דפדפתי לי בפורום .... ושמתי

registry

New member
שלום לכולם

אני חדש פה ועילעלתי בדפי הפורום ונדהמתי לגלות שיש כאן עוד אנשים כמוני שלא מפחדים להודות שהם לא מאמינים בחתונה ובילדים כדרך חיים ושלא צריך לתת תירוצים לכך.אני לעולם לא אתחתן ולא אביא ילדים לעולם.המשפחה שלי מודעת לכך וקיבלה את זה בהבנה מלאה.החיים שלי מלאים גם בלי זה.אני חי את חיי כמו שאני אוהב ולא כדי לרצות אחרים.זה לא שאני לא מאמין באהבה,אבל עד היום לא מצאתי בחורה שחושבת כמוני ומוכנה לוותר חתונה ומשפחה.העובדה שיש כאן בחורות שחושבות כמוני פשוט מקסימה אותי
. אולי הגיע הזמן להקים את קהילת הרווקים המאושרים. יום טוב לכולם

שיא האנוכיות...

לא להביא ילדים לעולם....זה שיא האנוכיות...ולא לתרץ את זה "ברצון שלא להביא ילד לעולם כמו שלנו"... מה אם "הנאורים" יחשבו שזה לא מתאים להביא ילדים לעולם כזה.... איך העולם ייראה....???? או מי ימשיך את הנאורות.....???? או מי ידאג לעולם טוב יותר??? "תשמור על העולם ילד ...כי אנחנו כבר לא יכולים" .... לפעמים באמת הילדים עם תמימותם ומחשבתם ...שומרים ומחזקים ת'עולם

בינתיים זה שה"נאורים" הביאו ילדים

לעולם לא הפך את העולם למקום יפה יותר אלא למקום הרוס יותר ומזוהם יותר... לשמור על העולם? בני האדם, בעיקר המערביים שביניהם, מאוד לא מצטיינים בזה.

מה איכפת לך מה יקרה לעולם אחרי

שתמות?? אז ייגמר העולם. אז יפסיקו להתרבות. הו קיירז?!! מה אתה, אלוהים, שאתה כל כך דואג להמשך קיומו של המין האנושי???

יש יותר מידי בני אדם על כדור הארץ

והם (אנחנו) גורמים להחרבתו. וַיֹּאמֶר לָהֶם אֱלֹקִים פְּרוּ וּרְבוּ וּמִלְאוּ אֶת-הָאָרֶץ. ויפרו וירבו מאד מאד מאד. ויאמר אלוקים: זהו, עכשיו מספיק!! ולא שמעו אליו בני האדם. ויפרו וירבו עוד יותר, ויכחידו את החיות המופלאות אשר יצר האל, ויזהמו הנהרות והימים היפיפיים אשר ברא להנאת כל חי, וירעילו את האדמה הטובה ואת האויר הטהור אשר נתן האל למען האדם ולמען כל חי וצומח. ויהי ערב ויהי בוקר. וירא אלוקים כי לא כל כך טוב.

למעלה