האח הגדול

jeck02

New member
האח הגדול

אני צופה מכורה לתכנית, רנין, די נמאסת אתמול ככשי נכנס לבית האח הגדול למשימה, נראית בטלויזיה כאילו חרב עליך עולמך???כאילו את בשבעה על מישהוא קרוב אליך מאוד????היכן הוריך????היכן תייסיר?????היכן העולם הערבי?????זה בושה כל זה לרעוד ביידים להתנהג כך את מאוהבת מאוהבת ולא רואה אותו כאח!!!!!!!!!!!! זה מגעיל חוץ מזה את אדם, בכיינית, צבועה, שקרנית, תחחנית ועוד. שיפרה וצבר, תפסיקו לשתק את ליאון ורנין, את כאילו פסיכולוגים פסיכיאטרים שלהם, הרי אנו יודעים שהכל אינטריס הם לא מאיימים עליכם כרגע הם הבובות עם כרשים מלמעלה ואתם מנהיגים אותם איך שאתם רוצים, בושה לכם, לפני חמישים שנה היתה גיזענות והפליה בין שכנזים לספרדים אתם פשוט מחזירים אותנו לזה. מי אתם!!!!!!! בכלל. גם צבועים, שקרנים, תככנים, מגעילים, ורכלנים. זאת התנהגות הולמת את מה שאתם מנסים לשקף. אנו רואים הכל, זה שאתם מדברים בשקט לא הופך אותם ליותר טובים מהבובלינים, שהם אולי קולנים אך הם: כנים, ישרים, עם לב רחב. אז תתעוררו כל עם ישראל. ורנין אל תשקחי שללאון יש בין ה!!!!!!גם והוא בכל זאת גבר בושה לתרבות הערבית, וגם לשי יש!!!!בין

morPUMA

New member
עם כמה שאני אוהבת את יוסי, עינב גם עוררה את

עניין השאכנזים מזרחים. אני לא אומרת ששפרה בסדר, אני לא סובלת אותה, אבל גם לעינב יש חלק בזה. תסתכלי על הפורום, תראי איך אנשים מדברים.. כל זה בגלל שכמה אנשים בוילה מעדיפים להיות גזענים.

בטוח שיצא לך פעם משפט כמו

"איכס ה...(רוסים,אתיופים,אשכנזים,מוסלמים,נוצרים וכ'ו) המגעילים האלו.... זה יוצא בטעות וזה בסדר גמור, אל תשכחי שאנחנו בני אדם.

היא לא עוררה את השד העדתי

ההפקה עשתה את זה תבינו פרידמן כוונה לאופי חנוני כמו: פרסי - קמצן מרוקאי - עצבני כורדי - טיפש אשכנזי - פרידמן -חנון כמה פעמים יצא לך להגיד וואלה איזה פרסי .... או איזה מרוקאי? אז עינב אומרת איזה פרידמן יאללה די עם ההתיפיפות הזאת אנחנו מדינה של קיבוץ גליות וזה מה יש!! רק שעינב או יוסי לא בוחרים בכל הפרדמנים כי הם פרדמנים. בעובדה הם לא בחרו באיתי. והם בחרו בונסה!

../images/Emo184.gifהבחורה ראתה רופא לפני ששי הגיע

היא לא הרגישה טוב כבר כמה שעות קודם לכן.ורופא ראה אותה. החום היה גבוה ועלה עוד יותר שאהוב ליבה נכנס, אולי בשל כך היא רעדה

הרגת אותי מצחוק, לקרוא לבובלינים ישרים חחחחחח

וואלה בדיחת השנה, לקרוא לצבועים האלה ישרים, גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

morPUMA

New member
סליחה אבל הם הכי צבועים שיש

עינב עושה טעויות והיו לה רגעי צביעות- אמת. אבל אין מה להשוות בכלל ש"צ וחבורתם הכי צבועים שיש ה"חחחחחחחח" שלך פשוט גורם לי לעשות- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ordiki

New member
תורידו את המילה צבועים מהלקסיקון

בקשר למשחק הזה, כולם צבועים וככה זה וטוב שכך.

לעומת צבר, שיפרה וליאון - הבובלילים נשמות

הבובלילים נשמות טובות, בייחוד שכשמשווים אותם לצבר, שיפרה וליאון שרק עסוקים בלרכל ובלהמציא שקרים על הבובלילים. אצל צבר זה נובע הרבה מאיזו פארוניה בלתי מוסברת. כושר אבחון המציאות של צבר שואף לאפס והוא מיחס לאנשים כוונות זדון שלא היו ולא נבראו ולכן יוצר דיסאינפורמציה כשהוא מנסה לעדכן את שיפרה וליאון בדבר אופיים המלוכלך כביכול של יוסי ועינב. רוב רובן של מילות הגנאי ודברי השיטנה בבית באים מכיוונם של צבר ושיפרה - וליאון בתפקיד המעודדת. ואגב, ליאון הוא הנחש הגדול מכולם, חכם הרבה יותר משיפרה וצבר ונוקט במודע גישה שמציגה את עצמו כאיזו נוצה ברוח חסרת כל כוונות זדון. מספיק לראות אותו לועג ללא הרף לעינב (שמעולם לא אמרה מילה רעה מאחורי גבו) ואחר כך מציג את עצמו בפניה כחברה הטוב. עינב ויוסי - תוכם כברם. חברים של כולם, לא מתנשאים, צוחקים עם כולם בגובה העיניים ומעולם לא השתתפו בלינצ'ים הידועים של צבר, שיפרה ושי על נעמה או איתי. יוסי ועינב היו לצד איתי ונעמה כשהם היו מותקפים. צבר, שיפרה וליאון לא היו מסוגלים לגלות חמלה מינמלית. לסיכום - אם כבר צבועים אז זה צבר, שיפרה, ליאון. אה, וכמובן רנין עם הפיצול אישיות (שפעםן אחת יוסי הוא כמו אבא שלה ו"אין לה מילה רעה להגיד עליו" ופעם הוא תת אדם בשבילה....)

הבובלינים הם מפלצות !

לא צריך להמציא שקרים על הבולינים כי דבריהם (שר.....) והתנהגותם מספיקם בשביל להבין עם מי יש עסק. ולהגדיר את הבובלינים כנשמות טובות זאת בדיחה מעולה. הם לא אנשים רעים נטו, אבל הקשר בינם לבין טוב כמעט ולא קיים. הם נצלנים, שקרנים, רמאים, וולגרים, ברברים, תחמנים. בקיצור גועל נפש של אנשים. אם כבר אתה מתייחס ל"אבחון המציאות" הרי שהוא לא קיים בכלל אצל משפחת בובליל (ומתברר שגם לא אצלך). הם חושבים שהם טובים מכל השאר ושההתנהגות הברברית המגעילה שלהם היא תרבובתית. בקיצור חיים בסרט (אימה). עינב ויוסי - הם הצבועים מכולם. הם לא סובלים אף אחד בבית ומשחקים אותה חברים של כולם. הם המתנשאים הגדולים ביותר ותופסים מעצמם חכמים גדולים (הרי ידוע שיוסי הכי חכם ואי אפשר על השחצן הזה - ראה מקרה החלון). הם לא צוחקים עם כולם הם צוחקים על כולם. הם לא השתתפו בלינצ'ים הידועים של צבר, שיפרה ושי על נעמה כי הם ארגנו לינצ'ים משל עצמם על כל מי שלא הסכים איתם על משהו.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאתה כזה מסכן.. שזה מפחיד.. הכל שטויות..

אתה מסלף דברים ומציג דברים שטותיים כמו העובדה שהוא נתקע בחלון ואמר כמעט, זה היה קורע בעוד כשניאנדרטל אדיוט וחסר חיים שמשמיץ בן אדם טוב כדי לקדם את הקרובה הרעה שלך שיפרה במלא שמות אני מרחם עליך ומאחל לך שכל מה שאתה עושה עכשיו יחזור אליך בבומרנג.. נתת פה עירבוב של שטויות במיץ וזה רק אומר כמה שאין לך כלום על יוסי ואתה פה בשביל אינטרס רשע קר ומגעיל ככה שהמפלצת הברברית והמגעילה היחידה פה זה אתה\את קרוב של שיפרה לא ציפיתי יותר מזה ממשפחה מרושעת כל כך..

אני נורא מסכן...... רחמנות עלי :)

זה ברור לא ? אני הרי אחיה של שפרה ! (טוב לא בדיוק, בן דוד, אופס חבר, לא, נזכרתי, אני הדודה) ואני מסכן ? אני מסלף דברים ? אתם חיים בעולם משלכם בלי קשר למציאות ולעובדות ומאשימים אחרים ? לתמוך במשפחת בובליל פירושו לתמוך במכוער, במטופש, במגעיל ובשפל ! (ומצידי אל תתמכו בשפרה)

TheUnstopable

New member
"(ומצידי אל תתמכו בשפרה) " חחחחחחחחחחחח

וואי הבחור כוכב..כוכב הדיסלקטים.. רואים שאתה אחד מהאנשים שציינת אתה חי בעולם משלך בעולם שיקרי מבלי לראות האמת ולהתכחש לה למה? כדי להגיע למטרה.. להביא את הפרה למליון.. מבלי שיהיה לך אכפת שאתה דורך על אנשים.. ועושה פעולה הפוכה רק מגייס לה שונאים כשאתה משמיץ לחינם בן אדם מבוגר בן 56.. אף אחד לא קונה את ההצגה שלך של "האינטיליגנט" עם השגיאות כתיב.. והדברים חסרי הבסיס.. אתה אומר שיוסי מכוער.. רק אומר שאין לך מה להגיד עליו ושאתה משמיץ סתם יש אלוהים והוא יעניש אותך על הכל..

boska2

New member
מה אכפת לך במי כל אחד תומך-אתה תתמוך במי שאתה

רוצה ואני אתמוך במי שהכי משחק את המשחק ואני נהנה ממנו. אף אחד שם לא נבחר על ידי ולכן הוא גם לא מייצג אותי,כל אדם שם הוא אדם בפני עצמו ומייצג רק את עצמו,אז חלאס לזרוע ארס

ש``צ הרסו את ליאון, הם עשו לו שטיפת

מוח . ליאון בבסיסו אדם טוב, אך ש``צ טיפטפו לו ארס בשיטטיות טיפין טיפין הם החדירו לו משנאתם, עד שהוא מיום ליום נהיה יותר ויותר כמותם.

זואי35

New member
והדבר הגרוע ביותר שש"צ עשו ללאון

שהם פשוט לקחו לו את שמחת החיים שהיתה בו. סחטו אותו רגשית נפשית ומנטלית עד הטיפה האחרונה. יש לאון לפני, ויש לאון אחרי. אז שמישהו ישכנע אותי שאלו נקראים אנשים טובים.

morPUMA

New member
צודקת, זה באמת נכון

כשהוא עם ש"צ הוא יושב עצוב כזה, מדבר רק על דברים עצובים כשהוא עם אחרים ולא עם ש"צ, הוא שמח, רוקד ושר... זה באמת נכון! (נו שיבוא הגאון ויגיד לי משהו חכם)

זואי35

New member
ולכן מבחינתי הם ערפדי אנרגיות

וכך אני רואה את הזוג הזה. דומה מושך דומה, מסתבר.

למעלה