דפדפתי לי בפורום .... ושמתי

AlteX

New member
ואנחנו במיוחד צריכים מטיפים למיניהם

שחושבים שאת המצב בארצנו ניתן לשפר ע"י הגדלת שעור הילודה... לפני שעושים אנשים חדשים, צריך לחנך את הקיימים, אחרת שום דבר לא ישתנה.

coaxcable

New member
שמעי נא לי והביני מקרה אחד

שעבר עלי מספר שנים - הכרתי בחורה..מישהי שדי החשבתי וחשבתי שהייתה אהבתי הראשונה באמת לאחר הנערות וגיל הנעורים בלה בלה.....בכל אופן את א. הכרתי והיה לנו טוב במשך חצי שנה...היה נראה כאילו הכל יוביל לחתונה (שלא בדיוק רצינו אבל את יודעת..תיכנונים ...תיכנונים ודיבורים וכאלה) אך מה הסתבר.....שהבחורה אמרה לי בפירוש מ-ל-א!!!!11 "לא רוצה להתחתן!!1" טוב הכרתי את המפשחה ואת הסביבה הקרובה שלה.....אם מתוך שאלות, ראיה וסימני מצוקה קלילים שעלו אי שם מצידה...גיליתי מעין תיבת פנדורה של עבר לא הכי מספק או תומך...גיליתי שעברה היה בעייתי..לא שלה כאדם של הסביבה בעיקר..משפחה מסורתית (לא דתית מאוד) אבל די מקפידה בדברים מסויימים ...איסורים רבים...האב היה דמות שולטת ושתלטנית בחיי הילדים...אלימות מילולית שהבנתי משיחות עימה ובהיותי בביתה וכדומה...כבר אז היא אמרה לי שינה רוצה ילדים או חתונה או כל דבר שמקשר בין בני זוג! סתם קשר כן אך לא מעבר.....היא לא אחת שמנפנפת גברים ולא רבים רצים אחריה..היא לא מכוערת או לא יודע מה..פשוט מעדיפה לעסוק בקריירה שלה ולטפח את עצמה..ודרך אגב הקריירה שלה והרצון להראות לכולם: "הצלחתי" היה מאוד חשוב לה..לא בשביל האדו אלא לפי מה שהבחנתי בו...מעין בריחה מעול האב שטען "אני פרנסתי ואתן חייבות לי" או משהו בסיגנון...לדעתי זה מקרה שהשפיע עליה ובוודאי יש אחרים וכדומה.......אז חשבתי אז כשהיינו צעירים בתחילת ה-20 לחיינו ואחרי שירות צבאי שהקריירה היא דבר חשוב, ונכון בשלב מה כן..אבל לפני מספר חודשים פגשתיה (ועברו 3-4 שנים או משהו כזה) שאלה אותי על נישואי..כלומר אם נישאתי ועניתי שלא...שאלתי אותה לגבי חתונה וחבר וענתה לי שלא...שהיא לא רוצה להנשא למרות שאוטוטו גיל 30 בכניסה..ולא צריך להבהל מכך דרך אגב נשים, כי אתן יכולות ללדת קצת אחרי גיל זה, בכל אופן..היא עדיין החזיקה ולדעתי מחזיקה בכך שעדיף לא להקים משפחה..כי החיים הם קשים..וחוויותיה הפיעו עליה לרעה...כי לא ייתכן שאישה תחזיק בדעה כזו כמו אז, או שמא אני טועה? וזהו...זה מה שיש לי לומר..ולספר......לא מפליא......גם אני רוצה קצת מנוחה מהכל..לעבור את גיל ה-30 עד שאתביית יותר על כיוון מסויים בחיי הבוגרים, ולא סתם לבחור כיוונים שגויים שאצטרך לשנות ולסבול מהם.

אני מבינה אותה.

אבל אני לא תומכת בגישה של אנטי. במקרה שלה, זה גם נובע מהבעיות המשפחתיות שלה שהשפיעו על דעתה. אני גם לא רוצה להתחתן. זה לא אומר שאני לא רוצה קשר זוגי מונוגמי ויציב. בקשר לילדים... יש עוד מה לחשוב בעניין. העולם שלנו לא התפתח מספיק מחשבתית ולא יודעת מתי זה כן יקרה. בכ"א ילד זה אחריות ואני לא אביא ילד לעולם עד שאני אהיה בטוחה שאני יכולה להעניק לו את כל מה שהוא זקוק לו אם מבחינה פיזית או נפשית.

תגובה למגיבות עם הרבה ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

אין בי לא שינאה אתכן,אני גם אם תתקיפו את דעותיי דעותיי באות לכאן עם הרבה עוקצניות לעיתים אולי ,, על כך אני תקווה שאתם סולחים
מיאו חתולה האחת אהבתי את תגובתך שכלל לא לענין , אם יהיו לי ילדים,, לפחות עברתי את החויה שאת הערירית
לא עברת
ולמה לך לאחל לי תאונות כאלה וגירושין
בשביל להוכיח את הגלמודות
אני לא מתוך בחירה "אולי" אשאר גלמודה אך זו שללא בעל או ילדים מתוך בחירה נשארה גלמודה תמיד אוכל לקום ולשקם את חיי ,, אך זו שבחרה מתוך מניעים אגואיסטים תמוהים
לא להביא ילדים חייה נהרסו והפאן הראייתי שלה נותר צר וסקארלט אוהארה הנחמודנת יקירתי,, קחי
והרגעי בהקשר שלך להביא ילדים זה אגואיסטי
, עוד יותר לא להביא ילדים זה יותר מאגואיזים
זה כמו שאמרה לילוש זו מוגבלות ונכות
את לא אמורה לעבור בכל ה "סלוני כלות" על מנת להגיע להחלטה שאת מעוניינת להנשא, את יכולה להביא לעולם ילדים בהרבה ווראציות אחרות נתונות לשיקול דעתך ,, פגימה נפשית זה לחיות ללא שותף טבעי לחיים ( גבר) אם אני טועה אז גם 90% הכלל החברה טועים לא נורמאלים
ואליך tokit שמתי היטב
למה התכוונתי בהפלות הפלה = רצח
לא משנה הריון רצוי, לא רצוי, ועד מיני סיבות כל שהן אגואיסאיות
רק אם יש סיכון חיים לאישה הפלה עדיפה
וראיתי את הדברים המחרידים שכתבתם שם בהקשר זה ( מסכן תמני שחור) במקרה עברתי אליכם ע"מ לראות מי הכותבים ( דרך כ"א של דנטל) בהקשר שאישה לא יכולה ללדת היום, החברה סיפקה מלאי של פיתרונות מהפוריות ועד לאימוצים וכד' אך לרצח
לא אוסיף על דבריו של ההוא מפורום שלכן ולספק את סקרנותה שלמיאו חתולה האחת אני במערכת יחסים די בריאה, אולי לצערך ,, אם ישנה בגידה וזה אינו מהווה בעיה בשבילי, אלא לצד שעושה את הצעד הזה
ולבסוף לאיך לא AlteX החובה הדתית ( אם מדברים על זה) לפרו ורבו היא על הגבר
ולא על האישה
נאמר "לא טוב היות האדם לבדו אעשה לו עזר כנגדו" שאלו חכמים מהי עזר כנגדו
ומייד פרשו " זכה עזר,, לא זכה כנגדו" לא אוסיף יותר על זאת ואתם הזהרו אל תנפחו חזה כי יש פנינים גם אליכן כל מה שכתבתי הינו ויכוח עניני ולא תופקני ואם פגעתי סליחה

AlteX

New member
החובה הדתית חלה על הדתיים. נקודה.

אינני דתי ואין עליי שום חובה כזאת. בניגוד ל"פרו ורבו", אני מאמין ש"ואהבת לרעך כמוך" מצווה אנושית ולא דתית שחלה על כולם. חבל שכ"כ קשה לך להפנים אותה ואת מתעקשת לזלזל בכבודם של אלה שלא דוגלים בדרך החיים שלך.

AlteX פרו ורבו זו לא דת../images/Emo70.gif

כמו ש" ואהבת לריעך כמוך " לא דת
היכן היה זילזול מדוע היך מרגיש זלזול בדברי
ומי אמר שזו דרך חיי אני לא אמרתי זאת
אתה כל כך נסער קח
אויר ותרגע ותקרא שוב את אשר כתבתי כמובן בסוף והתחלה בקשתי סליחה אם אפגע במישהו
אגב באחד השרשורים שלך שמתי לב שקארת למטיפים
ואוו,, אז אולי אני גם

AlteX

New member
זלזול זה...

זלזול זה להגיד שמי שבחרה בדרך שונה משלך היא בעלת "נכות" או "מוגבלות". זלזול זה לקרוא למי שבחרה בדרך שונה משלך "פגומה נפשית". זלזול זה להגיד שרק בגלל ש-90% מהאנשים הולכים בדרך שלך זה אומר שהיא בהכרח נכונה ל-100% מהאנשים. זה זלזול באותם 10% שבוחרים בדרך אחרת. אם מליארדי זבובים אוכלים חרא, זה אומר שחרא זה טעים? לא, אני לא אומר שיש איזשהו קשר בין לעשות ילדים לבין לאכול חרא, אני בטוח שבשבילך לעשות ילדים זאת חוויה מדהימה ועילאית, אבל זה לא אומר שכך הדבר אצל כל האנשים או כל הנשים בעולם. אין כאן צודק ולא צודק, יש כאן שתי דרכים שונות, שתי בחירות שונות שיכולות בהחלט להתקיים במקביל ולא מפריעות אחת לשניה. אין שום פסול במי שבחרה לא לעשות ילדים בדיוק כמו שאין שום פסול במי שבחרה כן לעשות ילדים. זה ש-90% בוחרות כן לעשות ילדים לא אומר שיש איזה פגם באלה שבוחרות לא לעשות ילדים. לפי מה שהבנתי דרך החיים שלך היא כן לעשות ילדים, ואין לי שום בעיה עם זה, רק אל תטיפי (כן, את גם) לאחרות ללכת בדרך שלך. למה זה מפריע לך כ"כ שיש כאן בחורות שלא מעוניינות בילדים? למה את מנסה לגרום להן רגשות נחיתות ע"י הגדרתן "נכות" או "מוגבלות"? מהי הסיבה האמיתית לכל זה? זה יפה שביקשת סליחה, רק שזה לא תמיד מספיק...

לילוש

New member
ALTEX חמוד

עד שסוף סוף יש מקום באמת מכובד שבו לא שומעים צעקות וכעסים ופה אפשר להגיב בצורה המכובדת בוא לא נבין אחד את השני לא נכון, אני באופן אישי לא מנסה להשפיע עלאף אחד וגם אם הייתי רוצה לא הייתי מצליחה כי אני לא מספיק חזקה בזה. נכון ישנם ילדים שלא אוהבים את ההורים שלהם אבל כל ילד איך שהוא גדל הוא השתקפות של הוריו אם הוא שונא ואם הוא אוהב אם רע ואם הוא טוב הכל בא מההורים. וילד שגדל לשנוא את אחד ההורים שלו כנראה שהוא גדל להורה שהיה צריך לחשוב כמו כל המשתתפים פה "שהוא לא רוצה ילדים". ילדים לא אשמים ברגשות מוזרות או בהתנהגויות מוזרות, רק ההורים בגלל זה מן הסתם לא שופטים ילד על מעשיו עד כמה שהם יהיו חמורים. אבל נו באמת איך תוכל להבין דבר שכזה אם בכלל אתה לא מתחבר לקטע הזה אם בכלל אתה לא נמצא במקום שיש בו ילדים משלך (אפשר להבין). ואל תשכח שכל אדם שמביע דעתו פה בא "ממקום אחר" ושונה ולא מנסה לפגוע באף אחד. וכן מי שלא רוצה ילדים הוא מוגבל כי הוא לא מסוגל (לגדל ילדים) ואי מסוגלות זו מוגבלות ומוגבלות במידת מה זו נכות. וכן אישה שרוצה ללדת ילדים בכל מאודה תוותר גם על בראד פיט בשביל זה ושתקום עכשיו האישה שתגיד שאני לא צודקת!!!!! ערב נעים שיהיה לך!!!

AlteX

New member
לילוש חמודה

אם כך, כולנו מוגבלים ובמידת מה נכים. כי יש כאלה שלא מסוגלים לסיים ריצת מרת'ון (רוב האנשים בעולם), ויש כאלה שלא מסוגלים לסיים תואר שלישי בפיזיקה גרעינית (שוב, כנראה רוב האנשים בעולם), ויש כאלה שלא מסוגלים בלי בשר, בדיוק כמו שיש כאלה שלא מסוגלים לאכול בשר, ויש כאלה גברים שלא מסוגלים להימשך לאישה, ויש כאלה נשים שלא מסוגלות להימשך לגבר... אה, ואז יש כאלה גברים שלא מסוגלים להימשך לגבר ונשים שלא מסוגלות להימשך לאישה. אז כל אחד מאיתנו מוגבל או נכה בצורה כלשהי... דיברת על מקום שלא שומעים בו צעקות, וזה: "...ושתקום עכשיו האישה שתגיד שאני לא צודקת!!!!!" (ועוד עם חמישה סימני קריאה) זאת לא צעקה שמבטאת זלזול בכל מי שתעיז להגיד שלגביה את לא צודקת? יום נעים גם לך!

תפתיעי אותי??? ../images/Emo12.gif

אה אני יודעת! את יכולה לארגן לי מסיבת הפתעה (יומולדת הנה בא, בשבוע הבא)... וחן חן על ההשוואה לרב כדורי- קטונתי (אמנם אני גם ברכה המברכת אבל בכל זאת....) רק דבר אחד יקירה- אני לא בדיוק שלך...
אם את מכירה את שמי מפורום סטוצים את כבר צריכה לדעת שאני שייכת רק לעצמי....בינתיים בכל אופן ( Where's my Mr Darcy???? ) אבל אם אני כבר פה- לא ברור לי למה בחרת מכל השמות והתגובות כאן לציין את שמי בהודעותייך...מה לי ולאלו שלא רוצות ילדים? שירבבת את שמי מבלי לקרוא לעומק העניין...עיון מעמיק יותר בהודעותיי הספורות כאן בפורום מעלה מסקנה אחרת לגמרי מזו שאת הצלחת להגיע אליה.

מיאו חתולה האחת היכן את רוצה לחגוג,

את יומ הולדתך אגב
,, או שאת כבר חוגגת
אז את כבר בגיל 101
מי השווה אותך עם הרב כדורי
ומדוע קטונת
מה קטנה ממנו
סה"כ אמרתי שליאצפן יש את הרב כדורי בהקשר לתגובתך ללילוש, ומהיכן את יודעת שלא קראתי את כל הודעותיך ,, אולי נדלקתי עליך
את כמובן רשאית לדחות אותי ,, כמו שאת עושה אך ,, את יכולה למסר

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אכן קשישה אני...בת 101 כמעט....והרב כדורי...אנחנו מכירים עוד מהתקופה שהיינו מחביאים יחד את האפיקומן בחצר של מרים הכובסת....אילו היו זמנים.... נדלקת עליי??? מה זה? סלנג של הצעירים?

MICHL99

New member
סתם מבעיה דעה

זה פשוט מאוד כול הטיפול כרוך בכסף ,הצעירים שביננו לא חושבים על זה ,[הנאה בטיפול הילד]. אני בת 20 ואני עכשיו לא רואה את עצמי, מתחתנת ובמיוחד לא יולדת ילד אפילו לא עוד 6 שנים, להתחתן זה קצת מורכב אני לא מאמינה, שיש בנות שלא רוצות בעצם זה תלוי יש לי חברה שתמיד אומרת שהיא בחיים לא תביא ילד ,ואני מנסה להסביר לך שזה הילד שלך זה כל כך אחרת פשוט כי זה שלך מגופך ...

למעלה