמה שנים. בדיוק כמו הכותבים שציטטת.

mike00

New member
דק....מאוד דק....

בשביל שהציבור היהודי ישנה את הגזענות שאני מודה שאכן קיימת צריכים לקרות עוד הרבה מאוד דברים שלא קשורים לציבור היהודי אלא לציבור שסובב אותו... כמו שכבר אמרתי אני מבין היטב למה הציבור היהודי חושב את מה שהוא חושב על הערבים,אני לא אומר שזה בסדר אבל אני בהחלט מבין את הסיבות שהביאו אותו לכך... אני יודע שהציבור היהודי שחי פה לפני 65 שנים הסתדר היטב עם הערבים פה,המפנה חל לפני 60 שנה כשהערבים החליטו שזה לא מתאים להם "הדו-קיום" הזה...... כשהייתי ילד היו אומרים לי "בישלת דייסה?עכשיו תאכל אותה"..... אני גם מאוד מזדהה עם הדברים של דיכטר...."מי שמדבר על נכבה תבוא עליו נכבה".... אני מאמין שאם הציבור הערבי בישראל וההנהגה שלו לא יקבלו את העובדות שקיימות המצב שלהם רק יילך ויחמיר... אני לא חושב לרגע שהם צריכים לחגוג את חגיגות הקמת המדינה,אבל בין זה לבין ציון היום הזה כיום אבל המצב רחוק מאוד.. בתור אזרחי ישראל,ועוד כאלה ששואפים לשיוויון מלא,לדעתי הם חייבים לקבל את המציאות הקיימת ולהפסיק לבכות. היהודים כבר מזמן קיבלו את המציאות,דווקא הערבים פה ומסביב לנו לא מוכנים לקבל את המציאות הקיימת.. ולסיום,משהו שקראתי בטוקבק אתמול כתגובה לכתבה על דבריו של דיכטר בנוגע לנכבה.. הבחור הנחמד רשם שם שהבעיה של היהודים ושל ערביי ישראל נמצאת רק בתחילתה...אנחנו עדיין מדינה צעירה ושינויים כאלה יכולים לקחת עוד 100 ואולי 200 שנה.... אני בהחלט מסכים עם הבחור שכתב את זה.....אולי לנו זה נראה כאילו יש פתרונות קסם למצב שאנחנו נמצאים בו אבל לפי ההיסטוריה של האנושות זה עוד יקח לנו הרבה מאוד שנים...

אני חולק עליך בדבר אחד.....

אפשר להפחית/למגר את תופעת הגזענות במגזר היהודי, ללא כל קשר לשום דבר שקרה, קורה ויקרה בעולם הערבי או בקרב ערביי ישראל. חשדנות, כעס, שנאה וחשש קיומי אכן קשורים בעיקר למתרחש מסביב - אך לא עליהם אני מדבר אלא על גזענות.

mike00

New member
עופר....אותי לא לימדו בבית הספר שערבי זה רע..

אותי לא לימדו שהערבים מסריחים או טיפשים.....כל מה שאני חושב על ערבים גיבשתי בעצמי ללא שום עזרה של משרד החינוך.. ואל תסיק מזה שאני חושב שערבים הם מסריחים או טיפשים,אני יודע להבדיל בין אוכלוסיות חלק מהערבים הם בהחלט טיפשים בעיני אבל אני לעולם לא יגיד שכל הערבים הם טיפשים כי זה פשוט הכללה לא פחות מטופשת... לעומת זאת שנינו יודעים מה מלמדים בבתי הספר הפלשתינים,המצרים,לבנונים וכו'.... ואני גם יודע שבבתי ספר ערבים בישראל,לא משבחים את היהודים או את המדינה....... דווקא שם אני יכול להגיד בפה מלא שכן מלמדים שהיהודים הם רעים...... בסופו של דבר,הייתי רוצה לראות אותנו חיים ביחד בשיוויון מלא אבל מאמין שזה יקרה רק בעוד כמה עשורים טובים לפחות..

THE WIZARD 55

New member
ישנה גזענות גם אצל היהודים וגם אצל

הערבים. מי התחיל, ולמה כבר לא מעניין אף אחד. בכל אופן אותי לא. היא קיימת, וצריך לחסל אותה.

fifanowftw

New member
נכון, וכדאי שתעשה בדק בית

קודם כל, אח''כ תבוא בטענות לציונים.

אם הטיעונים לא נכונים הם לא צריכים להפריע לך

חשוב ליהודים להדגיש שאין גזענת בישראל, ושהערבים אשמים בזה שהיהודם שונאים אותם, בכלל הערבים לא רוצים אהבה מהצד היהודי, פשוט מאוד תנו לאחרים לחיות בשקט ושלום על ישראל.

mike00

New member
יש גזענות בישראל ויש לה סיבות...

האם גזענות היא דבר טוב? לא. האם צריך להלחם בגזענות? בהחלט. ההבדל בינינו הוא רק הדרך להלחם בגזענות המכוערת הזאת... דרך אגב שים לב איך שהמשפט שלך עובד גם לצד השני... חשוב לערבים להדגיש שיש גזענות בישראל,ושהיהודים אשמים בזה שהערבים שונאים אותם,בכלל היהודים לא רוצים אהבה מהצד הערבי,פשוט מאוד תנו לאחרים לחיות בשקט ושלום על ישראל.

fifanowftw

New member
דמגוג

אל תכניס מילים לפי. העניין הוא, שפנאטים כמוך רואים רק את הציונים כאשמים, בעוד את הצד האחר, "הרחמן", רואים כצודקים בכל.

THE WIZARD 55

New member
בואינה עכשיו קראתי את הכתבה

חתיכת פלוצר היאיר הזה. לא גזענות אאל אלטמבל.

למעלה