האדם הוא האב המשותף לכל החיות

האדם הוא האב המשותף לכל החיות

והטבע והן כולן באו ממנו.נכון יותר שמהאישה. האב הקדמון שמשותף לכולנו הוא אדם ואנו בני אדם. האדם הזה בעצם "התפרק" לכדי כל רצונותיו, לכל מאוויו וכמיהותיו. הם שיצרו את הטבע ואת מה שאנו תופסים כמציאות והתפתחות אבולוציונית. אותו אב קדמון היה מושלם(כמעט). מרוב שלמות הוא בעצם היה סוג של רוח או אור...לא אדם עם גוף כמו שאנו מכירים. אבולוציה,או התפתחות בעברית צחה, היא בעצם ירידת אותו מצב שנקרא אב קדמון לכדי גופניות.גשמיות. המקסימום שנוצר מאותו אדם בעולם זה בני אדם.בניו וצאצאיו של אותו אדם. אבל לפני שהופענו, הופיעו קודם כל ההתפרקויות של האדם הקדמון ,האב המשותף הרוחני והעליון, שזה בעצם הטבע והחיות. ואז בסוף שוב התגבש האדם שהתפרק בהתחלה. אני לא אכנס לנמימוקים ותאור תהליכים אבל האדם בא מן הקו"ף=מהאות ק'. ק' היא אות שמבטאת חסד ורחמים. מי שברא את היקום כולו, ראה שמההתפרקות של האב הקדמון יצא מקסימום...קוף. החיה הזו מבטאת את הסוף והשיא של החוכמה והחברה בטבע והשימוש בכלים וכולי...אלא אם כן ישנו בן האדם. שהוא מעל כל האבולוציה מלבד זו שהוא יוצר לעצמו. בן האדם בעצם נתון בתוך חוקי הטבע כי הוא האב שלהם...שהתפרק לכדי חיות וטבע עד בני אדם. מטרת האדם היא להתעלות מעל זה, להאמין בחיים ולא במוות. להאמין בחופש ולא בגורל. אדם שלא נותן לעצמו הזדמנות בחיים להבין הכל קצת אחרת עלול להיות כל חייו במצור של עצמו. בן האדם לא רק שאמור להאמין בחיים אלא גם להאמין שיום יבוא והמוות יפסיק לחלוטין. יהיה נצח מושלם...אם נחזור שוב למצב האב הקדמוני ולא נחטא. לא נניח לאם כל חי שהיא חווה לפתות אותנו והיא לא תתפתה בעצמה לנחש. יודעים איך נחשים עושים סקס? באורגיות...100 נחשים על נחשה אחת..מריחים את זה מרחוק ובאים.ככה הם מזדווגים... זה לא מוכר לכם...הרצון הזה,הכל כך בהמי? אל תתנו לעצמכם את ההנחה של לא לדעת ולהסתפק בשמועות של דרווין וכל מיני פורומוסטים שאין להם ידע מלבד השכלתם המסוגרת בעצמה. שבת שלום.

qet1

New member
הצפרדע היא האם המשותפת לכל החיות

והטבע והן כולן באו ממנה.נכון יותר שמהקרפדה. האם הקדמונה שמשותפת לכולנו היא צפרדע ואנו בני צפרדע. הצפרדע הזו בעצם "התפרהק" לכדי כל רצונותיה, לכל מאוויה וכמיהותיה. הם שיצרו את הטבע ואת מה שאנו תופסים כמציאות והתפתחות אבולוציונית. אותה אם קדמונה הייתה מושלמת(כמעט). מרוב שלמות היא בעצם הייתה סוג של רוח או אור...לא צפרדע עם גוף כמו שאנו מכירים. אבולוציה,או התפתחות בעברית צחה, היא בעצם ירידת אותו מצב שנקרא אם קדמונה לכדי גופניות.גשמיות. המקסימום שנוצר מאותה צפרדע בעולם זה צפרדעים.בניה וצאצאיה של אותה צפרדע. אבל לפני שהם הופיעו, הופיעו קודם כל ההתפרקויות של הצפרדע הקדמונה ,האם המשותפת הרוחנית והעליונה, שזה בעצם הטבע והחיות. ואז בסוף שוב התגבשה הצפרדע שהתפרקה בהתחלה. אני לא אכנס לנמימוקים ותאור תהליכים אבל הצפרדע באה מן הקו"ף=מהאות ק'. ק' היא אות שמבטאת חסד ורחמים. מי שברא את היקום כולו, ראה שמההתפרקות של האם הקדמונה יצא מקסימום...קוף. החיה הזו מבטאת את הסוף והשיא של החוכמה והחברה בטבע והשימוש בכלים וכולי...אלא אם כן ישנם צפרדעים. שהם מעל כל האבולוציה מלבד זו שהם יוצרר לעצמם. צפרדע בעצם נתונה בתוך חוקי הטבע כי היא האם שלהם...שהתפרקה לכדי חיות וטבע עד בני אדם. מטרת הצפרדע היא להתעלות מעל זה, להאמין בחיים ולא במוות. להאמין בחופש ולא בגורל. צפרדע שלא נותנת לעצמה הזדמנות בחיים להבין הכל קצת אחרת עלולה להיות כל חייה במצור של עצמה. צפרדע לא רק שאמורה להאמין בחיים אלא גם להאמין שיום יבוא והמוות יפסיק לחלוטין. יהיה נצח מושלם...אם נחזור שוב למצב האם הקדמונה ולא נחטא. לא נניח לאם כל חי שהיא הקרפדה לפתות אותנו והיא לא תתפתה בעצמה לנחש. יודעים איך נחשים עושים סקס? באורגיות...100 נחשים על נחשה אחת..מריחים את זה מרחוק ובאים.ככה הם מזדווגים... זה לא מוכר לכם...הרצון הזה,הכל כך בהמי? אל תתנו לעצמכם את ההנחה של לא לדעת ולהסתפק בשמועות של דרווין וכל מיני פורומוסטים שאין להם ידע מלבד השכלתם המסוגרת בעצמה. שבת שלום.

qet1

New member
אין לי מושג מה זה מט סנדלרים

אבל תודה בכל מקרה :)

demoloc

New member
מט סנדלרים זה הניצחון הכי מהיר בשחמ

ט, הוא מורכב רק מ3 מהלכים,כלומר הוא מט מאוד פשוט לצורך ההקשר

למה שיהיה לך מושג? למה שתדע

שחמט? זה יותר מידי חכם, אחי, לך על שש בש. אבל כמו שאני מכיר אותך אתה בטח יכול להעיר על מהלכים בשח מט גם בלי לדעת שח...כי...אתה כבר יודע ששבש. עכשיו רציני...מה הסיבה שלא מעניין אותך לדעת האם יש אמת בדבריי? הסיבה היא פחד? הסיבה היא אולי, זה שאתה חושב שאין מה לבדוק הלאה ,כי מה שאתה יכול לדעת -זה כל מה שיש? תהיה אמיץ אחי, אל תדבר על היסטוריה בלי לקרוא היסטוריה.אל תדבר מתמטיקה בלי לדעת מתמטיקה. אל תחשוב שאם אתה יודע פרט או שנים אתה יודע את התורה כולה. מתמטיקה היא הרבה מעבר ללדעת מספרים. אל פחד גבר גבר, הקבלה לא תאכל אותך, אתה זה שתאכל אותה,בתאבון,בהנאה. אני לא מנסה להתריס או לגרום למדון אח שלי, אבל יהיה יותר נחמד אם במקום ללגלג ולזלזל באנשים תלמד גם להקשיב ולשאול למה ואיך? תלמד שיש לך עוד הרבה ללמוד. אלא אם כן התייאשת ואתה לא מסוגל לצאת מן הפחד.

חתיכת אהבל.

אל תחשוב שלא שמתי לב שהטיעון המרכזי שלך הוא לעשות דלגיטימציה לאנשים שלא מסכימים איתך. (שוודיה, לא יודע מה זה שחמט) מבחינתי אתה יכול להמשיך עם הקשקושים המיסיונריים הלא מבוססים שלך כמה שתרצה, אבל תשמור על תרבות דיון מינימלית של פורום מכובד - לא של שוק. יש לך השגות על האבולוציה, בבקשה תציג אותם ויענו לך. אתה מוזמן לחסוך לנו את הררי הדמגוגיה והקשקושים הציוריים שלך.

qet1

New member
בוא נתחיל מזה שאני משחק שחמט ../images/Emo6.gif

פשוט לא הכרתי את הביטוי. דבר שניף השאחה הגדולה היא למה אתה כל-כך מפחד להודות שהצפרדע היא יצור עליון ושכל החיות נוצרו ממנה. למה לך כל-כך קשה להבין שעלינו להקדיש את חיינו לצפרדעים, לשרת אותן ולסגוד להן? למה אתה כופר באל האמיתי היחיד - הצפרדע! וברצינות: לפני שהגבתי קראתי את כל מה שאמרת והנה תקציר: "כל החיות נוצרו מהאדם כי ככה אני אמרתי" ככה לא מלמדים, ככה לא לומדים וככה לא מנסחים טיעונים. אתה רוצה להוכיח שכל החיות נוצרו מהאדם - תביא ראיות. אני פשוט מאוד הראתי לך שכל מה שאמרת על האדם נכון גם לגבי הצפרדע או לגבי כל חיה אחרת.

אתה תכתוב לי בלי סוף ולעולם לא תיגש

לבדוק ולהתעניין נכון? האמת עד כדי כך מפחידה? יודע מה? יכול להיות שהיא החליטה שאתה עדיין לא מוכן אליה ושאתה עלול "להישרף"(ביטוי שמדבר על אור אמת חזק מידי), כי היא המחליטה לא אני ולא אתה. היא כנראה החליטה שאסור שתיחשף בבת אחת דבר שימוטט לך את הזהות והדעות ויגרום לך להירתע.היא טובה גם אליך רואה מזה!? אבל הבחירה בידך,אם להיות רציני...כי אתה אדם חכם,או לתת לפחד לנצח את האמונה בחיים ולדבר שטויות על צפרדעים וכאלה...חופשי אחי.מה שתרצה. תחליט אתה אחי ועזוב אותך מלהשיב לי כי זה מה שיש ופחדן אמיתי לא חושב שהוא יכול להשיג יותר אז הוא חושב גם שעם זה הוא ינצח. אל תהיה שיכור בטנק אחי... אתה נשמע לי יותר מקומוניסט נטול כל ערך מלבד שיוויון מזוייף.

qet1

New member
סתם עוד רוצח המונים

למה אתה חייב להראות תמונות שלו כאן?

demoloc

New member
בוא נעשה סקירה

א) אתה בטוח מתבלבל בין סטאלין ללנין , לנין לא היה כסטאלין , סטאלין היה רוצח המונים , אל תטעה כאן! ב) לנין הציל עובדם אין ספור מטירונות ומנע הרג של מיליונים בכך שהוציא את רוסיה ממלחמת העולם הראשונה , הוא הראשון ששתל את זרעי השיוויון , עד עליית הקומוניזם העובדים היו כמעט עבדים , למרות שרבים אוהבים לשנוא אותו , בזכותו יש היום אירגונים שמגנים עליך כפועל ונלחמים עבורך נגד הניצול. הוא רחוק מלהיות רוצח המונים

qet1

New member
נכון שסטאלין היה גרוע עשרות מונים

והוא מתחרה ראוי אף להיטלר, אבל לנין היה מספיק גרוע בפני עצמו. אני מתעב את ההתרפסות הזו בפני דיקטטורים, שום דבר בעולם המערבי לא קיים בזכות לנין.

demoloc

New member
לא נכון

שמעת על ה1 במאי? במפעל בשיקגו נרצחו 8 עובדים שניסו להתקומם כנגד מעבידם. כתוצאה מזה עוררו פועלי המפלגה הקומוניסטית את העם ובזכות התעוררות זאת נכתבו הרבה חוקים שמגוננים על העובד מפני טירונות נ.ב שאני כותב טירונות זה מהמילה TYRRANY , כלומר עריצות. נ.ב.נ סטאלין היה רוצח הרבה יותר גדול מהיטלר , היטלר רצח מספר מוערך של 21 מיליון בני אדם , לעומת 48 מיליון אצל סטאלין. נ.ב.ב.נ אני לא מתרפס בפני אף אחד , אני לומד מכולם ולוקח לעצמי אכן נכונות. תתפלא, גם מהיטלר אפשר ללמוד , כל הרעיון של כספי פנסיה אחרי פרישה מהעבודה? כן כן , זה של היטלר

qet1

New member
אולי אני טועה, אבל זה לא היה רזוולט

עם הניו-דיל שלו? גם בקשר להקמת ארגוני עובדים שהגנו על העובדים מפני המעסיקים וגם בנוגע לפנסיה...

demoloc

New member
היטלר היה הכי "לארג'" עם הזקנים

ולנין היה מאוד פעיל לטובת העובדים , כמה שמלמדים אותנו לשנוא מה שקשור בדיקטטורים , אבל כמו באבולוציה , גם אם זה לא מתאים לך , זה עדיין מה שקרה, והם תרמו לתרבות שלנו , עובדה שאתה בטח יודע , מי תיכנן את הפולקסווגן? כן כן , השנוא צכולם,היטלר. (אני לא אוהב אותו , אבל אני לא מכחיש שהוא אכן תרם לפיתוח הטכנולוגי. וכל תנאי העבודה הנחמדים שלך , שכר מינימום , מספר שעות עבודה מוגבל,הטבות,ביטוח וכו' . אילו לנין לא היה קיים , הייתי מבקש ביטוח שיניים והיו מפוצצים לך את השיניים ...ככה , כבר לא יכאב שם יותר... אני לא קומוניסט , ולא קפיטליסט (אגב,בתור ישראלי גם אתה לא קפיטליסט) אני סוציליסט , וישראל , היא מדינה סוציאליסטית , הנאצים , גם היו סוציאליסטים , וגם הבריטים , האמריקאים לא. אז לשנייה , במקום להיות כמו אחרון הפילוסופים , אל תאמין במה שנוח לך להאמין , תבחן את העובדות , ותיראה , שכל בני האדם הם אנושיים , והקומוניסטים תרמו המון לחיים שלנו , אחרת במקום משרד , היו נותנים לך עט ונייר ושולחים אותך לתוך ארון. " זה מה שהשיגו עבורינו , ועם זה ננצח!
"

למעלה