לא זו לא.
אני עדין חייב בהקדמה, שאחריה אני אענה על השאלה. תופעת "דרוס כל דוס" היא דבר מגעיל. פשוטו כמשמעו. אנשים נורא אוהבים לקלל אחרים, לשמוח לאידם וכיו"ב. הנה לדוגמא: "דוסים אומרים שהשואה הייתה לטובה". תראו איזה יופי. אפ אני אגיד שגם אני תומך במשפט הזה, הרי אני א. נאצי ב. אידיוט ג. נותן חסות למגזר אשר משריץ את הומאה בעמינו ד. הכל נכון ועוד. וכל זה מדוע? כי זה קל. כמה מהאנשים שנמצאים פה יכולים להבין איך הגעתי לתמוך במשפט שכזה? (ואני לא מתכוון לאלה שתמכו באחת מהתשבות הנ"ל). תגידו את זה בקול! אינכם מסוגלים להתחקות אחרי קו מחשבתי! כעת ניתן להשמיץ אותי בפרהסיא. טלמון היקר, כתבתי את האלף ואחד דברים, כדי לתת לדברי פרופורציה. לפני שתצעקו כי אני נאצי או בוגד, נתתי כמה נקודות למחשבה. תשובתי: כן אני מסכים. המהלך הלוגי: פורט לעיל. הוא נותן תוקף, אשר יראה קלוש אולי לאלה אשר יבחרו בדרך ההשמצות. אלה שלא, אשמח לפרט לפניהם את השקפת העולם שלי. נ.ב. אני יליד ברית המועצות. איבדתי סב-רב, ודוד של אם במלחמת העולם. סבי יצא נכה, וסבתא-רבה לא החזיקה מעמד אחרי ששרדה את המצור על לנינגרד. משפחת אימי במקור מאוקראינה. כמות בני-דודים שלא זכיתי לפגוש...