האח הגדול

זואי35

New member
יופי, העיקר שכתבת משהו נגד הבובלילים

לך אחורה בזמן ותראה איך לאון היה והתנהג כשהיה עם עינב. היה מלא באנרגיות של שמחת חיים.. אבל ברור שאתה לא פתוח לראות את זה..מן הסתם.

גם ילד כשהוא נולד ולא מבין כלום מלא שמחת חיים

כשמתחילים לראות שהעולם הוא לא בדיוק מלא רק במעשים טובים (לצערי הרב) אלא גם בבולינים (שבהתחלה, במבט ראשון ושטחי מאד עודים הצגות של אנשים טובים) שדואגים רק לעצמם תוך דריכה על אחרים והנאה, כן הנאה רבה, מזה שהאחרים נופלים. יוסי הרי מתמוגג מנחת כשמישו אף. זה חצי ז.... בשבילו.

זואי35

New member
שוב...

אם יוסי מתמוגג מנחת כשמישהו עף, כי זה המשחק - תפנים!!! לא יורדת לסוף דעתך, מצטערת.

ושוב .... זה תכונה של אדם מגעיל !

אם את היית בתחרות איתי, ונגיד שאני מנצח, ואז אני חייך לך בפנים באושר עילאי בסגנון של "איך הכנסתי לך ! ועוד נהנתי מכל רגע ! ואני הכי נהנה עכשיו לראות את הפנים שלך כשאת מרגישה כמו אפס !" אז היית קוראת לי אדם מגעיל ! אז נכון שיוסי מגעיל ? (ולא חסרות עוד דוגמאות).

מקורב של שיפרע- תתבייש../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתה מגעיל לי ת'תחת ברור לכולם שאתה מקורב של השטן שיפרה מבייש להיות איתך באותו פורום זה אנשים כמוך שגורמים לבית המשפט להתחשב באנסים רוצחים וגנבים ומוציאים אותם לחופשי, אנשים שמסלפים דברים ומנסים להתגונן בהתקפה כשהם יודעים שהם טועים ובאותו זמן אין להם מצפון.. אני מאחלת לך שתיהיה במצב הזה ואף אחד לא ירחם עליך וזה שתרשום בכמה שמות לא ישנה כלום%@#@%@#

מקורבת של הבולבול - רחמנות

איך אפשר להגיעל את הת..... השעיר שלך ? הרי הוא כל כך מלא בח.... שאי אפשר להגעיל יותר ..... שתביני כמה את עלובה. לקרוא לשפרה ש.... היא אנסה מישהו ? רצחה מישהו ? גם אז הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי פותח את הפה. וההאשמות שאנשים כמוני ......... לא שווים התייחסות. טיפשות טהורה.

klapim

New member
זה המשחק?

להגיד דקה להפרד זה יותר מדי זמן,זה משחק? אפילו רנין שהיא אמרנ שהיא לא סובלת אותה ובאמת היא לא סבלה אותה לפני שהיא יצאה נתנה לה חיבוק. ויוסי אפילו את זה לא עשה

פרידמן זה אופי

וגם אם צבר היה תימני ושיפרה עיראקית הייתי קורא להם פרידמנים מתים כי הם שני צנונים יבשיפ ומתנשאים, וכפי שכבר אמרו לפני "שפרה מדברת כמו גננת" וזה שהיא מדברת ברוגע, בנעימות ועם תנועות ידיים רחבות לא עושה את הדברים שהיא אומרת לפחות מגעילים. בקיצור זה לא קשור למוצא בכלל אז תתחילו להכנס לפרופרציות תקפלו את כל דגלי המחתרות ופרשו משורות הפרטיזנים כי ממש הגזמתם!!!

וביתרי שרוף זה גם אופי לא ?

מגעילים, המוניים וקולניים, ברברים, חסרי התחשבות, שהדבר הכי חשוב להם בעולם זה הם וכל השאר על ה ...... שלהם, לא ? הא ושכחתי - חושבים שהם מוצלחים יותר מהפרידמנים אבל עורים לראות כמה הם אפסים ? נכון שאתה מוצא את עצמך פה ?

אתה חי בסרט, וזה נראה לי סרט אימה !

איפה ראית אותי קורא למישהו גזעני ? ויותר מזה - גזענות זה לתת למישהו תכונות אופי בהסתמך על הצבע/דת/עדה שאליה הוא שייך. יש לי בכלל מושג לאיזה עדה/דת/צבע אתה שייך ? התייחסתי לד/צבע/עדה שאתה שייך אליה בכלל ? התייחסתי לאוהדי ביתר ו"לאופי" שלהם. ממתי אוהדי ביתר הם צבע/דת/עדה ?

לא רק שאתה גזעני אתה גם

צר אופקים ומכליל בנאדם ע"פ קבוצה אחת מתוך רבות שאליה הוא משתייך!!! אתה מכיר את כל אוהדי ביתר? כנראה שלא

לא רק שאת טיפשה את גם צבועה

שימי לב מי הכליל את הפרידמנים ונתן להם הכללה לקבוצה אחת (כמה הודעות למעלה). ולא אני לא מכיר את כל אוהדי ביתר כמו שהוא לא מכיר את כל הפרידמנים (והקטע הוא שאני אוהד ביתר, רק מנומס ומתוסכל מכל הגועל נפש שאני רואה ביציעים). ואת מכלילה אותי לכלל צרי האופקים רק בהסתמך על משפט אחד. ואת זורקת גזענות בלי שום סיבה באויר רק לצאת צודקת. בקיצור, טיפשה.

דוריתת

New member
אתה צודק

אתה לא מכליל אתה לא צבוע ולא כל האלה הם כאלה וההם הם כאלה. זה לא משנה, כמובן, את מה שחשוב לענייננו: שיפרה וצבר, בניגוד לעינב - מתנשאים !

עדיף מתנשא על שקרן, שפל ומגעיל

להתנשא פירושו להרגיש אתה מעל מישהו אחר. ומי אמר שהם טועים ? לדעתי, יחסית למשפחת בובליל כמעט כל אדם יכול להרגיש מתנשא. זה נראה לי די טבעי. רק אם אתה מגעיל יותר, שפל יותר, טיפש יותר, אטום יותר וכו' אתה לא "זכאי" להרגיש מתנשא. והמצחיק הוא שמשפחת בובליל מתנשאים הרבה יותר ! וזה הדבר המצחיק ביותר שיש - משפחת בובליל חושבת שהיא טובה יותר מאחרים !

דוריתת

New member
שיפרה לא טיפשה יותר.

זה לגמרי נכון. אבל היא מגעילה ושפלה הרבה יותר. שלא לומר אטומה. בעיניי, כמובן.

למעלה