האח הגדול

ordiki

New member
משהו חכם

זה המשחק. ליאון צריך לקחת צד וזה מה שהוא עשה. החלק השמח שבו בא להסתיר הרבה דברים לא שמחים.

זואי35

New member
חולקת על זה

לאון לא היה חייב לקחת צד, תראה למשל איך יוסי משחק, מישהו יכול להגיד שיוסי לקח צד כלשהו? לא. זה החכם לטעמי ויתרה מזו זה גם היה משאיר אותו צלול ובריא לאורך כל הדרך, לצערי הם הרסו לו כל חלקה טובה. הטענה שלך שהחלק השמח בא להסתיר דברים לא שמחים, לא מתחבר לי. אדם עם אנרגיות טובות משדר שמחת חיים, נקודה. לאון הגיע עם ים של אנרגיות טובות והם נלקחו ממנו בצורה אכזרית ביותר. אגלה לך עוד משהו (אני עוסקת קצת בתחום, ממש קצת) ערפדי אנרגיות תמיד, אבל תמיד, יחפשו קורבן.

יוסי לא לקח צד ? יוסי הוא הצד !

איזה אנשים הזויים יש פה. לא רק שיוסי לקח צד יוסי הוא הצד. יוסי מייצג את כל מה שמגעיל וכל מה שעלוב. הבת שלו מצטרפת לייצוג בצורה נאמנה. לא נראה לי שיוסי עושה את זה מרוע לב אלא רק מאנוכיות, חוסר תרבות, טיפשות, אטימות וחוסר התחשבות.

זואי35

New member
זהו בדיוק...

יוסי אינדיבידואל וזו הייחודיות שבו. הוא לא מביא את עצמו להיות בחבורה זו או אחרת, ומפה יוצא שהוא הכי הכי הכי חכם במשחק. אף אחד שם לא השכיל לקחת ממנו משהו, הפסד שלהם. לגבי כל התארים שנתת לו - אין טעם להגיב. זכותך המלאה להמשיך לחשוב עליו בדרך הזו, נדבר בהמשך...בגמר.

ומי אמר שאינדיבידואל זה טוב ?

אחד הדברי הכי חרא בחברה שלנו הוא שכולם הפכו לכאלה שדואגים רק לעצמם. רק אנשים טיפשים לא מבינים שאם אתה דואג רק לעצמך אתה דופק אחרים. ואחרים לא מטומטים, הם יתחילו לדאוג רק לעצמם, וידפקו אחרים. מתי שהוא הם גם ידפקו אותך. אחר כך הם באים בטענות שדפקו אותם ולא התחשבו בהם ! זה בדיוק אותה טפשות שאת מפגינה כאן. הוא הביא את עצמו מההתחלה להיות בחבורה מעצם היותו עם בתו בתוכנית. שניים זה כבר חבורה ! ומצידי שזיהיה בגמר. אם זה מה ש"העם" רוצה. זה מראה עד כמה אנחנו כישראלים עלובים, בדיוק כמו יוסי.

זואי35

New member
אוףף איתך

מה אתה מקשקש על החיים כשאנחנו מדברים על משחק... למשחק יש מטרה והמטרה היא לנצח, נקודה. יוסי ועינב הם לא חבורה, יוסי לא מתערב לעינב בכלום, גם במקרה שהיא ואשר ניסו לערבב אותי, הוא תפס מרחק משניהם. אני חושבת שאין טעם שנמשיך להתדיין כי אתה לא מדבר לגופו של עניין אלא רק לגופו של אדם. יום טוב לך

אוףףף איתך !

מי התייחס לגופו של אדם ? ואת מייחסת תכונות מהחיים לכלל המתחרים בדיוק כמוני. את מצדדת ביוסי בובליל לא כי הוא משחק יותר טוב מאחרים אלא כי את מזדהה עם מי שהוא ו/או התכונות/ההתנהגות שלו. אחרת למה שתבחרי בו ? איזה מן כישורים מיוחדים צריך למשחק הזה ? כלום ! רק מי שאתה ואיך שאתה מתנהג. אז אל תקשקשי לי זה רק משחק ! זה יוסי וככה הוא כבן אדם. ואני לא סובל אנשים מגעילים אז אני לא סובל את יוסי. ומצידיד שיקראו לו פרידמן. אם הוא מגעיל אני לא סובל אותו !

זואי35

New member
אל תחליט בשבילי למה אני מתייחסת ומזדהה

אני תומכת ביוסי אך ורק בגלל שהוא משחק הוגן - זהו! להבדיל ממנו, כל היתר זורקים אותו כל שבוע על הגריל בלי שום סיבה מוצדקת, (למעט השבוע הראשון שהתלכלך, ולא חזר על זה יותר), וזה אומר שהם פועלים באוטומט וזה מרחיק אותם מנקיון המשחק. הם פשוט תפוסים עליו כי הם זיהו אצלו את העוצמות שחסר להם. אין מה לעשות, כל ההתנהלות שלהם מגיעה מחוסר בטחון, ואני חושבת שגם חוסר היכולת שלך לא לסבול את יוסי, מגיעה מאותה סיבה. אנשים עם עוצמות - מפחידים אותך רצח.

האמתתת

New member
אולי הוא היה לבד כי שצים עשו עליו חרם????????

שקרן ומניפולטיבי שץ רנין וליאון הפרידו את עצמם מהבובלילים עשו עליהם חרם ויוסי אמר מזל שהגיעו החדשים כי הקרים ההם הפרידו את עצמם ממני.. בדיוק מה שקרה החברה שלנו נראית ככה בגלל אנשים כאלה ועוד יותר בגלל אנשים מסכנים כמוך שמעודדים את זה..

הוא היה לבד ? מישהו עשה עליו חרם ?

חרם ? מה חרם ? מי חרם ? אם כבר יוסי, בתו היקרה ואשר, כמגד חוקי המחשק, יצרו חרם על ש"ץ (איזה שם מטומטם) וחבורתו ! הם אלה שתכננו להעיף אותם בשידור חי ! הם אלה שמתייחסים לכל העולם שסביבתם כאפסים. ושאני לאדבר על יוסי שהתייחס לאשר כמו לזבל כי פעם אחת הוא לא הסכים לעשות בדיוק את מה שיוסי אומר (ושם אותו להדחה). אפילו לספר לבת שלו לו היה לו את הכבוד. שפל. כל מי ש"יבלה" פרק זמן עם משפחת בובליל, מעבר ל - 5 דקות, יבין עד כמה מגעילים ובלתי נסבלים הם. ועם בא לך להזדהות עם איכסה שכזה - לבריאות שיהיה לך. לפחות את/ה ידע/ת מה את/ה.

"ועם"?? איזה רמת גנון.. מגיע לשץ שתכננו..

שיפרה בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו כשהוא גם ככה במצב שברירי עם לידת הבת שלו וזה היה הדבר היחיד שקרוב לבית שתתבייש לה ואם אני במקומו? אני עושה הרבה יותר מרק להדיח אותה אני מוציא את זה עליה בפומבי.. היא רעה בלב ובנשמה וזה שאתה קרוב שלה זה ידוע כבר רק אנשים נמוכים כמוך הופכים את הפורום ואת המדינה למה שהם..ומי שינסה לבלות עם שיפרה 5 דקות יתאבד והיא תצחק ותהנה מהסבל שלו.. חתיכת מגעילה אומרת על יוסי "שירקב במיטה בלי סיגריות ככה לא נצטרך לראות את הפרצוף שלו.. איכס מגעיל אותי אפילו להסביר את זה לבן אדם מסכן כמוך שאפילו לא שווה את ההודעה שלי..

שתבין כמה אתה טיפש..... שרמ.... זה יותר טוב

שפרה לא טלית שכולה תכלת. אני לא אוהד של שפרה. אבל אתם טיפשים מדי בשביל לקלוט. כמה שהיא לא בסדר יוסי פשוט מגעיל. לקרוא שר.... לבן אדם ולחזור על זה ? ועוד לקבל הגנה ........ טוב אתה אוהד יוסי, למה אפשר לצפות.....

TheUnstopable

New member
מגיע לה היא שרמ... מחקה לבן אדם בן 56 אוכל שה

אוכל שהוא צריך לבריאות כזאת... איפה הלב??????????????? למה להיות רעה למה? ואחרי זה לצחוק על זה עם ליאון בסוכה.. בן אדם שפל רע ומגעיל. ואם אני יוסי אני משפיל אותה לפני כל האנשים בבית.. ומה אפשר לצפות מקרוב של בן אדם רשע כמו שיפרה... למה שתסתכל על האמת כשאפשר להתכחש לה ולהשמיץ אנשים? זה יחזור אליך.

ayalla23

New member
זואי ממש צודקת לאון הגיע לתוכנית בשבועיים

הראשונות היה מחובר לעינב והיה מלא שמחת חיים הקהל בבית היה ממש מאוהב בו למרות שהצביע ליוסי אבל הוא היה מקסים באו הרעים והפכו אותו אני לא אתפלא אם הוא יצביע גם נגד עינב

זה כזה נכון, ליאון עבר שינוי גדול

ולרעה מאז שהוא התחבר לש``צ, הוא יותר ויותר מאבד את מי שהוא, את ליאון . הוא ממש כבה שהוא בחברתם.

הם לא לקחו ממנו דבר

עם הזמן הוא הפנים את המשחק. אין מה לעשות. ככל שעובר הזמן, חוסר המעש גובר, והוא מבין שיש שם אנשים שלא טוב לו איתם ומוצא נחמה ואהבה אצל החברים שלו, לידם הוא מרשה לעצמו להיות עצוב ולא צריך להעמיד פנים שהוא שמח. 'ערפדי אנרגיה' בחיי.... לא יאומן מה שממציאים פה. ההתנהגות של לאון מאד טבעית. והוא לא היחידי שחוטף שם דיפרסיות מדי פעם.

זואי35

New member
תפקחי את העיניים

הילד הזה בקריסה נפשית חבל"ז. איך את לא מצליחה לראות את זה??? את אומרת לי שהוא חוטף דיפרסיות מדי פעם? הוא כל רגע בדיפרסיות!! וכן..יש מושג כזה שנקרא "ערפדי אנרגיות", אבל את כנראה רחוקה מלהבין אותו. בשמחה הייתי מסבירה לך מה זה אומר ואיך זה מתנהל, אבל זה לא לפורום הזה.

למעלה