האח הגדול

../images/Emo46.gifיחתיכת גזען מסריח אתה מדבר על גזענות?

קורא להם קופים אתה מגעיל לי ת'תחת ברור לכולם שאתה מקורב של השטן שיפרה מבייש להיות איתך באותו פורום זה אנשים כמוך שגורמים לבית המשפט להתחשב באנסים רוצחים וגנבים ומוציאים אותם לחופשי, אנשים שמסלפים דברים ומנסים להתגונן בהתקפה כשהם יודעים שהם טועים ובאותו זמן אין להם מצפון.. אני מאחלת לך שתיהיה במצב הזה ואף אחד לא ירחם עליך וזה שתרשום בכמה שמות לא ישנה כלום%@#@%@#

אין קשר בכלל לעדה ולמוצא

רנין מייצגת את עצמה בלבד ולא את המגזר הערבי. לא עניינינו מה בקשר להוריה ולתייסיר. אנחנו לא מכירים אותם ולא צריכים לעשות את החשבון שלהם. לדעתי רנין היא טיפוס תלותי שזקוקה לתשומת-לב רבה ואישור על התנהגותה. בסיטואציה של חברה מצומצמת לאורך זמן ולקבל תשומת לב מהגבר "החזק" - בהחלט עורר אצלה רגשות וזה טבעי ביותר. בלי קשר, אני אישית לא אוהבת את רנין. ולא אצטער אם היא תלך הביתה. ליאון - אותו דבר. בפרקים הראשונים חיבבתי אותו. עכשיו - אני לא אצטער אם הוא יצא (לפני או אחרי רנין). שאר הדמויות זו יותר בעיה. עינב - לדעתי היא לא הייתה מגיעה רחוק ללא אבא שלה. נראה לי שבגלל שמסמפטים אתך אבא שלה - משליכים את זה עליה. ה"בובלילים" הם לא יישות אחת. נראה לי שאם אבא שלה לא היה - הקהל היה פחות מסמפט אותה כדמות מפתח והיא היתה יוצאת עוד קודם (למרות שיש בה המון צדדים יפים). שיפרה וצבר - יחידה אחת. קשה לראות את שפרה בלי צבר ואת צבר בלי שיפרה. אז אם הם מודחים - שיצאו יחד.... שפרה - בחורה יפיפיה בעיני, כשרונית מאד, אמהית מאד. אבל סנובית, בלשון המעטה. כזו שגם כשהיא מחייכת אליך ועוזרת לך - נראה שהיא מתנשאת. שמחתי שונסה הודחה לפני שיפרה. כי אני עדיין רוצה לראות את שיפרה (אבל לא עד המליון). צבר - מכיארים את הסדרה "גאווה ודעה קדומה"? יש שם "סנוב חברתי עשיר" בשם דארסי. צבר מזכיר לי אותו בול בהתנהגות שלו. בהליכה, במבט, בצורת הביטוי. ובכל זאת, הייתי רוצה שישאר עוד קצת (וילך לפני שיפרה). איתי - בחור מדהים. מיוחד מאד.ולדעתי גם מאד חכם ולא תכסיסן. לא נראה לי שיגיע עד המליון - אבל אם כן - אני לא אצטער. יוסי בובליל - מה שהתחיל כקוריז, כהפתעה לבת התגלה כהפתעת הפרק. כשראיתי אותו בפרקים הראשונים חשבתי לעצמי "מסכן הבנאדם. מה יש לו לעשות שם?" וגם "מסכנה עינב שאבא שלה שם" - הייתי בטוחה שהוא יצא די מהר. אבל כמו שקרה לרבים - נתפסתי בקסם של האיש הזה. מצחיק, חביב, חכם מאד. מסוגל לרגש מאד ולהצחיק מאד. המבטא ושיבושי המילים (המכוונים והלא-מכוונים) גם מסייעים לו.להתחבב עלי. יצא לי שבוע שעבר לראות כשהוא שיחק את המשחק "הגנב והשוטר". הוא כאילו היה הגנב והיה צריך להמציא סיפור גניבה והשוטר - היה צריך למצוא פתרון איך הוא תופס אותו. לא הקשתי עד הסוף - אבל הייתי מרותקת להקשיב ליוסי מתאר את הגניבה. הוא דיבר כאילו באמת המקרה קרה. ומי שראה - יודע על מה אני מדברת. וכל הנ"ל לא קשור בכלל למוצא עדתי. נכון שנהוג להציג את האשכנזים כסנובים, קרים ומתנשאים ואת הספרדים כפתוחים, צוחקים וכו'. אבל כולנו חיים כאן ולכולנו יש חברים מכל העדות וכולנו יודעים שזה ממש לא ככה. בקיצר - אני בעד יוסי וגם אם איתי יזכה (אני יודעת שאין סיכוי) לא נורא.

למעלה