תעשו לי סדר. למה אתם שובתים לעזאזל?
קודם כל, למען הסר ספק, על מה ולמה השביתה? סולידריות עם המורים והמרצים בלבד? או שגם על ההחזר הכספי של החודשיים האחרונים שהלימודים היו משובשים מאד? אתם יוצאים מתוך נק' הנחה שעד יום שני ימשכו השביתות של המרצים והמורים, נכון? מה יקרה אם אחת השביתות, באורח פלא, תסתיים לפני יום שני הקרוב? מה יקרה אם אחת השביתות, והפעם נשים את הדגש על שביתת המרצים, תסתיים עם תחילת שביתת האגודה? למה לעזאזל התעוררתם רק עכשיו? תקנו אותי אם אני טועה, אבל תא חד"ש מראשיתה של שביתת המרצים מנסה לקדם צעדי סולידריות עם השביתה (כמו ההפגנה לפני שבועיים). למה אתם שתקתם עד עכשיו? מה עם ההשלכות של עוד שביתה ארוכת טווח? לעזאזל, יש סטודנטים שכמעט ולא לומדים מתחילת השנה, אז במידה ובתחילת שביתת האגודה יחזרו המרצים ללמד והאגודה תמשיך לשבות, מה יעלה בגורלם של הסטודנטים, הקורסים, הסמסטר? כבר עכשיו כל נושא ההשלמות והמרתון יהיה בעייתי. כנראה תבוטל חופשת הסמסטר, בטוח מועדי ב' יגלשו לסמסטר הבא, ועוד שיבושים כאלה ואחרים. אז מה יקרה אם השביתות (לא משנה של מי) תמשכנה? הריי לא ניתן יהיה לדחוס חומר של סמסטר ליומיים! נ.ב מה השם של התא הגדול באגודה? נטו (NETO) או NATO (כמו הפושעים המאוחדים)? פשוט שמעתי את שתי הגסאות מהנציגים שלכם ולא הבנתי איך NATO קשור לעסק.. תודות.