דרושה מילה עברית

גנגי

New member
וואו, דודה!

יש לך יומולדת או משהו שאת מבריקה היום במיוחד?
אם כך,

ואללה. יו כאילו כזה

איך ידעת? תודה. אבל רק שתדעי לך אני מבריקה תמיד אבל לא רואים את זה בגלל הסינוור.

אוֹחַ

New member
לכן (תרתי) אני רק שופט: ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

גנגי, אני חושב ששיבולת צריכה לקבל את 'אות יקיר הפורום' - פעם באיזה יומיים-שלושה היא באה לעשות לנו סדר: לבדוק שלא העלבנו אף אחד, לענות את התשובות הנכונות לשאלות שנשארו פתוחות, לשאול את השאלות הנכונות לתשובות שכאילו בטוחות - ממש כמו תיקונצ'יקית כזאת. בקיצור היא דואגת שנשָאר פורום 'ראוי למאכל אדם' (לא רוצה להזכיר נוזלים) - והכל בהתנדבות. הרי לך, שיבולת, 'אות יקיר הפורום':
. תחתימי את גנגי ביציאה (לא את מוגג, שלא יהיה חשד לנפוטיזם).

תגידו../images/Emo70.gif

לא הציעו פה פעם לכבול אותו? לקחתי
ואני הולכת לגנגי אוח! עד שאשוב אתה ממונה במקומי (להזכירך, גנגי זה רחוק)

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

אני בעד פכסונית, כמו אכסונית פיכס... התוספת של פרח הבר- לא קליט. אבל כשיהיו סוגים שונים- אני בעד

עִידן

New member
יש לי תובנה ../images/Emo48.gif

לאחר בדיקה קלה, גיליתי שהקיפר ודומיו בהחלט צוברים תאוצה בארץ, ואני חושבת, הפעם בכלל לא כבדיחה, שהם זקוקים למילה עברית (אולי נציע אותה גם לאקדמיה האמיתית אח"כ). אז זהו. זה נושא רציני. חישבו ברצינות.

גנגי

New member
טוב.

מַאֲסֶפֶת (על משקל מאכלת, אם תסלחי לי על ההשוואה, אבל מילה שהאקדמיה תשקול בחיוב - וגם לדעתי היא הטובה ביותר מכל ההצעות שאציע להלן) נֹאדָם (כאילו - נאד-דם כזה? הא? האקדמיה לא תקבל את זה בחיים, אבל שיהיה) מַדְמֵמָה (מעין כלי שלתוכו מדממים, מזכיר גם מדמנה בצליל, וזה לא ממש במקרה) כּוֹס עֹמֶק (פוי! תתביישו!) והכי-הכי - כוס הדמים.

Gizmo15

New member
אני בעד מדממה...../images/Emo28.gif

ועדיין פכסונית זה הכי טוב

ססילי

New member
אז אולי שָקְשָק?ע"ש הדמים המשתקשקים

בעת האספם ועם כל צעד של הגברת המשתמשת: שִק-שָק שִק-שָק שִק-שָק

ססילי

New member
וברצינות: זה נשמע לי ממש לא בריא

משתי סיבות: 1. הדם שנצבר במשך שעות במנותק ממנגנוני ההגנה של הגוף (וכפי שהדגישו, לא מתייבש) הוא מרבץ חיידקים שלא נראה לי בריא להחזיק בתוך הגוף. 2. האינסטרומנט לא סטרילי. אני חושבת שרחיצה רגילה במים וסבון לא תמיד יכולה לחטא אותו מספיק. (שלא לדבר על רחיצה בשרותים ציבוריים) כיוון שיש חלופות נקיות יותר, זה נראה לי מיותר. (וכן, לרגע אני לא שוכחת שגם דברי אחרים שאינם סטרילים נכנסים לשם. אבל איך שהוא, הצורך בהם נראה לי מצדיק את הסיכון...)

למעלה