דתיים בכאילו

tamarhp

New member
אויש...

עכשיו יש לי גם ללי וגם ללה.. אני אתבלבל.. וד"א ללה - מצטערת שבזמן האחרון לא יצא לי לכתוב לך..

lala897

New member
באמת מבלבל -אני הייתי פה קודם!!;-

תמר'וש!! מה קורה איתך?? לא שוכחת אותך אל תדאגי

tamarhp

New member
אני ב"ה בסדר...

אני מתנחמת בעובדה שללה וללי באותה דיעה.. לפחות אתן לא צריכות להתווכח ביניכן! זה יכול להיות מצחיק..

lala897

New member
אה כן?

זה הולך להיות מצחיק? בינתיים אני מתגלגלת מצחוק פה עם הויכוחים שלי עם בלבלש.

lala897

New member
אה אה אל תיעלב..

הצחיק אותי כל הענין עם המיני מודרנים והאמריקאים ואם אני בשולי החברה או לא. זה פשוט מאד הצחיק אותי.

blablash

New member
זה בסדר, כבר הבנתי..

ב"ה שאת אמריקאית.
(זה האייקון הכי קרוב למשהו אמריקאי..)

lala897

New member
אני אישית דווקא לא אמריקאית...

אבל אני מאד קרובה אליהם.

blablash

New member
אוסטרלית? אנגליה? קנדית?

ב"ה או אולי את סתם גרה בהר נוף?

lala897

New member
סליחה?

ההורים שלי אמריקאים. אוקיי? ואני גם גרה בהר-נוף- כאילו אם כבר חשפת את הפרטים שלי אתה יכול גם להמשיך באיזה ביצפר למדתי מה התוכניות שלי באיזה רחוב וכו' קיבלת את כל הפרטים שרצית? יופי.

blablash

New member
חחח לא התכוונתי

ב"ה סליחה. האמת היא שזה לא היה כלכך קשה, החתימה שלך באנגלית. ועניין אותך מאוד כשדברתי על האמריקאיים. לא רציתי לקבל שום פרטים, זה היה פשוט סתם כדי לבדוק את חושי הבילוש שלי... בכל מקרה סליחה.

lali37

New member
איזה שטויות../images/Emo70.gif

יש עוד הרבה חתימות באנגלית והם לא של אמריקאים וכאלה....

blablash

New member
נראה לי שהיא מסתדרת טוב בעצמה...

ב"ה את לא צריכה לגונן עליה... ונכון יש הרבה חתימות באנגלית והם לא של אמריקאיים.

lala897

New member
אז מה אם אני מסתדרת בעצמי

את יכולה גם לגונן עלי למה לא? אני בנאדם נחמד, לא מפסידים מיזה.

lala897

New member
באמת מבלבל-אני הייתי פה קודם!../images/Emo8.gif

תמר'וש מה קורה איתך? שנים לא דיברנו! לא שוכחת אותך

נכון לגבי הנוחות, אבל....

גם לבישת מכנסים רחבות אסורה וזאת שמא תגרר הבחורה ולאט לאט תלבש מכנסים צמודות יותר וזה קורה להרבה בנות היום.

lali37

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שאני רציתי להגיד ולא ממש מצאתי את המילים

VeNuS123

New member
בקשר לכיסוי ראש...

אני יודעת שיש מקומות שבהם לא היה נהוג שאישה תכסה את ראשה אחרי הנישואים אני לא זוכרת איפה בדיוק אבל אני יודעת שיש מקומות באפריקה שזה נהוג שם וגם אני יודעת שאישתו של איזה רב חשוב ששוב אני לא זוכרת איך קוראים לו שאישתו לא לבשה כיסוי ראש והוא לא הכריח אותה!!! בקשר לסיפור על האישה בשוק אני לא יודעת איפה זה בגמרא רק שזה שם... אני יודעת שאומרים שלאישה אסור ללבוש כל מיני דברים בגלל שזה מעורר את המוח הגברי ושהת אחת ראיתי שאחד העלונים שמחלקים בשבת איזה רב (טוב מקווה שכבר קלטתם שהזיכרון שלי לגבי הפרטים הקטנים לא משהו
)שכתב על סגנונות תסרוקות של אישה מה מותר לה ומה אסור לה ואישה אורך וכו' והוא תירץ את זה כי זה מושך תשומת
של הגברים לאותה אישה אם היא לא מקיימת את התסרוקות שמותר וגם אורך..אותי זה ממש עיצבן כשקראתי את זה הרגשתי כאילו יש גברים שמשעמם להם אז הם יושבים ומתחילים לחשוב כשאני רואה אישה מה מושך אותי בה וכשהם מגיעים למסקנה הם אומרים טוב אם זה מה שמושך אותי אז בואו נאסור את זה עליהם.. תראו אני מבינה שקשה לגברים לשלוט ביצרים שלהם אבל שישתדלו או משהו אני אחרי הכל גם בנאדם ואני לא יכולה להתלבש ולהסתרק לפי איך שנוח להם ובצורה כזו שלא תמשוך אותם (שזה לפי הבנתי כנראה משהו ממש מכוער..) אני רוצה להתלבש יפה

פלסטיק

New member
את מדברת על החלק הרדוד יותר

של הדת, את מדברת על הסממנים החיצוניים אורך שרוול, אורך שימלה, עובי גרביים, פאה או מטפחת וסוג הפאה, סוג נעליים....יש המון סממנים חיצוניים. הדת לא נבנית לפי איזשהו שעטנז בגרב בהידור מסויים, מדובר על מערכת פילוסופית של הרבה ערכי יסוד בסיסיים שאת יכולה להסכים או להתנגד לערכים האלה. נכון שאת הסממנים החיצוניים והטקסיים הרבה יותר קל לראות ולכן להיות שיפוטיים לגביהם אבל הדת זה יותר מזה.

למעלה