יש אתאיסט ויש אתאיסט
1.האתאיסט, תסלח לי אם אקרא לו החכם: שלא מאמין במה שלא מוחשי.התאתאיסט מהסוג הזה לא מאמין בכלום, והוא יודע שהטבע הוא שיצר אותו, ויודע שהוא לא יהרוס אותו. 2.האתאיסט המסוכן- אתאיסט שבעקבות מקרה טראגי משהו, או כל סיבה אחרת לא מאמין בכלום, ואין לו כוח לכלום. והוא מהסוג שכן יינצל את הטבע לטובתו,ולצורך התעשייה. ואם כולם יהיו אתאיסטים, הוא יידאג להרוס, כי אין לו לפחד מאף אחד, או חוסר רצון להזיק. 3.לא אני ולא אתה נוכל לנחש איך בדיוק ייראה עולם אתאיסטי. 4.ע"פ הדת אלוהים יצר את הטבע. אתה רואה איזשהו דתי מאיזשהוא דת יוצא להגנת הטבע ממניע זה?? 5. אתה יכול לקרוא לי דתיה. אבל אין לי דת להאמין בה. אני לא חושבת שאם אתפלל לשמש יהיה לי יותר טוב, ואני לא אבקש רשות מ"גאיה" או אמא אדמה לפני שאני נוגסת באפרסק. הסגידה שלי אל הטבע נעשת בצורה מחשבתית, ואני ממש לא יכולה להסביר אותה. אני מעריצה את הטבע, ומתעבת מי שפוגע בו.אני מאמינה רק בי- ורק אני אחראית למעשיי ולתוצאותיהם. לא העצים, לא הפרפרים, לא ישו ,מוחמד, או אלוהים. 6.אם כבר דת אז זו שהזכרת. לתתפלא, אני לא שונאת את הדתות המונותאיסטיות. אני פשוט חושבת שהן מתבססות על כלום. 7.דווקא יש לי מעט מושג על מהו אתאיזם. אם לא היה לי אחד, לא היה מתנהל כל השרשור הענק ההוא ממקודם, ולא היה נפתח אחד מחדש. אתם הייתם גורמין לי להבין שאני לא יודעת מהו אתאיזם, והייתם פותחים נושא חדש.. אז וויזארד יקירי- אתה הוכחה חיה לכך שאני כן יודעת מהו אתאיזם, מיישמת אותו, ואולי יודעת אפילו ממש טוב (!!!!).