דת ואלימות

לגבי ניתוח פלסטי.

יש אנשים שמסתובבים שנים עם איזשהי "בעיה" גופנית. משהו שהם לא מרוצים ממנו ולחלוטין הורס את חייהם או את איכות חייהם. בטחון עצמי ירוד וכ"ו. נכון,הניתוח יהיה כואב,וגם זמן ההחלמה יהיה כואב וזה לא יהיה מהנה כלל וכלל. אך לאחר מכן-שינוי טוטאלי בחיים.הבטחון העצמי עולה. אפשר לומר שחיים חדשים מתחילים. כל חייו השתוקק האדם לשינוי הנכסף-ואז סוף סוף הוא מגשים אותו. אני לא רואה הנאה גדולה מזה. הצל שתמיד ליווה אותך-נעלם. (ולא חסרים סיפורים כאלו אגב,שתומכים בכך שאנשים הופכים להיות הרבה יותר מאושרים לאחר ניתוח פלסטי)

Fairy24

New member
אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה שזה מרתיע אותי

אבל זה ממש לא, זה אפילו מאוד מושך לטעמי, אני מדברת על ההשלכות הרוחניות והרגשיות. לניתוחים פלסטים אני מתנגדת מסיבות אחרות, לא רק שזה לא טבעי, זה פשוט משנה את הבן אדם באופי שלו ובדרך כלל הוא בכלל לא מודע והרבה מאוד פעמים בכלל לא ירצה את זה (תורת הפנים). הדחיה של פירסינג ואלרגיות זו הייתה רק דוגמא, במקומה אני יכולה לתת לך עוד שתי דוגמאות, כמו למשל שגוף זר ולא טבעי חודר לגוף הקדוש שלך ושזה מצריך ממש ממש הרבה טיפולים כי הגוף ממש לא בנוי לזה ולא נועד לזה וכמובן אמור להגיב בצורה לא חיובית לדבר כזה.

spiral dancing

New member
גוף זר חודר לגוף הקדוש שלי

כמו שקורה באכילה, שתיה, זריקת חיסון, או אם אני חס וחלילה חולה וצריכה לקחת תרופות, חלקן גם מאוד הרסניות לגוף שלי (רדיואקטיביות למשל) האם גם אליהם את מתנגדת?

Fairy24

New member
ללא ספק מתנגדת

כל הסמים שאמורים "לרפא" את גוף האדם רק מזיקים לו, עושים תופעות לוואי, מחלות חוזרות, כאבים חוזרים ונגרם חוסר איזון רציני בין הגופים של הבן אדם. גוף האדם לא נועד להם, לא בנוי להם, לאוכל לעומת זאת הוא כן, הגוף בנוי בצורה שחובה להזין אותו.

spiral dancing

New member
אז למעשה

את מתנגדת לתרופות לסרטן למשל? (שההשלכות של לא לטפל ידועות לכולנו) או לחיסון נגד צהבת נגיפית? (לחלות בזה זה עסק לא נעים בכלל) יש האומרים שחלב פרה (חומר מזין אותו שותים מליוני אנשים מדי יום ביומו כחלק מהתזונה שלהם) הוא רעל, אם נרחיב את היריעה יש האומרים שכמעט כל מוצר שאנחנו מכניסים לפה הוא רעל או מכיל רעלים בצורה כזאת או אחרת, האם כולם אסורים לאכילה? איפה עוברים הגבולות? מה היית מחשיבה לא מוסרי ומה כן?

Fairy24

New member
בערך

עם כל הכימיקלים האלה זה נס שאדם חולה סרטן יוצא מהמחלה. אני בעד טיפול במחלות, אבל בצורה האנרגטית, זה הרבה יותר יעיל והרבה פחות מוסיף אי נוחות. חלב פרה מזיק, אבל בגלל התעשיות רצח של החיות, כולל תעשיית החלב, כל זה הופך את החלב ללא בריא, אבל סך הכל מתחת לזה ולפני כל התעשייה הרצחנית, חלב די בריא, אבל גם ככה הוא צריך להיות בצורה מבוקרת. עם כל השדרוגים והתוספות הנוראיות לאוכל הוא נהיה באמת לא בריא, אבל תמיד יש את הדברים כמו ירקות (אורגנים שטופים טוב או רגילים שטופים ממש טוב ואפילו עם סבון) שאפשר להוציא מהם את הרעלים\ תוספות, אבל גם בדברים עם תוספות יש קצת דברים בריאים כמו ויטמינים למשל, פשוט צריך להכין תפריט טוב וזהו. "איפה עוברים הגבולות? מה היית מחשיבה לא מוסרי ומה כן?" אני לא בטוחה למה את מתכוונת ובאיזה הקשר...

spiral dancing

New member
באמת?

זה השלב שאני אתחיל לבקש ממך הוכחות או סיבות מוצדקות של על סמך מה את מבססת את הטענות שלך לצערי אלא אם כן התעוררתי הבוקר במאדים ויש לי קרניים אין לך שום דבר שאפילו דומה לזה- בדיוק להפך שורה של מחקרים מדעיים ורפואיים טוענים כנגדך בצורה מוחצת וחסרת פשרות בשלב הזה הייתי ממליצה לך לחזור ולהכין שיעורי בית קצת... אין לי אפילו דרך להגיב לטענות הלא הגיוניות שהעלת כאן בצורה הגיונית זה כמו שתגידי לי שלדעתך לאנשים יש שלוש רגליים... אין שום דרך להגיב בצורה הגיונית לטענה לא הגיונית כ"כ...

Fairy24

New member
למה הזלזול?

קודם כל נתחיל ב"תרופות", או יותר נכון בסמים, דברים שסך הכל די מזיקים, עושים תופעות לוואי שיכולות להיות אפילו קטלניות, כמו למשל חיסונים לתינוקות שמתו מהם ועוד המון דברים שאפילו בגילאים מבוגרים יותר או בגילאים שהאדם הכי חזק ובריא עם סמים לא רציניים כל כך. כל אחד היום עם טיפה כאב במקום מסויים, דוחף לעצמו את הסמים האלה וזה נעלם לו פתאום, אבל אז זה חוזר אחרי תקופה קצרה והוא משתמש בזה שוב ושוב ושוב ומתמכר לזה ולא יכול לתפקד נורמלי בלי לדחוף את הסמים לגוף שלו. חוץ מההתמכרות והתלות בסמים והתופעות לוואי, יש את ההשפעות הרוחניות, עכשיו גם כל רופא יכול לתת מרשם לכל דבר ויש סמים בלי מרשם וכמובן שלא שואלים יותר מדי שאלות והחולה לא מודע לכמה נזק זה יכול להיות, אם למשל הבעיה היא נפשית, לטפל בגוף הפיזי זה הפיתרון? אם הבעיה היא מנטאלית יותר, לדחוף לגוף הפיזי זה הפיתרון? ואם זה בכלל רוחני, נראה לך שלסמם את הגוף הפיזי זה הפיתרון לזה? לא! זה יוצר חוסר איזון, חסימות, שינויים ממש לא טובים ולא מעט בעיות, חוץ מזה זה סתם מדחיק ונותן אשליה לבן אדם, רק מפחית טיפה את הכאבים ואז מדחיקים את זה יותר ויותר ויותר עד שדבר קיצוני יכול לקרות או במקרה הטוב הוא משנה טיפול ומוצא דרכים טובות יותר ופותר את הבעיה האמיתית, אבל עדיין יש שאריות של הרעל הזה בגוף. מה הסיכויים שהמחלה דווקא בגוף הפיזי? נמוכים יותר מהסיכויים שהיא לא מהגוף הפיזי. טיפול אנרגטי למשל לא עושה תופעות לוואי, לא הורג, לא עושה חוסר איזון או הדחקה או כל דבר בסגנון, הוא מאזן, מטפל בכל הגופים ועוזר לבן אדם להיות מודע לעצמו, קודם כל שידע מה הבעיה האמיתית ולא הרופא שידע רק חלק מהבעיה וייתן איזה מרשם לסם כלשהו, אלא הבן אדם יהיה מודע לעצמו, ילמד לפעמים הבאות, ילמד לעזור לעצמו ויהיה מעבר לבועה האטומה ולתלות הנוראית הזאת. הטיפול הוא אחר, במקום לחלק את הבן אדם לחלקים פיזים וללכת לרופא ה"מתאים" ולקבל את הנזק והאטימות, האדם מטפל בעצמו או מטפל עם מישהו שעוזר לו לעזור לעצמו, מודע וכל זה, פתוח, בריא עם עצמו ומרפא את כולו, הריפוי יעיל יותר, מהיר יותר והמחלות לא חוזרות על עצמן אחר כך, כי אין סיבה, אין תופעות לוואי (חוץ מאולי פתירת בעיות אחרות), הטיפול לא כואב או גורם נזק. ה"רפואה" המאוד חכמה מתכחשת לזה כבר המון שנים, למרות שגילו את התאים לפניה, למרות שהריפוי יעיל יותר ולמרות שהיא גילתה דברים שגולו קודם אחרי יותר מדי זמן, כמו דברים מסויימים בתפקוד הגוף, מיניות, רבייה ועוד הרבה. אני רק סקרנית, יש סיבה מסויימת שאת שואלת את כל זה, כלומר, עוד מתחילת הנושא של הכאב?

spiral dancing

New member
כי טענת שאסור לתת תרופות לסרטן

שזה PLAIN OUT להרוג את הבן אדם... האמת שרוב הדברים שאמרת כאן (חוץ מזה שרצוי לקחת כמה שפחות אדוויל שעם זה אני מסכימה) יכול להיות חסר אחריות עד כדי הרג (מגפות שאנחנו מקבלים חיסונים אליהן הרגו והורגות מליוני אנשים, חטפת פעם דלקת כבד נגיפית B? אני מניחה שלא כי את עדיין כאן מדברת איתנו...) ואני שואלת את זה כי היה לי דיון עם ידיד לא פגאן על נורמות פגיעה בעצמך שנחשבות בסדר ונורמות שנחשבות "BIG NO" למרות שאין ביניהן הבדל משמעותי, רק בעיני החברה שמסתכלת עליהן ומקטלגת אנשים כ"בסדר" ו"לא בסדר" על פי הן. וזה גרם לי לחשוב על הדת שלי ומה לדת שלי או לדיעות של המאמינים בה יש להגיד בנושא, האמת שיש לי כמה תשובות אבל אני מעוניינת לשמוע דיעות...

Fairy24

New member
אני טענתי דבר כזה?

טענתי שאסור לתת סמים לבן אדם חולה סרטן, אלא לתת לו רויפוי ותרופות שהן לא סמים שמתיימרים לרפא.

כל תרופה היא סם.

סם שמרפא היינו מרפא את המחלה-נקרא תרופה מלשון רפא. תרופה נחשבת ככזו כל עוד היא מרפאה ולא מחמירה את המצב. גם תרופות "טבעיות" יכולות להיות מסוכנות במינונים מסויימים ולאנשים מסויימים. הידעת שבדבש מצוי רעלן שעשוי להיות מסוכן מאוד לתינוקות? הידעת שצריכה מוגזמת של ויטמין E יכולה לגרום למוות פתאומי? לולא כימותרפיה,הרבה יותר אנשים היו מתים מסרטן.עוד לא שמעתי על אדם שרופא מכך רק באמצעות הילינג. ללא חיסונים,מיליוני אנשים היו ממשיכים למות ממגפות שהיום נראות לנו שטותיות מאחר שחוסנו נגדם. אני לא בטוחה ש Mass healing היה מסוגל לרפא או למנוע את מותם של כל אלו. תארי לך שהיית מתה משעלת,שחפת,אבעבועות.. תחשבי על זה שהתינוק שלך היה נולד חירש או אילם או עם פיגור בגלל שבזמן ההריון את חלית פתאום באדמת, כי לא חוסנת נגד זה.. מישהו בכלל מכיר את המחלות האלו היום? (מלבד אנשי העולם השלישי) מישהו בכלל מעלה על דעתו את כל הדברים האלו? לא.כי זה נראה לנו טריוויאלי. להיות קיצוני לכאן או לכאן הוא לא דבר בריא לכשעצמו. אינני פוסלת הילינג בשילוב עם תרופות קונבנציונאליות למשל.

Fairy24

New member
יש ויש

ברור שגם כשיש יותר מדי טיפול טבעי, זה לא בסדר, כי זה מוגזם (וגם תלוי מה זה כבר מוגזם). אני חושבת שלקחת ויטמינים זה גם משהו שאפשר בדרך אחרת, תזונה למשל, ככה אפשר גם אפשר להרוויח ויטמינים אחרים, הויטמינים המלאכותיים מגבילים בצורה מסויימת וגורמים לתלות ותפקוד לא טבעי. אלרגיות קיצוניות לאוכל זה משהו אחר, זה כבר בסדר כי אין ברירה. חיסונים גם בסדר עד גבול מסויים, יש כאלה שרק מזיקים ויש איזה אחד ששמעתי שהוא לתינוקות והמון המון תינוקות מתו ממנו, כי זה לא טבעי, הגוף לא בנוי כדי שהחיסונים יהיו, אבל במקרים מסויימים זה כן טוב ויכול להועיל וכן, מציל חיים לפעמים, אבל גם לזה חייב להיות גבול. מגפות וכל אלה זה משהו אחר לגמרי, כי הן מהגוף הפיזי, לכן חיסון בגוף הפיזי זה מה שיכול לעזור, אבל עדיין עם מעט תוספת טיפול אנרגטי. ובקשר לסרטן, זה נורא תלוי, אבל הטיפול הלא טבעי מאוד פוגע בבן אדם בצורה אחרת, אני עדיין חושבת שטיפול אנרגטי וטבעי עדיף לזה, גם כי רוב הפעמים המחלה חוזרת וגם עוברת לפעמים אחר כך במשפחה, גם כי לא תמיד זה מצליח וגם כי זה מוסיף הרבה אי נעימות שבטיפול טבעי יותר לא יהיה את זה, הוא מטפל בכל הגופים ולא רק בגוף הכי נמוך, הוא יעיל יותר ומהיר יותר, הוא לא מכאיב והסיכויים שהמחלה תחזור ממש קטנים. אני חושבת שלא שמעת על בן אדם שהבריא מסרטן רק מהילינג, רק בגלל שלא שמעת על בן אדם שטיפל בסרטן רק בהילינג.

"שמעתי"

תזהרי מהמילה הזו "שמעתי". לגבי החיסון שאת כותבת עליו, אני מציע שתקראי קצת על החיסון לפוליו. הטיפול בסרטן לא מבוסס על ניחושים, אלא על עבודות ונסיונות רבים. אני מציע לך גם טיפה ללמוד על סרטן - אז תגלי למה הוא חוזר, ואיך בדיוק הוא עובר במשפחה, כי ממה שכתבת, לא נראה לי שאת יודעת כל כך על מה את מדברת. ככה גם תדעי למה בעצם הטיפול בסרטן פוגע גם בגוף, ולמה אי אפשר להמנע מזה.

Fairy24

New member
ללא כותרת

הילינג לא מרפא רק חלק אחד, הוא מרפא את כל הגוף. והעניין של מרפא גם לגמרי, לא מעביר בגנים, אולי יותר אמונה אישית שמבוססת על ידע בריפוי אנרגטי (שריפא כבר סרטן) ולא כל כך על סרטן, אבל אני מאמינה שאם זה מרפא את כל הגוף, זה יכול גם להעלים את התופעות שגורמות לזה לחזור\להעביר.

Discordia

New member
תגובה

אם מתיחסים לגוף כקדוש לדעתי צריך להתיחס לכל האספקטים שלו כקדושים- וזה כולל גם סבל וכאב. לראות רק הנאה כקדושה, ולהוציא כאב, למרות ששניהם הם ביטויים של אותו גוף זה לא להגיד שהגוף עצמו קדוש, אלא רק ההנאה קדושה. חוץ מזה, אם האטומים שבונים את הגוף שלי קדושים (כלומר- הפיזיות ולא הרעיון האחיד של הגוף) אז כל האטומים קדושים- כיוון שהאטומים בגוף שלנו מתחלפים כל הזמן... מבחינה אישית אני לא רואה הפרדה ברורה בין הפיזיות לבין הרוחניות- הם שניהם ביטויים אחד של השני וההפרדות הם לפרקטיקה. ויותר מזה, אני לא רואה שום דבר כקדוש בזכות עצמו, אלא רק בסיטואציה מסוימת בזמן מסויים. ובקשר לקעקועים ופירסינג- הם לא בהכרך השחטה של הגוף, אני רואה אותם יותר כהוספה ושינוי רצוני של הגוף, שמוצדק בידיוק כמו שלעשות דיאטה מוצדק כשינוי רצוני של הגוף. לדעתי כל דבר שנעשה למישהו מרצון והסכמה שלו הוא לא פגיעה ולכן כל הדברים שהזכרת, שנעשים מרצון, לא נכללים בכלל תחת הכותרת פגיעה או השחטה.

spiral dancing

New member
גם בקיצוניות השחטה של הגוף היא בסדר?

אדם שחושב שכריתת רגלו תעשה אותו יפה יותר ושלם יותר אדם שלא אוהב את הרגל שלו ולא מעוניין בה האם אתה סבור שאדם שיש לתת לאדם כזה להסירה?

מה הכוונה לתת?

את מדברת על להרשות לאדם אחר לעשות משהו עם גופו? מבחינתי אפילו שיתאבד. לכרות רגל בטח שמותר לו. מה אני אחשוב על זה, זה כבר סיפור אחר.

הסבל שייגרם לאותו אדם לאחר הכריתה יהיה

גדול פי כמה וכמה מההנאה שאולי המעשה הזה יסב לו בזמן הכריתה. סבל מתמשך לכל החיים או הנאה רגעית? אני חושבת שהתשובה די ברורה כאן. ושוב,בנאדם שפוי בדעתו יוכל להסתכל טוב על השיקולים של בעד ונגד לפני המעשה.

spiral dancing

New member
לא לזה התכוונתי

לא התכוונתי לכאב בזמן הכריתה התכוונתי לזה שזה בשבילו באמת כמו ניתוח פלסטי, הרגל הזאת לא מוצאת חן בעיניו, הוא בטוח שאחרי שהוא יסיר אותה הוא יהיה שלם ומאושר, והוא רוצה להסיר אותה כדי שהיא לא תהיה שם אח"כ, לא בגלל הכאב

למעלה