אני מעדיף שיזלזלו בי בגלל
שאני חושב שונה מכולם , ולא שיזלזלו בי כי אני חושב כמו כולם. אתה חושב מה שטיפטפו לך לתוך המוח , אני מרחם על אנשים כמוך , אנשים שמעולם לא פיקפקו באמונתם, אם לא מפקפקים באמונה, איך אתה יודע שהיא נכונה? מתד שני אם אתה מפקפק , מחפש עובדות , משווה אפשרויות , לומד רעיונות, ואחרי כל זה מגיע לאותה מסקנה, אז האמונה שלך חזקה מתמיד. אני ככל שאני חושב על זה , מגיע למסקנה שאלוהים הוא פאראדוקס, עצם קיומו לא ייתכן , כי אלוהים הוא כל יכול , אלוהים לא יכול לשקר -- לא יכול להיות. עצם קיומו של אל מפריחה אותו. ואני בודק את הטענה שלי כל הזמן , אני למדתי הרבה על הדתות , הרבה מהן כל הדתות הגדולות אני למדתי את הבסיסים שלהם , אבל מה לעשות , כל דת מורכבת בראש ובראשונה מאנשים "מוארים" שמצאו את אמונתם ואין להם ספקות. וובכן אדונים יקרים...אם אין לכם ספקות זה רק אומר שאתם לא יודעים שום דבר בנושא. וחיים באוטופיה שיותר דומה לפאטה מורגנה , שאתה מגיע למים , היא נעלמת . כלומר ברגע האמת האמונה שלך לא תציל אותך. לפיכם , האמונה לא תמנע מכם למות , אלא תביא אתכם לעולם שכולו טוב, אני אומר, איך אתם יודעים? יש לכם תמונות? יש לכם עדי ראיה? אה, אני מבין... יש לכם אמונה.... i rest my case